Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-22, 16:18   #1351
pamelka146
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
To chyba jest jeszcze dalej niż Legionowo. Kojarzę, że w którymś z vlogmasów mówiła, że Marzenka jedzie do niej i właśnie dzwoniła, że minęła stację Kątne (chyba, nie pamiętam) i czy ma wysiadać na następnej. CSI wizaż
Poznaje jej okolice,drogę do biedry,stację skmki też poznaję,więc na bank Legionowo

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:21   #1352
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
To chyba jest jeszcze dalej niż Legionowo. Kojarzę, że w którymś z vlogmasów mówiła, że Marzenka jedzie do niej i właśnie dzwoniła, że minęła stację Kątne (chyba, nie pamiętam) i czy ma wysiadać na następnej. CSI wizaż

W Legionowie na pewno
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:22   #1353
xsun

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Mi się bardzo podoba nowa fryzura Laury - świeżej i młodziej wygląda. Dobrze, że je podcięła. Nie kumam trzymania długich kudłów tylko po to, by je mieć.
Tak btw, pan Olimpia się uspokoiła? :P
Tak, ale może to cisza przed burzą
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:26   #1354
olenkasz
Zakorzenienie

większość dziewczyn tak działa, że ostro zapuszczają włosy mimo hardkorowego sitowia na głowie włosy do talii, ale połowa do amputacji
Stary 2015-12-22, 16:26   #1355
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Tak, ale może to cisza przed burzą
Aż do pokazania prezentów świątecznych przez inne dziewczyny .
Trochę szkoda mi tej Olimpii. Mała wioska, chyba średnio ambitny mąż - nie mówię tego, jako wady, raczej jako swoje odczucie. I trudno jej się chyba z tym pogodzić, że nie może sobie jeździć na iwenty i gifty przepadają... A no i na korsa trudniej odłożyć, jak się nie ma tylu widzów i super jakości filmów..
Stary 2015-12-22, 16:31   #1356
xsun

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
większość dziewczyn tak działa, że ostro zapuszczają włosy mimo hardkorowego sitowia na głowie włosy do talii, ale połowa do amputacji
Źle to wygląda. Do biura, w którym pracuje przychodziła kiedyś dziewczyna, która miała włosy do kolan !! zawsze zaplecione w warkocze, ale końce tychże warkoczy wyglądały jakby plotła je z trzech włosów na krzyż, dodatkowo jak się schyliła włosy jeździły jej po ziemi Paskudne to było.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Trochę szkoda mi tej Olimpii. Mała wioska, chyba średnio ambitny mąż - nie mówię tego, jako wady, raczej jako swoje odczucie. I trudno jej się chyba z tym pogodzić, że nie może sobie jeździć na iwenty i gifty przepadają... A no i na korsa trudniej odłożyć, jak się nie ma tylu widzów i super jakości filmów..
Żeby coś mieć trzeba sobie na to zapracować. Źle jej na wsi i w tym sklepie - niech weźmie się, albo za swój rozwój, albo za rozwój kanału, jak widać na przykładzie Karoliny, da się, tylko trzeba się porządnie przyłożyć, a nie czekać na mannę z nieba.

Edytowane przez xsun
Czas edycji: 2015-12-22 o 16:32
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:34   #1357
bubus900
Zakorzenienie

Ja nie przepadam za mega długimi włosami. Takie za cycki to maks, dłuższych nie zdzierżę :P.
Ogólnie to cieszę się, że teraz moda na krótsze włosy, bo laski, które nie powinny ich mieć w końcu decydują się na ścinanie.
Fajnie też, że Marzenka od LAury podcięła trochę - choć i tak mało... Jakby Mandżi schudła to byłaby laska, jak talala.
Stary 2015-12-22, 16:34   #1358
ladyfinger88
Raczkowanie

Olimpia smaży 'żywy' szpinak
Stary 2015-12-22, 16:37   #1359
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Ricky to takie suche

Ze aż sie poplulam ze śmiechu w tramwaju <3
wjem
i jeszcze Ci powiem, że pomyślałam, że rozśmieszy właśnie Ciebie
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:37   #1360
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Poznaje jej okolice,drogę do biedry,stację skmki też poznaję,więc na bank Legionowo

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
No to widocznie źle to zrozumiałam
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:39   #1361
bubus900
Zakorzenienie

Xun - ja się z Tobą w pełni zgadzam. Ewidentnie widać, że ona na tej wsi, z tym brakiem możliwości rozwoju źle się czuje. Szkoda tylko, że tak, jak mówisz, nie weźmie się za siebie, tylko narzeka, a co gorsze pluje po innych dziewczynach...
Każda z nich ciężko pracowała na to, co ma lub dostaje.
Filmy np. takiej Karoliny Baszak to majstersztyk, ciekawe, ile czasu nad nimi spędza. Wiadomo, że jakiś reklamodawca woli dać hajs Karolinie, niż Pauli, która nie umie tak fjanie przekazać pewnych treści..
Stary 2015-12-22, 16:42   #1362
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Widać
Cytat:

Żeby coś mieć trzeba sobie na to zapracować. Źle jej na wsi i w tym sklepie - niech weźmie się, albo za swój rozwój, albo za rozwój kanału, jak widać na przykładzie Karoliny, da się, tylko trzeba się porządnie przyłożyć, a nie czekać na mannę z nieba.
A Ty się wzięłaś?
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:46   #1363
bubus900
Zakorzenienie

Lenaa - słabe te Twoje przytyki. Naprawdę :/. Napisałam w sumie jakąś obiektywną prawdę, nie obraziłam Olmpii, tylko dodałam, że mi jej naprawdę szkoda. Nie szukaj dziury w całym...
Stary 2015-12-22, 16:48   #1364
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Xun - ja się z Tobą w pełni zgadzam. Ewidentnie widać, że ona na tej wsi, z tym brakiem możliwości rozwoju źle się czuje. Szkoda tylko, że tak, jak mówisz, nie weźmie się za siebie, tylko narzeka, a co gorsze pluje po innych dziewczynach...
Każda z nich ciężko pracowała na to, co ma lub dostaje.
Filmy np. takiej Karoliny Baszak to majstersztyk, ciekawe, ile czasu nad nimi spędza. Wiadomo, że jakiś reklamodawca woli dać hajs Karolinie, niż Pauli, która nie umie tak fjanie przekazać pewnych treści..

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Lenaa - słabe te Twoje przytyki. Naprawdę :/. Napisałam w sumie jakąś obiektywną prawdę, nie obraziłam Olmpii, tylko dodałam, że mi jej naprawdę szkoda. Nie szukaj dziury w całym...
To przeczytaj jeszcze raz co o niej napisałaś i postaw się na jej miejscu. Było by Ci miło słyszeć/czytać coś takiego o sobie?
Stary 2015-12-22, 16:49   #1365
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Skoro tak bardzo Ci się nudzi, to może weźmiesz się za pieczenie świątecznych pierniczków?
Stary 2015-12-22, 16:49   #1366
wraaakczasu
Rozeznanie

Hej dziewczyny! Podglądam Was tutaj od kilku tygodni i postanowiłam, że może w końcu czas się zarejestrować żeby móc z Wami dyskutować

Szczerze mówiąc to do założenia konta "popchnął" mnie dzisiejszy vlog Laury. Ciekawa jestem co sądzicie o dwóch kwestiach:
1) Pod jednym z filmów kiedy to Marzenka opowiadała o tym, że chciałaby ściąć włosy to pojawiły się głosy (głupia nie czuje jak się jej rymuje ), że może warto by było przeznaczyć je na peruki dla innych czy coś takiego. Uważam, że to bardzo dobry pomysł tym bardziej, że Marzenka naprawdę miała dłuugie włosy. Szkoda, że wszystko poszło do śmietnika. Moim zdaniem czasami warto pomyśleć o innych-o tym, że można by uszczęśliwić kogoś.
2) Wożenie Niny bez fotelika. Pod filmem pojawiły się komentarze, że przecież w taxi nie ma przymusu itp. Moim zdaniem mimo wszystko nie było to zbyt odpowiedzialne-nigdy nie wiadomo czy nie przytrafi się jakiś wypadek itp. Co? Taksówkom nie przydarzają się takie rzeczy? Eh, troszkę się zawiodłam ponieważ pokazywały siebie jako naprawdę rozważne kobiety a teraz wychodzą takie rzeczy. Już nie wspomnę o tym, że przypatrzyłam się im kiedy jechali na "bieg na 6 łap" i Dominika nie była przypięta pasami...

