|
|
#511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: A gdyby tak... przestać nosić stanik?
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
co ja pacze
tego jest wiecej https://www.youtube.com/watch?v=JD_CzHYwRQ0 |
|
|
|
|
#513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja suka ma aż 8 sutków! A twój sąsiad? |
|
|
|
|
|
#515 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#517 |
|
Konto usunięte
|
W sumie mam obwisle piersi. W staniku do ubrań wyglądają milion razy lepiej niż bez. Czy jak ktoś ma piersi odbiegające kształtem od ogólnych trendów to bardziej prosi się się gwałt stanikiem czy jego brakiem?
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.ifyouonlynews.com/feminis...to-work-image/ |
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Ciężkie pytanie
|
|
#521 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam duże sutki, wiesz co by to było bez stanika? Przed zadnym sadem bym sie nie wybronila.
|
|
|
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#523 |
|
Konto usunięte
|
I wore no bra and I liked it...
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Proszę, nie pisz juz bzdur.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#525 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Dlatego moim zdaniem rozmowa o gwałtach jest głupia bo nie ma o czym dyskutować. Dziewczyna ze zdjęcia nie jest bezmyślna i nie prowokuje ale moim zdaniem mało elegancko to wygląda. |
|
|
|
|
|
#526 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rozmowa o gwałcie jest głupia? Cóż za mądre i dojrzałe stwierdzenie. Takie same jak mityczny stanik 195b.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#527 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#528 |
|
Kawaii strona mocy
|
|
|
|
|
|
#529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Żadne golfy, burki i staniki. |
|
|
|
|
|
#530 |
|
Konto usunięte
|
taka perełka na koniec roku-myślę, że wątek ma szansę na wygraną
btw.perełkowe staniki są w Primarku-w Bambi, Batgirl, misie-od wybory do koloru, zdecydowanie rozbudowana rozmiarówka |
|
|
|
|
#531 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
jestę wieszczę
|
Ja widzę, że niektórzy są przystosowani do życia w buszu, prawo silniejszego i te sprawy. "no niby nie ma prawa jej tknąć, ale jest silniejszy, a ona prowokuje". Tym właśnie można przekreślić całą wypracowaną kulturę ochrony słabszego. Gratuluję. To jak obalić w jeden dzień teorię o Ziemi obracającej się dookoła Słońca!
![]() Swoją drogą mam się czuć zawsze odpowiedzialna za to, co ktoś sobie pomyśli, za jego fantazje, czyny, myśli, słowa? Jak ktoś mi na ulicy powie, że mam brzydki ryj, to go pewnie sprowokowałam brakiem makijażu. Miał prawo. Uderzyć też mnie może, bo mu burzę poczucie estetyki, a poza tym pewnie jest silniejszy. Właśnie dlatego muzułmanki noszą burki. Przerzuca się na nie odpowiedzialność za to, w jakim kierunku pójdzie męska seksualność. To zdejmowanie z mężczyzn odpowiedzialności za ich czyny i czynienie z nich tym samym zwierząt. Nie chwaliłabym się takimi poglądami. Widuję czasami kobiety bez staników i mam to w tyle, mimo że jestem bi i powinnam się czuć niezdrowo podjarana. Sama też tak czasami chodzę. Nasłuchałam się za to obleśnych uwag od jednego pajaca, gdy byłam w zwykłych jeansach. Mam sobie odrąbać tyłek czy nosić wyłącznie obszerne spódnice, żeby mi bioder nie było widać?
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Tego co się teraz wydziwia z damskim biustem, i ta manią ukrywania brodawek jakby ich posiadanie było zbrodnią na niewiniątkach, nie ogarniam.
To jest jakiś nowy rodzaj dyskryminacji kobiet, tylko nie bardzo jeszcze rozumiem, o co konkretnie chodzi. Naprawdę nie ogarniam dlaczego biust wypchnięty jak torpeda i powiększony przez "puszap" z podwójnym wypełnieniem, czerwony z cekinami pod prześwitującą bluzką jest spoko, choć z miejsca widać że posiadaczka robiła co mogła żeby było jak najbardziej "crejzisexicool i niech wszyscy się gapią jakie mam zderzaki", a mikry biuścik schowany pod nie prześwitującą bluzką, ale bez stanika, to jest zaraz jakiś "wirujący seks" i skandal na pół wsi.
|
|
#534 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Odznaczające się sutki są zwyczajnie nieeleganckie, niezależnie od rozmiaru, poza tym ja akurat staniki noszę, bo lubię, ale właśnie - do ludzi a i to nie do wszystkich bo np. do biblioteki spokojnie latam bez, po zakupy również a w domu to w ogóle nie noszę bielizny. Właściwie nie tylko w domu, latem to i na ulicę...
|
|
|
#535 |
|
Konto usunięte
|
Muszę przyznać się bez bicia, że nie lubię tej części garderoby, choćby nie wiedzieć jak dobrej jakości była. Koronki i siateczki drapią, takie zwykłe, miękkie to nie wiem czemu właściwie mają służyć w przypadku małego biustu - dlatego jak już muszę (praca, oficjalne wyjścia), to noszę usztywniane (najcieniej jak się da, ale jakaś niegryząca warstwa być musi). Po powrocie do domu pozbywam się staników z prędkością błyskawicy
|
|
|
|
|
#536 |
|
Konto usunięte
|
Teraz już nie, bo i przepisy to regulują i lata już nie te, ale z 10 lat temu opalałam się na plaży bez stanika i bez bluzki. Dotarło do mnie właśnie, jak wielką jestem szczęściarą, że nikt mnie nie zgwałcił na wydmach.
Mam nadzieję, że ten wątek zostanie perełką 2015, bo zdecydowanie na to zasługuje. |
|
|
|
|
#537 |
|
Konto usunięte
|
perełką i co zabawne- na temat
![]() bo właśnie to samo by sie wydarzyło co tu na wątku-apokalipsa cyckowa apokalipsa-gwałty i zdziczenie, morderstwa i rabunki |
|
|
|
|
#538 |
|
BAN stały
|
Ja bez stanika tylko jak się wykąpie i ubiorę piżamę. Inaczej mam takie zwisające.
|
|
|
|
|
#539 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie perelka jest inna, mam prawo decydować o jej bozenie i podaje hasło nie spuszczaj
Bo to to juz bylo, nic nowego |
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Ten filmik od mjos to tak na serio?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

a i to nie do wszystkich
bo np. do biblioteki spokojnie latam bez, po zakupy również a w domu to w ogóle nie noszę bielizny. Właściwie nie tylko w domu, latem to i na ulicę...