|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 10 :D
|
|
|
|
#1652 | |||
|
Mother of Cat
|
Cytat:
![]() Po co mnie zaprosiłyście, teraz nie mogę pisać inżynierki, bo muszę wszystko przeczytać Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Ale też się spotkałam z tym, że zbierają
|
|
|
#1653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja cały czas chora Muszę się pochwalić,że zostanę drugi raz matką chrzestną.Muszę poszukać jakiejś kiecki Myślicie,że lepiej szukać teraz przed sylwestrem czy po?Kiedy będą większe promocje? ![]() U mnie też trochę. I właśnie dlatego cieszę się,że moje zaręczyny nie były w tym "chodliwym" terminie dzięki temu takie wyjątkowe ![]() Cytat:
czyli 4 miesiące przed ![]() Cytat:
Chciałam tulipany,ale one słabo się trzymają. Bez też lubię,no ale pewnie będzie na niego za wcześnie
|
||
|
|
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://olx.pl/oferta/szalona-suknia-...6ab1d;promoted
Myślałam,że ja jestem szalona,ale chyba nie aż tak ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Nawet się zgadzamy ze sobą ![]() Chyba,że chodzi Ci jak mnie w klubie zobaczyłaś? ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Tym bardziej,że teraz to pewnie pelno tych świecących-cekinowych. Zazdroszczę Ci,że będziesz chrzestną i to drugi raz Ja nie mam,ani jednego i żałuję..Ja bym chciała eustomy/goździki/gipsówkę z dodatkiem. A na co się zdecyduje w końcu to nie wiem.. |
||
|
|
|
#1655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Milego! ![]() Cytat:
Zamiast świadek to przeczytalam "dziadek" i takie WTF Tak, zaciskam pasa i chce duzo uzbierac na wesele w 2016 ![]() No i od 2 stycznia zaczynam cwiczyc ![]() Cytat:
Masakra ![]() A pije tran? Ja pije cala jesien, wlasnie skonczylam butelke i wszyscy wokol chorzy byli po kilka razy a ja (odpukac!) zdrowa ![]() Cytat:
dzieki temu jest wyjatkowy ![]() Ja brat mamy spodziewa sie dziecka, termin maja na czerwiec. Ciekawe czy bede chrzestna mam przeczucie ze chyba tak ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Ej dziewczyny, jak wiazac duzy szal? Wczoraj sobie kupilam i nie umiem go opanowac na razie owinelam go sobie na pale, ale nie wiem czy to dobrze wyglada ![]() Ten szal jest ogromny, ale jest prostokatny a nie kwadratowy jak wiekszosc teraz dostepnych
|
||||
|
|
|
#1656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bierzmowanie mam,ale nie wiem czy chrzestny nie powinien być bardziej praktykujący Goździki są super,gipsówka dla mnie odrobinę za skromna ![]() Sukienka koszmar ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika, my też na Boże Narodzenie.
Ale mamy kilkoro gości z Anglii, i oni są w Polsce gdzieś w listopadzie, na święta już ich nie ma. Dlatego zaproszenia chcę mieć wcześniej i przy okazji dać im osobiście, a nie wysyłać pocztą
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakbym była facetem to swojej dziewczynie oświadczyłabym się przed świętami,tak np ze 3 dni przed Ona by pewnie myślała,że to będzie w święta,a ja bym ją zaskoczyła przed ![]() ![]() Ja od TŻ dostałam pod choinkę Mój zielony mu się nie podoba Dlatego kupił mi w kratę beżowo-śmietankowy,prześliczny ![]() Ja zwijam w trójkąt tak,zeby był jak najdłuższy i owijam go róznie. Czasem właśnie dookoła szyi,że nic nie wystaje,a czasem wypuszczam te dwa końce,żeby trochę wisiały. Zależy jaki mam nastrój
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Zgodnie z obietnicą stara gwardia pokazuje nową twarz
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziecku raczej będziesz wpajać inne wartości,a nie religię,bo od tego są rodzice i oni powinni o tym decydować. Więc nie musisz mieć jakiś religijnych wątpliwości ![]() Ja właśnie bym tak chciała skromniutko z gipsówki Zresztą ostatnio zastanawiałam się po co w ogóle ten bukiet jest,tylko przeszkadza w dłoniach,najlepiej to mogłabym go nie miec ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Ślicznie wyglądasz ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Nowe newsy odnośnie ślubu naszego świadka-na pytanie koleżanki "kiedy się bawimy", świeżo upieczona narzeczona odpisała: "już niebawem" ![]() Oho czyli tak jak mówiłam,pewnie '16,bo '17 to wcale tak nie niebawem. Kurczę wszyscy ożenią się przed Nami, nie zniEsĘ tego |
|
|
|
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Małgosiu !
Ja to bym się cieszyła bo u mnie o terminie jeszcze nikt nie myśli hahaha Ale pamiętaj- lepszy pewny facet niż szybko szybko a potem jak u mnie okazuje się, ze jednak to chyba nieee
|
|
#1662 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze trochę i będą i nasze śluby ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
A tak na poważnie, to najważniejsze,że nie wpakowałaś się w ślub z taką nieodpowiedzialną osobą
|
|||
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tylu latach związku to już pewna jestem,więc tyle czekać na ślub co my to aż grzech A widzisz Twoją sytuację znam tak tylko z tego co sobie dopowiedziałam po tym co pisałyście
|
|
|
|
|
#1665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyczuwam twoje błogosławieństwo ! Mi się marzy ślub w zimowo-świątecznej scenerii. W żartach śmieje się, że nie śpiesze się bo czekam aż zima wróci na święta Fakt faktem lepiej iż wyszło jak wyszło, ale tu nie ma już takich ekstremalnych przypadków jak mój więc tylko trzymać kciuki i czekać a nuż któraś prześle mi zaproszenie na swój ślub i okaże się, że jednak w 2017 na ślubie się zjawię
|
|
|
#1666 | |||
|
Mother of Cat
|
Cytat:
Uwielbiam dzieci A promocje większe będą po nowym roku moje to już w ogóle kto się oświadcza w listopadzie? 4 miesiące przed to tak akurat Cytat:
z wyglądu to chyba raczej nie, ale nawet i staż związku podobny Cytat:
Rodzeństwa ciotecznego, więc wszystko wiem i mi łatwiej będzie ![]() O ile się zdecyduję w końcu na foto/video, bo nikt mi się nie podoba
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za duzo by tu opisywać,żebyście mogły to ogarnąć Więc wiem,że jeśli ożeni się pierwszy to świadkiem nie będzie. Możliwe,że moja sis weźmie ślub przede mną,ale i tak ją wezmę na świadkową ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- No,no A ile Twój TŻ ma lat?
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
My do kościoła pójdziemy pewnie w maju/czerwcu
|
|
#1669 |
|
Mother of Cat
|
|
|
#1670 |
|
Wtajemniczenie
|
Z doświadczenia odnośnie świadków wiem, że widywałam i małżonków i kawalerów/panny także w moim otoczeniu chyba żadnej reguły nie ma
Ale ja jestem szczeniak jednak z moim TŻ
|
|
#1671 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ślub zimą jest super ![]() Cytat:
![]() U nas najbliższe wesele szykuje się na czerwiec,ale to okres sesji więc sama nie wiem jak to będzie
|
||
|
|
|
#1672 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie jedyni znajomi którzy ślubują to tylko z obiadem dla rodziny więc raczej na wesela to się nie nachodzę :X
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
U nas najbliższe wesele to nasze
a po nas jeszcze dwa inne w 2017
|
|
#1674 |
|
Wtajemniczenie
|
I jak tu się bawić
?
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1676 | |||||
|
Konto usunięte
|
Nie mam co postanawiać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie siedzi się jak się zaprasza Cytat:
Ma m ten sam problem Infernal Cytat:
Cytat:
![]() Moje były w lipcu ![]() Młody ![]() Mój Tż w niedziele 26 Aga super że rodzice pomogą ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- U nas w 2016 póki co wiemy o 2 weselach i w 2017 jedno - Tż przyjaciółki - ale dopiero 30.09
|
|||||
|
|
|
#1677 |
|
Wtajemniczenie
|
A postanowień noworocznych to już kilka mam
Jak co roku ...
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam sobie suknie na Twoja suknia i tak sobie myślę- czy te modelki muszą pozować takie wygięte? Przecież to strasznie wygląda i wcale nie naturalnie.
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Choć niektórym zdarzało się w samochodzie Ja mam nadzieję,że teściowa nie będzie chciała z Nami prosić... Wkurzę się wtedy.Juz wczoraj znowu gadała na temat wódki,że lepiej kupić bardzo dużo żeby nie brakło... Zupełnie nie orientuje się w przelicznikach,a nas poucza. " Nasze zareczyny też w lipcu ![]() A z wesel to w '17 mam 3 z naszym. No i teraz to nowe,ale nie wiem czy będzie w '17 czy w '16. Edytowane przez malgosiaw123 Czas edycji: 2015-12-28 o 12:47 |
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do tej dalszej rodziny chętnie wezmę mamę
szczególnie, ze oni też zapraszają bo za sporą część wesela płacą
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

TŻ to wyluzowany,nawet jak się ożenią przed Nami to będzie mial to gdzieś
Tylko,że wtedy zostanie bez świadka 

Chciałam tulipany,ale one słabo się trzymają. Bez też lubię,no ale pewnie będzie na niego za wcześnie 

->70 kg