Dzisiaj czytając wątek też natrafiłam na Wasze spostrzeżenia co do Doriski i Szusz-chciałabym też się wypowiedzieć

Co do Doriski to macie świętą rację- jej IG jak i YT to w sumie same reklamy teraz. Nawet w filmiku o tym jak Lili otwiera "kalendarz adwentowy" jest cały czas "delikatna" reklama. A to przytul podusię a to "panią króliczkową" itp. Szkoda. naprawdę szkoda ponieważ jak jak zaczęłam subskrybować Doriskę (kilka ładnych miesięcy temu) to tego wszystkiego nie było, można było obejrzeć fajny, rzeczowy filmik a teraz cały czas są nawiązania do rzeczy, które dostaje. Żeby nie było-to nie zazdrość, po prostu moim zdaniem naprawdę tego już jest za dużo. Ode mnie poleciał unsub.

Szusz-hm...Szczerze, z ręką na sercu oglądałam dzień w dzień "vlogowy październik z Szusz" ale pod koniec zdałam sobie sprawę, że szkoda czasu. Jak to "fanka" nie zauważałam jaka Weronika jest. Przykro mi było kiedy dostałam bana na IG kiedy jej napisałam pod jednym zdjęciem, że wygląda na nim "staro"-po prostu, według mnie jakoś jej makijaż nie pasował, wyglądała w nim bardzo poważnie no i poleciał ban. Wiem, że to jej życie itp ale zaczęło mnie też "razić" jej mówienie we vlogach o tym jakiego to ona ma kaca i picie "na wizji". Nie wiem czy ona sobie nie zdaje sprawy czy jak ale z pewnością ją oglądają dziewczynki poniżej 18 rż. i daje im słaby przykład...

Ale dobrze, koniec marudzenia Dziękuję Wam, że odkryłam przez Was DailylifebyM naprawdę fajna, zwykła dziewczyna W jeden wieczór obejrzałam wieeele jej filmów
Mam nadzieję, że nie marudziłam za bardzo i podejmiecie ze mną dyskusję bo jestem ciekawa Waszego zdania
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:49   #1367
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

To przeczytaj jeszcze raz co o niej napisałaś i postaw się na jej miejscu. Było by Ci miło słyszeć/czytać coś takiego o sobie?
Ale ona sama wyksztaltowala swoj wizerunek na YT i pozwolila sama siebie tak odbierac.

Co do tych wlosow Marzenki-moja przyjaciolka chciala oddac sciete wlosy na peruki ale to musi byc co najmniej 25-30cm wlosa, prostego, w dobrej kondycji. Nie tak latwo o takir wlosy po scieciu.

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2015-12-22 o 16:52
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 16:51   #1368
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:

Przeczytałam. I nie widzę w tym nic niestosownego. Co więcej, można powiedzieć, że zebrałam w jednym miejscu to, co ona o sobie nie raz mówiła. Oprócz męża - bo to raczej moje spostrzeżenia. Także tym bardziej, nie rozumiem Twojego czepialstwa. Nie przesadzaj.
Stary 2015-12-22, 16:51   #1369
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Skoro tak bardzo Ci się nudzi, to może weźmiesz się za pieczenie świątecznych pierniczków?
Ale jesteś zabawna
Stary 2015-12-22, 16:54   #1370
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jesteś zabawna
Ooo. W końcu ktoś to zauważył. Dziękuję!
Stary 2015-12-22, 17:02   #1371
Adrianna94
Raczkowanie

Podrzucam relację z Blogowigilii

Adrianna94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 17:06   #1372
roseplum
niepolubiecie

ja tam przy odpowiednio dostosowanej diecie i braku odstępstw mam tyle energii, że potrafię mimo ośmiu godzin snu ogarnąć tyle, że ateiści się potrafią przeżegnać. więc rozumiem nissiax. nie czuję robienia z tego religii. Dla mnie istnieje po prostu rozgraniczenie co daje szczęście, a co fizyczną energie. I jaki człowiek nie byłby szczęsliwy i czuł się spełniony ciało to reakcje bio-chem

Ale rozumiem (Ciemna), że to może denerwować. Mnie denerwuje np. mówienie, że jak to, że od czasu do czasu mogę zjeść sobie batona twarogowego. No niestety, nie każdy tak ma, takie życie

