|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja sobie nałożę farbę na włosy i pazury w stopach pomaluje...a co mi tam^^ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zadomowienie
|
Uaoo dobrze że twoja książka wyglada ok
![]() Jerzyczka, nie przejmuj sie. Każdy inaczej odczuwa takie rzeczy. Ja dzis kłóciłem sie z panią anestezjolog czy mnie boli czy nie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Lune duży chłopak Ci rośnie.
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Wiedziała lepiej ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pomalowac paznokcie moge spokojnie,po prostu noge uginam bardziej w bok niz na brzuch,ale bozeny juz nie ogole
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Zgiąć w bok to i ja zegnę, ale wtedy mam palce z boku, a nie z przodem i nie umiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie uda strasznie rozrosly i nie wiem czy to woda czy tluszcz, ale gdyby nie to pewnie tez bym wlazla w swoje spodnie sprzed ciazy. No i u mnie waga przeskoczyla juz magiczna liczbe 80. Ech chcialabym juz urodzic i wrocic do swojego normalnego wygladu.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Ewusia i Kinga
![]() ![]() ![]() maluch waży pi razy oko 3400 (2tyg. temu ważył 2700) jak nic nie ruszy to 4.01 i 6.01 ktg a 8.01 szpital no i do 14.01 powinnam urodzić bo to będzie już 2 tyg. po terminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mój dziś najmniejszy się okazał, a cały czas był w tych większych. A |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | ||
Zadomowienie
|
taaak dawno tego nie robiłam że aż mnie to cieszy...
![]() Cytat:
![]() Trzymaj się kobieto, postaraj przespac choć trochę... Początki najgorsze- byle przetrwać pierwsze 3-4 dni- potem będzie lepiej... ![]() Cytat:
A co to za implant? Po 3h? wow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | ||||||
Rozeznanie
|
Kiedy Wy tyle tego napisałyście?
![]() Dotka Cudownego masz synka ![]() ![]() Ja też nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi nikt nie chce pić kompotu, ja też nie przepadam, więc nie robię. Wiśniowy mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie teraz zauważyłam jak puchną mi łydki i stopy...:/ dramat!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo dopisalam
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Wtajemniczenie
|
Kamilka prywatnie żądzą się swoimi prawami... podobno im wcześniej się człowiek przełamie i zacznie funkcjonować tym lepiej dla niego, cieżko powiedzieć, w poniedziałek się przekonam
![]() A implant podskórny....takie 5 cm - grube chyba na 2 mm coś zaraz pod skórą zazwyczaj na ręce od wewnętrznej stronie, co powoduje że brzuch nie urośnie^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
Brawo dziewczyny
![]() ![]() Edit: Ok już o kilka więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A to tak dużo trzeba brać tego wiesiołka ?!? Łoo matko a ja tylko jedną biorę i się cieszę :-D od jutra łykam więcej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooo pierwszys raz słyszę... Muszę poczytać... Bo na 4te się nie piszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
Kinga mowisz o tym tytule z wozkami? Czy mam zaczac myslec nad czyms innym :-P
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
Jadę jutro na oddział.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarna co sie dzieje? ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Znalazlam "Jeszcze tydzien, moze dwa wozek bede pchac i ja - mamusie styczniowe cz..."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehe 4 te ojjj ja i tak za tą wspaniałą trójce podziwiam ![]() Czarnula co jest?;> też się w kolejke wbijasz jak Tygrysek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Malwi dokładnie to
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Rozeznanie
|
Na razie ładnie nam się dzieci na przemian rodzą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam sie zabezpieczac po ciazy jak tylko sie da
![]() My z mezem przez 6 lat wlasciwie sie nie zabezpiecAlismy, zdecydowalismy sie na corke to udalo sie w 2 cyklu ![]() Synek na ktorego wlasnie czekamy jest totalna wpadka i to z jednego stosunku w ciagu miesiaca gdzie wydawaloby sie ze owu jest w tym czasie niemozliwa... No wiec jest ![]() Po pierwszej ciazy plodnosc wzrasta wiec warto sie miec na bacznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Ewula, te testy owu nie sa jiestety doskonale... Nawet moj gin mowil zeby sobie to darowac no u mnie testy wychodzily pozytywne bo byl delikatny pik lh,a w rzeczywiatosci nie dochodzilo do owu :-/
Jerzyczka, trzymaj sie dzielnie ![]() ![]() Kasiulenkowo, gratki udanej wizyty ![]() Czarna, czemu na oddzial? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
To Wy tak szybko drugiego dziecia chcecie?
![]() Co do Wigilii, to u mnie jest mało dań: barszcz czerwony na zakwasie + uszka z grzybami, potem karp smażony + kapusta z grzybami, kompot z suszu. No i ciasta - obowiązkowo sernik, a poza tym to co sobie umyślimy, w tym roku ja piekę sernik, piernik i makowca ![]() No i sałatka jarzynowa. Ja kompotu z suszu nienawidzę, kapusty też ![]() Jerzyczka, biedaku ![]() Bardzo szybko Cię pionizowali. Ty miałaś znieczulenie ogólne czy w kręgosłup? |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Szyjki już nie mam, rozwarcie jest tak na 1.5cm, do tego pojawiło się plamienie. Dostałam skierowanie i lekarz mówi, że lepiej niech mnie tam zbadają, sprawdzą czynność skurczową i ocenią czy chcą ciąć czy nie (ja mam to wskazanie do CC), bo mogę nie zdążyć potem. Mówi, że może być też tak, że mnie po prostu zbadają, ocenią czy trzeba CC i wyślą do domu albo położą na dobę na obserwację. Gdybym mi się plamienie nasilało, to mam jeszcze dzisiaj jechać.
Generalnie badanie mnie dzisiaj mega bolało, mimo że mój gin jest bardzo delikatny zawsze, ale mówi, że nie dziwi go, że mnie boli, bo teraz to już musi boleć. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.