Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-27, 07:16   #901
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
a ja się przyszłam pochwalić, że od czasu mojego zniknięcia z wizażu, kupiłam tylko jeden żel do mycia twarzy - rzecz niezbędna, bo poprzedni po prostu się skończył.
ładnie?
Faktycznie dawno Cię nie było

Czyli konkluzja jest taka, że kosmetoholizmowi winny jest wizaż!
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 10:15   #902
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Czyli konkluzja jest taka, że kosmetoholizmowi winny jest wizaż!
To nie wiedziałaś
Wizaż to zło!!!
Ale za dobrze mi tu, żeby stąd nawiać. Zresztą nie byłabym w stanie i podziwiam fuksję, że daje radę trzymać się od nas z dala. Choć z drugiej strony mogłaby wrócić, fajna kobitka z niej (Słyszysz fuksjaa )

Co się zaś tyczy tematu ostatnio troszeczkę nagrzeszyłam
- masło do ciała rebuild - ale nie miałam takiego zwykłego smarowidła
- nowy szampon z odżywką 2w1 do wł. farbowanych Gliss Kur - skończyła mi się odżywka i zamiast niej postanowiłam kupić to cudo i chyba źle zrobiłam
- emulsja do demakijażu Miraculum - kończy mi się mleczko z YR
- mleczko do demakijażu oczu Corine de Farme - to akurat żaden grzech, aktualne się kończy, a jak tylko je widzę, to kupuję, bo dostać b. ciężko
- 2 czekoladki Bourjois (snow ): biała i jasnobrązowa
- smackers Ice Creamies Fresh Strawberry
- 3 pędzelki z wyprzedaży Sephory
- krem na zaczerwienienia YR (potrzebuję, bo jednak Avon Liiv na noc mnie zapycha )
- krem do skóry odwodnionej YR (będzie jak znalazł do nawilżania przy kwaszeniu, które zamierzam rozpocząć)
- 2 kolejne flaszeczki perfum z YR (jedna za free)
(na zamówienia z YR jeszcze czekam, ale pewnie lada dzień będą)

Kurka, myślałam, że się dobrze trzymam, bo naprawdę mało co po kosmetycznych i drogeriach chodzę, ale jednak trochę się tego uzbierało
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 11:29   #903
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Podsumowanie

-miniatury Clarins Par Amour Toujours i Par Amour
-Clarins Eau Dynamisante
-Clarins Par Amour Toujours 50ml
-
Aquolina, Pink Sugar 30ml
-YR Rose Absolue EDP 2 falszki niby za free ale zamowienie zlozylam wiec przybylo kila zeli pod prysznic,krem na zaczerwienienia,krem do rak Arnica 2 w 1
-miniatura YR Iris Noir
-blyszczyki JT 3szt
-tusz Estee Lauder MagnaColor boski fiolet
-sypki cien Gosha Butterfly
-cienie 4-ki Sensique,swietne zielenie
-Effaclar H
-Hydracid Alfa na noc-mialam nie kupowac ale swietnie mi sluzy w planach jeszcze zel z kwasami z Nu Skin,w sumie to juz zamowiony tylko zaplacic bedzie trzeba
-odzwyki do wlosow Wax i z Dolivy
-Bioderma Hydrabio Riche(na zapas)
-mleczko do demakijazu Garniera to rozane
-emulsje koloryzujaca z Galenica
-podklad rozswietlajacy Hauschki Intrada
-dokupilam jeszcze zapas mleczka spf 50 Klorane 2szt.

zlozylam jeszcze mini zamowienie z Avonu wiec tez moge podciagnac pod te liste ale wzielam tylko plyn do kapieli Biala Czekolada,kredke pudrowa ShadowStix o odcieniu Chocolate.

Przyznam,ze juz daaaaawno nie chodzilam po drogeriach a zakupy glownie robie przez net i uzbieralo sie Chociaz mam juz teraz wszystko,co potrzebuje i wydaje mi sie,ze na dlugo to starczy tymbardziej ze szykuje mi sie bardzo zorganizowany najblizszy czas a co za tym idzie-malo bedzie wolnych chwil na sledzenie wiadomosci z Wizazu

Stary 2007-09-27, 11:34   #904
snowqueen
Zakorzenienie

Ja chyba wolę nawet nie wymieniać moich zakupów Niespecjalnie mam ochotę zobaczyć to wszystko na raz czarno na białym

Hexxana, też poszalałaś, nie powiem

MagJa widzę z zakupów prawie wszystko niezbędne więc nie jest z Tobą tak źle Jak Ci się podoba smackers Fresh Strawberry? Ja go uwielbiam
Stary 2007-09-27, 11:45   #905
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
MagJa widzę z zakupów prawie wszystko niezbędne więc nie jest z Tobą tak źle Jak Ci się podoba smackers Fresh Strawberry? Ja go uwielbiam
Szczerze mówiąc jeszcze go nie próbowałam. Mam kilka innych w użyciu, więc ten na razie pozostanie dziewiczy. A wybrałam go pod wpływem Twojego opisu Chciałam Pink Cacao, bo tego kiedyś miałam i był świetny, ale że nie było padło na ten. Niby nie lubię truskawek innych niż te do jedzenia, ale byłaś tak przekonywująca... Whipped Cream i Sugar Sprinkles z tej serii jakoś mi zapachowo nie podchodzą. Myślałam jeszcze nad pop-cornowym albo jakimś Skittlesem, ale w sumie nie wiem czy te Ice Creamies nie zostaną w końcu wycofane, bo to była seria wypuszczona rok temu na wakacje.
Stary 2007-09-27, 11:46   #906
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Jak zrobilam sobie taka liste to uswiadamiam sobie ile z tego jest mi naprawde potrzebne a co jest kaprysem,ktorym rzadzi pragnienie posiadania.
Z jednej strony to dobra terapia na .....powstrzymywanie sie od zakupow,ktora na poczatku roku zdala egzamin na jakies pol roku.

Czytam o smackresach i.....niedobre ale twarda jestem,to moje zakupowe PAS-powaznie.
Stary 2007-09-27, 12:02   #907
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc jeszcze go nie próbowałam. Mam kilka innych w użyciu, więc ten na razie pozostanie dziewiczy. A wybrałam go pod wpływem Twojego opisu Chciałam Pink Cacao, bo tego kiedyś miałam i był świetny, ale że nie było padło na ten. Niby nie lubię truskawek innych niż te do jedzenia, ale byłaś tak przekonywująca... Whipped Cream i Sugar Sprinkles z tej serii jakoś mi zapachowo nie podchodzą. Myślałam jeszcze nad pop-cornowym albo jakimś Skittlesem, ale w sumie nie wiem czy te Ice Creamies nie zostaną w końcu wycofane, bo to była seria wypuszczona rok temu na wakacje.
Pink Cacao Nie znam, brzmi apetycznie!
Mam nadzieję, że spodoba Ci się świeża truskaweczka, bo jak nie, to widzę będzie na mnie Kto by pomyslał, że mój opis był taki sugestywny hihi

Popcornowy jest mocno specyficzny. Niby fajnie pachnie, ale czuję się z nim dziwnie na ustach Następnym razem będę się czaiła właśnie na Skittlesy

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Jak zrobilam sobie taka liste to uswiadamiam sobie ile z tego jest mi naprawde potrzebne a co jest kaprysem,ktorym rzadzi pragnienie posiadania.
Z jednej strony to dobra terapia na .....powstrzymywanie sie od zakupow,ktora na poczatku roku zdala egzamin na jakies pol roku.

Czytam o smackresach i.....niedobre ale twarda jestem,to moje zakupowe PAS-powaznie.
Niestety u mnie ostatnio przeważył ten kaprys, o czym pisałam dziś rano - chęć posiadania w ogóle nie przekłada się potem na chęć zużywania Może faktycznie wypisanie wszystkiego podziałałoby na mnie terapeutycznie...

Wczoraj miałam już terapię szokową, jak zobaczyłam wyciąg z karty kredytowej - ponad 1000 zł Niestety pojawia się tam także m.in. Sephora, Douglas, Superpharm, itp. Za kosmetyki, bez których spokojnie mogłabym się obejść...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-27, 14:56   #908
droga A
Zadomowienie

Krótkie podsumowanie.
Dość twardo trwam w postanowieniu, że nie kupuję. Tym bardziej, że podczas przeprowadzki w końcu powyciągałam z kątów poukrywane tam kosmetyki i wyszło, że mam wszystkiego dużo za dużo. 4 kartony i 3 szuflady nieużywanej pielęgnacji. Na 2 lata starczy mi balsamów do ciała. SP kusił z promocją maseł Ziaji, ale byłam twarda. Jeszcze większą siła woli wykazałam się w aptece, którą mijam codziennie w drodze po dziecko do szkoły. Tam te masła są po 7,50! Ale na razie tylko oliwkowe.

