|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3632 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno sobie poradzi Cytat:
Kurcze tak się nie mogłam doczekać aż zaczniemy rodzić a teraz tyle z Was ma już ciążę donoszoną, że sama mam stresa, że to już w każdej chwili
|
||||
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana odpocznij, zjedz coś dobrego i od razu humorek Ci się poprawi |
|
|
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
Baby przytulam
Kasia tak zgłaszasz dziecko tam gdzie rodzisz. W naszym przypadku w Łodzi... Od razu dziecko jest meldowanie i dostaje pesel. Nie trzeba na niego czekac jak kiedyś... A ja czekam z niecierpliwoscią na tz... I wypis... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny! Wciągnęłam ww, jeszcze w autobusie dziewczyna mnie pusciła i jest ciut lepiej. W domu sie chyba zdrzemnę i powinno być lepiej. Jak wsranę i lepiej nie będzie to wracam do łóżka i do poprawy humoru się z niego nie ruszam
a spacer odpada, u nad buro i pada, depresyjna pogoda
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett, wazne, ze wszystko jest ok po wizycie
rozumiem, ze byla bez usg?U nas malowanie zakonczone... Teraz mycie wszystkiego, a ja biore sie za ostra selekcje ubran.... Czyli jak ja urodze w Lodzi to usc Lodz, a meldunek musze w moim miescie czy to Lodz zalatwia meldunek z moim miastem? Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się cieszę że to już wszystkiego najlepszego dla Was :-*
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie wiem jak to jest z tymi papierami po porodzie
U nas maz wszystko zalatwil, ja sie o nic nie martwilam a wczesniej tez nie byl jakos obcykany w takich sprawach takze LASKI glowy do gory, uwierzcie troche w tych swoich mezczyzn i dajcie sie im wykazac |
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie tak jest
Na mróz najlepiej
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
kamilka, jak fajnie, że w końcu do domku! Święta w domku
Dziewczyny potrzebuję jakiś program czy cokolwiek, by usunąć wirusy. Nie znam się na komputerach, więc może jest tu któraś obcykana w tych sprawach. Mój laptop potrzebuje natychmiastowej pomocy!
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
uuao, Magdusia, widzę ze nie tylko ja mam loty ze mi jakoś nieprzytomnie gorąco dziś polazłam wziąć sobie kocyk polarowy do spania bo nie mogłam pod kołdra wytrzymać - aż buchało spod niej ... Współczuję wszystkim kobietom które są w ciąży przy 30 stopniowych upałach No właśnie ja też nie czaje o co chodzi z tym meldunkiem? też będę w innym mieście rodzić ale przecież dziecko ma być u nas zameldowane...
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Harriet przesyłam trochę wsparcia z witaminą D
![]() Edit bo mi nie wrzuciło Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-21 o 12:47 |
|
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serio od razu przy akcie urodzenia dostaje się pesel teraz? To super |
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka wy moze na Swieta tez wyjdziecie co
? U nas po cc wychodzi sie po 3 dniach Co do peselu to my nie dostalismy z aktem urodzenia, maz musial w gminie zalatwiac wypis peselu |
|
|
|
#3647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Ooo no tak to właśnie było.
|
|
#3648 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a normalnie ze mnie turbo zmarzluch ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
ale rodzinnie u nas wszystkie szkraby żółtaczkę mają, więc się zdziwię jak mały nie dostanie na razie sie nie nastawiam, ze juz w pierwsze swieto bedziemy w domu, bo boje sie, ze potem mi przykro bedzie
|
|||
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bleee nie lubię tak XDMyślę że nic nie jest przesądzone z tą żółtaczką ale fakt lepiej się nie nastawiać - najwyżej się miło zaskoczysz a nie niemiło rozczarujesz
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
Casaa pani w urzędzie poinformowała ze mała jest zameldowana juz tam gdzie my.
Jerzyczka tak- tez mnie to zaskoczyło przynajmniej za jednym zamachem wszystko załatwione... Przy chłopcach musiałam czekac 2 tyg ale teraz przez ten nowy system jest szybciej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie Gdyby ktos ogarnial z tym meldunkiem to prosze o info ![]() Przyszedl biokominek Edit: Dzieki Kamila za info szerokiej drogi i daj znac jak Martynka ja zniosla
Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-21 o 12:58 |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa - jakoś mało optymistyczna jesteś
Nie mam chleba.. nie wiem co zjeść na drugie śniadanie |
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wciscnelam 5 rafaello. Nie ma to jak zdrowa dieta.... |
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Magda.... Zrobilabym zdjecia mieszkania i pokazala co sie w mieszkaniu dzieje ale mi wstyd.... Maz teraz do pracy wyszedl, jeszcze ma wigilie i mooooze wroci kolo 20 :-/ wiec dzien juz ucieka na ogarnianie, a to nie jest koniec remontu bo trzeba listwy przypodlogowe montowac, kontakty, oswietlenie, dwie szafki w kuchni trzeba zmontowac, wieszak na kurtki tez jest caly do montazu, dalej ten biokominek, zabudowa pralki, szklo na szafki i fototapeta na scianie (nie sa nawet zamowione...) no i sprzatanie. To chyba nie malo jak na czas do wigilii
a ja za wiele zrobic nie moge bo np podlog nie doszoruje od farby, tak samo z oknami ehhhh a maz oczywiscie nie wiadomo ile w pracy bedzie siedzial.Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka najważniejsze żebyście wyszli ze szpitala cali i zdrowi, nawet jak będzie żółtaczka to niech Młodego naświetlą, nie ma sensu nic przyspieszać na siłę choć wiadomo święta magia itd, to Wy i tak dostaniecie swój najpiękniejszy prezent
![]() Casaa spokojnie, nic na siłę, wiadomo jak to jest z remontami one nigdy nie kończą się na czas, zawsze coś się odwlecze u nas też tak jest, że coś ogarniemy i za jakiś czas np. przyjedzie łóżko czy szafa i znów składanie, przesuwanie, bałagan na kilka dni. Teraz mam nowy piekarnik, który nie jest jeszcze podłączony wiec modlę się tylko żeby TŻ sie ogarnął i to zrobił bo pasuje upiec ciasto na święta i pasztet
|
#3656 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Także trzymam kciuki za święta w domu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bez przesady, dorosły jest i ogarnie Cytat:
![]() u mnie też słoneczko ale ja z braku sił tylko przez okno oglądam, a witaminę D w kropelkach biorę ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze, może zdążycie to jakoś ogarnąć, musicie. Remonty to zawsze sie przeciagaja.. Ale jaka smaczna ![]() aaaa..i to oficjalne. Zaplanowany termin cc to nic dobrego! Wiedza o tym mnie dobija: chce mi się wymiotować i robić kupę na przemian Jestem tak zestresowana, że mam wrażenie, że zaraz się uduszę, bo nie mogę powietrza złapać. Chyba nigdy się przed niczym tak nie stresowałam, obrony prac na uczelni to był pikuś![]() A mnie wzięło jakoś teraz.. tak to o tym myślałam, ale teraz oficjalnie: PANIKUJĘ I HISTERYZUJĘ....... |
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio to wcale Ci się nie dziwię, że się stresujesz. Ja to bym chyba była sztywna ze stresu. Ale zobaczysz zleci Ci szybciutko i jutro już będziesz nam pisać jaki to Kubuś jest śliczny |
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Wigilie spedzamy u tesciow ale chcialabym choinke ubrac, a do syfu jej nie wstawie. Nie zebym trula o remoncie od sierpnia.... Ehh zla jestem i tyle
Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Klaudia, najedz sie magnezu :P kupa jak ta lala Wyslane z Lumia920. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

słońce co najwyżej odbarwia 

ale i tak się boję, że mój mąż nie ogarnie i coś pokręci i mnie wkurzy 

21.06.2014r.