|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
Super, ze impreza sie udała Też chę kupić tą matę biało- szarą, tylko koleżanka mnie nastraszyła, że atestów jakiś tam nie ma ![]() U nas w zara online nie ma Sale ![]() ![]() ![]() Co roku w drugi dzień świąt się zaczynała... Może dziś się zacznie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a po drugie wygodna dla dziecka
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie ja czytalam, ze jakies tam atesty ma, a kolezanka mowi, ze niby nie wszystkie atest maja itp ![]() Nie chce mi się wdawać w temat, bo od dwóch dni mam taaaki ból głoey, ża aż na wymioty mnie zbiera Mi tez sie ta mata baaardzo podoba |
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyczytałam ze z jakiegoś tworzywa EVA jest wytworzona ta mata i nie zawiera BPA, ftalanów, formamidu i PVC i spełnia wymogi UE. Ale doczytałam cos takiego: "EVA jest powszechnie uważany za bezpieczny substytut PVC (chociaż PVC nie zawsze jest szkodliwe). Niestety kilka lat temu toksyczny formamid został znaleziony w piance EVA jako produkt uboczny w procesie produkcji. Co więcej, to właśnie w matach Skip Hop zawartość formamidu przekroczyła francuskie normy i w następstwie maty zostały wycofane ze sprzedaży we Francji oraz Belgii. Szukając w sieci dalej, znajdziemy dziesiątki artykułów, w szczególności na amerykańskich stronach, odradzających zakup mat piankowych na rzecz mat wykonanych z naturalnych tworzyw (np. lateksowych mat do jogi). Jednak najbardziej polecane są miękkie niefarbowane bawełniane dywaniki."
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/ni...cy-5a2910.html
Jesli jeszcze szukacie kombinezonow to tu w fajnej cenie. Na endo tez jest ale wg mnie mało ciekawy.
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Moj tata dziś przywiózł chłopcom ubrania z next i Aduś dostał identyczny komplet jaki miał Bartuś na swoim chrzcie i akurat w rozmiarze jaki będzie nosił gdy będzie miał swój chrzest
tz mówi żeby mu go ubrać a ja jakoś nie bardzoWysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaz ciuszki
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zrobię zdjęcia
![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To chyba to miała na myśli moja koleżanka ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Na stronie zary komunikat, ze Sale zaczyna sié dziś ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to abstrakcja i meczenie dziecka, a zadnego efektu sie nie osiagnie. Dla dziecka swiat jest teraz taki ciekawy, nowy, a to meczy zarowno fizycznie jak i psychicznie to po co takiego maluszka dodatkowo meczyc. Przyjdzie i na nocnik czas Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Bylam dzis w Rossmanie i jest promocja z karta Rossne przy zakupie 3 deserkow, albo obiadkow 4 gratis. Moze to nie jakas ekstra promocja,ale ja skorzystalam bo i tak tam poszlam wlasnie po sloiczki ale jeszcze sie wstrzymuje Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#851 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam czegoś ciekawego na wyprzedażach online dla małego i nic ciekawego nie widzę. Albo rozmiaru nie ma albo nic ciekawego... Masakra. Chyba za wybredna jestem. Albo szukac nie umiem.
|
#853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam teraz fajna z hm,małe obecnie nie ma takich i niewiem co zrobić
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak cos znajdziesz daj znac szukam od r80 w górę a ty?
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Next chyba nie robi wyprzedaży w PL
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie buszuje w Zarze online na przecenach i wykupili mi kombinezon dla Małego, a miał być na urlop
![]() ![]() ![]() Niby na str.pokazuje, że jest, a w rzeczywistości już nie ma |
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w hm znalazlam cos takiego,, ekskluzywna odzież dziecięca,, ... I to pewnie jakość ta co u was a cenowo 3 razy drożej. z wyprzedaży 3pak body kosztuje 70zl.
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie... To jest taka specjalna linia- baby exclusive... Mam z tej linii dużo ciuszków, czapeczki, buciki itd. Są piękne i jakość świetna |
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja drogą ciekawe jaka jest ich jakość u nas.
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sklepach wogóle nie mają ciuszków z tej linii... To jest "baby exclusiv online"
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak maluszek? ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Mravka a jak u was?
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko super u nas, tylko butli jakoś niezbyt chce pić, ale widocznie wystarcza mu cycuś ![]() A Adaś jak tam??? Zadowolony pewnie, że w swoim domku jest
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie jakos ostatnio nic nie podoba w h&m... Nie ma nic konkretnego...
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Julia jeszcze w brzuszku była to tez wynalazlam troche rzeczy ale teraz jakos nie widze nic ciekawego. :noniewiem Ja musze poprzeglądać ciuszki Julki i pooglądać rozmiarowo co i jak bo w sumie dawno tego nie robiłam a inna rozmiarówkę nosi z next, inna z zary a jeszcze inna z Cool Club
|
|
#867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś miał 3 drzemki, ślicznie śpi, na noc już od 19. Wrócił mój malutki na swoje tory. Nigdzie już z nim nie jedziemy na tak długo. Najwyraźniej jemu nie pasują takie zmiany. Tz tak przykro i smutno było że masakra. Że my rodzice którzy chcą jak najlepiej dla swojego dziecka pozwolilismy by tak się męczył. W pierwszy dzień tragedii nie było. Zasypial w wózku na podwórku a potem spał ładnie. W drugi u cioci było ok ale po powrocie już masakra. Moglismy wracać wieczorem do domu bo tak mieliśmy w sumie w planach ale prosili bysmy zostali jeszcze na 1 dzień. No to tak zostaliśmy że pakowalismy sie z prędkością światła ;-) Cytat:
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam w zarze body na 74, a tak to szukam na 80. Jasiek teraz nosi 68
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
MAMY SKOK
![]() Igorek od soboty pół dnia piszczy (i nie są to popiskiwania, tylko niesamowity pisk) i dziś w nocy budził się co pół godziny i godzinę zasypia ładnie (wczoraj poszedł spać po 20), w dzień też nie było problemów, za to ta noc ciągnęła się w nieskończoność... na szczęście nie wybudzał się całkiem, tylko po przystawieniu do cyca spał nadal... teraz też śpi, ale strasznie się wierci....tylko mam pytanie: czy te nowe osiągnięcia mogą pojawić się w trakcie skoku, czy tylko po nim? bo to co mój Syn robi w te święta, to są osiągnięcia, np: - z całej zabawki wybiera sobie metkę, którą się bawi- przygląda się jej uważnie i łapie ją w paluszki - próbuje siadać leżąc na boku (tzn próbuje się dzwigać podpierając na jednej ręce, ale jest za ciężki i Mu to nie wychodzi )- załapuje już, że aby grzechotka wydała dźwięk, musi nią poruszać - na pytanie "gdzie jest tata" lub "gdzie jest mama" szuka nas wzrokiem (o dziwo tylko mnie i męża, bo na pytanie "gdzie jest babcia" ma wyrąbane- mina t. bezcenna )- coraz więcej "gada"
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-12-28 o 09:29 |
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie kupuje raczej z wyprzedzeniem. Nienawidzę przechowywać tych większych ciuchów gdzieś po szafach i czekac "az dorośnie". Jest tyle sklepów i tak szeroki wybor, ze jak widze, ze Julka wyrasta to wtedy jedne odkładam ciuszki a na ich miejsce kupuje większe. Jedyne ciuchy w większych rozmiarach, ktore mi zalegają to te, ktore Julia dostaje od kogos a sa jeszcze za duze czy te zamawiane z nexta bo tam ciezko trafić, przeważnie sa za duze. Ale tak to nie... Nie mowie np o kombinezonie, ktory kupiłaś "za grosze" na wyprzedaży w cocco no bo takie cos to wiadomo, ze warto bo sama tez kupiłam kilka rzeczy w takich promocjach no ale cała reszta to mi sie zbędna wydaje w zakupach. (Oczywiście to moja opinia)
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

zapomniałam, ze wyprzedaże sie zaczynaja... Do zary wejść nie szło, kolejki na godzine czekania, wszędzie tłumy. Parkingi zawalone, chodniki, każda "dziura" zawalona autami... Nigdy takiego czegoś nie widziałam... Dorwalam w zarze kilka ciuszków dla Julki, cudowności poprzeceniane 

mam teraz fajna z hm,małe obecnie nie ma takich i niewiem co zrobić