|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#1623 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja używałam jednego BB, nie kłamiąc, dobre 10 miesięcy i też nie zawsze myłam go od razu po użyciu. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć wilgotno w mieszkaniu, albo beznadziejnie suszyć tę gąbeczkę, żeby weszła na nią pleśń. Szok. |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik jeszcze pracował jako przewodnik turystyczny
|
#1625 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak swoja droga wyszla mi paskudna egzema na nodze i na dloni, nie wiem od czego Myslalam, ze nabial, ale ostatnio zamienilam srodek do sprzatania na ocet rozrobiony z woda, moze to mnie jakos uczula? Sama nie wiem. Jak od nabiału, to jak niby nie zjem sernika w święta? Życie traci sens. A pizzor z serem? Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-12-24 o 14:00 |
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53898483]Z konjac to ponoć normalne.
Ja używałam jednego BB, nie kłamiąc, dobre 10 miesięcy i też nie zawsze myłam go od razu po użyciu. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć wilgotno w mieszkaniu, albo beznadziejnie suszyć tę gąbeczkę, żeby weszła na nią pleśń. Szok.[/QUOTE] ja mam od marca, kilka razy zostawiłam BB brudnego i leżał tak na przykład dzień i dopiero myłam. nie spleśniał i nie ma robali (chyba)
|
#1627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak wracając do tego filmiku to serio, nie wiem jak mogło tam się cokolwiek zalęgnąć..
|
|
|
|
|
#1628 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie zostawienie BB w plastikowym worku zrobiło swoje tzn. pleśń ![]() Czytasz mi w myślach. Czocherro, zrób spotkanie dla fanek Batona twarogowego Ci przyniosę |
||
|
|
|
#1629 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam już naprawdę dużo gąbek. Czasem myję po użyciu, czasem przed. Za każdym razem jak mam już wyrzucić, to je rozcinam. NIGDY w gąbce nie miałam jakiegoś zaschniętego podkładu, pleśni, robali. Nie mogę sobie jakoś wyobrazić, skąd to się ludziom tam bierze.
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Konto usunięte
|
nie mieszkasz daleko, więc życzenie do spełnienia
![]() DZIEWCZĘTA! z okazji świąt życzem wam wszystkiego najlepszego! Mam dla was tez prezent! jeden z prezentów to piosenka o wątku a tu piosenka ode mnie dla was, na to boże narodzenie ![]() |
|
|
|
#1631 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Konto usunięte
|
Za ciemny podkład i powieki umazane tuszem u Juszes.
![]() Takie piękne oczy do malowania, takie ładne usta... https://www.youtube.com/watch?v=lAUFnQI1pSU |
|
|
|
#1634 |
|
no witam
|
worek na bank się do tego przyczynił, ale mówiła, że gąbka już wcześniej zaczęła jej pleśnieć. coś czuję, że została nieźle zjechała w komentarzach, bo są wyłączone xd
|
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1636 |
|
lonelyrun
|
Dziewczyny, widziałyście vloga Agaty? Czy mi się wydaje czy ona odniosła się do Olimpii? https://youtu.be/aVmJZPZY_rI Bo jak tak słuchałam to mi to przyszło na myśl gdzieś od ok. 7 minuty
![]() Obejrzyjcie koniecznie!
Edytowane przez lonelyrun Czas edycji: 2015-12-24 o 15:37 |
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nic takiego nie widzę. Gdzie?
|
|
|
#1638 |
|
Konto usunięte
|
Kochane Hejtery ![]() ![]() Zycze wam wesolych swiat, smacznych potraw, zdrowia, szczescia, pomyslnosci i kompletu gosci. A sobie i wam zycze zeby na naszym watku zawsze bylo milo, youtubowych skandali i zebysmy zawsze mialy o czym pisac A yotuberka, ktore sie tutaj udzielaja ale rowniez tym ktore nas "wcale nie czytaja" zycze tysiecy subow![]() |
|
|
|
#1639 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez Wam chcialam zyczyc wesolych, spokojnych, zdrowych Swiat Bozego Narodzenia
Jedzcie pyszne jedzonko, walcie driny, nie zalujcie sobie niczego
|
|
|
|
#1640 |
|
lonelyrun
|
Również życzę wesołych, zdrowych, pogodnych Świąt i aby potrawy wigilijne, jak i te w pierwszym i drugim dniu Świąt, poszły w piersi
|
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53898489]Ja może powinnam obejrzec kulinaria Bogusiow, to będę trzymać dietę przez święta.
Tak swoja droga wyszla mi paskudna egzema na nodze i na dloni, nie wiem od czego Myslalam, ze nabial, ale ostatnio zamienilam srodek do sprzatania na ocet rozrobiony z woda, moze to mnie jakos uczula? Sama nie wiem. Jak od nabiału, to jak niby nie zjem sernika w święta? Życie traci sens. A pizzor z serem? A nie robisz sobie hybryd? Ja miałam plamę na pośladku i na wnętrzu dłoni. Nie mogłam się tego pozbyć. Potem na drugiej dłoni i policzku. Poczytałam, pooglądałam zdjęcia i okazało się że to lakiery z Semilacka...
|
#1642 |
|
Rozeznanie
|
Już zaczyna się marudzenie, że przez Max-a Alex nie mógł zasnąć... Na początku myślałam, że ona naprawdę przemyślała swoją decyzję ale teraz powoli zaczynam zmieniać zdanie.. |
|
|
|
#1643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nowe konflikty u Darwinów |
|
|
|
|
#1644 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. ✋ Czytam Was od dawna, nie udzielam się bo wolę zostać w cieniu. No ale dziś święta, magiczny czas i coś mnie wzięło, żeby się chociaż przywitać.
Zszokował Was filmik tej małej dziewczynki, która się malowała - tutaj macie trochę wyjaśnienia. https://www.instagram.com/p/_nZYT9pamq/ A PannaJoanna założyła snapchata - pannajoannamu. |
|
|
|
#1645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W pierwszym filmie pomyślałam, że spoko-wzięła psa żeby Alex się lepiej wychowywał itp. ale teraz coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że mimo tego, że podobno to była przemyślana decyzja i długo o niej myślała to tak naprawdę było to jej takie "widzimisię". Myślała i pewnie nadal myśli, że będzie fajnie.. Tylko zauważ jak ona w poprzednich filmach marudzi o tym, że jak zrobi zakupy to ledwo do domu z Alexem wchodzi a teraz dojdzie jeszcze do tego pies. Tak samo już teraz mówi o tym, że Max dobiera się do kabli, że zniszczył jej biurko. Niech teraz coś jej się przesunie, gdzieś będzie musiała dłużej zostać i może zastać w domu nie tylko lekko nadgryzione biurko ale może zastać spore szkody w mieszkaniu. Już nie wspomnę o tym, że pies szczególnie taki mały musi się wyszaleć, musi pobyć na dworze-wydaje mi się, że ona raczej nie ma czasu na przechadzki z psem tym bardziej jeszcze ciągnąc Alexa za sobą... |
|
|
|
|
#1646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się całkowicie. Przymykanie oczu na to, co pies robi, nie tyle może się skończyć nieposłuszeństwem, a nawet agresją wobec domowników. To są bardzo grzeczne i ułożone psy, ale gdy się je odpowiednio wychowa, one potrzebują przewodnika z mocnym charakterem, trzeba wiedzieć co się robi. Niestety Retreviery ostatnio często lądują w schronisku, bo ludzie kupują te psy zachęceni reklamami papieru toaletowego, bo piesek słodki, wszyscy mówią że grzeczny.. A potem brak odpowiedniego wychowania i już nie jest tak wesoło. |
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do spotkania dla fanek Czochera, tak sobie pomyślałam, że takie spotkanie heaterek to by bylo naprawdę coś! |
|
|
|
|
#1648 |
|
Zadomowienie
|
https://m.youtube.com/watch?v=Nm6JkhMwDvA
Super filmik u Ogrodowczyków, chyba nie było
|
#1649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A właśnie, właśnie! Przemyślenia miałam po ostatnim przeze mnie oglàdanym ogrodowczykowym - chyba nie był tu wstawiany, ten gdzie dziecię było głównà boharerkà (przedostatni?). Zauroczyła mnie dziewczynka. Po tysiàcach zdjęć z nià na bloga wstawianych, miałam przesyt i wręcz niechęć do biednej małej osoby, która niczym nie zawiniła. A tu - jaka ona fajna. Ciekawa młoda osobowość. |
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych dziewczynki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

i też się zastanawiam jak to się stało, bo mówiła, że jeszcze przed wsadzeniem do tej torebki zaczęły pojawiać się czarne kropki. I twierdzi, że to dlatego że nie myła beauty blendera zaraz po użyciu. No nie wiem, ja też myję gąbki po powrocie z uczelni, albo nawet następnego dnia (mam ich kilka i sobie wymieniam) i nigdy nie zauważyłam, żeby zaczynały pleśnieć. Wydaje mi się, że od początku źle go przechowywała, ale nie wspominała o tym 

Myslalam, ze nabial, ale ostatnio zamienilam srodek do sprzatania na ocet rozrobiony z woda, moze to mnie jakos uczula? Sama nie wiem. Jak od nabiału, to jak niby nie zjem sernika w święta? Życie traci sens. A pizzor z serem? 

)