![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
![]() Prince, u nas TO jest normalne ![]()
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
U mnie w domu na wigilii nie ma nigdy ciast ani słodyczy. Nas w zasadzie nie ma całe święta więc robię tylko sernik na zimno,3 rodzaje śledzi i sałatkę warzywna. Tyle...
Ciekawe czemu u nas nie ma tych active fit |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
celebriti
|
Alkanor mi sie wydaje ze to sa te premium care u nas bo często na inny rynek produkt inaczej sie nazywa
Kejti bierzesz zaświadczenie ze to nie Ty ja jutro pobijesz ? Pppp
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U nas babcia miała taki zwyczaj, ze robiła paczki na wigilie. U drugiej babci tez nie ma ciast ani słodkiego. Ja robie jutro barszcz czerwony i kapustę z grzybami. Siostra groch i sałatkę jarzynowa. W polskim sklepie zamówiliśmy pierogi, krokiety i uszka ( jakas Polska pani sama robi, bardzo dobre sa) w wigilie usmażymy rybę i tyle. Śledzi sie u nas nie je. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Tutaj sa i premium care - te białe i premium fit - fioletowe. Tylko te białe sa w rozmiarach 1 i 2 i tyle, większych juz nie ma. Moze one potem przechodzą w te fioletowe. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczę całą ☠☠☠☠a rodzinkę dopiero w wigilię.. i Tża brata którego nienawidzę ![]()
![]() |
#3096 |
Zakorzenienie
|
Pfff koniec dnia
![]() Jakoś dziś zaganiana jestem. Sprzątalam sypialnie, potem poszliśmy na spacer i po choinke potem jaselka i wigilia, i koniec ![]() Idę zaraz spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pluć zaczęła dopiero od niedawna ale uderzanie 1 nogą, rzucanie zabawkami, uderzanie rękami-non stop. Współczuję tego stresu i braku tż ![]() ![]()
![]() |
#3098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tez to normalne Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki jak sie nazywają te takie niby klocki z przyssawkami? chciałam pokazac kolezance i nie umiem znaleźć...
![]()
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolei w de ten indykator mają nowe pieluszki, new baby, ale one mają nie aksamitną wyściółke, a siateczke w środku. Można się pogubić........ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie każdą lubie
![]() nie lubie tych takich mocno ściętych , musi być lekka, taka piankowa. ja mieszam mase z bitą smietaną, na dół daje bakalie, na góre jeszcze troche bitej śmietany i tarta gorzka czekolada...mmmm wlaściwie to smakuje mi tylko szpajza mojej roboty ![]()
#3103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() Na giszy w kato jest jakas śląska kawiarnia. Byłaś? Wiesz co to? Ktoś mi kiedyś polecał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w kato to tylko śródmieście bo praca , koszutka bo studia i gwiazdy bo kumpela ze studiów ![]()
![]() |
#3105 |
Konto usunięte
|
Jeżu co za dzien, małemu znowu dałam teraz paracetamol bo wył z bólu...
W ogóle byliśmy na jarmarku i było tak głośno ze mały sie popłakał i musieliśmy sie ewakuować ![]() ![]() Prince współczuje ![]() ![]() Masija no u mnie to samo, pierwszy raz słyszałam ze tz przeklinał... Powiedział ☠☠☠☠a ☠☠☠☠☠☠☠one zeby, on zawsze bardziej przezywa jak mały płacze (bo rzadko go widzi:p) i psychicznie nie wyrabia jak ten wyje A na 100% to zeby, widać po zachowaniu Szpajza pierwsze słyszę Ale zylc mamy, znacie? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Wtajemniczenie
|
Ani szpajzy ani zylca nie znam ale wygooglowalam szpajze - żarła bym
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze Koczy pokochalby szpajze
![]()
#3108 | |
celebriti
|
Dobra sprawdziłam . Jadę na skunsk !!!
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
Hello,
Łącze się w bólu z tymi z was których dzieci były dziś maruuuudneee. Franek miał bardzo zły dzień... Buczał, marudził, mało spał... A ja jestem zarobiona po pachy... Na wigilię większość rzeczy zrobiłam wcześniej i pomroziłam ale dania na święta robię dopiero od dziś. I jeszcze sprzątanie mam😞 nie wyrabiam. W sumie to chciałabym żeby już był styczeń 😉
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Ten zylc to inaczej galareta lub zimne nóżki jak kto woli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | ||
Zakorzenienie
|
Na pewno :brzydal; Ja tyz!!!! Cytat:
Zasnac I w styczniu sie obudzic ![]() Uwielbiam! Z octem ![]() Wyglada smakowicie ![]() Cytat:
Biedny K ... Alkamor napisala ![]() ![]() Dzis caly dzien w biegu, Tz wzial Mala na spacer ![]() Posprzatane mam I jeszcze salatke zrobic I ciasto ale to w wigilie rano ![]()
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis nic nie robilam. No lezalam na kanapie bo jakas zmeczona bylam. Jutro dopiero mam zamiar piec i gotowac a wlasciwie tz pod moim nadzorem bo potem chce te przepisy na bloga wrzucic.
Lilka juz chyba ok, dzis tez w miare ladnie usnela, nie liczac 5 pobudek na smoczka, ale mowicie, ze i u was tak jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo lato ![]() Szuu Stu jeszcze się nie przyzwyczaił do płaczu K.? ![]() Biedactwo się omeczy ![]() Oooo ja uwielbiam galaretkę drobiowa!!! Z octem albo sosem czosnkowym ![]() PS. Na dobranoc - mamy zęba! :p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję...
Z.sosem.czosnkowym nie jadłam nigdy...U nas to z octem albo sokiem z cytryny ale.ja tylko z octem! |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tez sie budzi w nocy..nawet przed chwila ![]() Cytat:
Wow!!! Gratki! ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
Ocet rulez!!!!
![]() |
#3116 | |
celebriti
|
Mehja czy możesz przypomnieć adres bloga ? Bo juz wszystkie kombinacje z winem wpisałam
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Galareta o ghhghghgh never Sa takie potrawy których nigdy nie jadłam i takie o których nawet jak pomyśle to mi niezbyt hmmmm komfortowo Sa tez takie o których nie moge myślec bo jadlabym jadlabym i jak ich nie ma to ciagle jadlabym jadlabym
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tobie to dobrze, Tz gotuje ![]() Moja dzis usnęła po 18:00 i wyjątkowo tylko raz Tz był bo smoczek wypadł. Normalnie chodzimy ze 3 razy Ok idę spać bo jutro pracowity dzien. Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Wtajemniczenie
|
Nie ogarniam dziś:p i pewnie tak będzie do po świętach. Ten film dla rodziców pochłania mój czas, dziś jeździłam po rodzince by każdemu zrobić zdjęcie z kartka na której jest jakieś zyxzenie, i roz☠☠☠al mnie brat mojego ojca który stwierdził że on takiego czegoś nie zrobi bo on(czyt mój tato) nie był na chrzcinach u jego wnuczki (chociaż moich rodziców nie było w Polsce wtedy ale to szczegół) . Co za przyj.ebany gostek, co ma piernik do wiatraka. Serio on ma coś z głową.
Polatalam jeszcze dziś za prezentami, kupiłam sobie torebkę na wyprz w hm i juz micha zadowolona ![]() Idę spać bo padam na twarz. Jutro pazurry i kino, ciekawe czy moje dziecię to ogarnie, tyle bez mamuni |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
musialam sprawdzic co to szpajza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
nie ogarniam. trochę czytam, ale na odpisywanie brak czasu.
Jakub z gorączką, koszmarnie marudny, tż tylko szuka okazji wyjścia z domu.. miałam jechać dziś sama na zakupy, a tż jęczał, że może on podjedzie, że przy okazji i coś tam jeszcze za mnie załatwi, wkurzyłam się, wzięłam D. i pojechałam. nakazałam mu siedzieć w domu, chociaż 1 dzień bez jego latania na zakupy, ale po południu i tak wyszedł, oczywiście do 3 sklepów, samochodem, bo tylko do najbliższego piechotą zbyt mało czasu by zajęło, za szybko musiałby wrócić ![]() więcej w k. napisałam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.