![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Izotek - cz.II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
Nienawidze zapachu brzozy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Nie czuc brzozy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zainwestowałam też w czarne mydło do twarzy, które niby działa jak peeling enzymatyczny. Czaję się też na peeling maskę z kwasami AHA z Korres ale nie wiem czy to nie będzie jednak za mocny kaliber. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, niech mnie któraś z Was poratuje.
Dziś wigilia i wiadomo ,że chciałabym mieć pełny makijaż - ale przez to że byłam chora pare dni to na platkach od nosa mam tak sucha skore ze nie c hce wiedziec jak bedzie komponowal sie podklad z tym.. ;/ smarowałam tym avene, iwostinem intestywnie nawlizajacym, vaselina i nic :/ Inna sprawa to usta : Czy któraś z was wie jak uporać się z ta suchosci atak, aby po nalozeniu pomadki/szminki te skórki nie były aż tak widoczne ? Jakiś sposob by się z tym uporać? |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
martexa mam to samo. Mimo wszystko dziś pełen make up, pomadka w kieszeni w pełnej gotowości. Widać suchą skórę ust i zajady, ale nie wyobrażam sobie mimo to wyjść do ludzi bez make upu. Martexa jak wklepiesz kremik to powinno być ok.
Wesołych, rodzinnych Świąt życzę wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
(1.5 miesaca prawie za mna )
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-02-28 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Rozeznanie
|
U mnie pod makijaż daje rady Iwostin Purritin przywracający nawilżenie
![]() ![]() Przed kuracją spodziewałam się,że skóra będzie schodzić ze mnie jak z węża, a usta to będzie jedno wielkie pęknięcie połączone z zajadem, a tu wszystko pięknie ogarnięte, do cery wystarczają kremy rano i wieczorem a do ust blistex i carmex ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
Hej wizażanki
![]() Już od jakiegoś czasu szukałam wątku dla izo-kuracjuszy i cieszę się, że natrafiłam na ten - wsparcie się przyda. Dzisiaj wezmę 12. tabletkę (dawka 20mg), obecnie jestem w fazie wysypu. ![]() Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
Wirlee
To dopiero poczatek ![]() Na jakim leku jesyes ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
Poki co nie xnam zadnej osoby , ktora by z tym problemu nie miala. Aczkolwiek kazdej ktorej to sie nie ujawnilo zazdroszcze i mozna nazwac je farciarami czy tam szczesciarami !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Haha no to bede pierwsza
![]() ![]() Pomadek uzywam regularnie, bo drazni mnie uczucie sciagniecia ale duzo bardziej doskwierala mi suchosc oczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Raczkowanie
|
Ja mam problem yylko i wylacznie z dolna warga. (Dawka 40) pekac nie pekaja mi usta , ale calkowicie mam spierzchniete i suche usta z skorkami :/ balsamuje co chwile ale to nic nie daje
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Kurcze. To ta brzozowa ? Hmm kupilabym ale mam mnostwo swoich :/ zuzyje czesc pierw. Carmexy przedewszystkim
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Dziś mija mi 100 dzień na izo (początkowo 20 mg, później 30 a teraz 40). Czas na małe podsumowanie.
Cera - prychole wyskakiwały przez 1,5 miesiąca ale dzięki dość niskiej dawce (20 mg) nie było nagłego wysypu na całej twarzy. Owszem skóra się oczyszczała i tam gdzie wcześniej był gładko, czyli na czole, wyskoczyły mi ze 4 duże wulkany (nie jednocześnie ale jednak). Teraz jest spokój. Bardzo rzadko wyskoczy coś małego i szybko znika. Twarz nie przetłuszcza się ale też nie jest sucha czy podrażniona. Powiedziałabym, że normalna. Makijaż trzyma się cały dzień. Jedynie przebarwienia zostały ale nie mam blizn i wgłębień więc nie jest najgorzej ![]() Włosy - myję co 2-3 dzień. Wcześniej myłam codziennie rano więc to duży postęp. Rzadziej nie chcę bo jednak wolę jak są świeże. Nie wypadają. Usta - w zasadzie bez zmian. Są odrobinkę bardziej suche ale regularne używanie pomadki (wystarczy kilka razy dziennie) trzyma je w cudownej kondycji. Żadnego pękania, zajadów i tego typu nieprzyjemności. Oczy - są bardziej wrażliwe i zaczerwienione ale wzrok się nie pogorszył. Pierwszy raz w życiu używam kropli do oczu. Te o żelowej konsystencji dają radę. Stawy - dokuczają. Nie do tego stopnia żebym nie mogła chodzić ale jak wstanę od biurka to czuję lekki ból kolan. Nie bolą dopiero jak się rozruszam. Po mocnej dawce wysiłku (np. po takim przedświątecznym kilkugodzinnym sprzątaniu) to wszystko boli łącznie w kręgosłupem. W tym wieku to jednak upierdliwy problem ![]() Wysypka - miewam na jednej dłoni, łagodna i niedokuczliwa. Szybko znika jak się często nawilża. Skóra - bez zmian. Jak przed kuracją balsamuję się codziennie i jest dobrze. Nie pamiętam pozostałych skutków ubocznych ale skoro nie pamiętam to znaczy, że nie występują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
Witam. Z racji tego, że mamy święta wziąłem wczoraj tylko jedną tabletke 20mg, a powinienem 20mg i 10mg. Czy dzisiaj mogę nadgonić i wziąć wczorajszą tabletke 10mg + 30mg czy po prostu odpuścić i jechać dalej swoje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem na Curacne. ![]() antunka, miałaś wysyp aż przez 1,5 miesiąca? :O Modlę się, by u mnie trwało to krócej... Też jestem na 20, ale u mnie pogorszenie jest znaczne. Pal licho, że wyglądam do d. (no ok, wolałabym wyglądać fantastycznie, ale staram się unikać luster po prostu ![]() infamous, najlepiej skonsultuj z lekarzem. ![]() Edytowane przez wirlee Czas edycji: 2015-12-26 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Nie nazwałabym tego wysypem. Po prostu przez 1,5 miesiąca nadal wyskakiwały mi pryszcze tak jak przed kuracją. Nie było to tak, że nagle cała twarz w pryszczach, tylko stopniowo skóra się oczyszczała dlatego trwało to 1,5 miesiąca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
U mnie wysyp trwal rowno 2 tygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam , ja zaczęłam 4 miesiąc i wszystko nadal wychodzi :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Dziwczyny, moje marzenie się spełnia, planuję po Nowym Roku iść na basen
![]() ![]() ![]() ![]()
#1136 |
Raczkowanie
|
Mi lekarz zabronila wrecz stosowania jakoch kolwiek specyfikow typu epiduo benzacne brevoxyl itp.. bo izotek ma sobie z wszystkim sam poradzic.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- No i dzieki nie smarowaniu widze jak izotek sobie ladnie radzi z moja buzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Przyczajenie
|
No i się zaczęło. 5 dni kuracji i pojawiły się skutki uboczne.
Masakryczny ból głowy - aż nie poszłam na trening, nasilone objawy astmy, piję chyba 4 litry wody codziennie, napuchnięta twarz i brak sił na cokolwiek. Zaczęłam sypiać po 10 godzin,a od jutra znowu trzeba się przestawić na maksymalnie 6. Stan skóry bez zmian. Mam nadzieję, że to minie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
btw, melduję, że chyba idzie ku lepszemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.