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-12-22 o 17:10
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 17:10   #1373
ladyfinger88
Raczkowanie

Ktoś pytał o Olimpię? Robi wykład na końcu swojego najnowszego, ostatniego vlogmasa. Znów tłumaczy, że dobrze nam to zrobi, że będziemy mieć przerwę od jej vlogów i że ciężko jej będzie nie vlogować przez święta.
Stary 2015-12-22, 17:32   #1374
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
ja tam przy odpowiednio dostosowanej diecie i braku odstępstw mam tyle energii, że potrafię mimo ośmiu godzin snu ogarnąć tyle, że ateiści się potrafią przeżegnać. więc rozumiem nissiax. nie czuję robienia z tego religii. Dla mnie istnieje po prostu rozgraniczenie co daje szczęście, a co fizyczną energie. I jaki człowiek nie byłby szczęsliwy i czuł się spełniony ciało to reakcje bio-chem

Ale rozumiem (Ciemna), że to może denerwować. Mnie denerwuje np. mówienie, że jak to, że od czasu do czasu mogę zjeść sobie batona twarogowego. No niestety, nie każdy tak ma, takie życie
lol. osiem godzin snu to mało według Ciebie?
Stary 2015-12-22, 17:32   #1375
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Cytat:
Źle to wygląda. Do biura, w którym pracuje przychodziła kiedyś dziewczyna, która miała włosy do kolan !! zawsze zaplecione w warkocze, ale końce tychże warkoczy wyglądały jakby plotła je z trzech włosów na krzyż, dodatkowo jak się schyliła włosy jeździły jej po ziemi Paskudne to było.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Przypomiało mi się jak ostatnio widziałam jakąś kobietę z włosami do kolan zaplecionymi w lichego warkoczyka. Tylko kurtkę miała do połowy uda, a warkocz schowany pod kurtką. Bardzo dziwnie to wyglądało jak jej wystawał ten cienki warkoczyk

Co do Marzenki i jej obcięcia włosów, to ja też mogę potwierdzić, że to nie aż takie łatwe, żeby oddać je na peruke. Kiedyś chciałam tak zrobić to kilka fryzjerek mi powiedziało, że one takich rzeczy nie robią, a jedna która chciała powiedziała, że są zbyt zniszczone na peruke, chociaż nie mam jakiegoś siana.
Stary 2015-12-22, 17:37   #1376
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
lol. osiem godzin snu to mało według Ciebie?
przeciwnie, dużo. Miałam na myśli, że mam czas się wyspać czyli mam mniej czasu niż ktoś kto śpi mniej. Kiedyś spałam i mniej, i gorzej, więc teoretycznie miałam dwie godziny więcej, a robiłam jakieś dwa razy mniej niż teraz, miałam mniejszą podzielność uwagi itd. Faktycznie tak to zabrzmiało

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-12-22 o 17:39
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 17:38   #1377
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Podglądam Was tutaj od kilku tygodni i postanowiłam, że może w końcu czas się zarejestrować żeby móc z Wami dyskutować

Szczerze mówiąc to do założenia konta "popchnął" mnie dzisiejszy vlog Laury. Ciekawa jestem co sądzicie o dwóch kwestiach:
1) Pod jednym z filmów kiedy to Marzenka opowiadała o tym, że chciałaby ściąć włosy to pojawiły się głosy (głupia nie czuje jak się jej rymuje ), że może warto by było przeznaczyć je na peruki dla innych czy coś takiego. Uważam, że to bardzo dobry pomysł tym bardziej, że Marzenka naprawdę miała dłuugie włosy. Szkoda, że wszystko poszło do śmietnika. Moim zdaniem czasami warto pomyśleć o innych-o tym, że można by uszczęśliwić kogoś.
2) Wożenie Niny bez fotelika. Pod filmem pojawiły się komentarze, że przecież w taxi nie ma przymusu itp. Moim zdaniem mimo wszystko nie było to zbyt odpowiedzialne-nigdy nie wiadomo czy nie przytrafi się jakiś wypadek itp. Co? Taksówkom nie przydarzają się takie rzeczy? Eh, troszkę się zawiodłam ponieważ pokazywały siebie jako naprawdę rozważne kobiety a teraz wychodzą takie rzeczy. Już nie wspomnę o tym, że przypatrzyłam się im kiedy jechali na "bieg na 6 łap" i Dominika nie była przypięta pasami...

Dzisiaj czytając wątek też natrafiłam na Wasze spostrzeżenia co do Doriski i Szusz-chciałabym też się wypowiedzieć

Co do Doriski to macie świętą rację- jej IG jak i YT to w sumie same reklamy teraz. Nawet w filmiku o tym jak Lili otwiera "kalendarz adwentowy" jest cały czas "delikatna" reklama. A to przytul podusię a to "panią króliczkową" itp. Szkoda. naprawdę szkoda ponieważ jak jak zaczęłam subskrybować Doriskę (kilka ładnych miesięcy temu) to tego wszystkiego nie było, można było obejrzeć fajny, rzeczowy filmik a teraz cały czas są nawiązania do rzeczy, które dostaje. Żeby nie było-to nie zazdrość, po prostu moim zdaniem naprawdę tego już jest za dużo. Ode mnie poleciał unsub.

Szusz-hm...Szczerze, z ręką na sercu oglądałam dzień w dzień "vlogowy październik z Szusz" ale pod koniec zdałam sobie sprawę, że szkoda czasu. Jak to "fanka" nie zauważałam jaka Weronika jest. Przykro mi było kiedy dostałam bana na IG kiedy jej napisałam pod jednym zdjęciem, że wygląda na nim "staro"-po prostu, według mnie jakoś jej makijaż nie pasował, wyglądała w nim bardzo poważnie no i poleciał ban. Wiem, że to jej życie itp ale zaczęło mnie też "razić" jej mówienie we vlogach o tym jakiego to ona ma kaca i picie "na wizji". Nie wiem czy ona sobie nie zdaje sprawy czy jak ale z pewnością ją oglądają dziewczynki poniżej 18 rż. i daje im słaby przykład...

Ale dobrze, koniec marudzenia Dziękuję Wam, że odkryłam przez Was DailylifebyM naprawdę fajna, zwykła dziewczyna W jeden wieczór obejrzałam wieeele jej filmów
Mam nadzieję, że nie marudziłam za bardzo i podejmiecie ze mną dyskusję bo jestem ciekawa Waszego zdania

mówisz, że warto myśleć o innych...pozwolę sobie zapytać ile razy już oddałaś włosy na perukę?
Stary 2015-12-22, 17:42   #1378
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
mówisz, że warto myśleć o innych...pozwolę sobie zapytać ile razy już oddałaś włosy na perukę?
no i jest pierdyliard innych sposobów, by pomóc, także chorym onkologicznie. takie komentowanie to jakiś dramat na poziomie juciuberki mogłyby oddawać ubrania biednym, ale one egoistki som
Stary 2015-12-22, 17:43   #1379
anjia
Zadomowienie

Cytat:
przeciwnie, dużo. Miałam na myśli, że mam czas się wyspać czyli mam mniej czasu niż ktoś kto śpi mniej. Kiedyś spałam i mniej, i gorzej, więc teoretycznie miałam dwie godziny więcej, a robiłam jakieś dwa razy mniej niż teraz, miałam mniejszą podzielność uwagi itd. Faktycznie tak to zabrzmiało
no oki rozumiem błąd w komunikacji ja tam śpie po 5h, czasami mniej, wydajność mam taką jaką musze mieć. czasami jak mogę to daje z siebie 20% a czasami 200% (to ostatnie od miesiąca codziennie) i daję radę a odżywiam się... średnio. ale ja lubie przekraczać swoje granice i sprawdzać ile mogę jeszcze.
Stary 2015-12-22, 17:46   #1380
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
no i jest pierdyliard innych sposobów, by pomóc, także chorym onkologicznie. takie komentowanie to jakiś dramat na poziomie juciuberki mogłyby oddawać ubrania biednym, ale one egoistki som
no
po pierwsze to słabe jest pisanie o śmietniku i o marnotrawstwie, bo to jej włosy, jej sprawa, jej biznes
po drugie kiedyś obcinałam 40 cm włosów i tak, przyszło mi do głowy, żeby może je oddać, ale to nie jest takie pierdnąć w stołek i oddać kłaki- mają być niefarbowane i naprawdę ultrazdrowe.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości