|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Uaoo ja w sklepach eko widziałam wiele razy
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
KINGA, no dokładnie. Ech
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Obym dotrwała!
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa melduje 20 minut aktywnego ssania cycka!!!!
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Wtajemniczenie
|
Superancko! Gratulacje dla Witusia
![]() Tygrysku cudowna coreczka ![]() Niepozorna to dzisiaj ladny spacerek sobie fundnelas chociaz ja chyba niewiele mniej. Ostatnie swiateczne zakupy mnie wykonczyly.Jerzyczka gratuluje raz jeszcze! Dzielna mamusia Casaa nie uzywaj tych gumek bo jakies trefne skoro zaraz na porodowke bedziesz jechac Ja dzis pol dnia na miescie ale mega zadowolona bo kupilam sukienke na Wigilie i Swieta. O dziwo w rozmierze one size i jest jeszcze luzna takze nie wiem jak ona wyglada na dziewczynach nie w ciazy aaa i Garnuszek z Fishera dla chrzesnicy
|
#4238 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze będzie. Poszedł szybciej niż pierwszy i inaczej. W innym momencie bolało. Cytat:
Super skrzynia. Można po niej pisac? ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Oby tak dalej
|
||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysek jak sala i opieka?
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Magdusia gratuluję zakupu, one size i jest dobra, duże to bez rozmiaru, zazwyczaj są to takie m raczej. |
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett ja tam nic nie mowie, tylko podziel sie fociami
Dotka gratki, czyli powoli Witka dostawiasz do cyca
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje że dotrwasz ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Gratki dla dzielnego facecika ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Po mnie mama dziś wpadła. Jestem u niej, gadamy pijemy herbatkę, mama trochę piecze na święta. Dużo mi lepiej. Uwielbiam mój dom i atmosferę w nim. Zwłaszcza przed świętami hohoho 🎅 🎄
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Med czyli 28 już tak na pewno zostaje?
Dotka gratki |
|
|
|
#4243 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Najpierw zbladl,Pozniej zzielenial,a na koniec zaczely mu rece mega drzec....ale powinnam myslec o sobie i córce. Najlepiej by bylo zebyśmy zostały w tym mieszkaniu gdzie teraz mieszkam az w jego chacie wszystko sie zrobi...Bo do porodu wg terminu 5 tygodni a dom w rozsypce,na dodatek nie mozemy poprosic np.tesciowej o pomoc w sprzataniu bo robimy czesc remontu nielegalnie i ona nie moze sie o tym dowiedziec. Cytat:
jak to prowadzenie za jedna reke,o co chodzi? Cytat:
przepiekna cora,Zazdroszcze ze tak szybko poszlo Cytat:
ja juz przemyslalam,implant sobie wszczepie Cytat:
mi by bylo wszystko jedno gdybym miala mieszkanie :-D Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||||
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia, ja generalnie to tymi detkami sie brzydze :P uzywane bylo z przymusu
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie wiem jak się będziemy zabezpieczać..
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- hahah no chyba że nic nie będzie.
|
#4246 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też chce implant Cytat:
nie cierpie gum, ale tabletkami to moja wątroba się pieknie zmasakrowała przez te lata
|
|||
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo mama mi powiedziala, ze najlepszy sposob na przyspieszenie porodu jest wykorzystanie meza. W meskiek spermie sa jakies naturalne prostacostam i to przyspiesza akcje porodowa. Mowi tez, ze na "spokojmym" etapie ciazy skakanie na pilce nic nie daje.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
KASIA, dokładnie
papużki nierozłączki z nas Ja chciałam implant, ale poczytałam, że sporo osób narzeka no i nie wiem czy spirala nie lepsza
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, ja przez 10 lat bralam tabsy
pozniej odstawilam i czasami gum servis byl, a potem sie okazalo, ze mam pcos bez owu wiec generalnie to niepotrzebne byly wszelkie zabezpieczenia :P Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie wrócę do tabletek
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, to tylko ja do tej pory zero zabezpieczeń poza gumkami czasem?
|
|
#4252 |
|
Rozeznanie
|
Ja brałam 8 lat tabletki ale obiecałam sobie że nigdy więcej. Puki brałam było super. Skóra na twarzy rewelacja i ogólnie wygodnie. Tylko że jak postanowiłam odstawić rok przez staraniami to się zaczęły schody. ... przez 1,5 roku plus rok starań o dziecko non stop plamiłam przed miesiączką. .. Zawsze zaczynała się z 4-5 dniami plamień i dopiero okres. .. niby była owulacja , wszystko było ok wg wyników badań z hormonami , brałam różne wspomagacze ale nic nie pomagało. Nawet w szczęśliwym cyklu mocno plamiłam już 4 dni przed terminem miesiączki. . Dlatego wypiłam sobie dwa piwa na imprezie
a później się okazało że jestem w ciąży. Wolę naturalne metody , plus testy owulacyjne i gumki w te dni. W planie jest kiedyś drugie dziecko wiec do tabsów nie wracam. :/ Medeline ja poza owulacją nie używałam kiedyś gumek. Przez rok czasu nie było wpadki. Po odstawieniu tabsów a jeszcze zanim zaczęliśmy się starać też przez 1,5 roku byliśmy bez gumek . Tylko na czas owulacji żeśmy się zabezpieczali. Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-12-22 o 18:21 |
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
No to my tak 4 lata szumieliśmy ile wlezie, aż do przejścia na dietę bezglutenową
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny milowy krok do przodu świetna wiadomość
Cytat:
Ja kończę piec ciasto jeszcze zrobię pastę jajeczna i finisz bo juz nogi mi do
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
Tygrysek ale ślicznota
wygląda jak z reklamy ![]() Co do zabezpieczenia, to tabsy albo zastrzyki (nie używałam i musiałbym poczytać) Dziewczyny mam takie gastro, że cały dzień coś jem. Na przemian słodkie, słone, kwaśne :P
|
|
#4256 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
2 szwy to nie tak źle Cytat:
ja kupiłam w Gemini ![]() Cytat:
![]() no ale jednak po ciąży trzeba się będzie zabezpieczać, bo a nuż organizm się obudził i zacznie sam coś produkować my chyba na początek poprzestaniemy na gumkach, chociaż nie lubimy... |
|||
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
cześć ja juz po wizycie i dorwalam w Tesco bratanka w koszulki za 4.20 i na długi rękaw za 8.50 przeceny 50% i synkowi naszemu śpiworek za niecałe 30 zł
|
|
|
|
#4258 |
|
Zadomowienie
|
Ja na pewno pomyślę o porządnym zabezpieczeniu po porodzie.
3,5 roku staraliśmy się o syna. Już była złość, frustracja, rozpacz i się udało. Po porodzie ginekolog odradził mi zabezpieczenia hormonalne bo jakbym chciała mieć drugie dziecko to będzie problem, więc pozostały tylko prezerwatywy. 8 miesięcy i znowu byłam w ciąży... Niespodzianka życia. Także nieważne jakie były problemy przed ciążą, jak nie planujecie kolejnego malucha to uuuuuważajcie ![]() Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja to niestety ale seksoholiczka;d
|
||
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tabsy bralam, plastry tez i dla mnie najlepsze sa gumy, ale tylko wtedy jak jest owu. Po tabsach mialam problemy z krzepliwoscia krwi, po plastrach wyladowalam na neurologii z podejrzeniem padaczki! No i niestety migreny zostaly
pozniej byly tylko gumy i jakos sie przyzwyczailam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

aaa i Garnuszek z Fishera dla chrzesnicy