Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-28, 16:37   #2431
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
dużo się zmieniły, Marzenka jeszcze była dość szczupła
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:48   #2432
lonelyrun
lonelyrun

To kompletna bzdura, że częste mycie przetłuszcza skórę głowy. Jeżeli jednak możecie nie myjcie jej zbyt często, niepotrzebnie męczycie włosy. Rozumiem, że jeżeli ktoś ma przetłuszczające się włosy to jak najbardziej niech myje codziennie, ponieważ cebulki włosów poprzez łój zatykają się i przestają być dotleniane i włoski nam wypadają, ale jeśli włosy na drugi dzień są niczego sobie (a w niektórych przypadkach nawet lepiej wyglądają na drugi dzień) to można moim zdaniem je przetrzymać ten jeden dzień

Edytowane przez lonelyrun
Czas edycji: 2015-12-28 o 18:48
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:56   #2434
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Proszę Mam nadzieję, że się otworzą Jakość tragiczna, bo światło straszne mam.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...04&oe=568336F8
Malowany ptak <3 polecam, wzruszył mnie tytułowy motyw!

A o co chodzi z tą wodą? Każdy to ma czy sobie wybrałaś taką rubryczkę?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:02   #2435
halszka5
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
Żeby odpocząć od pracy czyli usuwaniu komentarzy. Porażka.
Ciągle powtarzacie że Szusz nie pracuje a ona właśnie pracuje przy usuwaniu negatywnych komentarzy pod swoimi filmikami. Może nie jest to ciężka praca ale na pewno zajmuje jej to całe dnie i noce. Od ostatniego filmiku, gdzie zablokowała komentarze i usunęła łapki w dół, tych negatywnych komentarzy pojawi się znacznie więcej i będzie miała jeszcze więcej pracy. Nawet odpocząć nie może na urlopie. Jej chłopak ze znajomymi pewnie dobrze się bawią a ona siedzi z telefonem w ręku i cały czas sprawdza co się dzieje i usuwa co się da.
halszka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:05   #2436
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez halszka5 Pokaż wiadomość
Ciągle powtarzacie że Szusz nie pracuje a ona właśnie pracuje przy usuwaniu negatywnych komentarzy pod swoimi filmikami. Może nie jest to ciężka praca ale na pewno zajmuje jej to całe dnie i noce. Od ostatniego filmiku, gdzie zablokowała komentarze i usunęła łapki w dół, tych negatywnych komentarzy pojawi się znacznie więcej i będzie miała jeszcze więcej pracy. Nawet odpocząć nie może na urlopie. Jej chłopak ze znajomymi pewnie dobrze się bawią a ona siedzi z telefonem w ręku i cały czas sprawdza co się dzieje i usuwa co się da.
No to ma problem dziewczyna, cóż poradzić
Stary 2015-12-28, 17:06   #2437
201607111004
Konto usunięte

Taką pracę wybrała. Jej problem.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-28, 17:10   #2438
Munkaa
Zakorzenienie

Ale Olimpia cyrki odwalała z tym, że jej nie będzie, że trzeba opdocząć, a tu znowu vlog i jej monolog, że już ją nie interesuje to, co mówiła, bo ona MUSI dla nas nagrać

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Malowany ptak <3 polecam, wzruszył mnie tytułowy motyw!

A o co chodzi z tą wodą? Każdy to ma czy sobie wybrałaś taką rubryczkę?
No właśnie jestem w trakcie czytania i tworzenia listy dalej - mam maaaasę książek na liście na brudno, nie wiem, co wybrać

Woda jest tak se o, nie wiem, ja potraktuję kropkę jak szklankę i będę zakreślać. Piję tylko wodę, herbatę, czasem kawę, wino i pwio, ale głównie wodę na co dzień, więc probemu mieć nie będę, żeby pamiętać
Stary 2015-12-28, 17:13   #2439
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
A ja mam takie czysto teoretyczne pytanie (szczególnie kierowane do nagrywających dziewczyn), jakoś tak mnie to nurtuje: Jak to jest z tą kamerą? Czy jest coś takiego, że kamera pokazuje nas brzydszymi/ładniejszymi niż jesteśmy w rzeczywistości? Czy to od czegoś zależy? Powiem szczerze, że zastanawiam się nad tym odkąd wspominacie o cerze Szuszy. Zastanawiam się czy właśnie w rzeczywistości nie wygląda lepiej lub gorzej, ale też o innych juciuberkach myślę
Zalezy to od swiatla i ustawien kamery Swietnym porownaniem jest Maxi u siebie na kanale i Maxi w PnS.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:19   #2440
201607131114
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
To tak jak z pomadkami maca, ja nie rozumiem zachwytu nad nimi.
Bare study wygląda super

Bare study jest bardzo ładny, lubię go niezmiernie. Ma tylko jedna wadę - te drobinki potrafią sie przy aplikacji "zbrylać" - ja go nakładam syntetyczną kulką z Zoeva, paćkam w słoiczku, odbijam nadmiar na wierzchu dłoni i wsio na oko.