Narozrabiałam trochę w Sephorze. Wpadłam na 5 minut i kupiłam:
- zestaw 3 kroków w mianiaturkach
- zestaw Total Turnaround w mianiaturkach i dali mi jeszcze jakąś maskarę, ale jej nie liczę, bo nie dali mi jej z mojej woli
- na allegro kliknęłam cienie Shiseido.

Z wygranych kosmetyków doszło, ale ich też nie liczę :
- zestaw mazideł antycellulitis z Mincera
- krem Eris z serii gabinetowej SPF 50+

Do końca roku mogę kupić tylko 7 kosmetyków !!!!

EDIT:
We wrześniu zużyłam 19 kosmetyków - kupiłam 3

Edytowane przez droga A
Czas edycji: 2007-09-27 o 15:01 Powód: dopisek
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 20:50   #909
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ale za dobrze mi tu, żeby stąd nawiać. Zresztą nie byłabym w stanie i podziwiam fuksję, że daje radę trzymać się od nas z dala. Choć z drugiej strony mogłaby wrócić, fajna kobitka z niej (Słyszysz fuksjaa )
dziękuję MagJa
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-28, 13:25   #910
Hosenka*
Zakorzenienie

Wrzesień Nabroiłam, mimo iż miałam ambitny plan przystopować

Mam nadzieje że w październiku bedzie lepiej, bo CHYBA nic mi nie jest potrzebne i póki co nic mnie nie ciekawi

Nabytki wrzesniowe na zdjęciu

1. żel Kamill passiflora + wanilia - skusiła promocja w superpharm - sponsorowane przez rodziców

2. żel Kamill oliwka + trawa cytrynowa - skusiła promocja w superpharm - sponsorowane przez rodziców

3. masło ujędrniające Re Build Ziaji - kupione w Stalowej Woli gdy byłam u TZ. I dobrze zrobiłam, bo u siebie w Nowy Saczu jeszcze nie widziałam tej serii.

4. Masło do ciała - też ze Stalowej W. średnio mi sie podoba. Za to należą mi sie bo balsamów akurat nie potrzebuję (mam jeszcze 4 )

5. Serum-żel pod oczy Ava - kupione dzisiaj. Mój żel pod oczy niedługo sie skończy - sponsorowane przez rodziców

6. Testerownik Bell Satin Matt - różowy sie skruszył wiec go przełożyłam do pudełeczka z Sephory.

7. Emulsja Cleanic - mam jeszcze jeden cały Laktacyd, ale znusził mi sie póki co, więc skusiłam się na Cleanic. Zapach mi sie nie podoba

8. Mleczko Olay - skusiła mnie promocja w Naturze, a poza tym to które teraz mam (nagietkowe) niedługo sie skończy

9. Kremowy żel Nivea - od dawna mnie kusił i długo chodziłam wokół niego :roleyes: Kupiłam korzystając z promocji w Realu i ze sponsoringu rodziców

10. Tonik Nuno -
przyznam: narazie zbędny bo mam jeszcze ponad pól butli toniku Tea Tree z Body Shopu i prawie cały tonik Effaclar sponsorowane przez rodziców

11. i 12. Kremy Nuno - najpierw kupiłam naturalny, ale okazało sie niestety że ejst za jasny troszkę, więc kupiłam opalony. Narazie testuję oba

13. Krem do rąk i paznokci Anida Kwiat Lnu - kupiłam dzisiaj. ma dobre recenzje na KWC a ten krem który mam teraz niedługo sie skończy - sponsorowany przez rodziców

14. Róż Miss Sporty - kupiłam w Stalowej Woli bo jakoś poczułam ochotę na jasny różowy róż no i oczywiście musiałam mieć go "już" Różowego nie miałam

15. Cień Deborah - też w Stalowej kupiony Nie mogłam nie skorzystać z okazji - kupiłam go za 14,90

16. Tęczowy olejek Wibo - kupiony dzisiaj. Olejek SH mi sie kończy a nie mam na tyle funduszy akurat żeby go teraz kupić. Na KWC ma dobre opinie No i promocja w Rossmanie - sponsorowany przez rodziców

