TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja! - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-24, 18:55   #211
ona1981
Zakorzenienie

Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja!

[quote=nafiyqa;5367628]A widzialyscie moze te maslane oczka Szabatin?
Ojj ciezko bylo jej to ukryc

Może faktycznie będą parą, tym bardziej, ze ponoć Szabatin niedawno rozstała się z partnerem Jamesem Colinem, który ponoć jest teraz często widywany z Kingą Rusin
Stary 2007-09-24, 20:06   #212
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

A mi sie Zora podobal, bosko wczoraj wygladal a z tymi pzdr dla Kasi, Iskry i dzieciakow to dla instruktorki ktora naucza w szkole w moim miescie to taki off.

Krzysiu Bosak, no nie wiem ale bardzo polubilam tego chlopaka mam nadzieje ze sie coraz bardziej bedzie rozkrecal
Nie cierpie tej Vondrackowej i tego jej partnera Chcialabym aby szybko odpadli bo do szalu doprowadza mnie ta kobieta.
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-24, 20:39   #213
xandra78
Zakorzenienie

Czy tylko mi Fidusiewicz wydał się jakiś...dziwaczny??:confu sed: Te jego wypowiedzi i zachowanie,jakby z XVIII wieku.

Poza tym zgadzam sie z ogółem wypowiedzi.
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 21:19   #214
Abuba
Zadomowienie

No w końcu na stronie internetowej programu pojawiły się filmiki z ostatniego odcinka (ale chyba działają tylko w przeglądarce IE). Z przyjemnością zobaczyłam jeszcze raz występ Damięckiego oraz Młynkowej

Trochę mnie wkurza, że TVN wycina wszystkie filmiki z YouTube, tam przynajmniej można było obejrzeć również komentarze jury.

Jeszcze tak a propos ostatniego odcinka, to kiedy na końcu obok siebie stali Kammel i Kawalec, to tak mi się skojarzyło, że obydwaj byli swego czasu gospodarzami Randki w ciemno.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mateusz i ewa1.jpg (110,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mateusz i ewa2.jpg (114,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mateusz i ewa3.jpg (114,8 KB, 9 załadowań)
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 09:52   #215
Abuba
Zadomowienie

Kurczę, co za pech

Wklejam info z Kozaczka:
Cytat:
Podczas treningu do Tańca z Gwiazdami Halinka Młynkowa miała poważny wypadek. Razem z Robertem Rowińskim ćwiczyła do fokstrota. Kiedy wykonywali salto piosenkarka upadła na materac, chwilę potem zalała się łzami.

Jeden ze świadków tak opisuje zdarzenie Super Expressowi: Najpierw na jej twarzy pojawił się potężny grymas bólu. Zaczęła płakać. Myśleliśmy, że stało się coś strasznego.

Młynkowa trafiła do szpitala. Prawdopodobnie doznała kontuzji odcinka szyjnego kręgosłupa. Niestety musi przyjmować non stop środki przeciwbólowe i chodzić w kołnierzu ortopedycznym. Jej mąż, Łukasz Nowicki potwierdził, że na szczęście nie doszło do żadnych złamań. Teraz lekarze zalecili jej odpoczynek, ale Halinka rwie się do tańca: Halina walczy. Jednak jeśli dziś lekarze zdecydują, że musi zrezygnować z programu, zrezygnuje. Nic za wszelką cenę! Zdrowie jest najważniejsze
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4365
Stary 2007-09-27, 10:49   #216
Kattie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość
Kurczę, co za pech

Wklejam info z Kozaczka:

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4365
kurcze fatalnie
Halinka fajnie tańczy, szkoda by było gdyby zrezygnowała

no i Rowiński

nieeee.... ona musi tańczyć
Kattie7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 11:29   #217
paulinka3110
Wtajemniczenie

Co za pech...Lubiłam patrzec na ich taniec. Halinka jest taka śliczna i leciutka w tańcu...
A jaki Robert jest leciutki w tańcu...

Oni muszą tańczyć!!

Mam ndzieję, że szybko Halinka dojdzie do siebie!

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-27, 14:40   #218
zizou
Zakorzenienie

cos pechowa ta edycja... juz druga kontuzja a przed nami dopiero czwarty odcinek
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 21:05   #219
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Co za pech...Lubiłam patrzec na ich taniec. Halinka jest taka śliczna i leciutka w tańcu...
A jaki Robert jest leciutki w tańcu...

Oni muszą tańczyć!!

Mam ndzieję, że szybko Halinka dojdzie do siebie!
Halinka zrezygnowała

odpadł Fidusiewicz
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 21:12   #220
martini.
Zakorzenienie

Halinka! Moja faworytka. I komu ja mam teraz kibicować?
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 21:33   #221
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Halinka! Moja faworytka. I komu ja mam teraz kibicować?
Mateuszowi

Halinka byla moja faworytka wsrod kobiet. wielka szkoda
dzisiejszy odcinek, hm, sredniawy. nawet nie skupialam sie zbytnio na ogladaniu, nie bylo na czym
myslalam, ze skoro Halina rezygnuje to nikt dzis nie odpadnie, a tu psikus - troche to nie fer, no bo skoro Stachurski uratowal tylek jednej parze to rezygnacja Haliny dzisiaj powinna zadzialac podobnie. szkoda Rowinskiego [btw. gra on w rekalmie jakichs zup, gdzie Skrzynka wywija z nim w jakims salonie - Robert ma ejszcze dluzsze wlosy ].

tradycyjnie zachwycona jestem Damieckim chociaz jakos nie porwal.

Isis... ta kobita dziala na mnie jak plachta na byka. spalony skwarek z usmiechem kobyly

Helena... taki odgrzewany kotlet... moze i kiedys byla popularna ale dzisiaj... na co komu ona i ten oblesny Milan?

Guzikowa - nie trafiona fryzura, jej twarz wygladala jak ksiezyc w pelni. moze jest szczera jednak mnie nie ujela.

Justyna i Stefcio - no tak se, moglo byc lepij [ale wybaczam, byla na na drugiej polkuli ]

Bosak - on jest oblesny, przepraszam za dosadnosc ale no... poza tym - dzis im nie wyszlo.

Daria - nie podoba mi sie, taka jakas sztuczna jest.

Jacek Kawalec - lubie chlopa no

Bryndal - chyba mam go dosyc, fajny chlop ale tanczyc to on nie umie...

Fidusiewicz - szkoda mi go, mogl jeszcze potancowac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 22:05   #222
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Mateuszowi
Chyba będę musiała tak zrobić .

Cytat:
myslalam, ze skoro Halina rezygnuje to nikt dzis nie odpadnie, a tu psikus - troche to nie fer, no bo skoro Stachurski uratowal tylek jednej parze to rezygnacja Haliny dzisiaj powinna zadzialac podobnie. szkoda Rowinskiego [btw. gra on w rekalmie jakichs zup, gdzie Skrzynka wywija z nim w jakims salonie - Robert ma ejszcze dluzsze wlosy ].
Też tak myślałam.

A Rowiński występuje w reklamie pasztetów.

Cytat:
Isis... ta kobita dziala na mnie jak plachta na byka. spalony skwarek z usmiechem kobyly
Był o niej bardzo fajny artykuł Szymona Hołowni w Newsweeku. Ubawiłam się stukrotnie,
Stary 2007-09-30, 22:13   #223
zizou
Zakorzenienie

a tez czytalam kwintesencja
Stary 2007-09-30, 22:38   #224
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Kurcze mi też szkoda Adasia, jeden z moich ulubieńców Halinki też żałuję bardzo, ślicznie się ruszała. Z moich faworytów pozostali: Daria (mam wrażenie że to bardzo normalna, fajna babka) i Kawalec (w życiu się nie spodziewałam że to taki sympatyczny facet jest).
Odpaść powinien Bryndal, mimo że zabawny, ale nie oszukujmy się - tańczyć to on dzisiaj nie tańczył. Nie trawię też Bosaka, jakoś źle mu z oczu patrzy... A Isis.. tej pani już podziękować powinniśmy poprzednio. Cała reszta (jak narazie) jest mi obojętna i nie wzbudza we mnie większych emocji.
Sunny Tiger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-30, 22:51   #225
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
A Rowiński występuje w reklamie pasztetów.
No właśnie, jakiś czas temu wszyscy ze Skrzynki się nabijali, że pasztety reklamuje, a tutaj proszę Rowiński uszlachetnia swoją osobą wyroby firmy Pr...

Cytat:
Był o niej bardzo fajny artykuł Szymona Hołowni w Newsweeku. Ubawiłam się stukrotnie,
Fajny felieton! Niestety w części płatnej internetowego Newsweeka, tak więc linku nie podam.

A dziewczyny czytałyście i co, na Helenkę nie głosujecie?

Halinka Młynkowa zrezygnowała, szkoda, bo jakoś nudny był dzisiejszy odcinek, a boję się, że bez niej i Roberta będzie jeszcze nudniejszy. A w ogóle zauważyłam, że Halinka jest ostatnio przedstawiana jako Halina Mlynkowa

Nawet mi się średnio podobał dzis występ Mateusza i Ewy, taki trochę zbyt agresywny był ich taniec. Chyba widzowie w szerokim rozumieniu też nie lubią takich ostrych kawałków.

Zyskał w moich oczach natomiast Jacek Kawalec i - uwaga - Vondraćkova, która dziś bardzo ładnie się prezentowała. (a Milan się ogolił i przyczesał, dzięki mu za to )

To może jeszcze o prezencji - ładną sukienkę miała Justyna Steczkowska. Już w ubiegłym tygodniu zauważyłam, że wszędzie jej pełno i chyba do treningóww związku z tym nie ma czasu się przyłożyć. Jak tak dalej pójdzie, to nie znajdzie się w finałowej trójce.

Ania Guzik w tym odcinku nie zachwyciła mnie aż tak bardzo, bo wydaje mi się, że tańczyła jakoś podobnie jak w przedostatnim odcinku. Może za parę dni, gdy będą już filmiki na stronie to wyjaśnię na przykładzie, o co mi chodzi.

Załączam jeszcze tabelkę z wynikami głosowania widzów. Ale przetasowanie w stosunku do ubiegłego tygodnia, gdzie Mateusz i Ewa zgarnęli 30 procent głosów. Teraz tylko niecałe 12.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tzg.jpg (116,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2007-10-01, 07:34   #226
Kattie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Halinka byla moja faworytka wsrod kobiet. wielka szkoda
dzisiejszy odcinek, hm, sredniawy. nawet nie skupialam sie zbytnio na ogladaniu, nie bylo na czym
myslalam, ze skoro Halina rezygnuje to nikt dzis nie odpadnie, a tu psikus - troche to nie fer, no bo skoro Stachurski uratowal tylek jednej parze to rezygnacja Haliny dzisiaj powinna zadzialac podobnie. szkoda Rowinskiego.
Ja tak samo myślałam, ze nikt nie odpadnie
a tu zonk
kurcze, w tym filmiku Rowiński tak opowiadał o tej kontuzji, że az mnie ciary przeszły, prawie jakby to był złamany kręgosłup,
cieszę się ze skonczyło sie tylko na kołnierzu na szyji

Fidusiewicz... hmmmm..... no cóz, był, nie ma go.... nie bede za nim płakać, jakoś mnie ten chłopak ani ziębi ani grzeje.

Ale po stokroć wolałabym nie oglądać "Isis- niewiadomo kto" bo jej widok przyprawia mnie o mdłości i tego obleśnego Milana Vondrackovego..... brrrrrrrrr.........

A to że odpadł Fidusiewicz tak naprawde nic nadzwyczajnego, mozna było przewidzieć że długo nie pociągną bo.... Alesya. No właśnie, jest w programie pierwszy raz, widzowie jej nie znają (a co za tym idzie nie mieli szansy jej polubic). Bo sczerze mówiąc po tylu edycjach widzowie już nie głosują na taniec gwiazdy tylko na ulubionych tancerzy. Tak samo odpadł Kammel - tez miał partnerkę nową, nie znaną.
I właśnie dlatego Isis jeszcze się trzyma.
Stary 2007-10-01, 08:01   #227
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kattie7 Pokaż wiadomość
A to że odpadł Fidusiewicz tak naprawde nic nadzwyczajnego, mozna było przewidzieć że długo nie pociągną bo.... Alesya. No właśnie, jest w programie pierwszy raz, widzowie jej nie znają (a co za tym idzie nie mieli szansy jej polubic). Bo sczerze mówiąc po tylu edycjach widzowie już nie głosują na taniec gwiazdy tylko na ulubionych tancerzy. Tak samo odpadł Kammel - tez miał partnerkę nową, nie znaną.
I właśnie dlatego Isis jeszcze się trzyma.
doszlam do takiego samego wniosku
wysoko uplasowala sie Guzik, jej paertner wprawdzie tanczyl w poprzedniej edycji z Samusionkowa ale oni szybko wtedy odpadli.
Zora to ulubieniec dameksiej czesci publicznosci [jak niegdys slawny Maserak ], Stefano tanczy juz trzecia edycje z rzedu, Kochanek juz tez trzeci czy czwarty raz, Szabatin [w poprzedniej edycji trafila na Olbrychskiego wiec se dlugo nie potanczyli, tu ma to szczescie, ze Damiecki jest naprawde niezly wiec pewnie pociagnie dluzej ].
takze faktycznie, w duzej czesci program robia tancerze a nie gwiazdy
Stary 2007-10-01, 08:27   #228
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mnie jakoś wczorajszy odcinek nie zachwycił. Było mocno przeciętnie.

Mateusz - tak, on jak zwykle śliczny, ale taniec jakoś mnie tym razem za serce nie złapał.

Bryndal - przechodził cały taniec, może sobie być sympatyczny, ale tańczyć nie musi.

Fidusiewicz - bardzo się ciesze, że odpadł. Nie znoszę go.

Kawalec - no ok.

Bosak - nie podobała mi się ta stylizacja.

Mlynkowa - szkoda jej, bo ładnie tańczyła, szkoda Rowińskiego, bo świetnie wyglądał.

Steczkowska - myślę, że dostała oceny na wyrost, tak, żeby nie odpaść.

Guzik - nie wiem, co w jej tańcu było niby takiego fenomenalnego, żeby aż tak ją chwalić.

Vondrackowa - nie chcę jej oglądać, nie czuję tego klimatu.

Isis - koszmarna jest ta kobieta, też nie mam wcale ochoty na nią patrzeć.

Poza tym... Nie podobały mi się dzisiaj aranżacje muzyczne, żadna nie była porywająca, nie przemawia do mnie idea przerabiania dynamicznego "Eye of the Tiger" na nastrojowego fokstrota itp. Nie popisała się orkiestra. Nie.

No i Skrzynecka. Ta kobieta działa mi na nerwy, jest bezdennie głupia. Jej miejsce jest w reklamie pasztetu. O.

I jeszcze nie podoba mi się to, że sędziowie od pierwszego odcinka hojnie szafują 10-tkami. Powinny być jakieś granice, nie można komuś podnosić najwyższej tabliczki, jeżeli tańczył marnie, tylko po to, żeby go ratować. Idiotyzm.

Ogólnie trochę się wczoraj wynudziłam przed tv, gdybym się lepiej czuła, to pewnie odeszłabym od telewizora po tańcu pięknego Mateusza.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 11:04   #229
agatha
Rozeznanie

cieszę się bardzo że wczoraj odpadł ten chłopak "grający" w na wspólnej, strasznie mnie irytował.

agatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 11:49   #230
nati360
Zakorzenienie

zgadzam sie z wami dziewczyny co do Bryndala, jest śmieszny, owszem,
ale on wogóle nie tańczy tylko chodzi... wczoraj znów cały wystep przechodził...
Soszyńska wywija i nadrabia, bo inaczej to wogóle nie mieliby co pokazać
juz troche ćwiczy, więc coś powinien umiec a on nic, zero

szkoda mi Halinki, bardzo fajnie tańczyła... no i Rowiński

Mateusz i Ewa - CUDNIE jak zwykle, wogóle to bardzo ładnie razem wyglądają (juz to chyba pisałam ), serio myślicie, że coś sie między nimi kroi?
wczoraj widziałam kawałek programu ze złotych tarasów, było właśnie o Tańcu z gwaizdami, jakieś urywki spoza kamery itd. Ewcia mówiła do Mateusza, o nim raczej: wymarzony partner i faktycznie oczka jej się świeciły

Helena z Milanem - jest bardzo ładna i jak na swoje lata ma super figure i kondycje, ale jest taka ociężała, trudno jej sie oderwac od ziemi

Isis i Żora - ona jest natomiast taka trochę sztywna, nie ma takich miękkich ruchów, no ale może się troche rozkręci

Kibicuje Ewie i Mateuszowi i Ani Guzik
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 12:06   #231
Kattie7
Wtajemniczenie

Nie mogłam się oprzeć Niech inne Wizażanki tez sobie poczytają artykuł o Isis o którym wspomniały wyżej Martini i Zizou

Białych zębów błysk
Kim jest Isis Gee - "znana amerykańska piosenkarka" występująca w "Tańcu z gwiazdami"? Szukam w necie i nic.
Co wieczór nie mogę zasnąć, myślę tylko o jednym. Od ostatniego odcinka "Tańca z gwiazdami" minął tydzień, a ja wciąż gdy zamykam oczy, widzę zęby Isis Gee. Normalny człowiek ma ich trzydzieści dwa, ale gdy Isis się uśmiechnie, to jakby miała miliony. Wszystkie zwodzą kliniczną bielą, budzą lęk, gdy człowiek pomyśli, że mógłby stanąć przed Isis twarzą w twarz. Bo kogo dziś obchodzi tragedia posłanki Lewandowskiej, wyrzuconej z "Tańca" za to, że wykonała rumbę, kopiąc niczym karateka. Kogo bawi podpisywanie w sieci społecznych apeli do posła Bosaka, by był uprzejmy zrobić porządek z brwiami. Helena Vondračkova, Justyna Steczkowska to gwiazdy naszych mam i byłych dziewczyn. Teraźniejszość to Isis Gee. Isis Gee, czyli kto? No właśnie.
Gdyby szukać porównań w kosmosie, można powiedzieć - meteor. Przylatuje nie wiadomo skąd, wali w Ziemię, po czym znika, a wraz z nim znika świat, który znaliśmy tak dobrze. Gdy organizatorzy "Tańca" zaprosili do show "znaną amerykańską piosenkarkę", internauci wpisali jej nazwisko w Google'a. Wynik wyszukiwania brzmiał: pozycji zero. Ktoś zaczął iście boską robotę, trzeba było stworzyć coś z niczego. Napisano coś o Isis w Wikipedii, ktoś zadbał, by teledysk z jej jedyną pieśnią znalazł się na YouTube. Kolejnych linków dostarczyły serwisy plotkarskie, które poczęły zapełniać informacyjną próżnię pustką swych domysłów. Przyjęto założenie, że Isis Gee jest facetem, który zdradzi swoją tożsamość pod koniec programu, co przełoży się na oglądalność. Ktoś zaczął kogoś śledzić, ktoś coś komuś szepnął - chwilę później okazało się, że Isis Gee to Tamara Gołębiowska, mieszkająca pod Warszawą wraz z małżonkiem, dla którego opuściła piękne Seattle.
Co pani Tamara umie? Śpiewać nie bardzo. Tańczyć raczej też nie. Jedyny atut to obsesyjnie białe zęby, zarazem twardy dowód na to, że miss Isis w istocie pochodzi z Seattle, a nie z Kostomłotów czy Grójca. Zresztą, niech pochodzi sobie nawet z Mogadiszu. Śledzić jej los warto z innego powodu. W "Tańcu" toczy się dziś bój o przyszłość polskiej kultury. Isis Gee staje po jednej stronie barykady, po drugiej ma zaś swoją antytezę, Helenę Vondračkovą. Kobieta, która jest znana, choć nie osiągnęła nic, staje w jednej linii z panią, która na pozycję pracowała latami, a przy jej "Malovanym dzbanku" kołysała się w transie połowa obywateli bloku wschodniego.

Isis Gee to młot na Vondračkovą, kwintesencja zjawiska gwałtownej dekonstrukcji kultury (nawet tej tandetnej, spod znaku pani Heleny). Ów proces świetnie opisał Andrew Keen w ważnej książce "Kult amatora". Pisze, że liczba widzów w amerykańskich kinach jest najniższa od dekady, spada też sprzedaż DVD. Powód? Po co chodzić do kina na wielkie dzieła twórców, skoro na YouTube są fajne filmiki o facecie, który przebrany za zajączka atakuje ludzi na ulicy (film "Wielkanocny zajączek cię nienawidzi" obejrzało ponad trzy miliony widzów)? Po co kupować książki, skoro można wydać je sobie samemu, wchodząc na stronę blurb.com? Toną amerykańskie gazety - spadki nakładów sięgają 25 proc., zwalnia się dziennikarzy,
71 proc. ludzi między 19. a 29. rokiem życia przyznaje, że informacji o świecie szuka głównie w internecie. A tam można przecież zrobić wszystko. Wykończyć konkurencję też - patrz historia sieci restauracji Wendy's, która otarła się o bankructwo, gdy w internecie napisano, że klient w potrawce znalazł ludzki palec. Koncerny zakładają "dziennikarskie" blogi, w których mimochodem wychwala się ten czy inny samochód albo gumę do żucia. Jak sprawić, żeby na tego bloga ktoś trafił? Wynajmuje się nastolatków, którzy dzień i noc siedząc przed klawiaturami, umieszczają gdzie się da linki do strony zleceniobiorcy, tworzą sztuczny ruch, sprawiając, że ich klient jako bardziej popularny w sieci znajdzie się wyżej w wynikach wyszukiwania podawanych w Google'u.
Keen pisze, że w 2003 roku 22 proc. Amerykanów przyznało się, że ufa "komuś takiemu jak ty lub twojemu rówieśnikowi". W 2006 roku, trzy lata po eksplozji YouTube, blogów i całej sfery nazywanej fachowo Web 2.0 - to zaufanie wzrosło do 68 proc. Era gwiazd w stylu Edith Piaf to prehistoria. Czas Vondračkovej też już się chyba skończył. Dziś, gdy aktorką nazywa się Katarzynę Cichopek, a piosenkarkami są Gosia Andrzejewicz czy Isis Gee, które znają się na aktorstwie i śpiewaniu tak jak większość nadwiślańskiej populacji, trzeba olać to wszystko i zająć się farmerstwem (korzyści: KRUS, unijne dopłaty, poza tym ptaszków na łące i lasu nie da się chyba zmieścić w internecie). Albo zrobić transparenty, wystawiać telewizory w oknach, słowem, pomyśleć o jakiejś formie anarchii. Albo - uwaga, to ostateczność! - ratować co się da i mając do wyboru oszałamiający blask zębów oraz megahit mojej młodości "Dve mala kridla tu nejsou", z bólem oddać głos na panią Helenę.

Szymon Hołownia, Newsweek 39/07

Stary 2007-10-02, 08:35   #232
Abuba
Zadomowienie

Garść linków:

Oficjalna galeria foto z 4.odcinka:
http://tanieczgwiazdami.onet.pl/1,0,...ultimedia.html

Galeria 4. odcinek Kozaczek:
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4434

Oficjalne forum Roberta Rowińskiegio (w powijakach i trzeba się zarejestrować, ale ponoć można zadawać pytania Robetowi i na pewno odpowie):
http://tancerzrobertrowinski.fora.pl/
Stary 2007-10-07, 16:32   #233
Abuba
Zadomowienie

Na zaostrzenie apetytu przed wieczornym odcinkiem wywiad z Mateuszem Damięckim w Vivie i zdjęcia z tego artykułu:
http://www.polki.pl/viva_artykul,10005614.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5035.jpg (5,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5036.jpg (10,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5037.jpg (15,6 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-10-07, 17:37   #234
Momo
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za Mateusza - okrutnie wyprzystojniał
Oraz za Anię Guzik - jak na swoją wagę jest niezwykle lekka w tańcu

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-07, 19:06   #235
martini.
Zakorzenienie

Kto dzisiaj odpada?

Moim zdaniem (pozwolę sobie zacytować comment z oneta, bo strasznie mi się spodobał ): Nadeszła już pora, by odpadła Żora i jej partner Isis

A kibicuję Mateuszowi.
Stary 2007-10-07, 19:23   #236
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Kto dzisiaj odpada?

Moim zdaniem (pozwolę sobie zacytować comment z oneta, bo strasznie mi się spodobał ): Nadeszła już pora, by odpadła Żora i jej partner Isis

A kibicuję Mateuszowi.
nie nie nie! Zora jest fajny ale ten komentarz mnie powalil
Ja bym chciala aby odpadla Vondrackova
A Mateusz to sie mojej mamie podoba
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-07, 19:26   #237
SoBeautiful
Raczkowanie

No nareszcie Skrzynecka ładnie wygląda.
SoBeautiful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-07, 20:02   #238
Abuba
Zadomowienie

Przerwa na reklamy - widziałyście Małgosię Foremniak w reklamie czasopisma Party
Cytat:
Napisane przez Momo Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za Mateusza - okrutnie wyprzystojniał
Oraz za Anię Guzik - jak na swoją wagę jest niezwykle lekka w tańcu
Ania bardzo ładnie dziś wygląda. Oby została jak najdłużej w programie, bo uwiebiam patrzeć jak kobiety stają się coraz kształtniejsze dzięki tańcowi.

Cytat:
Nadeszła już pora, by odpadła Żora i jej partner Isis

Cytat:
Napisane przez SoBeautiful Pokaż wiadomość
No nareszcie Skrzynecka ładnie wygląda.
Dokładnie to była moja pierwsza, gdy ją zobaczyłam.

Blanka Winiarska miała cudną suknię i pięknie tańczyła. Tak ładnie, że w ogóle nie patrzyłam na Kawalca. Nawet Wodecki zauważył, że Kawalec ma uśmiech Douglasa. Jak dla mnie Kawalec to skrzyżowanie Douglasa i Robina Williamsa.
Stary 2007-10-07, 20:26   #239
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość
Nawet Wodecki zauważył, że Kawalec ma uśmiech Douglasa. Jak dla mnie Kawalec to skrzyżowanie Douglasa i Robina Williamsa.
Zgadzam się bardzo lubię tego gościa i byłoby szkoda gdyby odpadł.

Najładniej zatańczyła Steczkowska, muszę jej to przyznać, chociaż za nią nie przepadam
Sunny Tiger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-07, 20:30   #240
SoBeautiful
Raczkowanie

Ocena dla Bryndala jest zdecydowanie za mała. Naprawdę,jak na niego to zrobił ogromne postępy - i moim zdaniem zatańczył ładnie
SoBeautiful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości