|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Swój pierwszy raz
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Chce normalna kobiete ale brzydki jestem |
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie dbasz o siebie, to ciężko, żeby któraś była zainteresowana. |
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ty jeden jestes brzydki (chociaz w ocenie nie mozesz byc obiektywny) ile jest brzydkich/grubych kobiet i facetow na swiecie ? Powiem Ci ze nawet ten moj brat (zepsute zeby i inne takie nie bede o nim opowiadac bo to nie do tego watek) ma dziewczyne i to bardzo rozgarnieta (ja sie dziwie ze z nim jest bo nie dosc ze jest zaniedbany to i pracowac mu sie nue chce, uczyc tez nie). Nie ma co liczyc na to ze przyjdziesz na impreze i tam znajdziesz dziewczyne..
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a) to troll, b) morał z Twojej historii to "jest taki gość, jeszcze gorszy niż Ty, a ma to czego Ty nie masz" ? Jak przemyślenia w typie podpunktu b. mogłyby komukolwiek w czymkolwiek pomóc? |
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Podpunkt b miał pokazać temu panu że "każda potwora znajdzie swego amatora, KAŻDA " wystarczy chciec. A co do trolla to chyba niestety masz rację :/
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobaczymy co tam za pieknosc siedzi ktora wszystkich obraza
|
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Na podworku jeszcze
. Najpierw sie kumplowali i z innymi bawili a pozniej gdy podrosli to zaczeli sie spotykac .
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#344 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
O, jest Krewet.
Zaświadcz, że jestem pasztet.
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, jak sie ciesze że juz na twoj temat jest wątek na wizazu i wiem ze wszyscy Cię uwielbiają.
mimo tego jednak Ci odpowiem. Nie napisalam niczego o nalozeniu makijazu ale i tak odpowiem Ci : tak jest to wysiłek poniewaz nie jest to takie proste (dobor odpowiedniego koloru podkladu żebys nie byla pomaranczowa, zeby ci twarzy nie wysuszal itd. Umiejetne malowanie oczu a nie np. Walniesz niebieski cien na cala powieke itd. I mozna tak w kolko wymieniac) sama nauka wykonywania makijazu troche trwa a pozniej dzien w dzien kobieta wstaje rano i sie maluje, balsamuje, goli i tak dalej.
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Mam 22 lata i ja mam takie same zdanie o sobie, choć trochę staram się je zmieniać. Pisałem tutaj w wątku o braku zęba, dwójki górnej. Też wydawałem się brzydkim, ale coś z tym staram się robić. Poszedłem do fryzjera i zmieniłem fryzurę i o wiele, wiele lepiej wyglądam i podniosła mi się samoocena (nie jestem brzydki, może trochę czasem głupoty gadam ). Ząb? Jest mała szpara i już go nie wstawię, tylko ortodonta, a do niego pójdę po nowym roku. Co do kasy i samochodu, to jak ktoś myśli, że to coś daje, to się myli. Nie mówię, że jestem bogaty i mam kasy w cholerę, ale sam zarobiłem na swój (niezły, jak dla mnie) samochód i mam sporo odłożego hajsu i to nic nie daje. Nie podniecam się tym, po prostu jest. Głupoty czasem może powiem, ale umiem myśleć (mam problemy z pewnością siebie, ale to też działam), pracuje i nie narzekają na mnie. Chcecie mnie zobaczyć? Wyślę na PW zdjęcie. Mimo braku zęba nie jest źle ![]() A co do autora, to może zamiast roksy wejdź sobie na sympatię i przez internet też mozna poznać ciekawych ludzi. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
jak na ulicy nie widzisz, to tu masz przykład: tak, to jest niełatwe.
https://www.google.co.uk/search?q=ba...w=1366&bih=659 Cytat:
ja osobiście uważam, że potępienie, z którym się spotkałeś w tym wątku, w pełni Ci się należy. to nie jest bezpodstawny hejt, a reakcja na Twoje dyrdymały o gumkach, miłości z prostytutką, urodzie, jej ważności i zerowej chęci pracy nad sobą. ciężko pracowałeś, to teraz masz. |
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
taka prawda syreno, jakoś na ulicy nie widuję lasek pomalowanych jak clowny
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#356 |
|
Konto usunięte
|
Są tutoriale na youtube, pier*yliard blogów o makijażu i ekspedientki w drogeriach. Już bez przesady z tym jaki to makijaż skomplikowany.
Zresztą kto się samotnemu malować broni. Może ładniejszy będzie. Sikanie na nocnik... Kocham Kreweta |
|
|
|
|
#357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
są, to prawda. ale są takie egzemplarze, że mimo to nie potrafią. |
||
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Masz szczescie lub nie zwracasz na takie uwagi. Ja non stop widze pomaranczowe "solary" tak wymalowane ze az zal patrzec.
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jakoś nie widzę komicznych makijaży na ulicy
w ogóle jak się zapytasz laskę czy mocno się maluje to powie hihi no co ty, lekki podkład, nie jestem taperiacrą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak się zapytasz czy kobiecie dużo czasu zajmuje malowanie to ohh tak, nie wyobrażacie sobie faceci jaka to udręka |
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

zobaczymy co tam za pieknosc siedzi ktora wszystkich obraza
moze jej w domu nie nauczyli

.
mimo tego jednak Ci odpowiem. Nie napisalam niczego o nalozeniu makijazu ale i tak odpowiem Ci : tak jest to wysiłek poniewaz nie jest to takie proste (dobor odpowiedniego koloru podkladu żebys nie byla pomaranczowa, zeby ci twarzy nie wysuszal itd. Umiejetne malowanie oczu a nie np. Walniesz niebieski cien na cala powieke itd. I mozna tak w kolko wymieniac) sama nauka wykonywania makijazu troche trwa a pozniej dzien w dzien kobieta wstaje rano i sie maluje, balsamuje, goli i tak dalej.
). Ząb? Jest mała szpara i już go nie wstawię, tylko ortodonta, a do niego pójdę po nowym roku. Co do kasy i samochodu, to jak ktoś myśli, że to coś daje, to się myli. Nie mówię, że jestem bogaty i mam kasy w cholerę, ale sam zarobiłem na swój (niezły, jak dla mnie) samochód i mam sporo odłożego hajsu i to nic nie daje. Nie podniecam się tym, po prostu jest. Głupoty czasem może powiem, ale umiem myśleć (mam problemy z pewnością siebie, ale to też działam), pracuje i nie narzekają na mnie. Chcecie mnie zobaczyć? Wyślę na PW zdjęcie. Mimo braku zęba nie jest źle