|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, wlasnie zorientowalam sie potem i edytowalam wiadomosc
Ale i tak ladnie, nie widzialam nigdy takiej ubranej glownie na rozowo, u nas jest kolorowa ![]() Jem maslanke z bananem i rodzynkami Maluje buzke i zmykam do pracy, spokojnego dnia!
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 no święta bez choinki to nie święta
My mamy taką małą sztuczną, ok 1,2m, większej nie miałabym gdzie postawić Już ją przynieśliśmy do domu, ale jeszcze jej nie zdążyłam ubrać. Syska Ja też się jakiś czas bałam, ale w końcu się przełamałam. A teraz na basenie moja córa łobuza mnie podtopiła Pływałam na głębokiej wodzie,a ta smyka mała mnie dogoniła i rzuciła się na mnie, a ja chlust pod wodę, myślała że to zabawa Musiałam jej wyjaśnić, że tak nie wolno ![]() Aguś No ja właśnie nie wiem co ci ojcowie mają w głowie. Co słyszę to każdy tak robił, mój mnie tak 2 razy wywalił na głęboką, z tym, że za pierwszym razem nie zdążył mi uciec, chwyciłam go za kostkę i tak dopłynęłam z nim, a za drugim razem zanurkował głęboko i nie miałam wyjścia, miałam daleko do brzegu
|
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Nigdzie jeszcze nie pojechałam, wylatujemy w niedzielę po świętach dopiero Pisałam Wam, że szef dołożył mi dodatkowy projekt, chciałam go skończyć przed świętami dlatego czytałam Was codziennie jak bajkę na dobranoc, ale zazwyczaj jak dochodziłam do ostatnich postów to już nie miałam siły, żeby Wam cokolwiek poodpisywać ![]() U mnie z dietą nawet w porządku, chociaż wczoraj zaliczyłam dwa obiady- jeden z szefem - Consomme cielęce z konfitowanymi żołądkami jako przystawka i risotto di vongole - a drugi z TŻ- pierś z kurczaka macerowana w jogurcie i czosnku i blanszowane warzywa Moja dieta wczoraj miała już święta ![]() Jutro ostatni dzień w pracy i potem dopiero 7 stycznia czuję się jak w szkole PS. Mam nadzieję, że taką długą nieobecność mi wybaczycie? PS2. - Waga z piątku - 66.1kg
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#1385 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() ja właśnie zjadłam pyszną jajeczniczkę na śniadanie ![]() kuchenka już podłączona to można cokolwiek robić trochę ciężko bez szafek/blatu cokolwiek przyszykować ale daje jakoś radę![]() a do pracy mam dzisiaj na 15 także wyspałam się i mam czas, żeby jeszcze na spokojnie się poobijać![]() Cytat:
śniegu nie ma, to chociaż choinkano my też małą mamy, ale dla mnie choinka musi być żywa ![]() Cytat:
![]() a tak długiego wolnego to Ci zazdroszczę i jeszcze wyjazd do tego ![]() za wagę
|
|||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra I tak należą ci się baty, mogłaś się chociaż odezwa, że żyjesz
Ania89 Też bym chętnie kupiła żywą choinkę, ale to może kiedyś jak dorobię się domku, czyli na starość |
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Wam ;-)
Ja żyje na całego w domku. Zaraz ide na spacer z psiakiem. A po spacerku siadam do niemieckiego - wierzcie albo nie - mam chęć do nauki. W szkole prywatnej w miasteczku dadzą nowy kurs na moim poziomie wreszcie i w dodatku na wieczor wiec bedzie pilnie ! Moja choinka tez bedzie żywa. Co roku zywa i tylko taka akceptuje
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() tłumaczę syskę-bojca=gada ![]() sandra-baciory jak nic:P chodziaż cześć lub dobranoc mogłaś napisać:P ale dobrze że wróciłaś i zazdroszczę chudnięcia![]() dziś układaliśmy puzzle...mam takie trudne ze masakra...ze 3 godziny układaliśmy z Tżtem a tylko mały kawałek-zamiast się odprężyć szlag mnie trafił i zostawiłam na resztę dni to się rozerwałam haha
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Hejoo
Zagniotlam ciasto na pierniczki, czeka w lodowce na pieczenie Dietowo ok dzisiaj Aga, moj Ty tlumaczu Tez kiedys mialam takie puzzle, M. mi kupil, po paru dniach walnelam tym ![]() Sandra, gratuluje spadkow ![]() Bejata, korzystaj z urokow zacisza domowego ![]() Madzia, na sama mysl o podtopieniu robi mi sie slabo, biedna Sama nauczylas sie plywac? Ktos Cie uczyl?
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkim
przyjmuje wszystkie baty z skrucha tęskno mi było bez Was :sly:Dzisiaj całe południe pakowalam prezenty, ale mieliśmy z TZ frajdę uwielbiam robić niespodzianki jutro jedziemy do moich rodziców na Święta, pewnie znów Was troszkę zaniedbam ale mam nadzieje ze że względu na święta będzie wybaczone? Ps. Dzisiaj oblalam czekolada ten piernik na który mnie namowilyscie , ciekawe czy rodzince będzie smakować
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje dziewczyny
ja żyje juz swietami, mam wolne wczoraj naset pocwiczylam pol godziny a dzis mialam randeczke Sandra fajnie, ze wrocilas trzeba bylo chociaz dac znac ja tez uwielbiam pakowac prezentyAnia pewnie z choinką bedzie Wam przyjemniej mała, ale najwazniejsze, ze jest wstaw zdjecie w rozu, bo tez takiej chyba nie widzialam Aga no widzisz a chxesz kolejne puzzle a co masz do ulozenia, jaki obrazek ? Beatka no prosze, nadal masz sporo energii do nauki u mnie tez zywa i taka lubie najbardziej - jest zapach, jest klimatMadzia tez nie wiem co z tymi tatuskami. Bez sensu totalnie. Dobrze, ze nie nabawilas się strachu i nauczylas sie jednak plywac
|
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Aza leżę w wannie i czekam na relacje z Twojej randki
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
daga-ooo a ty nam nic nie mówisz:P czekamy na szczegóły
z tym co jeździsz na konferencje jakieś? fajnie fajnie![]() a mam jakieś3 małpy na drzewach w puzzlach są tylko 3 kolory-niebieskiego ciut, dużo rudego i zielonego rozwaliłam je tzn.ułożyłam![]() ![]() sandra-ale po świętach to już nie ma wymówki że cię nie ma:P ciekawa jestem tego piernika-nie cierpię cekać ale jak będzie pyszny to chyba zrobię ![]() sysia-wczoraj sie nauczyłam tego słowa jak bojcyłyśmy:P ![]() plecy mi zaraz zdechną od tych puzzli ale jutro może polecę po następne
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry z rana
witam wszystkie chudzinki w przeddzień świat Magda Tobie życzę szczęśliwej podróży o ile już nie jesteś w Pl a reszcie miłego dnia
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wczoraj popołudniu byłam w pracy. A wieczorem przyjechał do nas brat TŻta i u nas spał. Także posiedzieliśmy, wypiliśmy winko i zleciało. A dzisiaj od rana póki co obijanie, bo na 15 znów do pracy a tak mi się nie chce![]() Cytat:
![]() a zdjęcie wstawiam w załączniku, choć na żywo ładniej się prezentuje ![]() jeszcze ta biała podstawka pod doniczkę |
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja na chwilę zaraz sie biorę za obiad a potem idę na siłownię z moim a wieczorem na gwiezdne wojny także-miłego dnia
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Aga lubisz star wars ? Jak Wam sie podobalo? Ania fajna, inna taka faceci nie zwracaja uwagi na takie blahostki jak kolor podstawki ![]() Oj dziewczyny, ale ciekawskie jestescie bylismy sobie na kawie, bylo baardzo milo, fajnie sie gadalo, kultura w sumie podoba mi sie Agus nie, to inny tamtego tez bardzo lubie, sporo czasu spedzamy razem, ale chyba lubie go tylko po przyjacielsku ![]() Jak tam, karpik w wannie jest? Kapucha ugotowana? Pierogi nalepione? u mnie dzis sporo bylo przygotowan i juz jestem zmęczona i uciekam do wyrka
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() U mnie meczacy dzien w pracy, poslodzony cudownym popoludniem z tzem Uciekam spac, bo mam pobudke o 3:55 Dobranoc
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby znajomość się dobrze rozwijała![]() ja to generalnie byłam dzisiaj popołudniu w pracy, ale przetrwałam i teraz 4dni wolne z przygotowań to nic nie robię, jutro tylko jadę wcześniej do rodziców, bo oboje w pracy, żeby przygotować stół, upiec rybę, wszystko podgrzać itd, więc się nie narobię jakoś bardzo ![]() a dzisiaj oglądam film na kompie i popijam vermuta, bo TŻ pojechał do rodziców swoich dzisiaj, jutro ma wrócić, także samotna noc
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2015-12-24 o 00:24 |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki!!!
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Dużo uśmiechu, miłości, bogatego Mikołaja, satysfakcji z życia zawodowego, aby wszystko zawsze szło po Waszej myśli spełnienia marzeń ! 🎅🎁
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Dziewczyny życzę Wam wszystkim zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja wam życzę przede wszystkim zdrowia, pogody ducha i tego, aby wokół was byli jedynie wartościowi, uczciwi ludzie, dla których warto konie kraść
Wesołych Świąt
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze grzeczne
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze jestem grzeczna
Zadowolona jestem mega w tym roku Wrocilam dzis ze swiatecznej wyzerki i stwierdzilam, ze jak znow bede odkladac do nowego roku to nigdy nic nie zrobie, wiec zaraz po powrocie pocwiczylam skalpel z ewa chodakowska
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Święta Święta i po Świętach już prawie.
Mam nadzieję, że wszystkie najedzone i szczęśliwe. U mnie pysznie ale nie najadam się do bólu brzucha - chyba trochę żołądek się skurczył. Ale niczego sobie nie odmawiam i wcinam z radością różne smakołyki. A jak tam u Was? Pochwalicie się prezentami?
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam grzeczna
![]() Ale za to nieumiarkowanie w jedzeniu popełniłam! Od kilku dni ortezy szyjnej nie ubierałam i dzis odważyłam sie przebiec. Zrobiłam 3 km , wróciłam do domku. Boli mnie kolano ale przeżyje Motywacja na 2016 jest! |
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
u mnie praktycznie juz po świętach - dzisiaj juz sie nie goscimy troche pojadlam, ale w sumie bez przesady, nie objadalam sie, nie czuje sie ciezko, jestem z siebie zadowolona prezenty bardzo fajne ogólnie mam bardzo dobry humor i mnóstwo motywacji na nowy lepszy rok a jutro mam znowu randkę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

My mamy taką małą sztuczną, ok 1,2m, większej nie miałabym gdzie postawić
Pływałam na głębokiej wodzie,a ta smyka mała mnie dogoniła i rzuciła się na mnie, a ja chlust pod wodę, myślała że to zabawa
Pisałam Wam, że szef dołożył mi dodatkowy projekt, chciałam go skończyć przed świętami dlatego czytałam Was codziennie jak bajkę na dobranoc, ale zazwyczaj jak dochodziłam do ostatnich postów to już nie miałam siły, żeby Wam cokolwiek poodpisywać 
Moja dieta wczoraj miała już święta 
także wyspałam się i mam czas, żeby jeszcze na spokojnie się poobijać
za wagę

Dietowo ok dzisiaj
tęskno mi było bez Was :sly:
żeby znajomość się dobrze rozwijała