|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
Dziewczynki Kochane wpadlam na chwilę złożyć życzenia
![]() Zdrowych i wesołych świąt
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Wszystkiego co najlepsze Wam życzę w te święta.A przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych maleństw ![]() ![]()
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
CLAUDETTE mój Igi miał pol roku w święta prawie, bo z lipca jest. Zaliczyliśmy pierwsze rozszerzanie diety w postaci marchewki
no i dorwał się do kompotu z suszu, dobrze ze domowy, ale trzeba było schować nie raczkuje w tym czasie raczej.czesc dzieci potrafi juz samodzielnie siedziec, ale też to raczej szybko.LALARE gratuluje córeczki! Ja biorę Vita-mama. FIAZo zdrowia wesołych swiat! Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#1654 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kocuro- gratulacje małego łobuza W ogóle dziewczyny- cieszę się za każdym razem jak widzę, że wracacie z wizyt i wszystko gra. U nas już po imprezie- udało się i wyszło mi nawet na równo 12 dań, chociaż nie liczyłam wcześniej Dziewczyny- na Święta Bożego Narodzenia- dużo miłości, radości, spokojnego serca i udanego rozwiązania dla nas wszystkich. Niech nam te kruszyny w brzuchach rosną i stukają kopniakami Masurian- to rzeczywiście najpiękniejszy prezent na święta te ruchy
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, również wszystkim życzę spokojnych, wesołych Świąt
![]() Nie mogę uwierzyć, że już za rok Święta spędzimy w większym gronie Cudownie!
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
KOCURO gratuluje Jasia
)i piękna waga, tak mało na plusie.MISIA to bardzo komfortowa sytuacja z domem u teściów i działka. MASU brawa za ruchy! KOCURO to następna wizytę będziemy miały w podobnym terminie. Ja mam 11.01 i wtedy zobaczę moje maleństwo. nie widziałam juz trochę wiec jestem ciekawa jak tam. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć brzuszki
![]() ![]() Najedzone?
|
|
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
Dziewaczyny, wczoraj bylam tam zalatana, ze nawet na forum nie mialam czasu wejsc, wiec dzisiaj skladam Wam najserdeczniejsza zyczenia, zdrowia, miłosci, radosci, czasu spedzonego wsrod najblizszych, udanych wizyt, bezbolesnych porodow :-D
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Kocuro swietne wiesci, chlopaki gora :-D |
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Kocuro gratulacje
![]() Faktycznie robi się drużyna piłkarska ![]() Wczoraj tak się najadlam że brzuch miałam jak balon wieczorem. Dziewczyny obudzilam się z opryszczka na wardze (nie pierwsza) Proszę powiedzcie co mogę zastosowac bo jak na razie to posmarowalam czosnkiem. Pomocy.
|
#1660 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Z okazji Bozego Narodzenia skladam Wam najszczersze zyczenia, zdrowych i radosnych swiat, spedzonych w gronie rodzinnym oraz spokojnych ciaz i lekkich porodow ![]() Ja dzis obudzilam sie z bolem glowy, katar i kaszel mam juz od kilku dni, ale nawet nie mam czasu poleczyc przeziebienie bo ciagle pracuje (nawet wczoraj), a po pracy przygotowania swuateczne. Ale dzis i jutro dzien relaksu, wiec zaraz ide na herbatke z imbirem. Tak jak myslalam ze wzgledu na moja tarczyce jestem pod stala opieka szpitala i poza normalnymi wizytami co 6 tygodni, dochodzi mi dodatkowo wizyty co 4 tygodnie. Oczywiscie ciesze sie ze bede widziec dzidzie czesciej niz inne zdrowsze kobiety, ale sttasznie sie boje ze moze byc cos nie tak, tym bardziej ze to wszystko bylo ustalane w takim poplochu, w piatek bylam na wizycie z polozna szpitalna, a juz w pon wizyta byla z usg. Mowia, ze dobrze, ze wszystko ok. Ale szczerze wolalabym to uslyszec od mojego lekarza w polsce no nic musze uzbroic sie w cierpliwosc i zaufac tutejszym lekarzom
|
#1661 | |
|
Ania
|
Cytat:
I szczerze mowiac juz przechodzi.. W nocy bolało wiec wlasnie czosnek poszedł w ruch i jest lepiej
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#1662 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was Świąteczne, nie miałam czasu wcześniej złożyć życzeń, więc robię to teraz:
Zdrowych, rodzinnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych radości i miłości, Dziewczynki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A potem mi się odmieniło i będzie Już nie mogę się doczekać, kiedy przytulę Maleństwo
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzwonila koleżanka do znajomej farmaceutki z zapytaniem co na zimno. I powiedziała ze jedynie czosnek,cebula i maść cynkowa.
|
#1664 | |
|
Ania
|
Cytat:
przynajmniej ja
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Hej świątecznie
![]() Ja wczoraj na wieczór miałam taki bebzol duży że szok ![]() A co do produktów Prenalen, to mi pani w aptece poleciła syrop, chociaż ja potrzebowałam czegoś na kaszel bo męczy strasznie od kilku dni Wczoraj na noc zrobiłam syrop z cebuli bleeeeee jak napiłam się dzisiaj to aż mnie pociągło ale mam nadzieję że pomoże ![]() Chyba że macie inne rady na kaszel, chętnie przyjmę ![]() Kanwa co do twojego pytania o zakupy dla malucha, to jeszcze nic nie kupowałam. A ty wpadłaś w szał ? Motylku może u ciebie będą 2 dziołchy to podgonią ![]() LalaRe gratuluję potwierdzonej córeczki ![]() Ja mam wizytę 30.12 może się dowiemy kto zamieszkał brzuszek
Córcia - 02.06.2016r. Edytowane przez Evelinke Czas edycji: 2015-12-25 o 13:26 |
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to będę się bała wejśc na wagę w poniedziałek
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
ja za 2 tygodnie też
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
Nic nie mówcie o wadze! Nawet nie chce sprawdzać ile ja teraz ważę
Wystarczy, że czuję się jak kula i można mnie toczyć Syn mój dziś cały dzień w ruchu ![]() Teraz rozbrykał się tak, że mąż pierwszy raz go poczuł i aż mi skóra na brzuchu parę razy podskoczyła !!!
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak narazie lekarz na prenatalnym mówił że nic nie dynda między nogami.Zobaczymy może 4 stycznia na wizycie dzidziol się określi kim jest. Oglądam wózki i mam mętlik w głowie.Podoba mi się mutsy igo i pokazałam go dziś Tż.A Wy macie jakieś typy? |
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogladalam glownie x landery i bebetto. Dlugo sie zastanawialam nad bebetto torino a holandem no i wybralismy torino
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to wózek 3w1 mam po synu. Jakaś polska firma ale nie pamietam nazwy.
Spełnił moje oczekiwania. Najczęściej jeździłam z nosidełkiem bo było mi lżej. Jak z kimś to gondola. Fajne są gondole które troche sie składają na płasko. Dobre do podróży autem bo mniej miejsca zajmują w bagażniku Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2015-12-25 o 23:41 |
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
ja na początku miałam brać Bebetto Torino ale potem zobaczylismy w Smyku Adamex Barletta i jak narazie to nasz nr1, jest lżejszy od bebetto ma lepsze amory no i gondola chyba jest wieksza kilka cm
Pod koniec stycznia pojedziemy poogladac na zywo, moze juz będą wyprzedaze jakies :-P ale na pewno chcemy eco skora :-P zawsze to wygodniejsze w czyszczeniu i ładne :-D |
|
|
|
#1673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W nosidełku dziecko powinno przebywać do 2 godzin najdłużej bo to szkodliwe dla płuc ![]() Cytat:
Ja muszę mieć lekki wózek bo mieszkam na 3 piętrze bez windy. |
|||
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez z opryszczka
ratuje się czosnkiem aż mnie głowa od tego smrodu boli
|
|
|
|
#1675 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam mijają Wam święta? My dzisiaj w końcu w domu i bez gości- po prostu siedzimy i odpoczywamy. Muszę doleczyć przeziębienie, bo trochę je przechodziłam.
Też się boję stanąć na wadze po świetach... Mnie z zakupów dla dzidzi na pewno czekają 2 rożki- miałam wcześniej pożyczony, a drugi był używany jako kołderka długo i wygląda tragicznie. Mamy naturalną choinkę- synek pół wigilii spędził stojąc przed nią i od czasu do czasu mówiąc "oooo chooinka, kłuje! zielona! bombki!" - no pełen zachwyt
|
|
|
|
#1676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczynki, jak tam po świętowaniu?
Starałam się nie obżerać, więc może dużo nie przytyłam. Nie rozumiem, jak można się tak najadać na Święta. Co do wózka, to my mamy Maxi Cosi Mura 4 po starszym synku i na pewno nie będziemy go zmieniać. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Targać wózka nie musimy, bo mamy wózkownię, więc spoko. Przed Świętami kupiłam komplecik FF w Tesco: bluzeczkę i spodenki za 10 zł, no nie mogłam się powstrzymać. Teraz mam dla dzidzi sukienkę z bucikami oraz komplecik i dwie niebieskie czapeczki. Jak się potwierdzi płeć, to najwyżej oddam sukienkę, bo komplecik ze spodenkami dziewczynka też może założyć Lecę odpoczywać Uwielbiam takie nic nie robienie z moimi chłopakami, siedzimy i się wygłupiamy ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
#1677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hihi a ile Twój synuś ma? My się lenimy. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Barletta to też mój nr 1 |
|
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
Kanwa- ma 20 miesięcy. Słodziak z niego.
|
|
|
|
#1680 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzis od 5 rano na wyprzedazach bylam
) to co zlowilam
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

póki co 6:1 dla chłopców

ratuje się czosnkiem aż mnie głowa od tego smrodu boli