17. Kompleks odżywczy Wibo - j.w. z tym że jeszcze nie ma opinii na KWC

18., 19., 20. - błyszczyki z Avonu UCR: Icy Nude, Natural Glow, Pink Icing - upolowane za Allegro na licytacji (kolejno: 6,50, 7,75 i 8,05)

21. Błyszczyk Maybelline Watershine diamonts Pink Ruby - podobny z Miss Sporty już na wykończeniu

22. Maseczka nawilżająca Lirene - sponsorowana przez rodziców

23. Maseczka poprawiajaca koloryt skóry - j.w.

I to tyle

Od października nie kupuje

Na pocieszenie - troszkę kosmetyków tych co miałam udało mi sie zużyć we wrześniu (14), sporo poleciało (już poleciało lub jest wystawionych - ok 20 - to te które zdecydowałam się wystawić we wrześniu ) na Allegro.

Snowqueen przypomne niesmiało, że miałaś zawojować allegro wystawiajac jakies ksometyki których nie masz ochoty zużywać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wrzesień.JPG (80,9 KB, 63 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-28, 15:38   #911
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Snowqueen przypomne niesmiało, że miałaś zawojować allegro wystawiajac jakies ksometyki których nie masz ochoty zużywać
Wiem, mam opisy, stoją przygotowane w pudle, ale nie mam kiedy pstryknąć im fotki (mój tato ostatnio wciąż potrzebuje cyfrówki, a wraca dosyć późno) i tak jakoś się to odwleka...

Czy zawojuję, to wątpię, ale chciałabym się pozbyć tego

Zakupy spore, ja zaraz spiszę moje...

Edit: moja lista

1. Versace Bright Crystal EDT
2. bibułki matujące Bourjois
3. biała czekoladka Bourjois
4. dezodorant Nivea Pure Invisible (mimo 2 innych na stanie)
5. żel Kamill mięta+czekolada
6. żel Kamill kokos+czekolada
7. Sensibio 500 ml
8. eyeliner Sephora - czarny
9. eyeliner Sephora - czerń ze srebrnym brokatem
10. cień do powiek Sephora x3
11. nowy podkład Bourjois
12. błyszczyk Les Nudes Bourjois
13. błyszczyk Glam Shine Natural Glow
14. masło do ciała Rebuild Ziaja
15. serum do ciała Rebuild Ziaja
16. krem do rąk Ziaja x2
17. krem do rąk Arnica YR
18. żele pod prysznic YR x2
19. odżywka wygładzająca do włosów YR
20. maska do włosów Ziaja
21. maska do włosów Avon Planet Spa
22. żel pod prysznic Happyful Palmolive
23. rozświetlający krem do twarzy YR
24. żel do brwi GG Oriflame
25. granatowa kredka do oczu Sephora
26. lakier So Laque Bourjois
27. róż Bourjois
28. Magic Concealer HR (kupiłam na sam koniec sierpnia, ale płaciłam we wrześniu - karta kred.)
29. masło do ciała kakaowe Ziaja
30. serum antycellulitowe YR

Aha - i niestety nic z tego nie jest sponsorowane przez rodziców, poza żelami pod prysznic...

Przypomniało mi się, że jeszcze leci do mnie:
31. Smackers Lip Frosting

I dostałam:
32. Żel pod prysznic Sweet Fig M&S
33. Balsam do ust Mango&Papaya

Edytowane przez snowqueen
Czas edycji: 2007-09-28 o 17:55 Powód: lista + dopisek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-28, 20:36   #912
droga A
Zadomowienie

Cytat:
Wrzesień Nabroiłam, mimo iż miałam ambitny plan przystopować

Mam nadzieje że w październiku bedzie lepiej, bo CHYBA nic mi nie jest potrzebne i póki co nic mnie nie ciekawi

Nabytki wrzesniowe na zdjęciu
Cytat:
Wiem, mam opisy, stoją przygotowane w pudle, ale nie mam kiedy pstryknąć im fotki (mój tato ostatnio wciąż potrzebuje cyfrówki, a wraca dosyć późno) i tak jakoś się to odwleka...

Czy zawojuję, to wątpię, ale chciałabym się pozbyć tego

Zakupy spore, ja zaraz spiszę moje...

Edit: moja lista

Ha! To mnie teraz podbudowałyście Z moimi 3 sztukami kosmetyków to jestem nałogową ascetką kosmetyczną
Zazdroszczę zakupów, ale póki co zużywam i nagrodzę się czymś ekstra w styczniu
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-28, 20:38   #913
Hosenka*
Zakorzenienie

Jejciu - na październik to ja już zaczynam broić:

- kliknełam wlasnie na kremik do rąk i paznokci Oriflame - wyszukałam w poprzedniej szacie graficznej, czyli ten który był dl amnie super (i to jeszzce sprzedawca z tego samego miasta co ja )

- u tego samego sprzedwcy załatwiłam żel pod prysznic YR Pur Desir Bez

Instagram

Stary 2007-09-28, 21:10   #914
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez droga A Pokaż wiadomość
Ha! To mnie teraz podbudowałyście Z moimi 3 sztukami kosmetyków to jestem nałogową ascetką kosmetyczną
Zazdroszczę zakupów, ale póki co zużywam i nagrodzę się czymś ekstra w styczniu
Nie ma czego zazdrościć - spokojnie mogłabym kupić przynajmniej połowę tych rzeczy później, a tak wydalam sporo kasy na raz W październiku nic nie kupuję (poza niezbędnikami - szampon, dezodorant, tusz do rzęs)

No i gratuluję Też mam zamiar zrobić sobie jakąś ekstra nagrodę, jak uda mi się wytrwać w postanowieniu dłużej niż miesiąc i kupować naprawdę tylko w 100% potrzebne kosmetyki.

Cytat:
Jejciu - na październik to ja już zaczynam broić:

- kliknełam wlasnie na kremik do rąk i paznokci Oriflame - wyszukałam w poprzedniej szacie graficznej, czyli ten który był dl amnie super (i to jeszzce sprzedawca z tego samego miasta co ja )

- u tego samego sprzedwcy załatwiłam żel pod prysznic YR Pur Desir Bez
Nieładnie
Stary 2007-09-29, 15:18   #915
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja się trzymam, Olaye do twarzy jednak kupione ale jeszcze do mnie nie doszły troszkę kolorówki tylko doszło (wkleję na dniach na zbiorach, bo mi się opisywać nie chce)
A czy masło Re-Build Ziaji jest w SP??
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-29, 15:19   #916
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja nie widziałam w SP tej serii, z masełek były tylko waniliowe, kakaowe, oliwkowe.
Stary 2007-09-29, 15:21   #917
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się trzymam, Olaye do twarzy jednak kupione ale jeszcze do mnie nie doszły troszkę kolorówki tylko doszło (wkleję na dniach na zbiorach, bo mi się opisywać nie chce)
Co to za Olaye ??
Nie wiem czy jest, bo już dawno mnie tam nie było. Ja kupiłam w Stalowej W. będać u TZ. U siebie w Sączu jeszcze nigdzie nei widziałam

Instagram

Stary 2007-09-29, 16:25   #918
emememsik
po prostu Em :)

Podsumowanie z września: 67,57 zł. Nie jest źle, ale wydawało mi się, że prawie nic nie kupiłam.
Stary 2007-09-29, 17:03   #919
rzyrafka
Zakorzenienie

te, co im się kiedyś tam oparłam, z poprzedniej promocji w Rossmannie- żel i tonik, nawet nei pamiętam nazwy bo MagJa mi je kupiła () i jeszcze nie odebrałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-29, 19:04   #920
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma Ale jest u mnie na Manhattanie za 14,5zł bodajże, w drogerio-aptece w Krakowskiej i w tej drogerii w przejściu pod Lubiczem, ale tam drożej
Stary 2007-10-01, 21:35   #921
Małgosia*79
Raczkowanie

Również ja postanowiła podsumować poczynania we wrześniu. Niestety mimo mocnego postanowienia, że nie kupię we wrześniu żadnego kosmetyku sztuka ta nie udała mi się . Uległam reklamie i chęci posiadania nowości, i kupiłam krem Vichy AQUALIA THERMAL Legere, który był zwykłą zachcianką bo w szafce jest kilka kremów, które czekają na swoją kolej. Następnym zakupem, który był zachcianką to Garniera lekka maseczka ekspresowa. W szafce a jakże stoją już 2 odżywki (na szczęście 1 już jest na wykończeniu). Do wrześniowych zakupów kosmetycznych dołącza jeszcze pomadka Bourjois, 2 żele pod prysznic (akurat żel to mi się skończył, ale wystarczyło kupić 1 a nie 2). Acha i jeszcze tonik LPR Effaclar i 2 płyny do demakijażu oczy L’oreal (1 niestety wypadł z szafki i ¾ wylało się)Więcej grzechów nie pamiętam.
Po zrobionych porządkach w szafkach obiecałam sobie, że październik będzie miesiącem ograniczania liczby posiadanych kosmetyków. W listopadzie będę mogła zrobić zakupy kosmetyczne bo mama ma imieniny i już zażyczyła sobie jakiś dobry krem do twarzy na noc.
Małgosia*79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 07:32   #922
isa666
Zakorzenienie

Ja we wrześniu dużo kosmetyków nakupiłam, nawet nie liczę ile kasy na to poszlo, ale pewnie ponad 200 zł
Ale kupiłam kilka kosmetyków, ktore były mi potrzebne, bo nie miałam np. ani 1 maseczki czy kremu pod oczy

Kupiłam m.in. perfumy Baby doll, maseczkę błotną z Avonu, krem pod oczy aloesowy z Ori, masło waniliowe Ziaja, balsam Gliss kur do włosów, szampon Fructis, krem Nivea Visage(który okazał się strasznie niedobry dla mnie ), krem Iwosin nawilżający, żel Palmolive pod prysznic, balsam brązujący Dove, podkład ID, cienie potrójne Inglota, błyszczyk Rimmel, pomadkę Bebe, puder matujący Rimmel...chyba wszystko, nazbierało się trochę
Stary 2007-10-02, 08:00   #923
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko! W Euroaptece ta seria jest teraz w promocji: http://www.euroapteka.pl/index.php?id=biuletyn_kos11

W następnym tygodniu będe w Krakowie więc napewno zagladnę do Euroapteki i kupię z tej serii cudo antycellulitowe i przeciwrozstępom - promocja to jedno, a drugie - u siebie jeszcze niegdzie tej serii nie widziałam.

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-02, 17:57   #924
rzyrafka
Zakorzenienie

włąśnie stamtąd wracam, nie ma masełek ;(
Stary 2007-10-02, 17:59   #925
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
włąśnie stamtąd wracam, nie ma masełek ;(
a w której byłaś? W sumie to chyba w każdej powinny być.

Instagram

Stary 2007-10-02, 18:00   #926
rzyrafka
Zakorzenienie

Eee pomyłka, wracam z apteki z G.Krakowskiej
to ze zmęczenia
Stary 2007-10-03, 07:51   #927
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Eee pomyłka, wracam z apteki z G.Krakowskiej
to ze zmęczenia
heheh nazwy podobne - Euro-apteka i Apteka Europejska

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-05, 12:34   #928
Hosenka*
Zakorzenienie

No i jak dziewczynki pierwszy tydzień października mija?
Ja trzymam sie bardzo ładnie - nic nie kupiłam Dziś oparłam się paletce i szmince Sensique i wcale nie żałuję że nie kupiłam, mimo iz mi się podobały.

Chciałam kupić balsam do ust Tisane, ale nie było.
W następnym tygodniu za to przybedzie co nie co - dostane od koleżanki:
- żel Bez YR (skorzystałam z tego że ona zamawiała)
- krem do rąk i paznokci Oriflame (w starej wersji)

Bedę 1 dzień w Krakowie więc napewno podjade do Euroapteki i kupię Ziaję ReBuild antycellulitową i antyrozstępową - o ile jeszcze bedą

Instagram

Stary 2007-10-05, 13:11   #929
snowqueen
Zakorzenienie

U mnie póki co zgodnie z postanowieniem - nic nie kupiłam. Oparłam się kilku cieniom, błyszczykowi i na razie nie żałuję Planowany szampon kupiłam jeszcze we wrześniu, tak więc mam czyste konto, nawet jeśli chodzi o produkty niezbędne

A kasa z konta i tak odpłynęła, bo musiałam zapłacić za studia...
Stary 2007-10-05, 14:57   #930
isa666
Zakorzenienie

Ja też nic narazie nie kupiłam w październiku
Póki co nie mam w planach zakupów, jedynie nową torebkę muszę kupić

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości