|
|
#4531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Na prezent pod choinkę dla ukochanego
w tajemnicy kupić Messe de Minuit Etro. Testował i cały czas wspomina że świetny zapach. Oh uwielbiam robić prezenty, które mi też sprawiają radochę ![]() I jeszcze od miesięcy marzy mi się red+ma blood concept. Będę mieć na pewno. Kwestia czasu ^^ Edytowane przez caffe ristretto Czas edycji: 2015-12-02 o 16:59 |
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - Dolce Vita - Feminite du Bois - Aramis Calligraphy Rose - Miss Dior Cherie - Montale Roses Elixir i Intense Cafe - Angel edp i edt - Paestum Rose - Sensuous Noir - Escada Especially na wiosnę |
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mnie nowego nie porwało, same dawno poznane cuda do mnie wołają:
- Oud et Santal S.T. Dupont, - Calligraphy Rose Aramis, - Mitzah, skromna odlewka, ze względu na cenę ,- odlewka Bois d'ombrie, - no 5 EdP - odlewka, nieduża używka, - Shalimar EdP, pewno skończy się kiedyś na zakupie ![]() Edit: wiedziałam, że o czymś zapomniałam ![]() - Jicky!
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-12-03 o 22:17 |
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strzelić sobie w ciemno???- mam ostatnio różaną fazę
|
|
|
#4535 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Konfitury?? Bardzo słodkie?
![]() Zapisałam się do odwykowego wątku i teraz muszę się sama przekonać, że konfitury nie dla mnie, że wolałabym różę bardziej żywą, zroszoną czy jaką inną. A i tak Aramis mnie kusi. Sam flakon też
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Róża rozkwitająca, żywa, zroszona wieczorną rosą w blasku księżyca-Penhaligon's Vaara : )
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Konfiturowa to Rose Absolue YR.
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa lista ostateczna
![]() 1. Coś trwałego z różą w roli głównej, która by się na mnie nie kwasiła. 2. Chanel N°19 EDP 3. Chanel Coco EDP 4. Cesarzowa 5. La Petite Robe Noir Ma Premiere Robe 6. Rose Oud YR - jeśli to będzie oud a nie lizol 7. Black Opium Eau de Toilette YSL - jeśli będzie taki jak myślę, że jest ![]() 8. Alien edp - jeśli będzie w zacnej cenie 9. Anioł 2015 3D - jeśli nie znajdę starej wersji sprzed 2010 10. Tous Gold - jeśli jeszcze się pojawi w normalnej cenie - był, ale się nie załapałam ![]() 11. My Scent Trussardi - w cenie poniżej 100 zł za 100 ml
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4540 |
|
Rozeznanie
|
1 . LVEB edp
2.Woda Cudów Narazie tylko te ale jakie drogie
|
|
#4541 |
|
Wtajemniczenie
|
- Belle de minuit (a najbardziej chciałabym zdobyć chociaż odrobinę do testów, bo może niepotrzebnie się na nie napalam
- Mendittorosa Le mat - Xerjoff Bouquet Ideale Mam wiele chciejstw, ale te trzy spędzają mi sen z powiek
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jedno chciejstwo ale za to nie do zrealizowania w postaci flachy
-Mitzah
|
|
#4543 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja też mam dłuuuugą listę
![]() MariaLux Madly I tyle
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4544 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel edp - uzupełnienie mojej 50tki
Słonik od Kenzo Hokus pokus działaj wątku! ![]() Edit. Przed chwilą kliknęłam Słonika, juhuuuu
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2015-12-21 o 20:52 |
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje chciejstwa, zamierzam je w Nowym Roku realizować - powoli! Tuscan Leather Songe d'un Bois d'Ete Avignon Anarkali plus kiedyś tam uzupełnienie zapasów Oud Royal, Encens Satin, Chergui, Fille en Aiguilles. O Rousse nie piszę, bo rozbiórka założona, więc jakby już spełnione
|
|
|
|
|
|
#4546 |
|
Kici kici miau miau
|
A ja bym chciala Cuirs Carner Barcelona oraz CdG Floriental - ale ten akurat w wersji probkowej poki co
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Zadomowienie
|
Lancome la nuit tresoe - kupie, jak dostane 13
|
|
#4548 |
|
spin doctor
|
Black Opium YSL-mimo, że należy do grupy najbardziej przeze mnie znienawidzonych słodziaków ostatnio testowany globalnie niesamowicie mi się spodobał
|
|
#4549 |
|
Konto usunięte
|
Zapach, którego nie znam: Mugler Cologne
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Biegnąca z wilkami
|
Moja lista marzeń to:
Diptyque 34 Boulevard Saint Germain Penhaligon's Tralala (bardzo chciałabym mieć ten boski flakon w kolekcji to są największe chciejstwa
|
|
#4551 |
|
Konto usunięte
|
"Chciejstw" mam kilka:
- Rouge Bunny Rouge "Lilt" - prawdopodobnie dostanie się w me łapki na dniach - już mam - CdG "Black" - CdG "Zagorsk" Edytowane przez 201803090921 Czas edycji: 2016-01-08 o 10:41 |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Dolce Vita - Feminite du Bois - Aramis Calligraphy Rose - Miss Dior Cherie - Montale Roses Elixir i Intense Cafe - Angel edp i edt - Paestum Rose - Escada Especially na wiosnę oczywiście w międzyczasie wpadło coś innego, człowiek to głupi...
|
|
|
|
|
|
#4553 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 1. Mitzah 2. zapas Midnight Poison 3. Belle d'Opium 4. Amouage Opus VI 5. LVEB Intense 6. Marc Jacobs Decadence |
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio przybyły mi 3 flakony w krótkim czasie (a to duuużo jak na mnie, bo wolę mieć dość minimalistyczny zbiór
), więc muszę trochę wstrzymać się z zakupami - idealnie byłoby gdybym wytrzymała do wiosny. :PNa wiosnę/lato chciałabym Kilian Straight to Heaven Na jesień Dune Na zimę męskie YSL M7 Oud Absolu jeszcze chciałabym upolować w dobrej cenie Aliena, bo już dobijam dna i kupić próbki Comme des Garcons - wszystkieee
|
|
#4555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() następna do odstrzału idzie African Leather.
|
|
|
|
#4556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najwyższa pora stawiać sobie ambitniejsze cele: CdG Black (ale pewnie rozbiorę jakoś w marcu) TF Tobacco Vanille TF White Patchouli Asja Fendi EDP, ale to raczej niemożliwe, bo nigdzie nie ma.
|
|
|
#4557 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio nic mi się nie podoba byłam w perfumerii o chyba wyniuchałam wszystko,nada;lmoim największym chciejstwem jest Woda cyudów jak nie znałam zapachu to często była po 200 zł teraz min 300 ;((
ale znając życie lista się powiększy
|
|
#4558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawdzaj aukcje na allegro i straganiki na fragrze, tam na pewno nie chodzą po 300 zł.
|
|
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawy, które były i opadły w otchłań wyłaniają się na nowo, wykuwają z ognia. Edytowane przez Arsonist Czas edycji: 2016-01-13 o 09:58 |
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odwykam, ale.. tak uszczupliłam kolekcję że niektórych zapachów mi bardzo brak...
Dlatego tez na ten rok planuję zrealizować (zdroworozsądkowo): 1. Innocent.. no nie potrafię bez niego 2. Elle i Hot Couture edt - jak wyżej 3. Tresor La Nuit 4.Ninfeo Mio 5.Feminite du Bois i Chergui bo od dawna się na nie czaję jak widać po pozycjach 1-4 nie ma sensu bawić się w bumerang... to są moje muszmiecie i półka bez nich nie jest kompletna..
Edytowane przez Ania_november Czas edycji: 2016-01-19 o 08:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

w tajemnicy kupić Messe de Minuit Etro. Testował i cały czas wspomina że świetny zapach. Oh uwielbiam robić prezenty, które mi też sprawiają radochę 

,
Konfiturowa to Rose Absolue YR.