BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. IV. - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-20, 18:52   #3301
la figa
Wtajemniczenie

Dot.: BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. IV.

swoja droga drogie panie, czytajac ta dlugasna dyskusje o prywatnych klinikach, to z kazdym postem bylam coraz bardziej zszokowana. przyszle mamy coraz czesciej patrza jedynie na siebie. nie sadze, ze tutaj patrzy sie na dobro jeszcze nienarodzonego dziecka. wystroj, jedzenie - sprawa drugorzedna? okej. opieka okolo i poporodowa najwazniejsza? nie daj Boze cos bedzie nie tak z dzieciaczkiem - nikt ani u Arciszewskich, ani na Parkowej nie bedzie go tam trzymal tylko norowodek zostanie przekazany do USK i taka prawda. to samo z matka. dwa dni i nikt dluzej Cie nie bedzie tam trzymal, bo inna ma termin wyznaczony na swoj "wyjatkowy" "zaplanowany" porod, a ty jej po prostu zajmujesz lozko

jak ktoras napisala - obie kliniki to po prostu FABRYKI
Stary 2015-12-20, 18:58   #3302
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
swoja droga drogie panie, czytajac ta dlugasna dyskusje o prywatnych klinikach, to z kazdym postem bylam coraz bardziej zszokowana. przyszle mamy coraz czesciej patrza jedynie na siebie. nie sadze, ze tutaj patrzy sie na dobro jeszcze nienarodzonego dziecka. wystroj, jedzenie - sprawa drugorzedna? okej. opieka okolo i poporodowa najwazniejsza? nie daj Boze cos bedzie nie tak z dzieciaczkiem - nikt ani u Arciszewskich, ani na Parkowej nie bedzie go tam trzymal tylko norowodek zostanie przekazany do USK i taka prawda. to samo z matka. dwa dni i nikt dluzej Cie nie bedzie tam trzymal, bo inna ma termin wyznaczony na swoj "wyjatkowy" "zaplanowany" porod, a ty jej po prostu zajmujesz lozko

Niestety. To ja napisałam - fabryka.
Pacjentka ma poczuć się zaopiekowana co nie znaczy że realnie zaopiekuja się nią i dzieckiem. Po prostu za 2-2.5 tys dostanie miły uśmiech i pomoc przez dwa dni po porodzie.
Szybka decyzja o cc to nie zawsze dobra decyzja. Zresztą, tak samo prywatnie jak i państwowo są wpadki.
Poród to jedna wielka niewiadoma i nikt nigdzie niczego nie zagwarantuje. Bez względu na wydana kasę.

Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 19:14   #3303
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:

jakby nie patrzeć państwowe szpitale też można nazwać fabryką, tam też wyganiają najszybciej jak się da, tylko z tą różnicą, że w państwowym położne robią łaskę, że czymkolwiek się zainteresują czy pomogą...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 19:18   #3304
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniaaa86 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Moooniaaaa ale przeze cała ciaze nie zrobił Ci cytologii?
Niestety prowadzenie ciąży na NFZ rządzi się swoimi prawami np 3 badania USG w całej ciąży (mówię o ciąży fizjologicznej).

Tak. Komedia, co? bo on "nie widzi potrzeby".
nic nie widzi potrzeby robić, ani badań ani usg (oczywiscie tylko 3), ani badania na samolocie. Ciśnienie, waga, posłucha serca dziecka 5 sekund i do widzenia.

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
Prosze o polecenie dobrego ortopedy prywatnego, do ktorego nie czeka sie dlugo?

W ktorym lumpku kupie rzeczy z metkami /nowe?
Może Falkowski?
w haliszce na rocha czesto są ciuchy z metkami.

Cytat:

Twoim zdaniem opieka poporodowa nie jest ważna? No to super, gratuluję podejscia.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 19:28   #3305
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
jakby nie patrzeć państwowe szpitale też można nazwać fabryką, tam też wyganiają najszybciej jak się da, tylko z tą różnicą, że w państwowym położne robią łaskę, że czymkolwiek się zainteresują czy pomogą...
A ile razy leżałas na patologii ciąży? Ile dzieci urodziłas w klinice, a ile w szpitalu?
Nie to ze się czepiam.
Nie ma idealnego miejsca.
A żadne pieniądze niczego nie gwarantują.
Prywatna klinika to nie jest gwarancja czegokolwiek.
Nie jestem zwolennikiem ani szpitala ani kliniki. A jedynie świadomości że poród to niewiadoma i gwarancji nigdy i nigdzie nie ma.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
nic nie widzi potrzeby robić, ani badań ani usg (oczywiscie tylko 3), ani badania na samolocie. Ciśnienie, waga, posłucha serca dziecka 5 sekund i do widzenia.

Może Falkowski?

Twoim zdaniem opieka poporodowa nie jest ważna? No to super, gratuluję podejscia.
Moooniaaaa takie są standardy opieki w ciąży a Nfz, jeśli chodzi o USG. Serio potrzebujesz usg na każdej wizycie? Jak Cię to uspokaja to zostają wizyty prywatne.
Za granicą ciąze prowadzi polozna i też robią minimalna ilość skanów.
Co do miejsca porodu wybierz to gdzie Będziesz czuła się bezpiecznie, gdzie masz swojego zaufanego lekarza.
Gwarancji nigdy i nigdzie nie dostaniesz.
Co do opieki poporodowej to tylko dwa dni, a w domu też jakoś trzeba sobie radzić 😀

Yummy Mummy

Edytowane przez niuniaaa86
Czas edycji: 2015-12-20 o 19:31
Stary 2015-12-20, 19:37   #3306
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez niuniaaa86 Pokaż wiadomość
A ile razy leżałas na patologii ciąży? Ile dzieci urodziłas w klinice, a ile w szpitalu?
Nie to ze się czepiam.
Nie ma idealnego miejsca.
A żadne pieniądze niczego nie gwarantują.
Prywatna klinika to nie jest gwarancja czegokolwiek.
Nie jestem zwolennikiem ani szpitala ani kliniki. A jedynie świadomości że poród to niewiadoma i gwarancji nigdy i nigdzie nie ma.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Moooniaaaa takie są standardy opieki w ciąży a Nfz, jeśli chodzi o USG. Serio potrzebujesz usg na każdej wizycie? Jak Cię to uspokaja to zostają wizyty prywatne.
Za granicą ciąze prowadzi polozna i też robią minimalna ilość skanów.
Co do miejsca porodu wybierz to gdzie Będziesz czuła się bezpiecznie, gdzie masz swojego zaufanego lekarza.
Gwarancji nigdy i nigdzie nie dostaniesz.
Co do opieki poporodowej to tylko dwa dni, a w domu też jakoś trzeba sobie radzić 😀

oj poleżałam na patologii, napatrzyłam się i nasłuchałam.
Raz rodziłam w USK, różowo nie było, mało brakowało, a moje dziecko nie wiadomo czy przyszłoby na świat żywe dzięki położnej, która akurat wtedy była... Po porodzie nawet nie zajrzała, nie zapytała jak ja się czuję czy dziecko....
w prywatnej nie rodziłam, ale mam wiele koleżanek, które owszem i każda była bardzo zadowolona

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 19:48   #3307
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj poleżałam na patologii, napatrzyłam się i nasłuchałam.
Raz rodziłam w USK, różowo nie było, mało brakowało, a moje dziecko nie wiadomo czy przyszłoby na świat żywe dzięki położnej, która akurat wtedy była... Po porodzie nawet nie zajrzała, nie zapytała jak ja się czuję czy dziecko....
w prywatnej nie rodziłam, ale mam wiele koleżanek, które owszem i każda była bardzo zadowolona
Jak leżałas na patologii to wiesz ile było dziewczyn np. Od arciszow bo jak ciąża zagrożona nikt jej tam nie poprowadzi. Ale widzisz tak to jest w porodzie. Jedna wielka zagadka.
Pogadaj z mądra polozna i lekarzem to Ci powiedzą że nigdy nic nie przewidzisz.
Tak samo potrafią zawalić sprawę tu i tu. Znam też okropne przypadki z prywatnych klinik. Tak samo jak i znam ludzi zadowolonych.
Prywatne kliniki mają swój schemat postępowania którego się trzymają tzn szybka cc (sprawdź statystyki)
Niech każda z nas słucha intuicji i tyle.

Yummy Mummy

Stary 2015-12-20, 21:29   #3308
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:

Może Falkowski?

a w ktorym miejscu niby tak napisalam? czytaj ze zrozumieniem

Edytowane przez la figa
Czas edycji: 2015-12-20 o 21:30 Powód: pogrubienie tekstu
la figa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-20, 22:38   #3309
WandaAlicja
Raczkowanie

Gdzie mogę znaleźć długopis- miecz świetlny? Może któraś z Was widziała w jakimś sklepie?
Stary 2015-12-21, 09:18   #3310
Jasevrati
Raczkowanie

[QUOTE=pat0;53862908]Prosze o polecenie dobrego ortopedy prywatnego, do ktorego nie czeka sie dlugo?

Prywatnie to tylko Brajczewski i Falkowski. Nie wiem, czy są jeszcze jacyś ortopedzi w Białymstoku, tych z Białówny i szpitali ciężko nazwać ortopedami, to producenci kalek.
Jasevrati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 11:57   #3311
emciak
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Nie wiecie może, gdzie mogłabym tanio kupić prosty, bez zbędnych dodatków zegarek?
emciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 12:19   #3312
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emciak Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Nie wiecie może, gdzie mogłabym tanio kupić prosty, bez zbędnych dodatków zegarek?
Ja kupiłam niedawno w Time Trend. Mają sklep w galerii jurowieckiej i w białej.
Mama kupiła w weekend w sklepie Marko. Mają sklep w białej, na madro oraz internetowy.

Yummy Mummy

Stary 2015-12-21, 14:30   #3313
fejs
Wtajemniczenie

[QUOTE=Jasevrati;53868354]
Cytat:

Prywatnie to tylko Brajczewski i Falkowski. Nie wiem, czy są jeszcze jacyś ortopedzi w Białymstoku, tych z Białówny i szpitali ciężko nazwać ortopedami, to producenci kalek.
Moglabyś dac namiary na Brajczewskiego, gdzie przyjmuje prywatnie?
na prv

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 18:11   #3314
phenomena
Zakorzenienie

Cytat:

W ktorym lumpku kupie rzeczy z metkami /nowe?
Dr Borowik w Omedzie
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 21:38   #3315
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:
Chce rodzic sn. I po prostu normalnej opieki dla siebie i dziecka, a nie urodzic i byc zostawiana sama sobie. Chce zyczliwego personelu. Bo lekarze raczej i tu i tu sa na wysokim poziomie.
Wystroj, jedzenie itp.to dla mnie sprawa drugorzedna.
Drugie dziecko rodzilam w usk - sam poród wspominam bdb, położna super, lekarz też ok, zzo bez łaski - izba przyjęć tam to porażka, patologie ciazy tez wspominam tak sobie (slawny dr Przepiesc, nie wiem skad te peany na jego czesc...)na noworodkach lezalam 9 dni, to miałam okazję się napatrzeć i muszę zdementowac, że po 2 dniach wygania się 'poloznice'- jest dokładnie odwrotnie - podejrzenie żółtaczki u noworodka i turnus chcesz czy nie przedłużony. Moje dziecko akurat było chore i lekarze naprawdę z sercem do nas podeszli, podobnie niektóre pielęgniarki/położne, ale to też kwestia własnego nastawienia, otwartości, to było moje kolejne dziecko, więc pewne kwestie miałam opanowane (ale dla pierwszorazowych mam temat przystawania do piersi nie był całkowicie zlewany, była bardzo pomocna babka od laktacji, podobnie z pielęgnacją noworodka). Jeśli chodzi o warunki - porodowka po remoncie, polog fatalnie- sala bodajze 6-7 osobowa, wspólna łazienka na korytarzu. Teraz jestem w 3 ciąży, podobno Warszawska ma dużo lepsze warunki, więc jak poród przypadnie na dyżur szpitala, to jadę tam ;-) jak nie, z chęcią urodze ponownie w usk.

Cytat:
Napisane przez morrigan1986 Pokaż wiadomość
Koleżanka miała rodzić u Arciszewskich, ale nie dotrwała do wyznaczonego tam terminu i rodziła w szpitalu. Wiedziała, że tak może być więc wcześniej opłaciła tam położną, która się nią zaopiekowała. Wiele położnych u Arciszewskich pracuje też w szpitalu, można się dogadać. Koleżanka nie narzekała na opiekę poporodową. To ja polecałam Mikołajewskiego, ale ciąży u niego nie prowadziłam. Nie żałował mi nigdy badań, zdiagnozował mój problem. Ale faktycznie, jak w październiku potrzebowałam szybkiej wizyty bo było podejrzenie ciąży, to termin mi tam wyznaczyli na....styczeń. Mimo, że jestem tam wieloletnią pacjentką. Szukam nowego lekarza.
Spróbuj w polmedice u dr Radziszewskiej.

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 21:41   #3316
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość

A w życiu. Nigdy nie zaufałabym tym lekarkom, żeby prowadziły mi ciążę. na wizytę co prawda długo się nie czeka, ale ja tam chodzę tylko po tabletki. Zresztą nawet jakbym nie chodziła tylko po tabletki, to i tak wpychaliby mi tabletki, czy na zwykłe pierdnięcie, czy na jakieś guzki
Stary 2015-12-21, 22:14   #3317
Alex_07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
Drugie dziecko rodzilam w usk - sam poród wspominam bdb, położna super, lekarz też ok, zzo bez łaski - izba przyjęć tam to porażka, patologie ciazy tez wspominam tak sobie (slawny dr Przepiesc, nie wiem skad te peany na jego czesc...)na noworodkach lezalam 9 dni, to miałam okazję się napatrzeć i muszę zdementowac, że po 2 dniach wygania się 'poloznice'- jest dokładnie odwrotnie - podejrzenie żółtaczki u noworodka i turnus chcesz czy nie przedłużony. Moje dziecko akurat było chore i lekarze naprawdę z sercem do nas podeszli, podobnie niektóre pielęgniarki/położne, ale to też kwestia własnego nastawienia, otwartości, to było moje kolejne dziecko, więc pewne kwestie miałam opanowane (ale dla pierwszorazowych mam temat przystawania do piersi nie był całkowicie zlewany, była bardzo pomocna babka od laktacji, podobnie z pielęgnacją noworodka). Jeśli chodzi o warunki - porodowka po remoncie, polog fatalnie- sala bodajze 6-7 osobowa, wspólna łazienka na korytarzu. Teraz jestem w 3 ciąży, podobno Warszawska ma dużo lepsze warunki, więc jak poród przypadnie na dyżur szpitala, to jadę tam ;-) jak nie, z chęcią urodze ponownie w usk.

Tak, na warszawskiej są o wiele lepsze warunki. Sale max 2 osobowe i łazienka w każdej sali.
Rodziłam tydzień temu i akurat był ostry dyżur w usk, ale pojechałam na warszawską i bez problemu przyjęli. Teraz już chyba ostre dyżury nie obowiązują.
Alex_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-21, 22:15   #3318
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex_07 Pokaż wiadomość
Tak, na warszawskiej są o wiele lepsze warunki. Sale max 2 osobowe i łazienka w każdej sali.
Rodziłam tydzień temu i akurat był ostry dyżur w usk, ale pojechałam na warszawską i bez problemu przyjęli. Teraz już chyba ostre dyżury nie obowiązują.
Nie obowiązują ☺
Mogą odmówić przyjęcia i odesłać do innego szpitala jak nie mają miejsc.

Yummy Mummy

Stary 2015-12-22, 08:47   #3319
Jasevrati
Raczkowanie

[QUOTE=fejs;53871700]
Cytat:
Napisane przez Jasevrati Pokaż wiadomość

Moglabyś dac namiary na Brajczewskiego, gdzie przyjmuje prywatnie?
na prv
http://www.e-podlasie.pl/wizytowka/b...a_1238652.html

tu przyjmują razem, przynajmniej tak było do tej pory, mama była ostatnio chyba tydzień temu na Gródeckiej
Jasevrati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 09:24   #3320
sheenka
Raczkowanie

GG do sheenka

Ja u Arciszewskich polecam dr Marka Grendę, prowadzi moją ciążę od początku. Na Warszawskiej chyba też konsultuje/przyjmuje. Miałam i mam wszystkie wymagane badania, odpowiada na wszyskie pytania, nie zmusza mnie do wybrania cc - to moja decyzja. Mają cpap, po wyjściu do domu jak pojawi się żółtaczka to trzeba do nich przyjechać i maluch przez kilka dni będzie naświetlany. Taką mam informację, zobacxymy jak wyjdzie w realu. Ja jestem bardzo zadowolona, to moja 1 ciąża.

Wysłane z mojego GT-I9505
Stary 2015-12-22, 11:13   #3321
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niczka87 Pokaż wiadomość
Własnie patrzyłam wczoraj stronkę Deluxa. Ceny korzystne,w porównaniu do depilacji laserem [również diodowym] np. w Dermedice... Kiedyś cennik patrzyłam tam, to kojarzę ceny 400-600zł za zabieg za strefę... A w delux patrzę, że można depilację w pakiecie zrobić i wtedy taniej wychodzi. Zdaj relację
Hej Przypomniałam sobie, że miałam zdać relację - jestem po pierwszym zabiegu, póki co mogę powiedzieć tylko, że w salonie panuje przyjemna atmosfera. Wnętrze estetyczne, zadbane. Wszystkie warunki hig zachowane na wysokim poziomie. Pani która wykonywała mi zabieg - bardzo otwarta, zagadywała, znieczulała miejscowo lodem. Jestem umówiona na kolejny zabieg. Zabieg niczym nie różnił się od wcześniejszych, które miałam wykonywane w innym salonie
Myślę że w dzisiejszych czasach jest już pewien standard postępowania przy takich zabiegach i miejsca, które go nie spełniają, nie mają klientów i tyle. I tym chyba trzeba się tutaj sugerować

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2015-12-22 o 11:15
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 11:16   #3322
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheenka Pokaż wiadomość
Ja u Arciszewskich polecam dr Marka Grendę, prowadzi moją ciążę od początku. Na Warszawskiej chyba też konsultuje/przyjmuje. Miałam i mam wszystkie wymagane badania, odpowiada na wszyskie pytania, nie zmusza mnie do wybrania cc - to moja decyzja. Mają cpap, po wyjściu do domu jak pojawi się żółtaczka to trzeba do nich przyjechać i maluch przez kilka dni będzie naświetlany. Taką mam informację, zobacxymy jak wyjdzie w realu. Ja jestem bardzo zadowolona, to moja 1 ciąża.

Wysłane z mojego GT-I9505
Marek Grenda to rezydent z warszawskiej. Ma też dyżury w Sokółce. Młody ale dobry lekarz.
Nikt nie zmusza do wybrania cc u arciszewskich. Dużo dziewczyn chce od początku lub szybko podczas porodu podejmą decyzję, często za szybko...

Yummy Mummy

Stary 2015-12-22, 19:59   #3323
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
A w życiu. Nigdy nie zaufałabym tym lekarkom, żeby prowadziły mi ciążę. na wizytę co prawda długo się nie czeka, ale ja tam chodzę tylko po tabletki. Zresztą nawet jakbym nie chodziła tylko po tabletki, to i tak wpychaliby mi tabletki, czy na zwykłe pierdnięcie, czy na jakieś guzki
no widzisz, ja po tabletki tam nie chodzę, tylko na prowadzenie kolejnej ciąży - mam zastrzeżenia, owszem (gwoli jasności dotyczy to organizacji pracy, a nie podejścia do mnie jako pacjentki), ale akurat dr R. ufam, z dr L. miałam przyjemność 5 minut i faktycznie do niej bym się nie zapisała.

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-22, 21:02   #3324
niczka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Hej Przypomniałam sobie, że miałam zdać relację - jestem po pierwszym zabiegu, póki co mogę powiedzieć tylko, że w salonie panuje przyjemna atmosfera. Wnętrze estetyczne, zadbane. Wszystkie warunki hig zachowane na wysokim poziomie. Pani która wykonywała mi zabieg - bardzo otwarta, zagadywała, znieczulała miejscowo lodem. Jestem umówiona na kolejny zabieg. Zabieg niczym nie różnił się od wcześniejszych, które miałam wykonywane w innym salonie
Myślę że w dzisiejszych czasach jest już pewien standard postępowania przy takich zabiegach i miejsca, które go nie spełniają, nie mają klientów i tyle. I tym chyba trzeba się tutaj sugerować

Dziewuszki wiem, że to nie do końca ten wątek, ale zawsze sobie pomagamy i podpowiadamy, więc tutaj piszę możecie polecić jakiś hotel/spa na Mazurach, ewentualnie Podlasiu? Najlepiej z jakimiś basenami, siłownią i możliwością wykupienia śniadań/obiadów w rozsądnej cenie? Interesuje mnie wyjazd na kilka dni ( odpoczynek )

Edytowane przez niczka87
Czas edycji: 2015-12-22 o 22:02
niczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 00:36   #3325
d1a8704dad43508b671e7e613da1f26ec3491359
Konto usunięte

Czy dostanę w Białymstoku puder ryżowy z firny Paese? albo jakiekolwiek kosmetyki z tej firmy?
d1a8704dad43508b671e7e613da1f26ec3491359 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 09:30   #3326
xxxescapismxxx
Pani Pech

Gdzie można iść samej na sylwestra?
Stary 2015-12-25, 12:26   #3327
fejs
Wtajemniczenie

[1=d1a8704dad43508b671e7e6 13da1f26ec3491359;5390064 9]Czy dostanę w Białymstoku puder ryżowy z firny Paese? albo jakiekolwiek kosmetyki z tej firmy?[/QUOTE]

Puder ryżowy Paese jest w Centralu, w drogerii na Sienkiewicza i chyba w Lotosie też dostaniesz.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 12:56   #3328
201605221940
Konto usunięte

Gdzie dostanę produkty BingoSpa? Chodzi mi konkretnie o koncentrat cynamonowo-kofeinowy
201605221940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 15:05   #3329
niuniaaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Revenge96 Pokaż wiadomość
Gdzie dostanę produkty BingoSpa? Chodzi mi konkretnie o koncentrat cynamonowo-kofeinowy
Wydaje mi się ze widziałam go w Auchan na hetmanskiej

Yummy Mummy

Stary 2015-12-25, 15:24   #3330
201605221940
Konto usunięte

Niestety w Auchanie go nie ma, bo jestem tam codziennie. Sprawdzę jeszcze raz pojutrze, ale szukałam już w Auchanie kilka razy i z Bingospa były tylko jakieś sole do kąpieli, maseczki czy zwykłe balsamy do ciała.
201605221940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości