Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-25, 23:22   #1711
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11

MADELINEM zdrowka dla Was!

NANCY jak humor..? Lepiej już trochę?

VIOLKA ok pokaże

PAVLINECKA no faktycznie, jakąś symboliczną czekoladę rodzinka mogła dać.

Ja z prezentow to najlepsze dostalam dwie butelki martini, chyba mnie chcieli wkurzyc :P Znecaja się nade mna źli ludzie :P

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hej 😚 uff w końcu wieczór i chwila dla siebie...

Czytam że udane prezenty dzieciaczki dostały, fajnie 😃

I Cashmere jaki ładny przezent od synka 👏😃

Nadia z zabawek dostała wszystko dokładnie z mojej listy, bez niespodzianek 😉 oprócz tego nazbierało się trochę kasy i ubranka fajne 😃

Majka hehe tak jakoś przeżyłam aczkolwiek kuchnia wygląda jak po przejściu huraganu, podobno mąż ma rano sprzątać, zmywac, zobaczymy 😉

Madelinem zdrówka!

Nadia wczoraj cały dzień i dziś bajecznie grzeczna, no wszyscy się zachwycali, natomiast wieczorem ponad godzinne usypianie, jakby jakiś chochlik w nią występował, nie wiem co jest, mam nadzieję że to tylko nadmiar wrażeń. Jestem już zmęczona tymi świętami, jutro jedziemy jeszcze do babci męża a później do mojej siostry na urodziny. Chciałabym napisać że wypoczne w niedzielę ale nieee bo muszę rano na wyprzedaże jechać 🙈😁
Fajnie że prezenty takie jak chcialas
Gdzie Uderzasz na zakupy? Zara?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 23:51   #1712
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
MADELINEM zdrowka dla Was!

NANCY jak humor..? Lepiej już trochę?

VIOLKA ok pokaże

PAVLINECKA no faktycznie, jakąś symboliczną czekoladę rodzinka mogła dać.

Ja z prezentow to najlepsze dostalam dwie butelki martini, chyba mnie chcieli wkurzyc :P Znecaja się nade mna źli ludzie :P

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Fajnie że prezenty takie jak chcialas
Gdzie Uderzasz na zakupy? Zara?
Ooo ja dostałam winko ale takie domowe mniaaam, to co zdrowko? 🍷 😁
Taaak zara oczywiście 😃 ogólnie cały inditex mnie interesuje, mama musi też sobie kupić trochę prezentów 😉
Stary 2015-12-26, 00:30   #1713
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To Ala jeszcze lepiej się obłowiła ) o przypomniałaś mi o wielorybie, jeszcze nam nie przyszedł.
Mnie kusi ten Wasz domek jakbym sprzątnęła matę- w sumie już nieużywana, to by troszkę miejsca się znalazło i on taki ciekawy, jeszcze ten Majkowy muszę porównać U nas Adka ma już swoje konto nawet teść tak chciał przelać jej prezent na chrzciny i kasę z chrzcin tam wpłaciliśmy i na mikołajki tez cos podrzucił Już ładna sumka jest zbieramy na mercedesa na 18 ))
My dostaliśmy bardziej pierdoły, książkę fajnà z przeisamo BLW. Sobie kupiliśmy po szczoteczce sonicznej, także bez niespodzianek

Fajna sprawa użytkownik- uwolnijkolory
No tylko ten domek mnie kusi Madziowy i znając życie co raz na coś tu będziemy się nakręcać )

Oj widzę że mocno ząbkowe święta uhh ale przetrwamy razem to ! )

Ja wieloryba dorwalam stacjonarnie w zabawkowym na osiedlu wyszedł za tyle co z wysyłka
Tak, domek zdecydowanie najlepsza zabawka z naszych wszystkich no i posłuży przez kilka lat jak nic co do miejsca to on wbrew pozorom mało zajmuje na podłodze, bardziej w gore super pomysł z kontem! Oj wyobraziłam sobie te 18tki hehe

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej. I ja sie melduje.
My chorzy, wszyscy. Bylam z dziewczynami u lekarza w srode, dostaly leki. A wczoraj wieczorem rozlozylo mnie, dzis pol dnia z goraczka. Na dodatek starszej spuchl policzek, zab ja boli, widze, ze dziurke ma... az sie boje, bo do dentysty najwczesniej w pon. Mlodsza.marudzi, gorna jedynke juz widac, ale.jeszcze sie nie przebila.

Wigilia w domu byla, prezenty sie podobaja, a ta wieza to hit.

Nie moge zasnac, bo sie zdrzemnelam w dzien, lipa, bo nie wiadomo jaka.nocka bedzie,...

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Nancy

Zdrowka dla Was

Cytat:
Hej!
My też się meldujemy
Wczoraj wigilia u rodzinki, Szymek był bardzo grzeczny, extra się zachowywał, wszyscy chwalili Dzisiaj był obiad u nas i z dziećmi było 14 osob. Padam na nos Ale Szymik też grzeczny, nawet spał godzinę w tym gwarze. Z prezentów dostał Szczeniaczka, Garnuszek, jeździł, dwa takie same krokodylki z FP :P, drewniane puzzle, drewniana piramidę do układania, takie drewniane klocuszki na powyginanych drutach do przekładania - nie wiem jak to wytłumaczyć , książeczkę, bluzkę i skarpetki z grzechotkami Jezdzik jest hitem, taki dumny i zadowolony na nim jeździ AA! I dziś w prezencie dla nas, pierwszy raz sam dwa razy usiadł z pozycji że wciągnął nogę do boku będąc na czworakach. Piękny prezent

Super prezenty i ten dla Ciebie tez
Tez mamy te powyginane druty

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Kamilove-fajnie, ze sie wszystko udało
Oby maz jutro dotrzymał słowa moj to by dzisiaj juz musiał posprzątać, bo by nie usnął hehe
Co tak masz upatrzone na wyprzedaży ?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

A ja sie chwale, ze Ala sie nauczyła robić 'papa' teraz kolejny krok-brawo
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 08:36   #1714
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Hej
MADELINEM, wspolczuje chorobek i bolow zebowych, biedne Wy, taki pech na święta. Pokazesz jeszcze raz ta swoją wieżę? Bo też by się mojej takie klocki przydaly.

Cashmere, super ze synek taki prezent Wam sprawil! Mozesz to opicmaryini! 😛

PAVLINECKA, a czemu tak Was omineli prezentowo, tak sie umawialiscie?
VIOLKA,i jak się Adka bawi tymi zabawkami, jajka tomy fajne? Będziesz pichcic wg BLW?
KAMILOVE, z samego rana wyruszasz na sale? Tez chce zajrzec,ale po poludniu, nie wiem czy warto...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 09:20   #1715
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej. I ja sie melduje.
My chorzy, wszyscy. Bylam z dziewczynami u lekarza w srode, dostaly leki. A wczoraj wieczorem rozlozylo mnie, dzis pol dnia z goraczka. Na dodatek starszej spuchl policzek, zab ja boli, widze, ze dziurke ma... az sie boje, bo do dentysty najwczesniej w pon. Mlodsza.marudzi, gorna jedynke juz widac, ale.jeszcze sie nie przebila.

Wigilia w domu byla, prezenty sie podobaja, a ta wieza to hit.

Nie moge zasnac, bo sie zdrzemnelam w dzien, lipa, bo nie wiadomo jaka.nocka bedzie,...

