|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Brzmi jakbyś używała jej na sucho. To jedna z bardziej miękkich gąbek w mojej kolekcji. Jedynie mycie w szarym mydle zniszczylo jej nieco dupkę po paru miesiącach.
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Podczytuję wątek od dłuższego czasu. Ale postanowiłam w końcu się zarejestrować i ujawnić. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#1923 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cześć ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Jest miękka, ale jednocześnie taka hm... Plastelinowata? Mnie zaczęła szybko wkurzać niestety
|
||
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
No co Ty. Zawsze ją moczyłam. Może na jakąś felerną sztukę trafiłam.
|
|
#1925 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma taką gęstą strukturę, jakby żelową troche. Nie lubi mycia wysuszającymi mydłami. Możliwe. Tak jak przygody z Donegalem.
|
|
#1927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
> Na razie świetnie się spisuje.Z YR też byłam zadowolona, fakt, że szybko na dupce zniszczyła jej się wierzchnia warstwa więc poleciała do kosza. Najwidoczniej nie jestem zbyt wymagająca. Edytowane przez akna1102 Czas edycji: 2015-12-26 o 18:24 |
|
|
|
|
#1928 | |
|
Kocur Kanapowiec
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5390933 8]nadrabiam hejłobuzy i kurczę, słabo się słucha przytyki Darka w kierunku Karoliny, że je za dużo słodyczy
![]() to już kolejny raz kiedy to słyszę - a to zabrania jej w sklepie kupić coś słodkiego, a to zabiera cukierki i mówi że musi schować, bo Karolina zje za dużo, itp ![]() ewidentnie ma problem z jej wagą, szkoda tylko, że muszą to wrzucać do filmików i pokazywać całemu światu [/QUOTE]ja jakoś tego nie zauważyłam, może jesteś przewrażliwiona na tym punkcie. może mówi tak w żartach, albo w trosce o jej zdrowie.. mi samej chłopak mówi żebym nie jadła tyle chipsów, a jednocześnie mówi, że powinnam trochę przytyć pewnie myśli, że chipsy mają działanie odchudzające ![]() Cytat:
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny c0 sądzicie o kolagenie??<colway, ntc, bingospa> Czy faktycznie ma szansę działać, przeniknąć w głąb skóry?? Wiem, że jest dużo recenzji na youtubie na temat colway, ntc...same ochy i achy, ale czy są rzetelne?? W recencji BingoSpa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...lagen-100.html
znalazłam takie zdanie... "Muszę jeszcze zaznaczyć, iż jest to póki co najtańszy dostępny na naszym rynku 100% czysty, niezhydrolizowany, natywny kolagen z zachowaną trójspiralną strukturą helisową, bodaj nanocząsteczkowy. Inne marki szczycą się wybitnymi właściwościami swoich wyrobów kolagenowych, jadnakże są one 3-4 razy droższe i nie są czyste, jednoskładnikowe, jak ten, lecz z oszczędności sporządzane na bazie wody, zawierają też dodatki konserwantów i innych "poprawiaczy", więc mimo, że takie kolageny powstają z ryb, co może być przyjaźniejsze w odczuciu, to nie widzę uzasadnienia tak wysokich cen" Wiec wychodzi na to, że nie ma sensu kupować tego z firm NTC, Colway? Mogłabym zainwestować w droższy kosmetyk, ale nie chcę być nabita w butelkę przez firmy kosmetyczne i kryptoreklamę. Jeśli ktoś ma jakieś sugestię na ten temat, będę wdzięczna
|
|
|
|
#1932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam jeszcze 50 wpisów do przeczytania, nie wiem, czy dostałaś odpowiedź na jaką liczyłaś. Candida. Kandydoza. Grzyb, który z organizmem cuda potrafi zrobić - niefajne cuda. Tak, można "wykminić to" bez "lekarzy". |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gąbki RT są w Rossmanie, więc można sobie naocznie sprawdzić czy to ten dobry czy "gorszy sort" - podobno widać po tym jak jest ścięta.---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Czyli w przypadku np choroby i zmian fizycznych z niż idących (nagły przyrost wagi, retencja wody, wypadanie włosów dla przykładu) to już nie ma szans o "dbanie o siebie"? Wybacz, wiem że uogólniam, ale w reakcji na Twoje uogólnianie. No offence, tylko uczulam na użyte słowa. |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, choroba to jest zupełnie inna bajka. Nikt jej nie wybiera, tu nie ma o czym mówić. Chodzi mi o jedzenie bez umiaru i tycie, kiedy jest sie zdrowym. Po co to sobie fundowac. Czlowiek niedosc, ze zle wyglada, to przedee wszytskim zle sie czuje.
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
No... tak nadrobiłam i miałam wrażenie, że wpadłam przypadkiem na MzK, a nie weszłabym tam sama z siebie.
Na domiar złego Olimpia nie wytrzymała i wrzuciła 'nadprogramowanego' vloga. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Adele o siebie nie dba! Bo ma więcej niż Miranda Kerr w pasie, ona na pewno dba, bo mieści się w standardach 'szczupłości. |
|
|
|
|
#1937 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- A wiesz jak ona się czuje? |
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pewnie Darek też to ma na myśli. To nie takie głupie 'dopieprzanie'. Lepiej dla niej, żeby zaczęła mądrze dbać o swoją dietę.
|
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co człowike, to opinia, jedni się będą dobrze czuli nadzorowani, inni będą się czuli tłamszeni i inwigilowani. Karolina według mnie wygląda nieźle, a nawet jakby mała 20 kilo więcej i była szczęśliwym człowiekiem i spełnioną kobietą, to miałabym totalnie na to wywalone, rili.---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
A sushi to akurat nie jest chyba niezdrowe, z tego co wiem. Bułki na śniadanie jedzą miliony ludzi, od tego się nie umiera, Darek dobrze gotuje, Karolina je ciepłe, fajne posiłki, często zamawia sałatki, nie kumam trochę, o co chodzi z tym jej złym odzywianiem i w ogóle z rozkminianiem tego w takich szczegółach. |
||
|
|
|
#1942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zupełnie jak: nie wiem jak ona się czuje, ale jak patrzę co je, to na bank czuje się źle.
|
|
#1945 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Twarde jak kamien![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Weszlam na strone bingo spa zeby poszukac skladu kolagenu, ale nie ma. Sa za to nowe reklamy ![]() http://www.bingosklep.com/kolagen-bingospa-c-123.html http://www.bingosklep.com/pielegnacja-ciala-c-9.html http://www.bingosklep.com/sole-kapieli-okladow-c-2.html http://www.bingosklep.com/kapieli-prysznic-c-8.html ![]() A juz prawie zapomnialam czego ich nie lubie, a ci znow jakies dwuznaczne reklamy. Jakies orgie i inne mokre i gorace kapiele.
|
||
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super kupa marketingowa. ja generalnie niczego nigdy z bingospa nie polecam-średnie produkty, bardzo średnie, składy niewybitne, przeciętniaki. i te ich głupawe reklamy... pożal się boże
|
|
#1947 |
|
Konto usunięte
|
Widziałyście zapowiedzi Wibo i Lovely? Znowu palety inspirowane paletami Naked.
http://www.lovelymakeup.pl/cms-file?...00&h=600&zc=1& http://www.wibo.pl/cms-file?id=1557&w=600&h=600&zc=1& |
|
|
|
#1948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie wg mnie bingospa ma dość przeciętne produkty, a tu niby taki dobry kolagen:/ Chyba na razie ograniczę się do próbek NTC
|
|
|
|
#1950 |
|
lonelyrun
|
Oj bez przesady, ja mam wagę prawidłową, nie jestem super szczupła, ale raczej przeciętna i mój chłopak też w żartach zwraca mi uwagę na słodycze np. "nie jedz tyle, bo dupka Ci urośnie" i wydaje mi się, że Darkowi też o to chodzi
Edytowane przez lonelyrun Czas edycji: 2015-12-26 o 20:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

pewnie myśli, że chipsy mają działanie odchudzające
) i nie je niczego na drożdżach czy coś, no i oczywiscie slodyczy ale dlaczego to ma zapobiec temu grzybowi to nie mam pojęcia. Ktoś mi powie o co chodzi, bo póki co to wygląda na jakieś znachorstwo z dziada pradziada. Pan Olimpia chyba nie jest az tak naiwna, żeby usłyszeć coś od kogoś i nagle wykminić, że ona na pewno to ma bez badań ani lekarzy i się leczyć 
)