|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Legionowie na pewno
|
|
|
|
|
#1353 |
|
♥
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
większość dziewczyn tak działa, że ostro zapuszczają włosy mimo hardkorowego sitowia na głowie
włosy do talii, ale połowa do amputacji
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Aż do pokazania prezentów świątecznych przez inne dziewczyny
.Trochę szkoda mi tej Olimpii. Mała wioska, chyba średnio ambitny mąż - nie mówię tego, jako wady, raczej jako swoje odczucie. I trudno jej się chyba z tym pogodzić, że nie może sobie jeździć na iwenty i gifty przepadają... A no i na korsa trudniej odłożyć, jak się nie ma tylu widzów i super jakości filmów..
|
|
#1356 | ||
|
♥
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Edytowane przez xsun Czas edycji: 2015-12-22 o 16:32 |
||
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie przepadam za mega długimi włosami. Takie za cycki to maks, dłuższych nie zdzierżę :P.
Ogólnie to cieszę się, że teraz moda na krótsze włosy, bo laski, które nie powinny ich mieć w końcu decydują się na ścinanie. Fajnie też, że Marzenka od LAury podcięła trochę - choć i tak mało... Jakby Mandżi schudła to byłaby laska, jak talala.
|
|
#1359 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Xun - ja się z Tobą w pełni zgadzam. Ewidentnie widać, że ona na tej wsi, z tym brakiem możliwości rozwoju źle się czuje. Szkoda tylko, że tak, jak mówisz, nie weźmie się za siebie, tylko narzeka, a co gorsze pluje po innych dziewczynach...
Każda z nich ciężko pracowała na to, co ma lub dostaje. Filmy np. takiej Karoliny Baszak to majstersztyk, ciekawe, ile czasu nad nimi spędza. Wiadomo, że jakiś reklamodawca woli dać hajs Karolinie, niż Pauli, która nie umie tak fjanie przekazać pewnych treści..
|
|
#1362 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Lenaa - słabe te Twoje przytyki. Naprawdę :/. Napisałam w sumie jakąś obiektywną prawdę, nie obraziłam Olmpii, tylko dodałam, że mi jej naprawdę szkoda. Nie szukaj dziury w całym...
|
|
#1364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- To przeczytaj jeszcze raz co o niej napisałaś i postaw się na jej miejscu. Było by Ci miło słyszeć/czytać coś takiego o sobie? |
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tak bardzo Ci się nudzi, to może weźmiesz się za pieczenie świątecznych pierniczków?
|
|
#1366 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Podglądam Was tutaj od kilku tygodni i postanowiłam, że może w końcu czas się zarejestrować żeby móc z Wami dyskutować Szczerze mówiąc to do założenia konta "popchnął" mnie dzisiejszy vlog Laury. Ciekawa jestem co sądzicie o dwóch kwestiach: 1) Pod jednym z filmów kiedy to Marzenka opowiadała o tym, że chciałaby ściąć włosy to pojawiły się głosy (głupia nie czuje jak się jej rymuje ), że może warto by było przeznaczyć je na peruki dla innych czy coś takiego. Uważam, że to bardzo dobry pomysł tym bardziej, że Marzenka naprawdę miała dłuugie włosy. Szkoda, że wszystko poszło do śmietnika. Moim zdaniem czasami warto pomyśleć o innych-o tym, że można by uszczęśliwić kogoś. 2) Wożenie Niny bez fotelika. Pod filmem pojawiły się komentarze, że przecież w taxi nie ma przymusu itp. Moim zdaniem mimo wszystko nie było to zbyt odpowiedzialne-nigdy nie wiadomo czy nie przytrafi się jakiś wypadek itp. Co? Taksówkom nie przydarzają się takie rzeczy? Eh, troszkę się zawiodłam ponieważ pokazywały siebie jako naprawdę rozważne kobiety a teraz wychodzą takie rzeczy. Już nie wspomnę o tym, że przypatrzyłam się im kiedy jechali na "bieg na 6 łap" i Dominika nie była przypięta pasami... Dzisiaj czytając wątek też natrafiłam na Wasze spostrzeżenia co do Doriski i Szusz-chciałabym też się wypowiedzieć ![]() Co do Doriski to macie świętą rację- jej IG jak i YT to w sumie same reklamy teraz. Nawet w filmiku o tym jak Lili otwiera "kalendarz adwentowy" jest cały czas "delikatna" reklama. A to przytul podusię a to "panią króliczkową" itp. Szkoda. naprawdę szkoda ponieważ jak jak zaczęłam subskrybować Doriskę (kilka ładnych miesięcy temu) to tego wszystkiego nie było, można było obejrzeć fajny, rzeczowy filmik a teraz cały czas są nawiązania do rzeczy, które dostaje. Żeby nie było-to nie zazdrość, po prostu moim zdaniem naprawdę tego już jest za dużo. Ode mnie poleciał unsub. Szusz-hm...Szczerze, z ręką na sercu oglądałam dzień w dzień "vlogowy październik z Szusz" ale pod koniec zdałam sobie sprawę, że szkoda czasu. Jak to "fanka" nie zauważałam jaka Weronika jest. Przykro mi było kiedy dostałam bana na IG kiedy jej napisałam pod jednym zdjęciem, że wygląda na nim "staro"-po prostu, według mnie jakoś jej makijaż nie pasował, wyglądała w nim bardzo poważnie no i poleciał ban. Wiem, że to jej życie itp ale zaczęło mnie też "razić" jej mówienie we vlogach o tym jakiego to ona ma kaca i picie "na wizji". Nie wiem czy ona sobie nie zdaje sprawy czy jak ale z pewnością ją oglądają dziewczynki poniżej 18 rż. i daje im słaby przykład... Ale dobrze, koniec marudzenia Dziękuję Wam, że odkryłam przez Was DailylifebyM naprawdę fajna, zwykła dziewczyna W jeden wieczór obejrzałam wieeele jej filmów Mam nadzieję, że nie marudziłam za bardzo i podejmiecie ze mną dyskusję bo jestem ciekawa Waszego zdania
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych wlosow Marzenki-moja przyjaciolka chciala oddac sciete wlosy na peruki ale to musi byc co najmniej 25-30cm wlosa, prostego, w dobrej kondycji. Nie tak latwo o takir wlosy po scieciu. Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2015-12-22 o 16:52 |
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam. I nie widzę w tym nic niestosownego. Co więcej, można powiedzieć, że zebrałam w jednym miejscu to, co ona o sobie nie raz mówiła. Oprócz męża - bo to raczej moje spostrzeżenia. Także tym bardziej, nie rozumiem Twojego czepialstwa. Nie przesadzaj.
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
Podrzucam relację z Blogowigilii
![]()
|
#1372 |
|
niepolubiecie
|
ja tam przy odpowiednio dostosowanej diecie i braku odstępstw mam tyle energii, że potrafię mimo ośmiu godzin snu ogarnąć tyle, że ateiści się potrafią przeżegnać.
Ale rozumiem (Ciemna), że to może denerwować. Mnie denerwuje np. mówienie, że jak to, że od czasu do czasu mogę zjeść sobie batona twarogowego. No niestety, nie każdy tak ma, takie życie
dzień dobry wszyscy umrzemy Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-22 o 17:10 |
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś pytał o Olimpię? Robi wykład na końcu swojego najnowszego, ostatniego vlogmasa. Znów tłumaczy, że dobrze nam to zrobi, że będziemy mieć przerwę od jej vlogów i że ciężko jej będzie nie vlogować przez święta.
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Marzenki i jej obcięcia włosów, to ja też mogę potwierdzić, że to nie aż takie łatwe, żeby oddać je na peruke. Kiedyś chciałam tak zrobić to kilka fryzjerek mi powiedziało, że one takich rzeczy nie robią, a jedna która chciała powiedziała, że są zbyt zniszczone na peruke, chociaż nie mam jakiegoś siana.
|
|
#1376 |
|
niepolubiecie
|
przeciwnie, dużo.
dzień dobry wszyscy umrzemy Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-22 o 17:39 |
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz, że warto myśleć o innych...pozwolę sobie zapytać ile razy już oddałaś włosy na perukę?
|
|
#1378 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
błąd w komunikacji ja tam śpie po 5h, czasami mniej, wydajność mam taką jaką musze mieć. czasami jak mogę to daje z siebie 20% a czasami 200% (to ostatnie od miesiąca codziennie) i daję radę a odżywiam się... średnio. ale ja lubie przekraczać swoje granice i sprawdzać ile mogę jeszcze.
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pierwsze to słabe jest pisanie o śmietniku i o marnotrawstwie, bo to jej włosy, jej sprawa, jej biznes po drugie kiedyś obcinałam 40 cm włosów i tak, przyszło mi do głowy, żeby może je oddać, ale to nie jest takie pierdnąć w stołek i oddać kłaki- mają być niefarbowane i naprawdę ultrazdrowe.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

włosy do talii, ale połowa do amputacji
.