![]() |
#1531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Kurcze, a ja jestem w kropce. Moja siostra zażyczyła sobie komin, który będzie pasował do fioletowego, czerwonego i szarego płaszcza (w sensie, że do 3 różnych). Myślicie, że szary melanż czy coś w tym stylu będzie ok? A może inny kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
ReklaMO(D)żerca.
|
szary z szarym będzie wyglądał słabo ale jakoś innego koloru, który będzie pasował do fioletu i czerwieni (poza czarnym) nie jestem w stanie sobie wyobrazić).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Przyczajenie
|
ja już po zakupach, ale nie było łatwo.
Dla rodziców kupiłam bilety do teatru, rodzeństwo dostanie ubrania i jakieś kosmetyczne pierdoły a chłopak koszule i książkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Raczkowanie
|
Ja dla teściowej zestaw herbat takich wypasionych
![]() ![]()
![]() |
#1535 |
Przyczajenie
|
Dla mamy piłkę fitness- ostatnio trochę przytyła a dużo pracuje, jak będzie sobie odpoczywać przed telewizorem to się trochę pogiba i może zrzuci troszeczkę z wagi
![]() Chłopakowi książkę ''Gentleman. Mężczyzna z klasą'' bo ostatnio chce zmienić swój styl na bardziej klasyczny i ogólnie ma zwykle problem z dobraniem sobie samemu ubrań choćby rozmiarowo a ta książka to kompendium wiedzy na te tematy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Raczkowanie
|
Ja mojemu TŻtowi kupuję Jengę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zapakować w papier, wywiązać kokardę i położyć byle gdzie zapakowanych nikt nie rusza, przynajmniej u mnie - wąchają, stukają, pukają,krążą wokół ale nikt papieru nie waży się rozedrzeć ![]() może się nie sprawdzić przy dzieciach
![]() |
![]() |
#1538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Jengę! Nawet sama sobie w to gram czasami ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
Może karnet do kina? Nie w każdym mieście to jest ale polecam w Cinema City salę VIP. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2015-12-15 o 23:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Raczkowanie
|
A ja wpadłam na jeszcze jeden pomysł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Rozeznanie
|
Na dzień dzisiejszy:
-dla siostry zestaw do robienia sushi, -dla szwagra zestaw do pokera w walizce, -dla siostrzenicy gra La Cucaracha, -dla TŻ-ta perfumy Dior Homme.
![]() |
![]() |
#1541 |
Raczkowanie
|
Powerbank dla TŻ-ta ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Przyczajenie
|
mama dostanie ode mnie bon na zabieg do kosmetyczki, a tacie i bratu kupiłam koszule i paski. wydałam na to trochę kasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Zadomowienie
|
witam ja też chcę kupić Tż power bank ale nie wiem jaki wybrać czy jakieś większe czy mniejsze i na co mam patrzec??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1544 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
BAN stały
|
Na razie:
- dla rodzicow - bilety do teatru - dla brata - butelka czerwonego wina Jacob's Creek - dla kuzynki - ksiażka Metro 2033 (fanka takich postapokaliptycznych klimatów ![]() jeszcze kilka zostalo, mam nadzieję w weekend cos znaleźć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
Wtajemniczenie
|
Też już prawie wszystko mam
![]() - Synek - odkrywczy domek, Arka Noego dumel, tomy muzyczna kolejka i ubranka - Mąż - wkłady do maszynki, saszetka biodrowka, obudowa do telefonu z logo ulubionej drużyny piłkarskiej, bokserki, koszulka - Tata - koszulka polo pumy, kosmetyki - Mama - 2 bluzeczki, kosmetyki - Przyjaciółka - ksiazka, śmieszne skarpetki i majtki, kosmetyki,herbata - Syn Przyjaciółki - garaż do zabawy, samochody i puzzle - koleżanka - kosmetyki do ciała - koleżanka - skrzyneczka na klucze - kuzynka - kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi się podobają te prezenty ![]() ![]() Zazdroszczę tym co mają dzieci. Bo to wielka radocha kupować dla nich zabawki a później widzieć jak się cieszą. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2015-12-17 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Zadomowienie
|
U mnie jest już prawie wszystko
![]() - TŻ - jakiś wypasiony scyzoryk z wieloma funkcjami - mama - płyta Zaz Paris/Książka Jadłonomia - nie mogę się zdecydować co dać teraz a co na urodziny ![]() - brat 13 lat - rękawice do roweru - brat 19 lat - nie mam pomysłu, ratunku! - babcia - żelowa maska na oczy - przyjaciółka - rękawiczki z wąsami z nicią magnetyczną do smartfona ![]() - przyjaciel - słoik wypaśnego kajmaku z solą - kuzynka - książka "Slow Fashion" Asi Glogazy i to chyba tyle, tylko z bratem mam największy problem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, a powiedzcie czy dostane w Tk Maxxie jakieś zabawki dla dzieci? Musze kupić coś dla 3letniego bratanka, ale nie wiem czy coś tam znajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1550 |
Zaczytana w wizażu
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Ja już jestem gotowa na święta, prezenty już dawno kupione i spakowane
![]() dla męża - golarka elektryczna dla teściowej - piżama i czekoladki dla brata - wódka imienna dla drugiego brata - portfel, kosmetyki dla babci - witaminy i słodkości dla chrześniaka - autko jeździk dla męża chrześniaka - bluza, sweterek, gry planszowe dla synka - maskotka grająca Gummi Miś, fontanna na piłki U nas jest tak, że i w mojej rodzinie i w rodzinie męża losujemy kto komu robi prezent. Tym sposobem mały duże ułatwienie no i zaoszczędzimy trochę kasy bo każdy robi tylko dwa prezenty zamiast kilka. Tutaj wypisałam prezenty jakie kupiliśmy razem z mężem ![]()
![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
W tym roku wyjątkowo późno skompletowałąm prezenty, ale cieszę się ze udało się uniknąć tłumów w sklepach.
Dla Tż - spodenki na siłownię i perfumy Dla Taty - sweter i pasek skórzany Dla Mamy - torebka i karta pamięci do telefonu Dla babci - szlafrok Dla Babci nr 2 - telefon komórkowy dla seniora Dla kuzyna - perfumy Dla cioci- komplet biżuterii Dla wujostwa whisky Ufff.
![]() |
#1553 |
Przyczajenie
|
No cóż - ja kupiłam na święta mężowi ekstremalny lot samolotem z nieważkością - niestety drogi - bo 1000 pln - ale mąż sam sobie wybrał i nawet dopłacił bo chciał właśnie to - niejaki dreszczyk nieważkości w samolocie... w sumie juz kupilam - ale poradźcie czy to warte tej ceny?? do kupienie w niejakim portalu z lotami-prezentami podniebna przygoda
![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-12-21 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
Rewelka
|
Ja dzieciakom kupiłam super zabawki: siostrzenicy zestaw małej sprzątaczki z odkurzaczem, małemu bratu samochód na pilot, tacie perfumy i sweterek a mamie bon na zabiegi w gabinecie kosmetycznym i chyba sama z nią się przejdę aby się zrelaksować, bo teraz tak myślę, że to fajna sprawa z mamą tak się we dwie wybrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam partnerowi perfumy, bokserki, zel do twarzy i dwa ulubione zele pod prysznic. Mamie tusz do rzęs, róż i świeczkę. Siostrze cienie do powiek. Dzieciaczkom - samochody takie, jakie sobie zażyczyli i coś jeszcze siostrzenicy muszę kupić.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
Wtajemniczenie
|
w końcu mi sie udało kupić wszystko
![]() facet - koszula i świąteczne gatki mama - sweter tata - bluza i zestaw perfum + dezodorant wujek - zestaw perfum+ dezodorant babcia - kubek z siteczkiem do zaparzania herbaty i zielona herbata liściasta najwięcej prezentów zrobiłam sobie ![]()
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
W końcu się uporałam z prezentem dla mamy. Jako że mama uznaje na prezent tylko ciuchy chociaż "nic mi nie kupuj"
![]() - czarne spodnie dresowe Diverse, bo narzeka,że nie ma w czym chodzić po domu http://www.diversesystem.com/kolekcj...ia,czarny.html - koszula szafirowa (mój ulubiony kolor ![]() http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...83&p=24&page=2 - sweterek czarny Mango http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...583&p=7&page=1 - sztruksy ciemnobrązowe Stradivarius http://www.stradivarius.com/pl/ubran...05&colorId=150 - koszula bawełniana Reserved http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...z100-05x/shirt -witamina D3 (bo mama ciągle zapomina kupić ![]() -ptasie mleczko Mam cholerną nadzieję, że coś z tego będzie dobre. Na szczęście wszystko poza dresami można oddać/wymienić wedle upodobania. Wstawiłam linki,żebyście mnie pocieszyły,że nie jest tragicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1558 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
To ja mam już wszystko, w tym część rozdane
![]() Mama: kieliszki do wina Tata: nalewka domowej roboty Brat najstarszy: kubek termiczny Brat średni: krawat Brat najmłodszy: książka Siostra: łańcuszek z wisiorkiem Bratowa: lakier po paznokci Ja: płyta "Granda" Bratanek: puzzle z dinozaurami Drugi bratanek: piłka do nogi Rozdane: TŻ: karnet na jazdę off-roadową, czekoladki Mama TŻa: zestaw kosmetyków spa dla dłoni, lakier do paznokci, zimowy płyn do kąpieli, kawa waniliowa, biała herbata z granatem i czekoladki domowej roboty
![]() |
#1560 |
Przyczajenie
|
Ja w tym roku spędzam święta daleko od bliskich. Postanowiłam zrobić dobry uczynek - koleżanka mieszka w Belgii. Bardzo chciała zrobić święta u siebie i zaprosić mamę. Ale mama ma pieska, do samolotu go brać nie chciała (wiadomo - psa trzeba uśpić i idzie do luku bagażowego - n i nie jest to tania sprawa). Bliżsi i dalsi znajomi się wypięli, syn również, więc zaoferowałam swoją osobę. I tak się znalazłam 300 km od domu i bliskich. Ale był to mój prezent dla koleżanki, której sporo w swoim życiu zawdzięczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.