Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-26, 23:34   #2011
pamelka146
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

A ja zaczęłam przewijać vlogi łobuzów i nie zauważyłam tego głupkowatego zachowania,bo serio oni w Holandii codziennie są na zakupach,w tych samych sklepach i zaczęło mnie to bardzo nudzić. <zajechało Olimpią >

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 23:35   #2012
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość

Ale skoro publikują to może Karolinie takie teksty jeszcze nie przeszkadzają. Nie martwmy się na zapas za nią : )

widocznie oboje odbierają to jako żart.

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Mój by chyba kopa dostał za takie teksty. Kurczę, ciężko mnie obrazić, ale jakby mi ktoś zaczął chociażby aluzjami wydzielać jedzenie, to bym się wkurzyła. Burackie to. Jak Darkowi przeszkadza waga Karoli, to niech z nią o tym porozmawia, zamiast dokuczać jej przy ludziach.
ale gdzie on jej dokuczał? bo chętnie bym to zobaczyła..

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Dbanie o siebie to nie tylko piękny mejkap i zadbane dłonie. To całokształt. W tym tusza. Makijaż itp to tylko jedna strona medalu.
ale przecież ona nie jest otyła! nie sądzę nawet żeby miała nadwagę.. biorąc pod uwagę jej wzrost zapewne ma wagę w normie.. wiadomo, chudzinką nie jest, ale czy każdy musi być szczuplutki?

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5391164 0]nadrabiania filmików łobuzów z ostatniego tygodnia ciąg dalszy:
https://youtu.be/tpCjm0yZNGY?t=149
Karolina: 'to jest taka duża bluzka, zamówiłam największy rozmiar, bo z chińskimi nigdy nic nie wiadomo'
a Darek: 'pewnie i tak będzie za mała'

także nawet nie tylko przy słodyczach [/QUOTE]
ja to odebrałam nie jako aluzję do jej wagi, ale do wielkości chińskich ciuchów. tam przeważnie L to XS..
Stary 2015-12-26, 23:38   #2013
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Nie doszukujecie się za bardzo? Ja to odebrałam jako nawiązanie do dziwacznych chińskich rozmiarów jak na 10-latki, a nie dorosłe kobiety
Cytat:
ja to odebrałam nie jako aluzję do jej wagi, ale do wielkości chińskich ciuchów. tam przeważnie L to XS..
przecież Karolina sama powiedziała, że ta bluza jest duża, po czym ją pokazała (naprawdę duuuuża) i na to właśnie Darek, widząc ją już, rzucił swój komentarz

dodam tylko, że ja łobuzy lubię i są nielicznymi vlogerami, których oglądam regularnie, więc to nie tak, że czepiam się, bo kogoś nie lubię po prostu mnie to razi i uważam, że to powinno zostać między nimi
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 23:41   #2014
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Wedding day, pink sands, childs wish, pinl dragonfruit, white gardenia.
tylko nie pink sands, najgorszy wosk jaki miałam xD

a nie, jednak najgorszy był beach wood, pachniał sikami
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 23:47   #2015
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość

ale przecież ona nie jest otyła! nie sądzę nawet żeby miała nadwagę.. biorąc pod uwagę jej wzrost zapewne ma wagę w normie.. wiadomo, chudzinką nie jest, ale czy każdy musi być szczuplutki?

..
Otyła nie jest ale na pewno ma nadwagę. Ona w filmikach się maskuje, pokazuje się w korzystnych dla niej ujęciach.
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 23:54   #2016
Donatella_Rosa
Zadomowienie

To ja jeszcze pociągnę temat tekstów typu "bo ci dupcia urośnie". Kiedyś spotykałam się z chłopakiem i ostatnią randkę mieliśmy przy piwie i czipsiorach. No i ja podgryzałam te czipsy, a w pewnym momencie ten chłopak do mnie "uuuu... będziesz tyle chipsów wcinać, to ci tyłek urośnie". I w tym momencie wiedziałam, że to nie jest facet dla mnie i jak wypił 2 piwo i chciał iść po trzecie to powiedziałam mu "uuuu... będziesz tyle alkoholu pił to ci penisek sflaczeje". Randka się skończyła.

A, żeby nie tylko offtopować, to zapytam, czy znacie i oglądacie kanał Gordona Ramsaya na youtube? Kurcze, uwielbiam oglądać tego faceta jak gotuje. Rzadko korzystam z jego przepisów, ale oglądam wszystkie, tylko po to, żeby popatrzeć na jedzenie. I Gordona.
Stary 2015-12-26, 23:56   #2017
ellish
Zakorzenienie

Od Gordona nauczyłam się robić spaghetti i tikka masala. Tez faceta uwielbiam
Stary 2015-12-26, 23:56   #2018
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
Otyła nie jest ale na pewno ma nadwagę. Ona w filmikach się maskuje, pokazuje się w korzystnych dla niej ujęciach.
Nie przesadzaj... Przy takim wzroście to na 98% nie ma nadwagi. Gdzie Ty ją widzisz?
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 00:15   #2019
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Nie przesadzaj... Przy takim wzroście to na 98% nie ma nadwagi. Gdzie Ty ją widzisz?

kilka razy Karolina z Darkiem rzuciła mi się w oczy

Przyjrzyj się jej też jak była na Florydzie. Chociaż u niej nadmiar tych kilku kilogramów nie odbiera jej nic w urodzie. Według mnie jest bardzo ładną kobietą.

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2015-12-27 o 00:21
Stary 2015-12-27, 00:21   #2020
RudeOne
Użyszkodniczka

Ja oglądam Gordona, niestety bardzo często jak jestem głodna. Potem muszę zejść na ziemię i zjeść kabanosa, patrząc na te pyszności, które gotuje
Świetną ma rodzinę, widać że bardzo o siebie dbają
Stary 2015-12-27, 00:21   #2021
ellish
Zakorzenienie

I psy!! te buldogi są przepiękne!!
Stary 2015-12-27, 00:35   #2022
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
kilka razy Karolina z Darkiem rzuciła mi się w oczy

Przyjrzyj się jej też jak była na Florydzie. Chociaż u niej te kilka kilogramów nie odbiera jej nic w urodzie.
Jesteśmy dorośli i to jak wyglądamy oraz decyzje a prop po wyglądu są naszą sprawą, oczywiście nigdy nie zabraknie Koleżanek Dobra Rada...
Sama musiałam wyrosnąć z patrzenia na ludzi przez pryzmat ich wagi ( niestety w rodzinie było to niemalże kultywowane) i nauczyłam się że ludzie są baardzo różni i nie każdy marzy o sylwetce prosto z reklamy studia fitness.
Karolina w mojej opinii, mimo że jako Jutuberka naprawde nie należy do moich ulubienic, dba o siebie, fizycznie, ale przede wszystkim o zdrowie psychiczne, równie ważne.
Ona wygląda teraz dokładnie jak ja (chodzi mi o sylwetkę i proporcje), a niestety w zeszłym roku okrutnie przytyłam i nosze obecnie "opięty" rozmiar 42. Nie czuje się z tym dobrze i choć o ironio wyglądam teraz "lepiej" niż kiedykolwiek (gdyż moje stroje są niezwykle przemyślane), to widzę u Karoliny podobną mowę ciała i podobne wybory przy zakupach, czyt. zasłanianie sylwetki, noszenie warstw zasłaniających, dużo oversizów oraz luźnych dresów, ciągłe poprawianie ubrania itp. Wydaje mi się że ona sama w 100% nie czuje się najlepiej z tym jak teraz wygląda, ale mówię to tylko i wyłącznie na podstawie obserwacji różnorakich podobieństw między nami teraz. Oczywiście równie dobrze mogę się mylić i dorabiać dziwaczne teorie. Ale wiecie co, dopóki nie zaczęła się tu na jej temat dyskusja, zanotowałam ten fakt podczas oglądania jej filmików i po chwili był już dla mnie nieistotny. Ja osobiście nie czuje się ze sobą dobrze i planuje schudnąć. Czy w związku z tym będę "lepszą" osobą? Nie sądzę, są ważniejsze i bardziej wartościowe rzeczy w człowieku niż jego waga.

I zamiast napisać coś konkretnie, znowu piszę oczywiste oczywistości, sorry...
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 01:42   #2023
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Jesteśmy dorośli i to jak wyglądamy oraz decyzje a prop po wyglądu są naszą sprawą, oczywiście nigdy nie zabraknie Koleżanek Dobra Rada...
Sama musiałam wyrosnąć z patrzenia na ludzi przez pryzmat ich wagi ( niestety w rodzinie było to niemalże kultywowane) i nauczyłam się że ludzie są baardzo różni i nie każdy marzy o sylwetce prosto z reklamy studia fitness.
Karolina w mojej opinii, mimo że jako Jutuberka naprawde nie należy do moich ulubienic, dba o siebie, fizycznie, ale przede wszystkim o zdrowie psychiczne, równie ważne.
Ona wygląda teraz dokładnie jak ja (chodzi mi o sylwetkę i proporcje), a niestety w zeszłym roku okrutnie przytyłam i nosze obecnie "opięty" rozmiar 42. Nie czuje się z tym dobrze i choć o ironio wyglądam teraz "lepiej" niż kiedykolwiek (gdyż moje stroje są niezwykle przemyślane), to widzę u Karoliny podobną mowę ciała i podobne wybory przy zakupach, czyt. zasłanianie sylwetki, noszenie warstw zasłaniających, dużo oversizów oraz luźnych dresów, ciągłe poprawianie ubrania itp. Wydaje mi się że ona sama w 100% nie czuje się najlepiej z tym jak teraz wygląda, ale mówię to tylko i wyłącznie na podstawie obserwacji różnorakich podobieństw między nami teraz. Oczywiście równie dobrze mogę się mylić i dorabiać dziwaczne teorie. Ale wiecie co, dopóki nie zaczęła się tu na jej temat dyskusja, zanotowałam ten fakt podczas oglądania jej filmików i po chwili był już dla mnie nieistotny. Ja osobiście nie czuje się ze sobą dobrze i planuje schudnąć. Czy w związku z tym będę "lepszą" osobą? Nie sądzę, są ważniejsze i bardziej wartościowe rzeczy w człowieku niż jego waga.

I zamiast napisać coś konkretnie, znowu piszę oczywiste oczywistości, sorry...
Zgadzam się w 100%. Niby oczywiste oczywistości, ale zapominamy o tym bardzo często. Karolinie być może to przeszkadza, na dodatek z tego co mówicie Darek jej dogryza (to ze słodyczami potraktowałam jako żart, ale to z bluzką trochę przegina już) to nie dokładajmy jej już. Ja pamiętam jak miałam tylko kilka dni, kiedy brzuch spuchł mi jak balon i ogólnie czułam się źle w swoim ciele (najczęściej przed okresem tak jest ) to nie mogłam skupić się na niczym innym, cały czas przeglądałam się w lustrze i miałam ochotę płakać. Mówię to, ponieważ to naprawdę boli kiedy nie czujemy się dobrze w swoim ciele. Nie dokładajmy już jej i może skończmy temat raz na zawsze nie powracając do niego przy kolejnej okazji?[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Edytowane przez lonelyrun
Czas edycji: 2015-12-27 o 01:45
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 01:43   #2024
olenkasz
Zakorzenienie

weź to usuń i jeszcze to boldem podkreślasz
:/
Stary 2015-12-27, 01:45   #2025
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
dołączam sie i zglaszam
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 01:45   #2026
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Ok, przepraszam. Nawet myślałam, ze link i tak nie dziala
Stary 2015-12-27, 01:46   #2027
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Ok, przepraszam. Nawet myślałam, ze link i tak nie dziala
nie wierzę, że przywlokłaś tu największe szmaciarstwo kafeteryjne i jeszcze walnęłaś bolda, żeby się wyróżniało
Stary 2015-12-27, 01:48   #2028
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
i co, usuniesz to w końcu?
Usunęłam.

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Cytat:
nie wierzę, że przywlokłaś tu największe szmaciarstwo kafeteryjne i jeszcze walnęłaś bolda, żeby się wyróżniało
Po prostu byłam w szoku i chciałam się tym z wami podzielić. Nie wiedziałam, że nie można. Przepraszam
Stary 2015-12-27, 01:50   #2029
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Chyba całe szczęście, że mnie jakaś "ciekawostka" ominęła.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 01:50   #2030
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Usunęłam.

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Po prostu byłam w szoku i chciałam się tym z wami podzielić. Nie wiedziałam, że nie można. Przepraszam
jak nie wiedziałaś że nie można?
a coś takiego jak nie wiem, zwykła ludzka przyzwoitość?

dla mnie eot, ale
Stary 2015-12-27, 01:52   #2031
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
jak nie wiedziałaś że nie można?
a coś takiego jak nie wiem, zwykła ludzka przyzwoitość?

dla mnie eot, ale
Ale czyja? Moja czy jej? Przepraszam, więcej nie będę.
Stary 2015-12-27, 01:53   #2032
diorentynka
Zadomowienie

No cóż... Grubo
Stary 2015-12-27, 01:54   #2033
kustraczek
-ist

Cytat:
Usunęłam.

Sto lat mnie tu nie było, wpadłam poczytać i mnie wryło w ziemię; w tym samym poście prosisz o to, żeby skończyć temat wagi Karoliny, bo może jej być przykro (z czym się, swoją drogą, zgadzam) i walisz taki ładunek :O
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 01:58   #2034
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Sto lat mnie tu nie było, wpadłam poczytać i mnie wryło w ziemię; w tym samym poście prosisz o to, żeby skończyć temat wagi Karoliny, bo może jej być przykro (z czym się, swoją drogą, zgadzam) i walisz taki ładunek :O
bo nagle to znalazłam (konkretnie w chamskim poście na kafeterii o Karolinie właśnie ktoś to wysłał), byłam w szoku, nie dowierzałam, nawet zapytałam was czy to ona. Przepraszam, że tak wyszło jeszcze raz. Nie pomyślałam i zrobiłam to pod wpływem chwili.

Edytowane przez lonelyrun
Czas edycji: 2015-12-27 o 02:04
Stary 2015-12-27, 02:03   #2035
DVGNV
Kocur Kanapowiec

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Nie doszukujecie się za bardzo? Ja to odebrałam jako nawiązanie do dziwacznych chińskich rozmiarów jak na 10-latki, a nie dorosłe kobiety
i tak i nie, zależy na ile ktoś sobie w żartach pozwala zarówno względem innych i siebie, ale powinni wiedzieć, bo już długo są twórcami, że może to chociażby zostać odebrane różnie, niekoniecznie pozytywnie, co właśnie ma miejsce tu. Chociażby z tego powodu powinni to wyciąć. Prywatnie niech Darek mówi jej co chce (jesli jej z tym ok, to nic mi do tego), ale oby poza YT, bo to bez sensu.
Osobiście na miejscu Karo, która nie reaguje na to śmiechem, zwróciłabym mu w końcu uwagę na to, kto wie moze tak jest poza kamerami
DVGNV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 02:34   #2036
xDOMINIKAx
Zadomowienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5391193 8]przecież Karolina sama powiedziała, że ta bluza jest duża, po czym ją pokazała (naprawdę duuuuża) i na to właśnie Darek, widząc ją już, rzucił swój komentarz

dodam tylko, że ja łobuzy lubię i są nielicznymi vlogerami, których oglądam regularnie, więc to nie tak, że czepiam się, bo kogoś nie lubię po prostu mnie to razi i uważam, że to powinno zostać między nimi[/QUOTE]
Jakby chcieli żeby to zostało między nimi to by zostało oni sami wybierają co chcą wrzucić..
Stary 2015-12-27, 05:07   #2037
kiciakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Jakby chcieli żeby to zostało między nimi to by zostało oni sami wybierają co chcą wrzucić..
ja się w sumie rosnącym rozmiarom Karoliny nie dziwię, jeśli DG w domu gotuje tak, jak w filmikach
Stary 2015-12-27, 07:07   #2038
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
ja się w sumie rosnącym rozmiarom Karoliny nie dziwię, jeśli DG w domu gotuje tak, jak w filmikach
Ja rozumiem, że Karola ma S, ale takie w oversize? Teraz tak szyją ciuchy, że nawet XS może na przeciętnej osobie wisieć. Sama miałam problemy, żeby kupić cokolwiek gdy moja waga zbliżyła się do 45 kg. Wszystkie ciuchy wyglądały na mnie jak spadochron, a przecież taka waga, to jeszcze nie anoreksja

Może niedługo dowiemy się, że Oleska nosi M, albo takie duże S?
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 07:49   #2039
201701230959
Konto usunięte

Ytb w propozycjach pokazał mi Polish food taste test od kilku vlogerów. Nie wiedziałam, że chipsy Lays, guma Center Shock, Mamba, 3bit, Petitki lubisie, Knoppers i Kinder Country to nasze krajowe produkty... Ale co tam, było w sklepie z Polish w nazwie. Głupota i lenistwo w jednym rozdaniu.

Edytowane przez 201701230959
Czas edycji: 2015-12-27 o 07:54
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 09:53   #2040
201607111008
Konto usunięte

Już mamy wyczekane Szuszowe loczki

A żeby mieć wolne także od usuwania komentarzy po prostu je zablokowała
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości