|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIII
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;53914618]Pisz tutaj smialo.
No, i pochwal sie zakupami zarowymi .[/QUOTE]Uwaga:koszulki (2 kolory) KLIK swetry: KLIK KLIK KLIK i spódnica, ale mam co do niej wątpliwości KLIK ![]() Cytat:
![]() a, chyba dam se siana z tym Burberry, obkupiłam się na -30 w D ![]() na mojej okazał się być kompletnie niewidocznym odcieniem (Earthy) ![]() Cytat:
![]() przynajmniej asortyment był jeszcze kompletny, nie to, co in line ![]() ale, z drugiej strony, byłam do tych zakupów przygotowana jak nigdy, tyle godzin obczajania w necie
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2015-12-27 o 23:32 |
||
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Dziewczęta, a czy w S stacjonarnie też jest rabat na kolorówkę? Nie wiem czy ja nie doczytałam czy jakoś funkcja czytania ze zrozumieniem w moim mózgu zanikła i info nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz dostałam bon zniżkowy 40 zł od Douglasa i mam pytanie w związku z tym, od jakiej kwoty można go użyć bo albo jestem ślepa albo nic takiego na nim nie pisze i czy da się go połączyć przy zakupie szminek Mac które są teraz w promocji?
Będę wdzięczna za odp. bo nie wiem czy jechać specjalnie do Douga |
|
|
|
#4534 | ||
|
it's all made up
|
Cytat:
Ale Złote to obłęd, nie cierpię tam chodzić. A w Sephorze stacjonarnie jak najbardziej możesz skorzystać z promocji Cytat:
Na MACa działa też. Natomiast co do łączenia promocji już nie wiem - wczoraj przy zakupie 2 szminek Bobbi babki w Złotych kręciły nosem na połączenie zniżki 30% z kuponem 40 zł, który też miałam, zaczęły coś gadać o osobnych paragonach itd... Tyle że mi nie zależało za bardzo, wolałam sobie zostawić ten kupon na czarną godzinę, więc nie nalegałam. Ale wydaje mi się, że powinien się wliczyć, bo to nie jest zniżka procentowa, która się nie łączy z innymi z zasady, tylko kwotowa. Więc gdyby mi zależało to na pewno bym się wykłócała Moim zdaniem warto spróbować.
|
||
|
|
|
#4535 | |
|
PIP.
|
Cytat:
co do douglasa - to dokladnie tak, kupon nie ma wartosci minimalnej zakupow, jedynie musi byc cos drozszego - kiedys chcialam cos za 39 zl i pani powiedziala, ze musze cos dobrac do tego, nawet jak powiedzialam, ze ta zlotowka moze przepasc i nie ma problemu. Natomiast co do łączenia - totalnie zalezy od checi obslugujacych ![]() teoretycznie powinny to uznac, bo kupon to nie jest promocja tylko metoda platnosci, cos jak karta prezentowa, ale nie wszystkie osoby tak to postrzegaja
|
|
|
#4536 | |
|
it's all made up
|
Cytat:
Swoją drogą nie mogę przestać się dziwić, że oni nie wpadli jeszcze na pomysł jakiegoś kontrolowania korzystania z kodów rabatowych, żeby ukrócić korzystanie z "nie swoich" rabatów. Przecież jeśli się loguję, to widać na koncie, że mam kartę Black, a korzystam z kodu Gold - taki kod po zalogowaniu się na konto "czarne" powinien być z automatu odrzucany. No ale cóż, ja nie narzekam i życzę im, żeby jak najdłużej tego nie "naprawiali" 30% to jednak całkiem przyzwoity rabat.A z innej beczki - ma któraś z Was szminki Urban Decay z serii Sheer? Wpadły mi w oko 2 kolory, jeden wczoraj testowałam, ale jakoś nie do końca byłam przekonana. Kolor absolutnie cudowny, ale formuła jakaś dziwna - dość ciężko się rozprowadza i trochę się lepi na ustach. To kwestia testera czy też naprawdę coś z tymi szminkami jest nie tak? Póki co zrezygnowałam z zakupu, nie chciałam ryzykować, ale wciąż o tym myślę, bo kolory mnie uwiodły
|
|
|
|
|
#4537 |
|
PIP.
|
moze uznali, ze to 5% ich nie zbawi, a musisz zamowic wiecej, zeby dostac darmowa dostawe
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykupili mi buty
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4539 |
|
it's all made up
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo mi pomogłyście, byłam prawie pewna że będzie można go użyć od większej kwoty a tu taka niespodzianka ![]() Muszę się teraz zastanowić czy spróbować na Mac czy zostawić na nagłą potrzebę
|
||
|
|
|
#4542 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy wiecie co jest prezentem niespodzianką w Douglasie online za wydane min. 99 zł?
I tak przy okazji miała któraś z Was krem BB z Estee Lauder ten Glow? Zastanawiam się nad nim ale różnie to bywa z kremami BB... |
|
|
|
#4543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Przyczajenie
|
Nie nie... mi chodzi o kod NIESPODZIANKA, który wpisujemy jako kod rabatowy i wtedy wskakuje nam po prostu informacja, że dostaniemy prezent niespodziankę. Nie pisze co to jest dlatego pytam
![]() Ten bon rabatowy jest standardowo do każdego zamówienia chyba. |
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
mi ten kod nie zadziałał
|
|
#4546 |
|
Przyczajenie
|
Mi wcześniej też, bo niby zapasy się wyczerpały ale dzisiaj spróbowałam i już wchodzi ponownie
|
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
standardowo jest bon na 25 zł, który dodaje się automatycznie, a po wpisaniu kodu NIESPODZIANKA wskoczył mi drugi bon na 20 zł
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4549 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W każdym razie jeżeli rzeczywiście każdy dostaje bon na 20 zł to dla mnie prezent słabo kuszący ;( Wstrzymam się jeszcze z zamówieniem tym bardziej, że -30% na kolorówkę jest do 6 stycznia, więc może jeszcze się coś ciekawego pojawi
|
|
|
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda doczytałam teraz, że w Douglasie jest promo na szminki, cienie i lakiery, więc podkład się nie wlicza. Skieruję więc swoją uwagę i portfel do Sephory Chyba skuszę się na podkład MJ Genius Gel (chciałam Skin Foundation Bobbi, ale bez zniżki nie kupię, bo mam jeszcze inne Bobbi w zapasie).Dzięki, tak domyślam się. Wolę -25% niż dobijanie na siłę do 230 zł, by mieć darmową wysyłkę. |
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wyrzuciłam ten prezent z koszyka, bo się dało.Do kiedy obowiązuje kod w S.? |
|
|
|
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
czy ktos sie podzieli kodem dla goldow
? bo ja tylko black
|
|
|
|
#4554 |
|
PIP.
|
makg15
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam zamówienie w Sephorze, wziełam bazę pod cienie Smashboxa (uwielbiam ją), trio do konturowania, i BB cream Burberry, bez przekonania, ale najwyżej oddam. Stacjonarnie wezmę jeszcze chyba jakieś czwórki Chanel, polecacie któreś szczególnie?
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, używacie różu Chanel? co możecie o nim powiedzieć? bo może bym sobie stacjonarnie kupiła z rabatem -25%, ale nie wiem, czy się opłaca
|
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta? http://www.sephora.pl/Makijaz/Oczy/B...Primer/P112937
|
|
|
#4560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest świetna, leciuteńka, łatwa w rozsmarowaniu, tylko trzeba pamiętać, żeby dawać cienką warstwę, inaczej się roluje. Generalnie prosta w obsłudze. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

.[/QUOTE]Uwaga:

A siedzi mi on w glowie, tylko nie za pelna cene

więc wyrzuciłam ten prezent z koszyka, bo się dało.