A gdyby tak... przestać nosić stanik? - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-12-26, 17:55   #301
MalarskiSen
BAN stały

Dot.: A gdyby tak... przestać nosić stanik?

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Malarski,
obiektywnie to wygląda tak, jak tu napisała Czocher ( i inne dziewczyny). Nie oceniam innych watków ale w tym wprowadziłas zamieszanie i to jest fakt. Obiektywnie i niezłośliwie Ci to mówię. A efekt będzie taki, że kolejny wątek zostanie zamknięty.
Dlatego najlepiej jest skończyć mój temat i gwałtów.
MalarskiSen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 17:57   #302
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MalarskiSen Pokaż wiadomość
Właśnie wam odbieram- do siania fermentu .

Nie obchodzi mnie co czyim zdaniem prowokuje do gwałtu . Jak dziewczyna uważa , że tak to niech sobie chodzi jak chce jej sprawa.

https://www.youtube.com/watch?v=Vj6ZVsv4SZg tylko coś takiego dam bo filmik którego szukałam został zablokowany.

No mnie by osobiście zawstydzało zmienianie stanika przy dziewczynach z treningu ... Tak samo jak chorym dla mnie było chodzenie grupą pod prysznic na basenie (czasy szkolne) to, że moje koleżanki też miały piersi i pochwy nie oznacza, że chciałam by oglądały moje. Takie dziwactwo.
odbierasz nam prawo do udzialania się na wątku?lol

Chorym?? Malarski śnie, o to chodzi na forum, by zastosować taki język by kogoś nie urazić, a wyrazić swoją opinię. Pisząc: Nie podoba mi się pomysł wspólnych pryszniców, nie urazisz forumek które uważają to za naturalne. Pisząc "chore" obrażasz je.
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 17:59   #303
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cassie91910 Pokaż wiadomość

Jasne Jennifer, a myślałaś że to kto?

Może i wątek rozwaliłam, nie przeczę, ale nie poniosłoby mnie tak jakbym nie przeczytała komentarzy, które już dawno zeszły z torów, bo zaczynając od tego, że wygodniej spać bez stanika (niektórym) a w domu przyjemnie ściągnąć biustonosz (niektórym) i to chyba o to chodziło to, już to, że na ulicy też przyjemnie ściągnąć biustonosz i ktoś nie poczuwa się odpowiedzialny za to, że wzbudza w... nie wiem np. tramwaju/sklepie/na ulicy w ludziach zniesmaczenie, zakłopotanie, pobudzenie czy inne emocje raczej negatywne, no może u nie których radość bo można sobie popatrzeć na atrakcyjny lub nie odsłonięty biust bez żadnego wysiłku. Nie rozumiem egoizmu nie których osób, takiej wolnej Amerykanki bo tylko z tym mi się kojarzy takie zachowanie, nie rozumiem ludzi, którzy obnażają się publicznie/ekshibicjonistów/panów w płaszczach itp. może jestem inna, staroświecka i w ogóle jak mnie tu dalej zjedziecie i za jakie słówka mnie złapiecie i będziecie mi wyrzucały brak wyrozumiałości, ale dla mnie biust to też miejsce intymne tak samo jak wagina bądź prącie a nawet nagi obcy tyłek czasami wzbudza zakłopotanie szczególnie kiedy w ogóle nie mam ochoty go oglądać, dlatego ostatni raz już piszę na temat A gdyby tak... przestać nosić stanik? moje zdanie brzmi: w porządku w domu, podczas spania, dajmy odpocząć biustom, jednak na ulicy miło by było jakby ludzie mieli trochę dobrego smaku i zdrowego wstydu oraz poszanowania do życia w społeczeństwie i zasad w nim panujących oraz chociaż trochę wzięliby pod uwagę uczucia innych osób/dzieci czy starszych ludzi i nie epatowaliby tak swoją "wolnością". Jest taki festiwal, który nazywa się Woodstock i to miejsce warto odwiedzić jeśli ktoś ma potrzebę "wyzwolenia" się od zasad czy tam biustonosza, majtek a przy okazji wypaplać w błotku jak świnka To ostatnie zdanie ode mnie. Odsubskrybuję ten wątek i mam nadzieję, że nikt już nie będzie robił cyrku z powodu tego, że mam inne zdanie niż 10 osób czy tam 15. Pozdrawiam
Trololololo
A na innym wątku radzisz dziewczynie, zeby odstrzelila sie na seks-torpede i zaznaczyla swojego faceta.
Wez sie porzadnie rozpedz a jakas sciana sie znajdzie.
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:00   #304
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mjos Pokaż wiadomość
odbierasz nam prawo do udzialania się na wątku?lol

Chorym?? Malarski śnie, o to chodzi na forum, by zastosować taki język by kogoś nie urazić, a wyrazić swoją opinię. Pisząc: Nie podoba mi się pomysł wspólnych pryszniców, nie urazisz forumek które uważają to za naturalne. Pisząc "chore" obrażasz je.
Ja nie mówię, że jak komuś nie przeszkadza to jest chory, CHORYM jest zmuszanie osób do tego bo nie mają 18 lat, bo muszą robić co nauczyciel każe i jeszcze robi się z nich rozhisteryzowane bo ich koleżanki też mają piersi i pochwę . To jest dla mnie chore.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
Trololololo
A na innym wątku radzisz dziewczynie, zeby odstrzelila sie na seks-torpede i zaznaczyla swojego faceta.
Wez sie porzadnie rozpedz a jakas sciana sie znajdzie.
Poziom wypowiedzi rynsztokowy.
Stary 2015-12-26, 18:01   #305
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
tak więc

to dla twojego dobra

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-12-26 o 18:05
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:02   #306
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
to Ty sobie zyczysz zbrojnej napasci obcych wojsk na nasz kraj, temat gwaltow powinien Cie szczegolnie obchodzic
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:02   #307
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Ja nie mówię, że jak komuś nie przeszkadza to jest chory, CHORYM jest zmuszanie osób do tego bo nie mają 18 lat, bo muszą robić co nauczyciel każe i jeszcze robi się z nich rozhisteryzowane bo ich koleżanki też mają piersi i pochwę . To jest dla mnie chore.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

No ale kto komu broni zasłonić się ręcznikiem, wziąć prysznic i wyjść zasłaniając się ręcznikiem? U nas częśc dziewczyn tak robiła, część się nie krępowała i nikt nikomu nie wrzucał z tego powodu. I nikt w nikogo się nie wgapiał jakoś obsesyjnie bo i czasu na to nie było, miałyśmy kwadrans by się przebrać i osuszyć.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:06   #308
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
to Ty sobie zyczysz zbrojnej napasci obcych wojsk na nasz kraj, temat gwaltow powinien Cie szczegolnie obchodzic
Co to ma do tematu staników to już serio dziecinada.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
No ale kto komu broni zasłonić się ręcznikiem, wziąć prysznic i wyjść zasłaniając się ręcznikiem? U nas częśc dziewczyn tak robiła, część się nie krępowała i nikt nikomu nie wrzucał z tego powodu. I nikt w nikogo się nie wgapiał jakoś obsesyjnie bo i czasu na to nie było, miałyśmy kwadrans by się przebrać i osuszyć.
U nas była łazienka zrobiona cała w prysznicach i musiałyśmy brać je wszystkie razem...
Stary 2015-12-26, 18:06   #309
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Hm to zazdraszczam piersi nieuciekających na boki, z takimi można spoko wyglądać bez stanika moje są ok ale jakiś mam szeroki rozstaw i bez podtrzymania to mogę jak leżę postawić kubek z kawą pomiędzy

Tam gdzie chodzę na fitnesy nikt się nie krępuje, dużo osób przebiera stanik i nawet się nie odwraca, szatnia damska i np ja się nie wstydzę, nikt się nie gapi itd. Tak samo jak wlazłam z kumpelą do przebieralni w sklepie jedna się odwróciła i tyle, nie wiem czy moje otoczenie tak ma czy ogólnie wśród kobiet nie ma wielkiej wstydliwości w tym temacie
Ja się miałam za jakąś wstydliwą, ale jak wchodzę i wszyscy goli na szatni to też się tak mogę przebrać, tym bardziej jak same baby są i nikt się nie wgapia. Ogółem zauważyłam, że jak są same kobitki to jakoś tak mniej wstydliwie, szczególnie, jak są to kobiety 30+ Im starsze chyba tym mniej wstydu, zbereźnice
Cytat:
Nie, nie musiałaś się rozbierać do naga, bo nauczyciel każe. Serio. Wystarczyło odmówić i tyle.
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:07   #310
MalarskiSen
BAN stały

Jeszcze babeczka taka tam "od nich" z basenu wchodziła jak się myłyśmy i się darła, że mamy myć pachwiny . I pilnowała żeby każda umyła. Pierwszy i ostatni raz tam byłam.
Stary 2015-12-26, 18:07   #311
aer
O RLY?

moze dobrym wyjsciem dla kobiet wychodzacych bez stanika byloby rozwiazanie jak powyzej?
na niekaceptowalne kobiecie sutki naklejac foty meskich xD

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-26, 18:08   #312
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
U nas była łazienka zrobiona cała w prysznicach i musiałyśmy brać je wszystkie razem...
u mnie tez, kapalysmy sie w kostiumach, przebieralysmy w toalecie, zadnej do glowy nie przyszlo sie przy innych rozebrac, nikt nikogo nie zmuszal do tego, bo nie ma takiego prawa
Stary 2015-12-26, 18:08   #313
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Ja się miałam za jakąś wstydliwą, ale jak wchodzę i wszyscy goli na szatni to też się tak mogę przebrać, tym bardziej jak same baby są i nikt się nie wgapia. Ogółem zauważyłam, że jak są same kobitki to jakoś tak mniej wstydliwie, szczególnie, jak są to kobiety 30+ Im starsze chyba tym mniej wstydu, zbereźnice

Nie, nie musiałaś się rozbierać do naga, bo nauczyciel każe. Serio. Wystarczyło odmówić i tyle.
miałam 12 lat w dodatku za moich czasów nie wchodziło się z nauczycielem w dyskusję.
Stary 2015-12-26, 18:08   #314
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Jeszcze babeczka taka tam "od nich" z basenu wchodziła jak się myłyśmy i się darła, że mamy myć pachwiny . I pilnowała żeby każda umyła. Pierwszy i ostatni raz tam byłam.
super, ale chyba juz sama ustaliłaś ze to nie temat o gwałtach i nie temat o tobie
Stary 2015-12-26, 18:10   #315
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
u mnie tez, kapalysmy sie w kostiumach, przebieralysmy w toalecie, zadnej do glowy nie przyszlo sie przy innych rozebrac, nikt nikogo nie zmuszal do tego, bo nie ma takiego prawa
Nas pilnowali żeby właśnie w kostiumach nie wchodzić. Koszmar

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
super, ale chyba juz sama ustaliłaś ze to nie temat o gwałtach i nie temat o tobie
To mnie dodaj do ignorów ;P Proste
Stary 2015-12-26, 18:12   #316
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Super, kolejny temat o Serkowej, czy to dozwolone na wizazu?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:12   #317
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
miałam 12 lat w dodatku za moich czasów nie wchodziło się z nauczycielem w dyskusję.
Trolololo
Nauczyciel byl z wami pod prysznicem i sprawdzal czy kapiecie sie w kostiumach czy nie?

A swoja droga jak Cie czytam na wizazu to stwierdzam, ze masz przewalone -ciagle nieszczescia, siedem plag egipskich,klody pod nogi, nieustajacy pech i jeszcze wszyscy sie na Ciebie uwzieli.
Moze bylas ociotana jako dziecko?
Stary 2015-12-26, 18:12   #318
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość

Hm...ja też nie jestem jakoś super wyzwolona w kwestii obnażania się a nawet wyzywającego stroju ale bez przesady. Same kobitki a zbiorowa nagość jest naprawdę aseksualna i nie widzę powodu by się doszukiwać tam seksualnych podtekstów.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:13   #319
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Super, kolejny temat o Serkowej, czy to dozwolone na wizazu?
Ojtam koniec roku sie zbliza kazda attention whore chce do perełek roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-26, 18:14   #320
201605301111
Konto usunięte

czy jest na sali tinkerbel?
czy mogłabys dodac do tagów "malarskisen" "malarskisenstory" i "storyofmalarskilife" ? z góry dzieki, bedzie łatwiej wyszukać wątek
Stary 2015-12-26, 18:15   #321
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Hm...ja też nie jestem jakoś super wyzwolona w kwestii obnażania się a nawet wyzywającego stroju ale bez przesady. Same kobitki a zbiorowa nagość jest naprawdę aseksualna i nie widzę powodu by się doszukiwać tam seksualnych podtekstów.
Nie chodzi tylko o seksualne podteksty przecież.
Stary 2015-12-26, 18:16   #322
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez cassie91910 Pokaż wiadomość

Jasne Jennifer, a myślałaś że to kto?

Może i wątek rozwaliłam, nie przeczę, ale nie poniosłoby mnie tak jakbym nie przeczytała komentarzy, które już dawno zeszły z torów, bo zaczynając od tego, że wygodniej spać bez stanika (niektórym) a w domu przyjemnie ściągnąć biustonosz (niektórym) i to chyba o to chodziło to, już to, że na ulicy też przyjemnie ściągnąć biustonosz i ktoś nie poczuwa się odpowiedzialny za to, że wzbudza w... nie wiem np. tramwaju/sklepie/na ulicy w ludziach zniesmaczenie, zakłopotanie, pobudzenie czy inne emocje raczej negatywne, no może u nie których radość bo można sobie popatrzeć na atrakcyjny lub nie odsłonięty biust bez żadnego wysiłku. Nie rozumiem egoizmu nie których osób, takiej wolnej Amerykanki bo tylko z tym mi się kojarzy takie zachowanie, nie rozumiem ludzi, którzy obnażają się publicznie/ekshibicjonistów/panów w płaszczach itp. może jestem inna, staroświecka i w ogóle jak mnie tu dalej zjedziecie i za jakie słówka mnie złapiecie i będziecie mi wyrzucały brak wyrozumiałości, ale dla mnie biust to też miejsce intymne tak samo jak wagina bądź prącie a nawet nagi obcy tyłek czasami wzbudza zakłopotanie szczególnie kiedy w ogóle nie mam ochoty go oglądać, dlatego ostatni raz już piszę na temat A gdyby tak... przestać nosić stanik? moje zdanie brzmi: w porządku w domu, podczas spania, dajmy odpocząć biustom, jednak na ulicy miło by było jakby ludzie mieli trochę dobrego smaku i zdrowego wstydu oraz poszanowania do życia w społeczeństwie i zasad w nim panujących oraz chociaż trochę wzięliby pod uwagę uczucia innych osób/dzieci czy starszych ludzi i nie epatowaliby tak swoją "wolnością". Jest taki festiwal, który nazywa się Woodstock i to miejsce warto odwiedzić jeśli ktoś ma potrzebę "wyzwolenia" się od zasad czy tam biustonosza, majtek a przy okazji wypaplać w błotku jak świnka To ostatnie zdanie ode mnie. Odsubskrybuję ten wątek i mam nadzieję, że nikt już nie będzie robił cyrku z powodu tego, że mam inne zdanie niż 10 osób czy tam 15. Pozdrawiam
Ale czekaj bo ja nie czaję - czy jak nie założę stanika a założę bluzkę i koszulę czy tam bluzę to nadal jestem rozneglizowana? Czy wyjście w stroju "brak stanika + bluzka +bluza" jest dla ciebie takie samo jak wyjście z gołą waginą bez spodni majtek itd?
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:17   #323
201607040940
Konto usunięte

a taki fajny wątek był.
Idzie któraś w niedziele na zakupy stanikowe ? Będą fajne przeceny?
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:17   #324
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ale czekaj bo ja nie czaję - czy jak nie założę stanika a założę bluzkę i koszulę czy tam bluzę to nadal jestem rozneglizowana? Czy wyjście w stroju "brak stanika + bluzka +bluza" jest dla ciebie takie samo jak wyjście z gołą waginą bez spodni majtek itd?
Pewnie, że nie ale np. jak jesteś w urzędzie w białej prześwitującej bluzce bez biustonosza to chyba już jest jakiś brak kultury?
Stary 2015-12-26, 18:20   #325
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Pewnie, że nie ale np. jak jesteś w urzędzie w białej prześwitującej bluzce bez biustonosza to chyba już jest jakiś brak kultury?
Ogólnie chodzenie w prześwitujących rzeczach (nawet ze stanikiem pod spodem, a brakiem podkoszulki) gdzie stanik idealnie widać jest dla mnie brakiem kultury
Stary 2015-12-26, 18:21   #326
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Ogólnie chodzenie w prześwitujących rzeczach (nawet ze stanikiem pod spodem, a brakiem podkoszulki) gdzie stanik idealnie widać jest dla mnie brakiem kultury
Dokładnie.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Chyba o to Cassie chodziło.
Stary 2015-12-26, 18:25   #327
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Przecież to, że nie założę stanika nie oznacza, że będzie mi widać cycki. Jak mam na sobie T-shirt to nie widać. Jak mam bluzkę z długim rękawem to nie widać. Jak mam gorset/gorsetowa sukienkę to nie widać.
Stary 2015-12-26, 18:26   #328
201604250941
Konto usunięte

Jakbym miala tu napisac liste rzeczy, z ktore ludzie powinni brac odpowiedzialnosc w miejscu publicznym, to by nocy nie tarczylo. Wole milion wolnych cyckow w autobusie niz jedną czosnkową pasztetową.
Stary 2015-12-26, 18:27   #329
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Przecież to, że nie założę stanika nie oznacza, że będzie mi widać cycki. Jak mam na sobie T-shirt to nie widać. Jak mam bluzkę z długim rękawem to nie widać. Jak mam gorset/gorsetowa sukienkę to nie widać.
No tak dokładnie ale jej chodzi chyba jednak o sytuacje kiedy "widać aż nadto" bo jak nie widać to czego się czepiać?
Stary 2015-12-26, 18:31   #330
201604190934
Konto usunięte

Cytat:

Co jest dla ciebie chore? Ciało? Nagość?
Można jak wiele nastolatek/kobiet na pływalniach kąpać się w stroju-wsadzić rękę pod strój i się umyć. Przebrać się w suche w toalecie/kabinie.

Ciało nie jest chore. Poczucie obrzydzenia, niezdrowości rodzi się właśnie z takiego podkreślania/piętnowania.
Nie kąpię się nago, nie rozbieram się na pływalniach, ale nigdy nie miałam problemu z prysznicem na gorących źródłach/w szkole/na plywalni.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
candy brawo za logikę i chłodny osąd
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości