|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Baby, na wyspach jak w Hiszpani nie mają Wigili? Tzn chyba sie spotykają ale jakos prawie w środku nocy?
Ja wlasnie odsypiałam. Dalej czuje sie słabo. Oby brzuch się trochę uspokoił bo chce gwiezdne wojny obejrzeć dzis
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
wczoraj na shopingu wyladowalam, pozniej u sasiadow i juz w nocy nie chcialam relacji zdawac kupilam dla meza prezent na po porodzie dostanie bransoleete http://www.apart.pl/pl/bizuteriameska,c,1,5,11069 i kubanskie cygaro mimo, ze on nie pali to zawsze mowil, ze chcialby sprobowac cygara :P wszystko u sasiadow zostawilam i oni podrzuca to do nas do domu jak pojade rodzic ![]() Kupilam tez Karpa 'najszczesliwsze niemowle w okokicy", maz bardzo sie ucieszyl i nakazal czytac i wkuwac jesli rzeczywiscie to sa tak dobre metody W drodze powrotnej kupilismy choinke oczywiscie zarzekalismy sie ze w tym roku wezmiemy mala ale piekna wygrzebalam 2metrowa no i teraz stoi na balkonie ta moja slicznota ubierzemy pewnie w wigilie bo teraz wciaz remont i nie ma jak.... Kinga, Pietrusiowata gratuluje nowych tygodni ![]() Dziewczyny, bardzo wspolczuje nieprzespanych nocy podejrzewam, ze teraz coraz czesciej takie beda sie zdarzaly :|Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Jeszcze jedno, jest kupon na gruponie na szumisia : https://www.groupon.pl/deals/whisbea...sbear-82372398 Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Heyo
Widzę, że sporo się męczyło w nocy. Mnie bolał tradycyjnie jak na okres brzuch... Teraz jest okej. Tygrysek gratki udanej wizyty Jerzyczka Twój mąż mnie rozwala |
|
|
|
#3424 |
|
Zadomowienie
|
Casaa fajna bransoleta. Ciekawe czy moj by nosił cos takiego...
Uaoo Tygrysek trzymajcie sie z tymi bólami brzucha ![]() A ja sie juz doczekać domku nie moge... Jeszcze jedna noc i bede spac we własnym łożku ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, dzieki
moj nigdy nie mial takiej bizuterii ale nawet jesli 'od swieta' bedzie ja zakladal to bede szczesliwa ![]() Zasniesz tej nocy w ogole? ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka super, że już nie długo u siebie
Jerzyczka - Tż podekscytowany fajnie, że się tak cieszy ![]() Tż wymyślił sobie kapuśniak Nie ważne, że nie mamy kiełbasy, boczku ani, co najważniejsze, kapusty kiszonej
|
|
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choinka ubrana, jeszcze chyba takie malusie bańki dokupie |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
Kamilka super, że już niedługo będziecie w domku
|
|
#3430 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I gratuluję zakupu choinki ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,bo maz pracuje do polnocy,tak samo w sylwestra. Robia wigilie około 21,na dodatek zupelnie nieswiateczna,tzn.bez tej calej otoczki jak u nas,bardziej atmósfera grilla.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Cassa, świetna bransoleta. Dlaczego ja nie pomyślałam o tym dla tz? Przecież mu się zerwała i mówił, że teraz mu "łyso" na ręku.
A tak wygląda moja malusia, skomniusia choinusia
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, bardzo ladnie wyglada wasza choinka
![]() Uaoo, Twojej nie widze ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wrzuciła się.. |
|
|
|
|
#3435 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zadomowienie
|
Casaa spie tu tak mało ze jak tylko kładę glowe na poduszce to juz spie
ale juz taki spokój we mnie zagościł i juz sie tak bardzo nie martwię bo wiem ze juz zaraz w domu bede ![]() Dzięki dziewczyny ![]() Udało mi sie młodej nawet oczy mlekiem zalać- takie ciśnienie było w cycu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
My nie wieszamy slodyczy na choince, wystarczy ze corka podgryza bombki
![]() U mnie tez nocka nie przespana... o bolu brzucha i krocza nawet nie pisze bo juz nie pamietam jak to jest jak nic nie boli :/ masakra jakas! Maly dzisiaj malo ruchliw, tylko sie troche przeciaga... mam glupie przeczucie ze spedze Swieta na porodowce |
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna ![]() Baby pierwszy i drugi dzień świąt jak wygląda u nich też bez żadnej celebracji? Trzymam kciuki, aby przeszło. |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie chcę dokupić takie malutkie w teskaczu były^^ Dzięki kobitki a prosta bo ja jestem prosta dziewucha no i toleruje tylko kilka kolorów ;d pojadę do lekarza po 14 to podskocze do sklepu
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() My po wczorajszej wycieczce do Krakowa super zadowoleni odwiedziliśmy znajomych i byliśmy w Ikei, szafa do przedpokoju kupiona dzisiaj TŻ ma skręcić Dotka fajnie, że jestescie razem w domu, poznajecie się, Witek na pewno czuje się pewnie i bezpiecznie Dziś taki ładny dzień, że chwila na zewnątrz na pewno nie zaszkodzi!Ewusia super choinka i za zakupy ![]() kasia strasznie szkoda, że tak Wam się pokomplikowała sytuacja pracować i mąż nie będzie mógł nacieszyć się i pobyć z Wami tyle ile potrzeba ![]() kinga ja raczej się nie głaskam po brzuchu, ale tak jak piszecie często osłaniam go ręką przed ewentualnymi uderzeniami Gratuluję 38tc! ![]() zuken prześliczną macie choinkę tygrysek83 kolejna super choinka! uaoo dobrze, że już Ci lepiej te bóle brzucha niefajnie brzmiały... Jerzyczka kochany TŻ ![]() Ale u Was to już faktycznie ostatnie wręcz godziny we dwoje
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Casaa obstawiam ze Ok 14. Czeka nas conajmniej 3h jazdy wiec pewnie jedna przerwa bedzie na karmienie, No chyba ze sie jej tak dobrze spac w samochodzie bedzie...na noc akurat dotrzemy
Kinga na 99% tak ![]() Ide kupic jeszcze książki dla dzieci w prezencie dla oddziału. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa strasznie fajna ta bransoleta
On nawet zegarek od wielkiego dzwonu zakłada. Kamilka wow jedna noc ![]() Kasia piękna choinka Uaoo Twojej nie widzę
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo ja też nie widzę Twojej choinki.
Casaa bransoletka mi się bardzo podoba, ale mój nie lubi biżuterii na sobie. Kamila super, że wychodzicie, wszyscy razem na święta w domu. |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi jest normalnym dniem :-P a pierwszy w sumie nic sie nie robi
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3446 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak zadzwonię, że Kuba na świecie to będę Mu kazała otworzyć szufladę z prezentem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie skończyliśmy moje oporządzanie się do szpitala Nogi mam tak gładkie całe jak z reklamy Veet tż się spisał tam na dole też mnie trochę ogolił, ale tylko jakby w linii cięcia i ciut niżej, bo dalej stwierdził, że nie da rady psychicznie tak się boi, żeby mi krzywdy nie zrobić
|
||||||
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Baby nie dało się wprowadzić trochę Polskiej tradycji do waszego domu czy nie chciałaś? Bo w sumie to nie od miejsca w którym żyjemy zależy, tylko od tego jak my to zorganizujemy. Wiadomo że może być utrudnione jak nie ma wolnego i trzeba iść do pracy, ale chociaż namiastkę.
|
|
|
|
#3448 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news...ign=FacebookHN
Ja pier*****!!! Czasem mam wrażenie, że kodeks Hammurabiego to nie był zły wymysł. Wsadziłabym taką też do mikrofali na jakieś 10 min może. |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka Tż nie jedzie z Tobą do szpitala, a wiesz jak będą Cię znieczulac, całościowo czy tylko miejscowo?
|
|
|
|
#3450 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest zbyt piękna tradycja, żeby odciąć się od niej ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
więc juz Mu polozna zapowiedziala, ze ma nie czekac w szpitalu, bo i tak na porodówkę Go nie wpuści ani od razu po cesarce Ale jeszcze się jutro wszystkiego dowiemy.. Na szczescie do szpitala mamy jakieś 7 km, więc w razie mojego telefonu od razu przyjedzie jak dostaniemy na to zgodę ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- A znieczulenie miejscowe w sensie będę świadoma podczas cięcia Narkozę stosują rzadko, jak jest cesarka na cito albo na kobietę nie działa znieczulenie podpajęczynówkowe.. także wyjsc może różnie, ale raczej na 99% bede miec miejscowe. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

dostanie bransoleete
mimo, ze on nie pali to zawsze mowil, ze chcialby sprobowac cygara :P wszystko u sasiadow zostawilam i oni podrzuca to do nas do domu jak pojade rodzic
podejrzewam, ze teraz coraz czesciej takie beda sie zdarzaly :|

Nie ważne, że nie mamy kiełbasy, boczku ani, co najważniejsze, kapusty kiszonej 

ale juz taki spokój we mnie zagościł i juz sie tak bardzo nie martwię bo wiem ze juz zaraz w domu bede 

On nawet zegarek od wielkiego dzwonu zakłada.