|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
niepozorna kciuki za ktg
![]() Mnie tez jutro czeka podróż do rodziny 120km, chyba sobie siedzenie rozłoże z przodu bo żebra bolą jak siedze ![]() Mam kreskę na brzuchu i ona idzie coraz wyżej i mąż mówi że to się ładuje taki loading i jak dojdzie do końca to pewnie bedzie poród hehe Magda ja po takim materacu po jednej nocy w domu jakiś czas temu dostałam rwy kulszowej wiec uważaj Edytowane przez lune1992 Czas edycji: 2015-12-23 o 09:52 |
|
|
|
#4412 |
|
Rozeznanie
|
tygrysek, jerzyczka ale jesteście dzielne
![]() czarnula kciuki ![]() niepozorna też trzymam kciuki za ktg. jestem ciekawa jaki będziesz mieć zapis czy jakieś góry doliny jak mój czy taki spokojny jak dziewczyny wstawiały
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Albo dać grubą warstwę kocy, ewentualnie na kołdrze się położyć. Ja tak zawsze robię jak mam za twarde wyrko.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kinga, dobrze, ze to tylko sen.... Ale co sie umeczylas to Twoje :-/ Tygrysku, mam nadzieje, ze z karmieniem bedzie lepiej i kolejna nocka minie juz z dluzszymi okresami snu ![]() Jerzyczka, po tym co pisalas wczoraj ja jestm przerazona... U mnie dziecko daja od razu i sobie radz :| Ty mialas czas na regeneracje i wypoczynek. Czarna, odezwij sie! Magda, ja bym sie nie podniosla z podlogi chyba... wolalabym wrocic do domu. Zreszta teraz jedna nocka zarwana i odsypiasz dwa dni.Niepozorna za podroz i ktg ![]() Ja zaraz wsiadam na mopa i lece z podloga w salonie, do 1:30 w nocy maz zmywal z farby, a ja teraz jeszcze przetre zeby nie bylo tego bialego nalotu i nablyszcze troche.... Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-23 o 09:58 |
|
|
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Eh zostaje tylko przecierpieć
|
||
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo zdrówka dla Lenki
Lune teoria męża na temat kreski jest boska ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Magda
|
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa - na ostro lecisz
Ja muszę zebrać się i nałożyć olej na włosy, gary umyć Nie chce mi się W ogóle moi rodzice twierdzą, że po ślubie (3km od ich domu jest sala) będziemy u nich nocować. Taa. na podłodze z niemowlakiem. Akurat
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, jak coś to mnóstwo koców na materac, może jakoś dacie radę.
w każdym razie współczuję... Malwi, mam te same obawy! tyle miesięcy leżenia a tu nagle taki wysiłek. nie widzę tego :P |
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze maz sam z wszystkim nie da rady, a chce zeby jako tako bylo na swieta.... Spojenie i krzyz juz nie przestaja bolec w ciagu doby :-/Powodzenia z olejowaniem choc gary sa gorszym wyzwaniem chyba :P
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam jej wcale ![]()
|
#4423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo, byliscie u lekarza juz z mala?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe od czego zalezy ta kreska ja mam od spojenia po pępek az do piersi.. mówią ze taka długa kreska zwiaastuje syna a kreska do pępka córkę a kobiety bez kresek to nie wiem
![]() do tp zostało 9 dni
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2015-12-23 o 10:21 |
|
|
|
#4426 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no to tym bardziej trzeba sprawdzić
trzymam kciuki za Ciebie mocne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też mam dziś to ktg, ale jeszcze nie wiem o której jak mój TŻ będzie mieć czas mnie zawieźć to mam zadzwonić do gina i żeby sprawdzić czy ma czas ![]() Biorę torby na wszelki wypadek, ale myślę ze nie będzie powodów żeby mnie zostawiać w szpitalu. Dziś rano odszedł mi znowu spory kawał czopa, pierwszy raz aż tak dużo na raz Ciekawe ile czasu można chodzić z rozwarciem 3 cm, bez szyjki prawie i bez czopa, będę to testować |
||||||
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
niepozorna kciuki za ktg
![]() lune co za teoria, ile Ci tam jeszcze zostało to pełnego załadowania Uaoo dużo zdrówka dla małej Magda ja bym jednak wracała do domu na Twoim miejscu. |
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale tu do góry to tak do połowy odległości między cyckami a pępkiem mi idzie.
|
|
|
|
#4429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już umyte ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ooo.. już nie długo coraz bliżej, już za chwilę ![]() Dzięki dziewczyny za wsparcie |
|||
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia ja pytałam mojego gina o ten czop, to powiedział, żeby w ogóle tym sobie głowy nie zawracać, bo on tak na prawdę nie jest żadnym wyznacznikiem, może odejść na raz, może partiami, może przed samym porodem, albo miesiąc przed a może i wcale.
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale dzisiaj idę, bo święta i nie wiadomo jak to się może rozwinąć przez ten czas. Wolę mieć w razie W coś zapisane.
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz jej brak, też nie wiem od czego to zależy.
|
|
#4434 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Cytat:
Cytat:
ahh rodzice/teściowe to czasem mają pomysły ![]() Cytat:
Cytat:
i mam nadzieje że tak zostanie
|
|
#4435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
masakra mam tak kostki u stóp spuchniete ze ich w ogole nie mam
moa do pepka prosto od pepka do piersi ciut po lewej stronie
|
|
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
![]() też mi gin mówił ze może odchodzić i odchodzi Zastanawiam się tylko ile czasu można tak chodzić z tym wszystkim, po moim przykładzie widać ze długo
|
||
|
|
|
#4438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ktg jest fajne pod warunkiem ze nie 55 minut jak u mnie na jednym boku na szpitalnej kozetce;dCytat:
ja tam żadnej kreski niemamPowodzenie na KTG, wizytach, z karmieniem dzieciaczków i Wy najszczęśliwsze z pocieszkami z domu ![]() Myślicie że już odpowiednia pora na lody??? ![]() mogę się podzielić
|
||
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze troszkę i zacznie wszystko schodzić
|
|
|
|
#4440 |
|
Wtajemniczenie
|
A te MARCOWE MAMUSIE to jakieś wariatki, mają już 7 częśc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

wolalabym wrocic do domu. Zreszta teraz jedna nocka zarwana i odsypiasz dwa dni.

w każdym razie współczuję...
choc gary sa gorszym wyzwaniem chyba :P

21.06.2014r.