Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-25, 22:55   #2851
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Justyna okropnie się zachował Twój mąż ale ja z podobnego powodu mojemu nie kupuje nic. Ani na święta ani na inne okazje. Nie wiem co mu konkretnie się podoba bo niby cos a za chwilę ta rzecz juz nie fajna. Ciuchy odpadają co mi się podoba jemu zwykle nie. Kosmetyki czasem kupie ale tylko to co wiem ze na pewno używa. Zresztą jaki jest sens kupowania prezentów mężowi skora ja nie pracuje yo i tak wszystko idzie z jego kasy wiec sobie odpuscilam i dobrze miz ttym. Czasem jak kupuje jakieś ciuchy dla siebie przez neta to mu coś zamówię zwykle koszulki żeby było bezpiecznie. On mi kupuje tylko to co chce ale i tak bierze mnie do sklepu i sama wybieram albo mówi żebym sobie np zamówiła coś za np 200 zl na urodziny. Przynajmniej nie ma przykrych niespodzianek

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Beth przykro mi czytać o problemach z mężem. Zwłaszcza że dzieciaki w drodze. Wydaje mi się czy wy jesteście świeżo po ślubie?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Co do prezentów u nas dostają tylko dzieci i zwykle bardzo hojnie. My tez córce tylko kupujemy
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 23:24   #2852
patryska0804
Zadomowienie

U mnie z mężem juz ok przeprosił i dzisiaj bez alko u rodziny chociaż inni pili zrobiliśmy sobie drzemkę ale obudziło nas rodzeństwo tz ze szwagrem i siedzą i delikatnie drinkuja ale zaraz ich odwoze. . Jutro do moich rodziców na obiad mały cały dzień dzisiaj daje o sobie znać

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 06:47   #2853
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
O kurczę wasi TŻ sie nie popisali Beth, Iwoncia... Takie myśli to nic dobrego, wiem z własnego doświadczenia, ja zwlekałam z tą decyzją ponad 4 lata i dziś żałuje, ze tak długo czekałam, ale widicznievtak miało byc.. Ehh życie to nie bajka
Ja to po prostu sie za bardzo przyzwyczaiłam do tżta. Nie ma jakichś tragedii w związku tylko mnie irytuje zachowaniem czasami. No ale jak sie pochodzi z rodziny patologicznej to cóż tu oczekiwać... miał sie zmienić po ślubie, guzik tam sie zmienił.
Dobra, koniec smęcenia o nim bo nie tu takie tematy

Wczoraj byliśmy u moich rodziców i sie objadłam dziś mamy zaproszenie do mojego brata, ale tak mi sie nie chce iść... Nie wiem czy mi sie zachce.
Mogłoby być już jutro
Bogu dzięki że do rodziny męża nie jedziemy bo to byłby już horror.

Ide, spróbuje jeszcze zasnąć
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 08:41   #2854
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hee to pjona ;] a pomysł z kasowaniem zacny chyba zacznę kasować od mojej matki, już mi trochę kasy wisi w takim razie
u teściów niestety nie było tak milutko, znaczy cały czas spoko, ale na sam koniec wyszedł temat chrzcin. Krótko mówiąc, ja mojemu chłopu nie zabronię ochrzcić jak będzie chciał, ale sama jestem przeciwna. No i się zaczęło, teściowa obrażona, złą dziewczynę sobie chłop wybrał i w ogóle jak tak mogę mówić. Obraza na całego ;] no i co ze mnie za matka, że dziecka nie chcę ochrzcić. Dostało się też mojej przyszłej szwagierce, bo mnie poparła hehehe. Ale rodzina chłopa taka jest, tacy niby wierzący, a jeden by drugiego w szklance wody utopił. No cóż, mi z kościołem nie po drodze, ślub kościelny mamy tylko ze względu na mojego męża, bo mu bardzo zależało. Jak będzie chciał chrzcić to niech chrzci, co za problem... ale ja w tym uczestniczyć nie zamierzam, nie będę się angażować w ogóle w żadne religijne wychowanie mojego dziecka.
Ciężki temat macie do zgryzienia z tymi chrzcinami. Ja też bym chętnie sobie odpuściła, ale jestem niestety jednostką bez siły przebicia..

A najlepsze jest to, że moja szwagierką MYŚLI, że będzie chrzestną tesciowa mężowi sprzedała takiego niusa. A takiej opcji nie ma i nie będzie.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 09:05   #2855
gosiaczek071
Zakorzenienie

Boże jaka miałam nockę do dupy...o 2 w nocy zadzwonił telefon z ochrony, ze alarm nam sie włączył...maz był u sasiada, wiec mu napisałam smsa. Mało zawału nie dostałam jak zaczął mi dzwonic tel potem jak maz wrócił, to po 2 zadzwoniła sąsiadka ze nasz alarm coagle wyje i budzi wszystkich...musimy zaraz jechac sprawdzić co jest grane.

A na dodatek zrobiło sie zwarcie w gniazdku, cała noc skwierczalo i błyskało, a ze maz był napity to mu nie mowilam i nie spałam praktycznie patrząc co chwile czy sie nie jara no masakra jakaś. Miałam oczywiście sny, ze jest pożar itp...

A rano dostaje smsa od mamy, ze ich kota przejechał samochód.
Super co:/
Maz chce dzis isc do znajomych wieczorem ale mi sie nic nie chce, wróciłabym najchętniej do siebie do domu...ostatnia noc mamy tu dzis spac. Strasznie mnie brzuch boli po tych akcjach w nocy
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 09:11   #2856
Iwoncia81
Zakorzenienie

gosiaczek
O matko, no nocka "piękna"
Nawet w święta spokoju nie ma.
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 09:14   #2857
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Beth przykro mi czytać o problemach z mężem. Zwłaszcza że dzieciaki w drodze. Wydaje mi się czy wy jesteście świeżo po slubie
Nie wydaje Ci się hehe. W lipcu tego roku był ślub. W związku od 6.5 roku jesteśmy a problemy pojawiły się dopiero teraz głównie po zamieszkaniu u niego w mieszkaniu. Bo wszystko jego a ja nie mam nic co dobitnie podkreśla . Nauczony wiecie zawsze miłość okazywana kasą i ogromną koperta .

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Gosiaczek faktycznie niezła noc. Odpoczywaj jak boli brzuch !

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 09:17   #2858
cloche
Zakorzenienie

Chrzciny to temat rzeka. Najgorsze, że przez coś takiego często powstają konflikty w rodzinie. Aktualny przykład - od lipca jesteśmy wyklęci przez brata męża i jego żonę. Nie ma kontaktu. W skrócie - mój małż miał być chrzestnym, była mowa o tym, że on przecież niekościelny, że tak to nazwę, i czy sobie to przemyśleli. Taaak, bo to nie o to chodzi. A tu nagle chodzi o to, żeby on załatwił zaświadczenie, że do kościoła chodzi (skąd? ) i 3 razy na jakieś nauki szedł. On się serio obawiał, że nie wytrzyma i coś głupiego nagada, poza tym byłoby to bardzo obłudne. Jeśli im na takim chrzestnym zależy, to potrzebują kogoś innego. Jeśli "nie o to chodzi", to jest możliwość bycia świadkiem chrztu. Jeden chrzestny wystarczy. Ale nie. On miał zagryźć zęby i siedzieć cicho...
Inna sprawa, że w końcu cały chrzest nam się nie udał - Flo dostał jelitowki pierwszej w życiu w nocy przed. A był na poważnych lekach. Ja w poniedziałek musiałam do pracy, więc nie mogliśmy zostać na obiedzie... w ogóle się poknociło i był to krótko mówiąc strasznie nieudany wyjazd do ojczyzny. Pierwszy z dzieckiem i chyba zbyt szybki. Ja w ogóle strasznie nie lubię podróżować, mam okropnego stresa, głównie o młodego. .. sama zawsze w polsce łapię przeziębienie. Jak Flo coś złapie to nie ma lekko, a w razie wu do polskiego szpitala za diabła nie dałabym go położyć (no jak by trzeba było. .. wiadomo... ale jeśli da się uniknąć, to niech trzymają się od niego z daleka). Jeśli byśmy wtedy zostali jeszcze na dzień, to byśmy i dłużej posiedzieć musieli. Bo w poniedziałek rano młody miał zerową krzepliwosc. Musieliśmy bardzo na niego uważać. Ja zrobiłam Homeoffice i szpital w pokoju, mieliśmy opiekę naszego kardiologa. .. I nie musieliśmy nigdzie się narażać. Ale co przeszliśmy to nasze. Teraz nie wiem kiedy znów zbiorę nas do ojczyzny. Mam traumę i już.
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 09:58   #2859
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Gosia to rzeczywscie mialas piekna noc...ja moze bez takich przebojow ale pol nocy nie spalam bo mnie brzuch boli...nie wiem o co chodzi. Do tego kosc ogonowa nawala od ciaglego siedzenia

Cloche tez bym miala uraz do wizyt tutaj po takiej historii tym bardziej ze musicie na Flo bardzo uwazacahhhh

Zycie to jedna wielka telenowela

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 10:22   #2860
velika
Winter is coming

gosiaczek ale noc lipna, współczuję
beth, hmmm faktycznie nieciekawie, jak mąż ma takie podejście, to po co ślub brał... niech się udławi tą kasą ;/ a ty pracujesz?
cloche tak myślałam, że w temacie chrzcin coś też będziemy miały wspólnego ;] Dobrze zrobił twój mąż. To jest właśnie najgorsze, co tam wierzący czy niewierzący, chrzciny być muszą i kto by się przejmował tym, czy chrzestny chodzi do kościoła ja nawet gdybym chciała chrzcić to nie znam ani jednej wierzącej i praktykującej osoby w mojej rodzinie ani wśród znajomych, która by się nadała na chrzestnego ;]
I wcale się nie dziwię, że się martwisz o młodego, jego zdrowie jest najważniejsze...
dzisiaj nigdzie nie idziemy znaczy wieczorem ze znajomymi, ale nie trzeba już siedzieć za stołem ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 10:32   #2861
beth007
Zadomowienie

Velika ja nie pracuje. Kończę magisterke i miałam iść do pracy po ślubie ale ciąża która znoszę fatalnie mi to uniemożliwiła. I niby załapałam się na 2 miesiące do pracy i teraz siedzę na l4 żeby choć ta minimalną place dostać no ale to dalej jak brak pracy bo nic nie robie przecież tylko leżę.

Stary 2015-12-26, 10:47   #2862
Agnessssa
Rozeznanie

T
Stary 2015-12-26, 10:48   #2863
velika
Winter is coming

Nie no w bliźniaczej ciąży do roboty nie pójdziesz przecież... Twój mąż jest w twoim wieku? Dla mnie to on nie dorósł do małżeństwa, skoro ci robi takie wyrzuty.

Stary 2015-12-26, 10:51   #2864
Agnessssa
Rozeznanie

Wink Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Hej My dzisiaj jedziemy do rodziców na wieś, ale ogólnie spokojnie swieta mijają Malz bardzo pomaga i w ogóle chłop jak złoto...

Ja w nocy nie śpię bo się nie mogę ułożyć, a dzisiaj malutki w nocy tak pięknie obroty o 180 stopni robił ze hej, cudo
Stary 2015-12-26, 10:57   #2865
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Nie no w bliźniaczej ciąży do roboty nie pójdziesz przecież... Twój mąż jest w twoim wieku? Dla mnie to on nie dorósł do małżeństwa, skoro ci robi takie wyrzuty.
2 lata starszy. Ma 25. Myślę że masz w tym sporo racji tylko szkoda że tak późno to pokazał. A ciaza tylko komplikuje pewne sprawy.

No ale już wam nie marudze bo święta nie są od tego hehe

Stary 2015-12-26, 11:06   #2866
velika
Winter is coming

Bardzo młodzi jesteście, oby chłop się ogarnął i zrozumiał, na czym polega posiadanie rodziny a marudzić możesz ile chcesz, od tego jesteśmy, żeby cię wysłuchać
ja mam np. bardzo silne poczucie wspólnoty z moim mężem, zawsze wiedziałam, że albo wszystko będzie wspólne, albo nie będzie żadnego ślubu ;] napatrzyłam się u rodziców i teściów na wypominanie, co jest czyje itd. i nigdy bym tak nie chciała. Wiem, że są ludzie, którym tak pasuje i jak obie strony się na to godzą, to spoko. Mi jest znacznie lepiej z myślą, że nie ma podziału na moje/twoje, konto mamy jedno, każdy kupuje to co chce, a większe wydatki konsultujemy. Bardzo mi to odpowiada. Być może nam to przyszło łatwo, bo zarabiamy bardzo podobnie.

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2015-12-26 o 11:07
Stary 2015-12-26, 11:19   #2867
GGI
Zakorzenienie

Witam sie w kolejny dzień świąt zapowiada się znowu siedzący więc brzuchy będą boleć odezwę się popołudniu jak zniosłam wszystko

Gosia faktycznie dość że noc kiepska jesczze takie nowiny oj bidulko :tuli:

Bethoo trzymaj się mocno
Stary 2015-12-26, 11:23   #2868
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Kwietniowe mamusie 2016 &lt;3 - część III

Velika masz racje co do poczucia "wspolnoty". Nie wyobrazam sobie zeby mi mąż wypominal ze w ciazy jestem na L4 w domu, ze leze albo cos. To moje prawo...jak chce moze urodzic...ja mu nie zabraniam
Ja zarabiam o wiele mniej niz on, mamy osobne konta, ale oboje mamy dostep do tego drugiego. Maz wrecz naklania mnie do wydawania...jakby mi wypominal cokolwiek albo ja jemu to szybko bysmy sie rozstali. Tak byc nie moze bo to psuje relacje miedzy ludzmi...moje to a Twoje tamto?? Boze...dla mnie to nienormalne jesli zyje sie z druga osoba (niekoniecznie w malzenstwie)...

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Beth ustaw meza do pionu bo inaczej po porodzie zostaniesz z dwojgiem maluchow sama...chodzi mi o obowiazki. I krolewicz bedzie wymagal obiadu, posprzatanej chaty i nie wiadomo czego jeszcze....

Mikołaj <3
Stary 2015-12-26, 11:27   #2869
GGI
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 &lt;3 - część III

Vielka tak ja też popieram zasadzę NASZE. My z mężem już przed ślubem mieliśmy wszystko wspólnie nie było moje Twoje. Nie wyobrażam sobie takiego podziału to chore ale są ludzie którzy takie nawyki wynieśli z domu i już ich nie zmienisz.
Stary 2015-12-26, 12:08   #2870
patryska0804
Zadomowienie

Gosiaczek no to lipna noc mieliście. ..
Cloche tez bym miała uraz po takim czymś. .
U nas też nie ma moje Twoje no chyba ze w zartach jak juz to mi jest ciężko się przyzwyczaic nadal do niektórych rzeczy (tych sprzed ślubu) ze one są juz nasze i mąż mi to przypomina zawsze. Mąż zarabia dużo dużo więcej niż ja ale wpłaca kasę na moje konto i mamy wspólne pieniądze.

Wczoraj tak jak pisałam mieliśmy gości i szwagier męża się spil i zaczął śpiewać do godz 23:30 darł mordę i leciała muzyka która cały czas sciszalam i dzisiaj rano sąsiadka nam się odwdzieczyla o godz 6:01 zaczęła tluc jakby schabowe na podłodze biła no i nie dało się spać

Zaraz idziemy do moich rodziców na obiad

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Stary 2015-12-26, 15:56   #2871
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
2 lata starszy. Ma 25. Myślę że masz w tym sporo racji tylko szkoda że tak późno to pokazał. A ciaza tylko komplikuje pewne sprawy.

No ale już wam nie marudze bo święta nie są od tego hehe
Kochana po to jesteśmy żeby się wzajemnie wysłuchać i pomoc sobie

Wczoraj byliśmy u kuzynki na urodzinach jej męża. Ja się wcześniej zmyłam bo źle się czułam A mąż z rodzicami jeszcze został. Trochę sobie wypił ale w końcu tyle jego, trzeba odpocząć.
Dziś byliśmy w kościele potem rodzinny obiadek i ja leżę w łóżku. Coś mnie brzuszek pobolewa i kość ogonowa.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 16:44   #2872
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Patulinka witaj w klubie z bolami pierwszy raz w ciazy na wlasna reke wzielam no spe
probowalam stetoskopem posluchac serduszka mego synia ale.. slaba w tym jestempoczekam jak tesciowa z dniowki wroci to moze jej sie uda

Mikołaj <3
Stary 2015-12-26, 17:14   #2873
patryska0804
Zadomowienie

Kejka wszystko z maleństwem napewno ok tylko pewnie matka się za bardzo najadla :p

My dalej u moich rodziców. . Wszyscy przy stole a ja leżę. . Zjadlabym wszystkiego aż tz się śmieje ze cały czas gębą ruszam a ja już nie mam gdzie mieścić dlatego odeszlam od stołu

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Stary 2015-12-26, 17:57   #2874
beth007
Zadomowienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 &lt;3 - część III

Kochane macie zupełnie racje. Tak relacja wyglądać nie może. Juz podjęłam myślę odpowiednie kroki w celu zmian jakichkolwiek. Ma być nasze albo w ogóle.

Teraz smutki obzeram mandarynkami hah:-P może od tego za dużo nie utyje

Edytowane przez beth007
Czas edycji: 2015-12-26 o 19:43
Stary 2015-12-26, 18:27   #2875
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Kejka wszystko z maleństwem napewno ok tylko pewnie matka się za bardzo najadla :p

My dalej u moich rodziców. . Wszyscy przy stole a ja leżę. . Zjadlabym wszystkiego aż tz się śmieje ze cały czas gębą ruszam a ja już nie mam gdzie mieścić dlatego odeszlam od stołu
Jedz jak Ci smakuje

Z Małym wszystko okej bo dawal przed chwila pokaz...najbardziej go czuje jak leze na plecachale chcialam serduszka posluchacprzed chwila znow mi sie wypial calym ciałkiem w lewy bok, musze kilka razy dziennie nawilzac skore bo jakbym tego nie robila to przy takich jego harcach szybko popekam

Beth tak trzymajslub byl pewnie wziety z milosci wiec rozstawac sie nie sztuka. Ale opanowac problem trzebapociesze Cie ze my chwile po slubie tez mielismy kryzys...nawet myslalam ze popelnilam blad i balam sie ze tak bedzie wygladac cale moje zycie. Ale to jeden jedyny raz tak bylo, zrobilam afere i ...zyli dlugo i szczesliwie

Mikołaj <3
Stary 2015-12-26, 19:28   #2876
patryska0804
Zadomowienie

Kejka u mnie to samo daje znać najbardziej jak na plecach jestem w pozycji pół leżącej i tez się dzisiaj wypina tylko z prawej strony
Beth dobra decyzja

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Stary 2015-12-26, 20:51   #2877
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
hee to pjona ;] a pomysł z kasowaniem zacny chyba zacznę kasować od mojej matki, już mi trochę kasy wisi w takim razie
u teściów niestety nie było tak milutko, znaczy cały czas spoko, ale na sam koniec wyszedł temat chrzcin. Krótko mówiąc, ja mojemu chłopu nie zabronię ochrzcić jak będzie chciał, ale sama jestem przeciwna. No i się zaczęło, teściowa obrażona, złą dziewczynę sobie chłop wybrał i w ogóle jak tak mogę mówić. Obraza na całego ;] no i co ze mnie za matka, że dziecka nie chcę ochrzcić. Dostało się też mojej przyszłej szwagierce, bo mnie poparła hehehe. Ale rodzina chłopa taka jest, tacy niby wierzący, a jeden by drugiego w szklance wody utopił. No cóż, mi z kościołem nie po drodze, ślub kościelny mamy tylko ze względu na mojego męża, bo mu bardzo zależało. Jak będzie chciał chrzcić to niech chrzci, co za problem... ale ja w tym uczestniczyć nie zamierzam, nie będę się angażować w ogóle w żadne religijne wychowanie mojego dziecka.

Podoba mi się Twoje podejście do chrztu i to ze masz odwagę zrobić inaczej niż wszyscy. Ja akurat jestem wierząca wiec dziecko jak najbardziej zamierzam chrzcic, ale nie rozumiem ludzi, którzy z kościołem nie mają właściwie nic wspólnego ale chrzcza dzieci bo wypada, bo rodzina chce.

Jak można zobowiązać się do czegoś czego nie zamierza się wypełniać...
Mam nadzieje ze jakoś dasz rade wytłumaczyć to teściowej.☺ Przeciez nie ma sensu robić czegoś z czym się nie zgadzasz.

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Kochana po to jesteśmy żeby się wzajemnie wysłuchać i pomoc sobie

Wczoraj byliśmy u kuzynki na urodzinach jej męża. Ja się wcześniej zmyłam bo źle się czułam A mąż z rodzicami jeszcze został. Trochę sobie wypił ale w końcu tyle jego, trzeba odpocząć.
Dziś byliśmy w kościele potem rodzinny obiadek i ja leżę w łóżku. Coś mnie brzuszek pobolewa i kość ogonowa.
Mnie też boli kość ogonowa, a do tego jeszcze po wczorajszym siedzeniu za stołem strasznie bolalo mnie lewe biodro. Pol nocy szukałam wygodnej pozycji.

Dziś niby lepiej, ale staram się jak najwięcej leżeć.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 20:58   #2878
lulka19
Zakorzenienie

hej!
U mnie święta bardzo udane. Wczoraj siedzieliśmy i imprezowaliśmy z rodzinką, a dziś ze znajomymi. Tylko Bartuś coś mało ruchliwy od kilku dni
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 21:02   #2879
Martinixxx
Zadomowienie

Małżeństwo musi się dotrzeć po ślubie. My już 10 rok będziemy świętować (15 lat razem), Niemal zaraz po wyjechalismy za granicę. Bosz jak się kłócilismy.Szok. Fakt,że córka urodziła się 4 lata później, dzięki Bogu
U nas jest wszystko wspólne, w PL konto mamy jedno u nas osobne (nie mam możliwości wsólnego) Ale kuzynka tż ma wydzielone co ona kupuje, co mąż, co jej co jego.Chore.

Nie do pomyślenia jest prosić na chrzestnego osobę niewierzącą i jeszcze wciskanie,że nie o to chodzi. Przecież w chrzcie chodzi o wychowanie w wierze a rodzice chrzestni mają w tym pomagać. "Dla ludzi" takich rzeczy się ie robi. Debilizm.
Unas tż ma w sumie lekki problem, bo kuzynki niby "wierzące", ale nie o take osoby nam chodzi Rozwiąże się

Znowu się objadłam. Wagę omijam szerokim łukiem

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 21:33   #2880
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
hej!
U mnie święta bardzo udane. Wczoraj siedzieliśmy i imprezowaliśmy z rodzinką, a dziś ze znajomymi. Tylko Bartuś coś mało ruchliwy od kilku dni

Nie martw sie kochana, moj tez
Ale podobno sie maly odwrocil i dlatego

Mikołaj <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości