|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Ja też słyszałam, że po połogu. Ja tam w ogóle go nie nosiłam (nie wiem czy chodzi wam tylko o cc) i brzuszek bardzo szybciutko wrócił do normy i nie widzę potrzeby, abym go teraz używała.
Brzuch ok na szczęście tylko trochę poleciało na niego. Ręka natomiast szypie i dalej czerwona, lecz już nie tak bardzo. Trudno, przynajmniej widać, że coś robię. Pochwalę się, że sałatka ze śledziem zrobiona i farsz na uszka zrobiony. Teraz tylko ciasto zrobić, chatkę z piernika zrobić i nie wiem czy się na wigilię nadaje sałatka z tuńczyka ale zrobię ją. Aaaa ![]() Cytat:
![]() ![]()
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-23 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Już bym wolała by pracowała, bo znając życie wrócę do domu i będzie cyrki odstawiac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
jeju czarnula, abyś nie rodziła teraz tylko po świętach.
![]()
#4535 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, ale dobrze ze Cie poobserwuja, może trochę też odpoczniesz od bólu i stresu z nim związanego. A święta, no cóż, trochę taka prawda, że musimy liczyć się z takimi sytuacjami - znowu będą za rok
![]() Uaoo u mnie zawsze jest na wigilię sałatka z tuńczyka. A moja macica dzisiaj twardnieje jak szalona, zresztą już od kilku dni jest tego więcej. No ale już chyba tak będzie... Idę dzisiaj do gina jeszcze na kontrolę.
#4536 |
Zakorzenienie
|
Ja też ale nie mamy nic co tam się zmieści.. małych szyszek brak totalnie, a takich wąskich i miękkich to już w ogóle
![]() ![]() ![]() Czarna - ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() a lekarzem się nie przejmuj, pewnie tak palnął ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie jadę! Żadnych wigilii, świąt i niczego nie będzie! Zostaję w domu i mam cały świat w
![]() Nie mam się w co ubrać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale doskonale Cię rozumiem bo mój organizm też niezdecydowany, i tak od 2 tygodni już ![]() Cytat:
![]() Ja się w ogóle świątecznie nie czuje bo siedzę w domu i czekam na nie wiadomo co, i jak do jutra dotrwam to pojedziemy do moich rodziców na wigilię i tyle ![]() a normalnie to już bym była u rodziców i pomagała mamie szykować świąteczne potrawy Dzwoniłam do gina ale ma teraz cesarke za cesarka więc dopiero po 16 mam do szpitala jechać... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
Dotka, słodki chłopak. Włoski się trzymają czy trochę jednak wycierają? Przypomnisz od kiedy można na brzuchu kłaść?
Magda fajne wianki i choinka. Zrób losowanie jak któraś z dziewczyn napisała. Ja tez nie mam w co sie na swieta ubrać. Planowalam byc w dwupaku a teraz lipa. Baby nie przejmuj się tymi skurczami. Tylko teraz naprawdę na siebie uważaj!!!! Czarnula, życzę Ci aby w któraś stronę poszło a nie Cie tak w niepewności trzymało. Uaoo współczuje oparzenia. Z tego co nam mówili na szkoleniach BHP należy trzymać pod wodą przez kilkanaście-kilkadziesiąt minut. I nie moze to byc zimna woda bo wtedy zbyt schładza się powierzchnie skóry a nie oddziaływuje się na głębsze partie. Smarować od razu tez niczym nie wolno bo tworzy się warstwę niepozwalającą na uciekanie ciepła. Laura w dzien postanowiła dłużej pospac miedzy karmieniami. Oby w nocy tez tak było. |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Magda, a włosy anielskie? Ja w orzechy wcisnęłam i mi się podobało. A ciuchy to ostatnia rzecz o jakiej pomyślałam
![]()
#4542 |
Zakorzenienie
|
Tygrysek - wolałabym chyba nie być w dwupaku
![]() ![]() Dobrze, że Laura w końcu trochę pośpi ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Uaoo - teraz już za późno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Tygrysku kiedy wychodzicie?
Magda moze jakas tunika?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Ewusia ja to w chwili obecnej to też czekam tak na prawdę na nie wiadomo co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Czemu za późno? Możesz tez tak od tuji gałązki wcisnąć czy z choinki bądź nawet ziele angielskie tam wcisnąć. Pomysłów jest pełno trzeba tylko trochę pomyśleć ;p
#4546 |
Zakorzenienie
|
Tygrysek super, że mała dała trochę odpocząć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie jestes w dwupaku to musisz znaleźć rzeczy gdzie mieści sie duży brzuch i jeszcze w których da sie karmić ![]() Jak bedzie wszystko dobrze to jutro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
u mni też. dobrze, że to prześcieradło przyszło, może chociaż w nie się zawinę jak Arielka... :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aa to ja bym zalozyla koszule. Da sie odpiac, cyca wystawic ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale weź ją zapnij w biodrach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Tygrysek
![]() ![]() ![]() Umylam podloge w salonie i aneksie i ja wypastowalam.... Ogarnelam kabine i wc, popralam firany i zaslony, obiad gotowy.... No to chyba na dzis wystarczy prac. Jak maz wroci to pojade po wynik gbs Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Aaa to ja mam takie luzniejsze, tylko musialabym jakies sensowne galotki albo spodnice znalezc.
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Słuchać tu tylko co chwilę płacz jakiegoś maluszka. Aż by się swojego już chciało
![]() Mąż pojechał do domu gotować, mam nadzieje że jutro wrócę bo skoro mała niezdecydowana to zamierzam zjeść cały gar kapusty z grochem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba że w jakąś swoją tunikę się wcisnę, ale szczerze mówiąc nie chce mi się ![]()
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Za rok będziesz wyglądać normalnie, w tym roku masz specjalne przywileje
![]() Oj tam, zresztą co kto lubi, dla mnie odstawienie się na święta nigdy nie było jakąś szaloną atrakcją.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.