|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
ja mam. mam zamiar nosić pas, a potem gorset co by na pewno żebra i miednica wróciły na swoje miejsce. Ale ja akurat kocham gorsety, więc mną się proszę nie sugerować :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||
Zakorzenienie
|
szalone
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie się robi bez pora ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
jak mnie mocno bolało spojenie i gin mówiła ze pas może pomoc jak nie to cc to tak sie wystraszyłam ze nie kupiłam pasa a obwiązałam sobie biodra szerokim bandażem elastycznym pomogło
![]() ---- kupujecie staniki do karmienia takie na klik czy z odpinanymi ramiączkami? mam taki na klik 1 szt. ale nieusztywniany zwykły bawełniany ale cycki leza mi na brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Hehehe, tak samo jak zgaga = włosy a czerwona nitka chroni przed urokiem...
![]()
#4477 |
Zakorzenienie
|
UAO, można pomidory, koncentrat i ananas zrobić na patelni w formie sosu, zalać śledzie i jeść. Ale nie pamiętam dokładnie przepisu
JERZYCZKA, pewnie dokarmili żeby młody nie był na haju ![]()
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piątka! Też mam gorset i mam w planach noszenie go dopóki wszystko nie wróci do stanu jak było przed ciążą ![]() Pasa nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie dwa, jeden po naście zł z allegro, drugi ten o którym pisałam i choć oba są miękkie, to różnica w wyglądzie jest widoczna ![]() ![]()
![]() |
#4480 | |||
Rozeznanie
|
niepozorna
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nastawiłam makówki, kurze pościeram i idę leżeć ![]() Też kostek nie widzę ![]() ![]() ![]() Edit: Co do płci przypomniało mi się jeszcze, że mam wystający pępek i według chińskiego kalendarza powinien być chłopak. A tu lekarze twierdzą, że córka ![]() Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-12-23 o 10:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie z cebulką ma bardziej wyrazisty smak, no ale co kto lubi
![]() Cytat:
![]() Ja nie wierzę w żadne przesądy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
ten jest na klik (mam taki tylko w ogole nie usztywniany)
https://www.intymna.pl/p1381,2259,0,...-soft-10003457 ten jest z odpinanymi ramiączkami (nie przeznaczony typowo do karmienia) https://www.google.pl/search?q=biust...MQF7yvqh8aM%3A |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Jakie te gorsety macie, takie na piersi i zapinany w kroku, czy taki do pasa tylko ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Wtajemniczenie
|
Mi to gorsety się odrazu takie sexi koronkowe kojarzą;D a tu widzę że zwykłe na aalegro istnieją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdy byłam w ciąży, jeszcze o tym nie wiedząc miałam założony jeden z moich gorsetów na imprezie, po 2h myslałam, że umrę. I w sumie tak się stało, musiałam jechać do domu zdjąć go i się położyć. Więc od pierwszych tygodni NIE WOLNO ich nosić. Jednak po ciąży, jest to nawet wskazane, pełni to rolę takiego pasa poporodowego, tylko w ładniejszej wersji. ofc, są dziewczyny co się ściskają takimi na maksa byle tylko uzyskać efekt klepsydry, a to nie o to chodzi...bardziej chodzi o to, by pozwolić macicy spokojnie wrócić na swoje miejsce, a spojeniom, żebrom itd wrócić do swoich poprzednich wymiarów. Bardzo bym nie chciała by mi żebra zostały tam gdzie teraz są :P Niestety, jestem fanką bardzo obcisłych rzeczy i jeżeli wymiary zmienią mi się nawet o kilka cm, to wszystkie moje ciuchy idą do wymiany....no fu*king way. Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2015-12-23 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Możecie podrzucić linka do przykladowego?
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- ..kończy się na kości biodrowej...tam to teraz piękne "boczki" bo spod gorseciku powychodziły ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki masz? <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Czarno biala ksiazeczka sie baaaardzo podoba!
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze dobrany bardzo wygodny. Nosze na bluzki, sukienki, do spodni itd. Imho fajna opcja, bo nie można się garbić, zawsze trzyma się ładną postawę i jeszcze zyskuje się trochę cycków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Dotka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rozmiaru to bralam taki jak przed ciążą (pasa). ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Dotka Cudny chłopak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Ja pod sukienki na wesele najcześciej
![]() a wy mówicie o czymś takim tak : http://allegro.pl/gorset-pas-wyszczu...817690309.html ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Dotka, ale macie skarba w domu. Te święta będą piękne |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Dotka ale cudny kawaler z niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Nooo Witek mocno zainteresowany
![]() ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Kinga, tez mam cos takiego jak z pierwszego linku i jak dla mnie super sprawa ![]() ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Co do przykładów to ja mam sklepowe - rebelmadness, Papercats. Chciałam sobie uszyć na wymiar u gorseciarki..no ale ciąża.
![]() Nie u bieliźniarki, moje są na ubrania, dekoracyjne bardziej. Mam gladki czarny, szary z haftem (profilowe na fb) i czarno-czerwony. Nie noszę ich tylko do pracy, bo mi szkoda. A tak to kiedy tylko mogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Nebula aha to Ty taki na ubranie masz. Taki to nie dla mnie, dopiero jak kiedyś schudnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | ||
Zakorzenienie
|
Oparzyłam się!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kinga, robię tak jak napisałaś ale dodam te buraczki, jajka i ser. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.