|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"
No, obczaiłem 90 odcinek, i powiem krótko:
1. Przewinąłem od razu śmiecia z Joanną, quazimodo kapsla, kampia i to jego pitolenie oraz... kolesia z wada wymowy no normalnie nie da się słuchać o tym, jak go stary katował.2. Od początku do końca wysłuchałem tylko supermaria (ten to ma pecha.. i to dlatego, że nie chce być dupkiem. Gdyby jeszcze sobie zęby wyremontował, to by było całkiem dobrze), oraz tego po studiach aktorskich, jeden z najbardziej ogarniętych życiowo. |
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Odcinek 90:
Związek Aśki i Ryśka - niestety patologiczny, biją się wzajemnie. Do tego Aśka pali w ciąży. Nowy bohater Darek - moim zdaniem ma lekkie upośledzenie. Poza tym w ogóle nie rozumiem co mówi. Aktor w ogóle do mnie nie przemawia. Kampio zakochany w sobie. Jak mówi, że nie jest łysą pałą, bo przecież ma włosy, to śmiać mi się chce. Niech sobie lepiej przeszczep zrobi z pleców na głowę. :PZapowiedź kolejnego odcinka - czy ja dobrze usłyszałam, że Jaruś chce być kelnerem w Niemczech? ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
A tak oglądam tego nowego i myślę: "Skąd ja go znam?"
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Kenlerem!
Tego
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stasio i jego scena erotyczna z Elżbietą. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Czego uczysz?! ![]() haha
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Ja to usłyszałam nawet "kernerem".
I musi zarobić 5 tysięcy. Pewnie euro
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
ja usłyszałam, że Jaruś chce być kernelem
![]() Śmiać mi się chciało z Anieli jak nawaliła sobie tyle tego podkładu na twarz a potem wycierała się chusteczką ![]() Ciekawe jakim cudem Ruchard i Aśka chcą wydać 1600zł na jedzenie i alkohol na wesele w hotelu?? A ślub będzie pod kolumną Zygmunta ![]() w końcu Bandziorek się pokazał
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
|
|
|
#2947 |
|
Raczkowanie
|
Ruchard ma w oczach obłęd chyba jest strasznie zazdrosny albo napalony może mu jądra spuchły,Aśka te cyce wyeksponowała,aż go po oczach raziło,swoją drogą dobrze ,że w tych 2tysiach nie mają w planach limuzyny i chóru dziecięcego,do tego suknia i garnitur i już po kasie,a gdzie jeszcze co do czego,byle jaki fotograf,no ale tutaj akurat tv mu zapewni video ze ślubu
,oczywiście tylko cywilny.Mają wybierać menu w restauracji,-Asiu co na pierwsze? -flaki,rosół -za ile? -10 od łebka -a herbata po ile? -2 zł od łebka -dobra na pierwsze herbata ![]() Ruchard pewnie uderzy w szybki kredycik od ręki i zacznie sie zadyma. Jarusiowi chyba Była na odchodne wcisnęła ten tombak,żeby chociaż coś miała z niego. Edytowane przez andrzej2525 Czas edycji: 2015-12-21 o 06:36 |
|
|
|
#2948 |
|
Przyczajenie
|
Macie może wczorajszy odcinek ??
|
|
|
|
#2949 | |
|
Pyskatka
|
Cytat:
Aśka w ciąży nie jest i nigdy nie była.
|
|
#2950 | |
|
Raczkowanie
|
O tak, tak to było
Cytat:
Ale co by nie mówić, wygląda teraz jak mama Jarusia, a nie jak starszy brat. I lepiej aby tak zostało jak najdłużej...
|
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
Jest gdzieś odcinek 91?
|
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Boże, jak ten nowy gotował pomidorową to prawie się porzygałam...
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
Kernel wymiata, pewnie niedługo trafi na koszulki w tym ich sklepiku internetowym.
Nawiasem mówiąc bohaterowie zapewne podpisali w umowie zrzeczenie się praw autorskich do swoich tekstów, które producent teraz przenosi na kubki i koszulki. Podobno jest wielkie wzięcie, a Jarusie i Ryszardy nie powąchają z tego ani złotówki... Tapeta Anieli prima sort, grunt że była z siebie zadowolona, laleczka Ona się szykowała na randkę z facetem o odpowiedzialnym głosie, tak? Ciekawe, że musi pisać ogłoszenia matrymonialne, powinny ją zalewać oferty fanów serialu ![]() Nowego nie rozumiem, międli słowa w tych swoich wielkich wargach i wychodzi bełkot. Brzuszysko ma jak piłka koszykowa, je zupę z garnka na podłodze, na półkach ma jelenie... jeśli on znajdzie jakąkolwiek kobietę, to będzie najprawdziwszy cud... Aśka i Ryszard robią ślub z alkoholem,"podstawkami" i ubraniami za tysiaka, góra dwa Mam nadzieję, że pokażą nam to zacne przyjęcie w którymś z odcinków Odnoszę wrażenie, że Aśka jest na najniższym poziomie intelektualnym ze wszystkich bohaterów ChDW, może poza tym nowym upośledzonym (ale jego bili, biedaka). Słuchać tej baby nie mogę, patrzeć na jej mimikę i mowę ciała nie mogę, na to jej zadowolenie z siebie i Rucharda... no najchętniej bym przewijała. Ale Wy potem rzucacie śmiesznymi tekstami, a ja nie jestem w temacie. Więc oglądam i cierpię
Edytowane przez kroofka Czas edycji: 2015-12-21 o 16:37 |
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
Asi się marzyło wesele za 1000zł
![]() Jarek i jego łańcuch I był taki dumny z siebie, że kupił go za 100zł, bo akurat zwijali interes Ktoś go ładnie wyrolował a on ma z tego radochę ![]() Tak się przyglądałam jak Anielka malowała rzęsy i nie wiem skąd taki tusz wytrzasnęła, nigdy się z tak marnym efektem nie spotkałam. Już pominę nakładanie tapety.. ekhem... podkładu :P |
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc, to cały odcinek PRZWINĄŁEM, dosłownie cały, bo w tym odcinku wyjątkowo same postacie, które mnie wkurzają lub zwyczajnie obrzydzają, a tego popobiciach przewijałem, bo zwyczajnie nie da się go oglądać, w sensie, że szkoda go i nie powinno go tam być.
|
|
|
|
#2956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- http://serialnet.pl/ogladaj-online/2...n-1-odcinek-91 OOO jest ten-zapomniałam jak ma na imię- co sobie pantofle wyczyści jak pojedzie do dziewczyny ![]() Edytowane przez 201607260936 Czas edycji: 2015-12-21 o 21:24 |
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
hahahhaa Jarus i jego lancuch, i to wycieranie zuzyta skarpeta! miSZCZ
Zal mi tego co niewyraznie mowi
|
|
#2958 |
|
Przyczajenie
|
Bandziorek z początku wzbudzał we mnie żal a teraz już "celebryta" i nie mogę na niego patrzeć normalnie. Ten chłopak nowy szkoda go sam sie naraża na drwiny.. a Asieńka to szkoda słów nie widziałam w życiu kogoś tak nieogarniętego. Coraz mniej mi się podoba ta "telenowela".
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Bandziorek to obrzydliwy menel, który na dodatek bił matkę, więc dla mnie i tak (wybaczcie mocne słowa) może sobie po prostu zgnić do reszty w tym swoim syfie i brudzie.
|
|
|
|
#2960 | |
|
Pyskatka
|
Skomentował "Dla mnie dobra"
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Masz pewność , że bił matkę ?
|
|
#2961 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Przyczajenie
|
Jaruś chyba posłuchał znanej maxymy "Złoty łańcuch masz na klacie , każda laska ściąga gacie "
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To to pol biedy, ile on jej wlal... I ta zupa potem cala w tluszczu
|
|
#2964 |
|
Przyczajenie
|
coś tam na fb Aśki brzęczą , że już nie są razem z Ryśkiem....więc się tego przyjęcia za tysiaka raczej nie doczekamy ....a szkoda , ciekawa jestem tych "podstawek " i kanapek weselnych...
tego Darka to mi szkoda , to raczej nie miejsce dla niego w tym programie... oby się nie znalazła larwa , która go wykorzysta Aniela i jej makijaż , hm niby wygląda lepiej , ale czy jej to coś pomoże , każdy normalny i tak się na niej pozna Elwis znów będzie ! i nawet zęby umyje i do śniadania chciałby zostać...ciekawie się zapowiada |
|
|
|
#2965 |
|
Pyskatka
|
Coś pisali , że Asia robiła zadymę w sklepie pijana i ochrona ją wyprowadzila
|
#2966 |
|
Przyczajenie
|
czyli była "niegrzeczna" i ją Rysiu pewnie zostawił...
|
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Aska przypomina mi swinke Piggy. wypisz, wymaluj
Elvis jaki elegancik. Mama Lukasza troche zrzedzi, caly czas to samo, niestety obrala troche zly tor umoralniania syna." Nie jestes Adonisem"," twoja dziewczyna nie musi byc ladna" te slowa go rania, ja tak mysle. |
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Jak umie tak gotuje, a nie czeka na służącą, która zrobi to za niego jak ten fan kuchni orientalnej. Widać, że dobry z niego facet. Mówi niewyraźnie, ale z sensem. Może gdyby ojciec go nie tłukł i gdyby nie ten wypadek to nie byłby teraz samotny.
|
#2969 |
|
Konto usunięte
|
Nadrabiam odcinki. W 86 Bandziorek mówi, że jego dziewczynam może być i z miasta i jakby samochód miała to też by mu nie przeszkadzało. Ludzki Pan
|
|
|
|
#2970 |
|
Pyskatka
|
Jak to Rysiek napisal : ktos: Kiedy rysiu weselicho? Za tysiac zl hahahaha
R:Nigdy i na pewno nie z Aśka
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

no normalnie nie da się słuchać o tym, jak go stary katował.
Niech sobie lepiej przeszczep zrobi z pleców na głowę. :P