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Nancy
Zdrówka Wam życzę!
Pogoda paskudna. U mnie deszcz pada. Lekki mrozek bylby "zdrowszy"

Cytat:
Hej!
My też się meldujemy
Wczoraj wigilia u rodzinki, Szymek był bardzo grzeczny, extra się zachowywał, wszyscy chwalili Dzisiaj był obiad u nas i z dziećmi było 14 osob. Padam na nos Ale Szymik też grzeczny, nawet spał godzinę w tym gwarze. Z prezentów dostał Szczeniaczka, Garnuszek, jeździł, dwa takie same krokodylki z FP :P, drewniane puzzle, drewniana piramidę do układania, takie drewniane klocuszki na powyginanych drutach do przekładania - nie wiem jak to wytłumaczyć , książeczkę, bluzkę i skarpetki z grzechotkami Jezdzik jest hitem, taki dumny i zadowolony na nim jeździ AA! I dziś w prezencie dla nas, pierwszy raz sam dwa razy usiadł z pozycji że wciągnął nogę do boku będąc na czworakach. Piękny prezent 😍

Super prezenty i gratulacje z powodu siadu

Julo staje na kolanach przy schodku i z tej pozycji siada. Jak go postawie do raczkowania to tak stoi i raz z tej pozycji usiadł bo jak chce się przesunąć to pada na brzuch

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
To Zuzia najmniej sie obłowiła my z TZetm nic nie dostaliśmy, troche mi dziwnie, bo my każdemu cos kupiliśmy, choć czekoladę mogli dac. Zuz daje popis grzeczności i każdemu uśmiechy rozdaje i próbowała zjesc psa cioci TZeta ;>

Troche przykro :/

Cytat:
Hej 😚 uff w końcu wieczór i chwila dla siebie...

Czytam że udane prezenty dzieciaczki dostały, fajnie 😃

I Cashmere jaki ładny przezent od synka 👏😃

Nadia z zabawek dostała wszystko dokładnie z mojej listy, bez niespodzianek 😉 oprócz tego nazbierało się trochę kasy i ubranka fajne 😃

Majka hehe tak jakoś przeżyłam aczkolwiek kuchnia wygląda jak po przejściu huraganu, podobno mąż ma rano sprzątać, zmywac, zobaczymy 😉

Madelinem zdrówka!

Nadia wczoraj cały dzień i dziś bajecznie grzeczna, no wszyscy się zachwycali, natomiast wieczorem ponad godzinne usypianie, jakby jakiś chochlik w nią występował, nie wiem co jest, mam nadzieję że to tylko nadmiar wrażeń. Jestem już zmęczona tymi świętami, jutro jedziemy jeszcze do babci męża a później do mojej siostry na urodziny. Chciałabym napisać że wypoczne w niedzielę ale nieee bo muszę rano na wyprzedaże jechać 🙈😁

Z tymi wyprzedażami no cóż jak mus to mus
Problem z zaśnięciem po emocjonujacym dniu jest normalny. Albo gorsza noc niestety tez.

W Zarze online ceny będą takie same jak w stacjonarnym? Po północy dziś wskoczy wyprzedaż?

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Ja wieloryba dorwalam stacjonarnie w zabawkowym na osiedlu wyszedł za tyle co z wysyłka
Tak, domek zdecydowanie najlepsza zabawka z naszych wszystkich no i posłuży przez kilka lat jak nic co do miejsca to on wbrew pozorom mało zajmuje na podłodze, bardziej w gore super pomysł z kontem! Oj wyobraziłam sobie te 18tki hehe

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Zdrowka dla Was

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Oby maz jutro dotrzymał słowa moj to by dzisiaj juz musiał posprzątać, bo by nie usnął hehe

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Brawo za nową umiejętność

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53906274]Hej
MADELINEM, wspolczuje chorobek i bolow zebowych, biedne Wy, taki pech na święta. Pokazesz jeszcze raz ta swoją wieżę? Bo też by się mojej takie klocki przydaly.

VIOLKA,i jak się Adka bawi tymi zabawkami, jajka tomy fajne? Będziesz pichcic wg BLW?
KAMILOVE, z samego rana wyruszasz na sale? Tez chce zajrzec,ale po poludniu, nie wiem czy warto...[/QUOTE]

U nas jajka tomy to najlepsza zabawka (a ja bylam sceptyczna). Julo je rozrzuca i gania za nimi. Stuka o schodek. Niemalże non stop ma je w rączce

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Dzień dobry
U nas po 2 rykach wieczornych dobra noc. Szkoda ze o 6.30 jak bylo jeszcze ciemno rozlegl sie trel mojego pisklaka. Spiewal na caly dom

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-12-26 o 09:19
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 09:41   #1716
violka848
Zakorzenienie

Heja! A u nas fajowa nocka! Pierwsza pobudka 1.40- tylko że conajmniej do 3 bąk usnąć nie mógł i się przewracał u mnie w łóżku. Potem o 7.30 podkarmilam i do 8.30 dociagnełyśmy
Goczek wczoraj dopiero raz tymi jajkami się bawiła, to tak ciezko powiedzieć czy będzie jej ulubioną. Ale ta zabawka ma sporo elementów i wydaje mi się fajowa, do tego chyba niedroga.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Goczek A czy będę wg Blw hmm myślę że jak Adriana nauczy się jeść grudki to coś poprostu z tych rzeczy będę robic. Fajne szybkie zdrowe urozmaicone przepisy

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Majka a jak Wasz domek Smily play ?? Dostaliście już
Stary 2015-12-26, 10:02   #1717
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Zdrowka dla Was

Ale super brawo dla Ali 👏😃
Nie mam nic konkretnego upatrzonego, szukam dżinsów, sweterkow i sukienek, może coś znajdę 😉

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53906274]Hej

KAMILOVE, z samego rana wyruszasz na sale? Tez chce zajrzec,ale po poludniu, nie wiem czy warto...[/QUOTE]

Tak z rana, maz ma wolne zajmuje się Nadia 😁 ja myślę że po południu warto to w końcu pierwszy dzień wyprzedaży dopiero ale trzeba się liczyć z tłumami 😉

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Zdrówka Wam życzę!
Pogoda paskudna. U mnie deszcz pada. Lekki mrozek bylby "zdrowszy"

Super prezenty i gratulacje z powodu siadu

Julo staje na kolanach przy schodku i z tej pozycji siada. Jak go postawie do raczkowania to tak stoi i raz z tej pozycji usiadł bo jak chce się przesunąć to pada na brzuch

Troche przykro :/

Z tymi wyprzedażami no cóż jak mus to mus
Problem z zaśnięciem po emocjonujacym dniu jest normalny. Albo gorsza noc niestety tez.

W Zarze online ceny będą takie same jak w stacjonarnym? Po północy dziś wskoczy wyprzedaż?

Brawo za nową umiejętność

U nas jajka tomy to najlepsza zabawka (a ja bylam sceptyczna). Julo je rozrzuca i gania za nimi. Stuka o schodek. Niemalże non stop ma je w rączce

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Dzień dobry
U nas po 2 rykach wieczornych dobra noc. Szkoda ze o 6.30 jak bylo jeszcze ciemno rozlegl sie trel mojego pisklaka. Spiewal na caly dom
Tak będą takie same ceny i ruszy dziś po północy 😃 aaale warto zapisać się do newslettera bo w tym roku z tego co pamiętam dla tych osób wyprzedaż była dostępna wcześniej o godzinę 😉
Stary 2015-12-26, 10:22   #1718
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mały od wczoraj ma straszna chrypke. Żadnych innych objawów, temperatury brak, nie markotny. Ale to glosik.. zastanawiam się czy to od płaczu. Jak do pon nie będę lepiej to chyba do lekarza skoczymy. Przydał by się nebulizator, myślę czy by męża do apteki nie wysłać.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 10:37   #1719
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
Bylismy wczoraj na tej 18stce i sie strulismy :/ od 24 z mezem na zmiane kibel okupowalismy :/ najgorsze jest to ze dalam malej troche obiadu od siebie i ona od 5 zaczela w pieluche kitowac :/ za nami juz 5 kup, dalam marchwi teraz aby ja przytkalo. Na szczescie jest radosna.

MAJKA siostra meza to 31letnia panna. Mieszka z tesciami. Spokojna dziewczyna na poczatku sie nie dogadywalysmy ale od dluzszego czasu mamy fajny kontakt. Od kilku lat uczy sie hiszpanskiego i ma jakies certyfikaty i starszego syna mi juz uczy no i jest jego chrzestna wlasnie.

MADZIX dawaj do mnie ja kocham prasowac.

MALA oby Jasia nie rozlozylo nebulizator dobra rzecz i warto miec. Ja mam bremedu i 5 lat juz dziala, rosmaxa ponoc tez dobry. Jak sie zdecydujesz to niech sol fizj kupi od razu.

Mloda dostala jeszcze zolwia smily play, kolejne ubranka i slodycze (!), a chlopaki lego i tez slodycze. Obowiazkowo wszystko jest w uzyciu wiec chodze i sie potykam

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Zapomnialam wam napisac ze maz bardzo zadowolony z portfela wiec trafilam z prezentem
Ja ze swojego tez zadowolona bo i sama wybieralam
Jutro mamy w planach jechac na Wawke bo sie promki zaczynaja i chcemy sobie kupic ekspres na rocznice slubu ktora jest we wtorek

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 10:41   #1720
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mały od wczoraj ma straszna chrypke. Żadnych innych objawów, temperatury brak, nie markotny. Ale to glosik.. zastanawiam się czy to od płaczu. Jak do pon nie będę lepiej to chyba do lekarza skoczymy. Przydał by się nebulizator, myślę czy by męża do apteki nie wysłać.

Myślę że wyślij, do Pn kilka razy poinhalujesz i moze nie będzie potrzeby pójścia do lekarza. ✊🏻

Cytat:
Ale super brawo dla Ali 👏😃
Nie mam nic konkretnego upatrzonego, szukam dżinsów, sweterkow i sukienek, może coś znajdę 😉

Tak z rana, maz ma wolne zajmuje się Nadia 😁 ja myślę że po południu warto to w końcu pierwszy dzień wyprzedaży dopiero ale trzeba się liczyć z tłumami 😉

Tak będą takie same ceny i ruszy dziś po północy 😃 aaale warto zapisać się do newslettera bo w tym roku z tego co pamiętam dla tych osób wyprzedaż była dostępna wcześniej o godzinę 😉

O dzięki za cynk, może się na coś skuszę, muszę przeszperać stronkę

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Bylismy wczoraj na tej 18stce i sie strulismy :/ od 24 z mezem na zmiane kibel okupowalismy :/ najgorsze jest to ze dalam malej troche obiadu od siebie i ona od 5 zaczela w pieluche kitowac :/ za nami juz 5 kup, dalam marchwi teraz aby ja przytkalo. Na szczescie jest radosna.

MAJKA siostra meza to 31letnia panna. Mieszka z tesciami. Spokojna dziewczyna na poczatku sie nie dogadywalysmy ale od dluzszego czasu mamy fajny kontakt. Od kilku lat uczy sie hiszpanskiego i ma jakies certyfikaty i starszego syna mi juz uczy no i jest jego chrzestna wlasnie.

MALA oby Jasia nie rozlozylo nebulizator dobra rzecz i warto miec. Ja mam bremedu i 5 lat juz dziala, rosmaxa ponoc tez dobry. Jak sie zdecydujesz to niech sol fizj kupi od razu.

Mloda dostala jeszcze zolwia smily play, kolejne ubranka i slodycze (!), a chlopaki lego i tez slodycze. Obowiazkowo wszystko jest w uzyciu wiec chodze i sie potykam

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Zapomnialam wam napisac ze maz bardzo zadowolony z portfela wiec trafilam z prezentem
Jutro mamy w planach jechac na Wawke bo sie promki zaczynaja i chcemy sobie kupic ekspres na rocznice slubu ktora jest we wtorek

Oj to ciekawa noc za Wami wspolczuje, oby już było po tych rewolucjach
Ekspres fajna sprawa
Stary 2015-12-26, 10:43   #1721
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję że nic mu nie będzie. Zła jestem bo pojechaliśmy do rodziców na wigilię a tam mój brat z bratowa i chrzesniak. Na miejscu dopiero dowiedziałam się że Kuba na antybiotyku i angina ma :/

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Myślę że wyślij, do Pn kilka razy poinhalujesz i moze nie będzie potrzeby pójścia do lekarza. ✊🏻

[/COLOR]

)
Tz właśnie pojechał. Sól mam w domu

JAŚ

Stary 2015-12-26, 10:43   #1722
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:

O dzięki za cynk, może się na coś skuszę, muszę przeszperać stronkę

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Oj to ciekawa noc za Wami wspolczuje, oby już było po tych rewolucjach
Ekspres fajna sprawa
Jeszcze nas trzyma :/ tesciowa nas orzechowka chce leczyc :P na ekspres 'chorujemy' od dawna juz i wreszcie bedzie

Stary 2015-12-26, 10:44   #1723
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

GOSIAK- ZDROWKA DLA WAS! oby Tysce jak najszybciej przeszło

JAŚ

Stary 2015-12-26, 10:45   #1724
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję że nic mu nie będzie. Zła jestem bo pojechaliśmy do rodziców na wigilię a tam mój brat z bratowa i chrzesniak. Na miejscu dopiero dowiedziałam się że Kuba na antybiotyku i angina ma :/

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

o kurcze :/ nie fajnie ze nie uprzedzili :/ ale oby to nie bylo to.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
GOSIAK- ZDROWKA DLA WAS! oby Tysce jak najszybciej przeszło

Stary 2015-12-26, 11:01   #1725
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Jedyna otwarta dziś apteka nie posiada takiego sprzętu :/ chciała my jakoś tani inhalator wcisnąć, dobrze że nie wziął

JAŚ

Stary 2015-12-26, 11:17   #1726
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Heja! A u nas fajowa nocka! Pierwsza pobudka 1.40- tylko że conajmniej do 3 bąk usnąć nie mógł i się przewracał u mnie w łóżku. Potem o 7.30 podkarmilam i do 8.30 dociagnełyśmy
Goczek wczoraj dopiero raz tymi jajkami się bawiła, to tak ciezko powiedzieć czy będzie jej ulubioną. Ale ta zabawka ma sporo elementów i wydaje mi się fajowa, do tego chyba niedroga.

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Goczek A czy będę wg Blw hmm myślę że jak Adriana nauczy się jeść grudki to coś poprostu z tych rzeczy będę robic. Fajne szybkie zdrowe urozmaicone przepisy

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Majka a jak Wasz domek Smily play ?? Dostaliście już
Dostaniemy w styczniu

Cytat:
Dzień dobry

U nas to była krtan

Cytat:
Hej.

współczuję dolegliwości. Inni też sie struli?

Cytat:

Niepoważni że nie uprzedzili

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Kamilove - dzięki za info. Musze konto zalizyc na zarze bo nie mam
Stary 2015-12-26, 11:27   #1727
blackberry89
Zakorzenienie

Witam sie w poludnie

U nas tez ciezkie zasypianie po tych pelnych wrazen dniach. Sama mam jakos problem usnac

My tez jutro ruszamy na wyprzedaze ale z ranca bo moze mniejsze tlumy beda. Chce kupic czarny plaszcz i jakies jeansy a reszte sie zobaczy co wpadnie w oko

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

A pawelka brzuszek meczyl nie wiem od czego espumisan pomogl ba szczescie. Kupki zbite robi i nieduzo cos
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 11:38   #1728
Konto usunięte

Zdrowka dla Jasia i Martynki i rodzicow,to Was zalatwili zbiorowo, bidoki.
Violka, czyli chyba mm dziala,skoro tak rzadziej Adka je w nocy moja dzis 4 pobudki,no ale tylko 2 takie nocne, wiec wyspana jestem
Jedziemy dzis na wies, wiec nastawiam sie na gorsze usypianie,bo zwykle po odwiedzinach halasliwych dziadkow Hanka ma gorszy wieczor... tz mowil,ze podatrzyl,ze kolejne pluszaki kupili. 😒 Tymi co dostala na mikolajki to zero zainteresowania. A mieli mowione,zeby nie kupowali zabawek...jeszcze reklamowke pluszakow od kuzynki dostalam

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-12-26 o 11:55
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 12:33   #1729
madelinem
Zadomowienie

http://allegro.pl/wesola-piramidka-z...845520693.html

to ta wieża

dziekuje za zyczenia zdrowka,

zaraz was poczytam dokladniej, bo udalo mi sie kompa wlaczyc.

na szczescie dzis juz nam lepiej,
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 12:44   #1730
violka848
Zakorzenienie

Dziewczyny jak wypada rozmiarówka dziecięca w Zarze??

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53907275]Zdrowka dla Jasia i Martynki i rodzicow,to Was zalatwili zbiorowo, bidoki.
Violka, czyli chyba mm dziala,skoro tak rzadziej Adka je w nocy moja dzis 4 pobudki,no ale tylko 2 takie nocne, wiec wyspana jestem
Jedziemy dzis na wies, wiec nastawiam sie na gorsze usypianie,bo zwykle po odwiedzinach halasliwych dziadkow Hanka ma gorszy wieczor... tz mowil,ze podatrzyl,ze kolejne pluszaki kupili. 😒 Tymi co dostala na mikolajki to zero zainteresowania. A mieli mowione,zeby nie kupowali zabawek...jeszcze reklamowke pluszakow od kuzynki dostalam[/QUOTE]

No zobaczymy- to pierwsza taka noc od 3 miesięcy he może poprostu zmęczyła się mocno
Stary 2015-12-26, 13:00   #1731
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

No zobaczymy- to pierwsza taka noc od 3 miesięcy he może poprostu zmęczyła się mocno
Wg mnie ciuszki z zary sa sporo mniejsze niz z hm. Bluzeczke r.80 Julo teraz nosi i jest w sam raz. W innych zazwyczaj rekaw za długi

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Również życzę wszystkim zdrówka małym i dużym!
Stary 2015-12-26, 13:11   #1732
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wg mnie ciuszki z zary sa sporo mniejsze niz z hm. Bluzeczke r.80 Julo teraz nosi i jest w sam raz. W innych zazwyczaj rekaw za długi

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Również życzę wszystkim zdrówka małym i dużym!
Dzięki! Mam chyba jedną bluzkę z Zary, potem ją przymierzę do innych

A z domkiem no tak Ty w styczniu świętujesz
Stary 2015-12-26, 13:16   #1733
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Oj to udana impreza :/ zdrowka!

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Ja po wczorajszej imprezie czuje się jakbym miała kaca :P Młody dziś pobił rekord. Wstał po 7, wzielismy go do nas do łóżka, pobrykal godzinę i pospal że mną do 10 teraz od godziny znowu spi oj wymeczyly go święta

jestem mamą
Stary 2015-12-26, 13:26   #1734
gosiak0512
Zakorzenienie

MALA to dobrze ze nie wzial!

MAJKA nie wiem jak inni.. nie bede dzwonic i pytac czy maja biegunke :P

Stary 2015-12-26, 16:12   #1735
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

My mamy bluzeczke na 86 i jest z malym zapasem w rekawkach.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-12-26, 16:31   #1736
Konto usunięte

No i tak jak sie spodziewalam prezenty od dziadkow to stos pluszakow 5sztuk 😨 puzzle i lalka od 3 lat. Dobrze, że my Hani kupilismy zabawki na teraz. Szkoda do nich gadac i pokazywac czym sie dziecko bawi,bo mają wlasne wizje.fajnie ze od chrzestnego kase dostala. Za to córcia zrobila dzis drzemke 2,5 godzinną i teraz gwiazdorzy i gada, nawet dala się dziadkowi ponosic,a kiedys na jego widok plakala
Stary 2015-12-26, 16:41   #1737
cashmere
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53909129]No i tak jak sie spodziewalam prezenty od dziadkow to stos pluszakow 5sztuk 😨 puzzle i lalka od 3 lat. Dobrze, że my Hani kupilismy zabawki na teraz. Szkoda do nich gadac i pokazywac czym sie dziecko bawi,bo mają wlasne wizje.fajnie ze od chrzestnego kase dostala. Za to córcia zrobila dzis drzemke 2,5 godzinną i teraz gwiazdorzy i gada, nawet dala się dziadkowi ponosic,a kiedys na jego widok plakala [/QUOTE]

Brak słów na te pluszaki...

jestem mamą
Stary 2015-12-26, 18:11   #1738
blackberry89
Zakorzenienie

Goczek masakra z tymi pluszakami. Zanies do donu dziecka. Ja bym na bank nie trzymala tego w domu.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-12-26, 18:20   #1739
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53909129]No i tak jak sie spodziewalam prezenty od dziadkow to stos pluszakow 5sztuk puzzle i lalka od 3 lat. Dobrze, że my Hani kupilismy zabawki na teraz. Szkoda do nich gadac i pokazywac czym sie dziecko bawi,bo mają wlasne wizje.fajnie ze od chrzestnego kase dostala. Za to córcia zrobila dzis drzemke 2,5 godzinną i teraz gwiazdorzy i gada, nawet dala się dziadkowi ponosic,a kiedys na jego widok plakala [/QUOTE]

O jejku, rzeczywiscie... 5 pluszaków ;/ zbieracze kurzu. Dzizas, byłam na wadze i mam do zrobienia jakies 7kg... Musze ćwiczyć i zacząć inaczej gotować. TZet polazł pic z kolegami, miałam isc do znajomych ale mi sie nie chce, Zuzia jest na drzemce, ciekawe, o której pojdzie teraz spac ;]

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53907275]Zdrowka dla Jasia i Martynki i rodzicow,to Was zalatwili zbiorowo, bidoki.
Jedziemy dzis na wies, wiec nastawiam sie na gorsze usypianie,bo zwykle po odwiedzinach halasliwych dziadkow Hanka ma gorszy wieczor... tz mowil,ze podatrzyl,ze kolejne pluszaki kupili. Tymi co dostala na mikolajki to zero zainteresowania. A mieli mowione,zeby nie kupowali zabawek...jeszcze reklamowke pluszakow od kuzynki dostalam[/QUOTE]

Ale czemu Was tak zarzucają tymi pluszakami? Hehe, wyglądacie chyba na wielbicieli

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Jeszcze nas trzyma :/ tesciowa nas orzechowka chce leczyc :P na ekspres 'chorujemy' od dawna juz i wreszcie bedzie

Współczuje ;/ zdrówka!
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 18:42   #1740
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Goczek masakra z tymi pluszakami. Zanies do donu dziecka. Ja bym na bank nie trzymala tego w domu.
Czemu bys nie trzymala? Szkodliwe chyba nie są...tyle ze takie nieprzydatne... male takie ok 15-20cm: klapouchy, kaczor donals,myszka minni,renifer i skrzat bozonarodzeniowy. poprzednio dostala takie dwa duze zwierzaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości