|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
|
|
|
|
#2402 | |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
Cytat:
wiedziałam, ze teściowa nie wytrzyma, czekałam tylko na ten moment no i w naszym przypadku to nie zapraszamy tych ludzi co niby wypada, nie wiem czy Wy też takich nie zapraszacie w końcu? |
|
|
|
|
#2403 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z pracy
Dziś tylko do 11.30 bo mam do pozałatwiania parę ważnych spraw, i już nie wracam do pracy ![]() a na jutro wzięłam sobie wolne, bo to mój dzień wyprowadzenia się z mieszkania więc chcę mieć czas na jeszcze jakieś pakowanie. Właśnie dorwałam się do sklepu z artykułami do decoupage, bo mam zamiar zacząć się w to bawić |
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tż dzwonił wczoraj do księdza i w Wigilie wieczorem idziemy do kościoła i da nam materiały na nauki
|
|
|
|
#2405 | ||
|
żona
|
ale słodziaki te Twoje psiaki
Lolusl aż mi łzy napłynęły do oczu jak przeczytałam o tych listach Fajnie że się udało i że masz co wspominać ![]() Cytat:
więc myślę i myślę ![]() A myślicie że literki na stól młodych pasują jeżeli będą takie same? tzn w naszym przypadku P&P?? Cytat:
i gratuluję ![]() U nas już całkiem nie wiem co będzie z podróżą poślubną, bo chcemy od razu mieszkanie większe kupić ![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53878601] Ja już wstaje choć wolne bo muszę spraw kilka ogarnąć i prasować i pakować sie już. Przyszedł moj steamer do ubrań i mam nadzieje bedzie mi sie szybko sprawnie nim prasować ![]() Okropnie wieje mam nadzieje ze loty nie bedą poopozniane [/QUOTE]jaki steamer kupiłaś? i jaki koszt?
|
||
|
|
|
#2406 |
|
Konto usunięte
|
My mamy znajomych rodziców na liście ale widujemy sie z nimi wiec są dla nas jak ciotka i wujek i zaproszeni tez są.
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Piona ![]() Kupiłam tani i mały żeby wypróbować i w razie co mieć na wyjazdy a nie bawić sie żelazkiem opinie miał spokój drogi nie był wiec będę testować po śniadaniu https://www.amazon.co.uk/dp/B00MG2OO..._UZqEwb1PFSD95 |
|
|
|
|
#2410 |
|
MerDer 4ever
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53879042]My mamy znajomych rodziców na liście ale widujemy sie z nimi wiec są dla nas jak ciotka i wujek i zaproszeni tez są.[/QUOTE]
My też mamy 2 takie pary na liście ale to my ich tam wpisaliśmy, chcemy żeby przyszli |
|
|
|
#2411 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2412 | |||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękny wynik z wagą!Cytat:
Nie masz skutków niedoczynności?Ja przy takim tsh przytyłam 12 kg w 2 msc
|
|
#2413 |
|
żona
|
Kupiłam na aliexpres MRP&MRS ale trochę za małe to przyszło
![]() A widziałam na blogach jak ktoś ma literki imion na swoim stole ślubnym to później to wykorzystuje w mieszkaniu wiesza na ścianie i w koło zdjęcia w ramkach spodobało mi się dlatego chcę chyba jednak literki ![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53879061]Piona ![]() Kupiłam tani i mały żeby wypróbować i w razie co mieć na wyjazdy a nie bawić sie żelazkiem opinie miał spokój drogi nie był wiec będę testować po śniadaniu https://www.amazon.co.uk/dp/B00MG2OO..._UZqEwb1PFSD95[/QUOTE] Żółwik Myślałam że taki stojący kupiłaś a one wiem że drogie ![]() To daj znać jak się sprawuje bo w taki tańszy sama bym zainwestowała![]() w końcu prawie codziennie prasuje koszule do pracy i już dostaje białej gorączki na samą myśl |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53879068]My będziemy mieć Mr&Mrs
no my raczej też bo tak myśleliśmy od samego początku
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakies dwa lata temu już mi zdiagnozowano Hashimoto, ale że nigdy nie miałam tsh więcej niż 4 (a przynajmniej w momencie badań) to nie miałam leczenia, tylko zaleoconą obserwację. Teraz już dostałam hormony, wreszcie trafiłam na normalnego endokrynologa. Też przytyłam około 10kg w ciągu ostatnich lat, co dla mnie to duzo i teraz nie mogę zejść poniżej 56, a kiedyś 50kg to było ok.
|
|
#2416 | |
|
Japońska rzepa
|
Ja nie wiem,czy chcę literki, chyba sobie odpuszczę.
![]() Dzisiaj kolejny koszmar ślubny miałam : Za każdym razem śni mi się,że czegoś zapominam i muszę po to wrócic a mam tak ciężkie nogi,że nie daję rady dojść i zdążyć na ślub.---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Ja ważyłam zawsze koło 53, przytylam do 65 Będzie dobrze.
|
|
#2417 |
|
nibyżona
|
mors super
Pallitqa - dla mnie 80zł to też niby dużo, ale to i tak wtedy było najtaniej, drewno jest porządne i wybrany przeze mnie kolor. teraz pięknie stoją na parapecie i wg mi nie było żal tego wydać, bo to jest coś co zostało z nami po ślubie ![]() i pewnie, że będzie pasować, popatrz sobie na jego galerie, jest tam sporo przykładów ![]() piękna masakra... mnie wgl zalewa krew jak idzie o rozmowe o lekarzach, NFZ i terminach... serio, odechciewa sie. pewnie, kazdy chcialby byc zdrowy
|
#2418 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dużego nie chciałam bo po pierwsze droższe a nie wiem czy mi podpasuje a po drugie ten sam problem bo prasuje często nie znoszę muszę mieć koszule do pracy i Tżta jeszcze a tak samo duża by zajęła miejsca wiec stałaby to musiało stać jak i deska do prasowania. A taka mała to można na urlop itd wziąć No i droższych rzeczy z elektronicznych nie chce kupować bo jak mamy wyjeżdżać i tak i sie pozbywać i na tym tracić |
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
My o wszystkich gościach na szczęście decydujemy sami.
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Piękna współczuję przeżyć z lekarzami i kłopotów ze zdrowiem. Ale mamy imprezowy klimat dzisiaj w pracy ![]() Wczoraj upiekłam spody do miodownika, a dzisiaj jak dam radę to wam sfocę kolczyki, jeśli chcecie
|
#2421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do parkowania - zmuszaj się Cytat:
my piliśmy na zmianę Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2422 | ||
|
Wife!
|
Dzień dobry
Cytat:
nie ma kogoś takiego! Pacjent to pacjent. Ale dobrze, że się nie dałaś ![]() Cytat:
![]() Moja endokrynolog mówiła, że wystarczy dostarczać w odpowiednich ilościach wszystkich potrzebnych składników. Naczyałam się, że niby nie można pomidorów - nie wytrzymałabym! Uspokoiła mnie ![]()
|
|
#2423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też, mimo, że rodzice płaca za wesele. Ostatnio rozmawiałam z mamą i mama stwierdziła, że dalszej rodziny to nie musze prosić, jak się obrażą, to o nich będzie to swidczyć, nie o nas A ja się po prostu martwię, że będzie bzyt tłoczno na sali, bo nie jest duża, a chcemy żeby było swobodnie ![]() Cytat:
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
*piekna, mi nie chcieli udać skierowania na cholesterol,"bo chuda ". No cóż Tz bardziej chudy, a cholesterol podwyższony
. Jeszcze bym trochę zrozumiała jakby chociaż spytała o dietę, styl zycia, sport, a ona tylko na podstawie wygladu.My zapraszamy jednych znajomych rodziców, Ale nie mam nic przeciwko, znam ich od piaskownicy, mieszkają 300m od nas ![]() Trafić na dobrego endokrynologa to mieć naprawdę szczęście. U mnie znów w drugą stronę tsh, cały czas w pobliżu dolnej granicy. Niby w normie, Ale Nie czuje sie w normie. No i mam małe dwa guzki. Mam wrażenie, że teraz co druga kobieta ma jakieś problemy endokrynologiczne. Edytowane przez kotzdzisiu Czas edycji: 2015-12-22 o 10:41 |
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I najczęściej takie problemy robią starsi lekarze, co już na emeryturze powinni być
|
|
#2427 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
), piję bardzo mało alkolholu (raz na dwa tygodnie jakąś naprawdę małą ilość), nie jem strączkowych,które powiększają wole,staram się nie jeść soi (tzn nie jem oprócz sosu sojowego do sushi raz na jakiś czas- tego nie umiem sobie odmówić), nie jem ryb morskich, bardzo rzadko jem kalafiora i brokuły. Staram się nie jeść psiankowatych,ale właśnie z pomidorem mam problem,bo uwielbiam Ale nie jem surowego, staram się jeść przetwory,bo są mniej szkodliwe.Nie jem żadnych cukrów przetworzonych , tzn głównie słodyczy. Jedyny cukier taki "typowy" nie mówiąc o kaszach to z owoców i czasem,raz na jakiś czas z miodu.Także ogólnie sporo tego jest. Aczkolwiek np. na wyjazdach nigdy nie trzymam diety, no i teraz też trochę popuściłam,bo nie mam zbyt dużej motywacji przed świętami Ale ogólnie jestem dość obowiązkowa,wiec przez 80 % czasu jem zgodnie z zasadami ![]() Za miła jesteś
|
|
#2428 | |
|
Wife!
|
Cytat:
![]() Kurczę podziwiam Cię. Serio. Mi jedynie z czego udało się zrezygnować to słodycze właśnie i nabiał, po odstawieniu którego czuję się o wiele lepiej. zdziwiłam się, bo myślałam, że może ściema... Ale jak się okazało działa korzystnie, bo nie jestem taka spuchnięta jak zazwyczaj od zatrzymanej w organiźmie wody choć dostrzegam tu też dużą zasługę herbaty z kopry włoskiego mniam!Nie wiem jak się oduczyć jeść lejsy solone
|
|
#2429 | |
|
żona
|
Cytat:
![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53879330]Dużego nie chciałam bo po pierwsze droższe a nie wiem czy mi podpasuje a po drugie ten sam problem bo prasuje często nie znoszę muszę mieć koszule do pracy i Tżta jeszcze a tak samo duża by zajęła miejsca wiec stałaby to musiało stać jak i deska do prasowania. A taka mała to można na urlop itd wziąć No i droższych rzeczy z elektronicznych nie chce kupować bo jak mamy wyjeżdżać i tak i sie pozbywać i na tym tracić to daj znać jak wypróbujesz ![]() _____________________ Idę na 11.40 dorobić jednego paznokcia
Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2015-12-22 o 10:56 |
|
|
|
|
#2430 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Chyba 3 dni przed ślubem robię totalny detoks na warzywach.Ja widzę też różnicę po czystku i po rumianku,który nałogowo piję. Nie ma co podziwiać. Ja się tak ffatalnie czułam,że zmiana diety to było jedyne rozwiązanie. Jadłam zdrowo,ale sporo własnie glutenu albo nabiału. Miałam depresję, zmęczenie tak ogromne,że rano potrafiłam 3 h przeleżeć w łóżku,bo nie miałam siły wstać, skóra mi wariowała, łupież, mega suche łokcie, paznokcie w opłakanym stanie, wrócił trądzik mimo totalnego wyeliminowania w wieku 16 lat, miałam zaniki pamięci, nie potrafiłam się skoncentrować, żaden wysiłek fizyczny nie wchodził w grę,bo ja po 5 minutach stania miałam zawroty głowy i potrafiłam zemdleć.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2015-12-22 o 11:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

wiedziałam, ze teściowa nie wytrzyma, czekałam tylko na ten moment 
i gratuluję 
[/QUOTE]
i jaki koszt? 

opinie miał spokój drogi nie był wiec będę testować po śniadaniu 

po czym wytknęła mi, że miałam już TSH raz w tym roku
Nie masz skutków niedoczynności?Ja przy takim tsh przytyłam 12 kg w 2 msc 

my piliśmy na zmianę
nie ma kogoś takiego! Pacjent to pacjent. Ale dobrze, że się nie dałaś