Edytowane przez 201607131114
Czas edycji: 2015-12-28 o 19:04
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:20   #2441
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Moze to zależy od osoby, tak samo jak z wyglądem na zdjęciach? Mam koleżankę która wygląda przeciętnie na żywo chociaż jest zgrabna i zawsze zrobiona pod względem fryzury i makijażu. Za to jest niesamowicie fotogeniczna bo na zdjęciach i filmach wygląda kilka razy lepiej.
To tez ma wplyw. Na zywo wygladam fajnie, ale jak patrze na moje zdjecia to mysle "czy ja naprawdę jestem az tak brzydka"
Stary 2015-12-28, 17:27   #2442
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
To tez ma wplyw. Na zywo wygladam fajnie, ale jak patrze na moje zdjecia to mysle "czy ja naprawdę jestem az tak brzydka"
Ja mam chyba na odwrót, bo podobno jestem fotogeniczna i wydaje mi się, że na żywo gorzej wyglądam
Stary 2015-12-28, 17:29   #2443
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Pozwoliłam sobie na guilty pleasure z GlamPaulą, albo raczej GlamCzitosem. 1:54- wspomniała o lokach, które super się jej trzymają, wiec byłam ciekawa kiedy je robiła. Okazało się, że w dniu wigilii. 4 dni bez mycia włosów to dla mnie za dużo. Jestem ciekawa czy w końcu je umyje, czy będzie czekała aż się rozprostują Jestem w szoku bo nie wytrzymałabym 4 dni bez szamponu z włosami utrwalonymi lakierem

Obejrzałam do końca. Nałożyła olejek, wiec teraz już nie ma wyjścia z myciem. Chociaż mam nadzieje, ze wcześniej jakoś spłukała ten 4dniowy bród i lakier
Jestem ciekawa czy nasze bjuti guru zaczna sie kiedys chwalic ze od 4 dni nie braly prysznica
Stary 2015-12-28, 17:38   #2444
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Ale Olimpia cyrki odwalała z tym, że jej nie będzie, że trzeba opdocząć, a tu znowu vlog i jej monolog, że już ją nie interesuje to, co mówiła, bo ona MUSI dla nas nagrać
To było wiadome, że nie wytrzyma i na jednym nadprogramowym vlogu się nie skończy. W ogóle pierdzielenie w filmiku jaka to ona biedna i poszkodowana i przestaje nagrywac było tylko po to, żeby jej podobne mentalnie widzki mogły jej pisać jaka ona jest świetna i niech im tego nie robi. Nie wiem czy warto się denerwować, ale na samą myśl mną zatrzepało.
Stary 2015-12-28, 17:39   #2445
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:

[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------
Nie,nie,to my mieliśmy odpocząć od niej,dlatego była przerwa

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:51   #2446
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Obejrzałam nowy vlog glamrodzinki i jestem zachwycona wizytą w Toruniu, byłam tam 2 razy, jestem totalnie zakochana w tym mieście. Myślę, że mogłabym tu i teraz się spakować i wyjechać tam na zawsze. Widzę, że Marzenka myśli podobnie

Poza tym wiem, że już było 100 razy, ale Marzena jest z dnia na dzień piękniejsza.
Ja w Toruniu jeszcze nie byla, ale tez mi sie mega podoba
Jak zobaczylam u Glamrodzinki tytul vloga to film od razu oglądnęłam poza kolejnoscia Uwazam ze Torun jest bardzo niedocenianym miastem.
Tez ogladalam wczoraj Karguli i Pawlakow.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
Hej,
czytam od paru dobrych lat, ale raczej nie piszę z wami.
Chciałam jednak napisać, że w święta "połknęłam" prawie wszystkie vlogmasy Glam rodzinki.
Długo tam nie zglądałam, mimo że pojawiały sie tutaj głosy, ze jest fajnie, lepiej i to nie ta sama Laura od 5xnie wolno, ale jakoś nie miałam weny, aby kliknąć... Oglądałam za to Susz codziennie, czasem bardziej, czasem mniej zainteresowana. Dopiero teraz widzę przepaść miedzy vlogami. Glam rodzinę oglada się jak serial.

Mógłby jednak ktoś mi wytłumaczyć: rodzice, marzena i jacek mieszkaja w jednym miescie a laura gdzie indziej? dobrze zrozumiałam?
A i gdyby ktos był miły: piotr z odcinka o pierniczkach to kolega laury? czy skumplowali się na youtubie i wspierają obecnością w filmikach?
Takie polskie Kardasziany Przy czym wole 100razy ogladac glam familie to tam jest wszystko bardziej naturalne Począwszy od zachowania na wygladzie kończąc.
Stary 2015-12-28, 17:56   #2447
Zamarzona
Rozeznanie

jeśli w trakcie nauki w technikum odbywałyśmy praktyki jeden dzień w tygodniu to pisze się o tym w CV? jeśli tak to jak to napisać?
Stary 2015-12-28, 17:58   #2448
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Mnie zgrzyta. Z niecierpliwością czekam na filmy pt. Mój konkubent robi mi makijaż 😀
A ten makijaz to po prostu podbite oko
Konkubent strasznie mi sie z patologia kojarzy. Jak slysze konkubent to oczami wyobrazni widze faceta z wasem, tlustymi wlosami, w wielkim brzuchem, piwem w rece i w koszulce żonobijce
Partner z kolei brzmi strasznie sztywno i jakos tak mi nie pasuje. Wyglada wiec na to ze w pewnym wieku trzeba brac slub i na faceta mowic po prostu maz
Stary 2015-12-28, 17:59   #2449
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
jeśli w trakcie nauki w technikum odbywałyśmy praktyki jeden dzień w tygodniu to pisze się o tym w CV? jeśli tak to jak to napisać?
To były praktyki w szkole czy poza szkołą? Pytam, bo ja miałam takowe w szkole i raczej wygłupieniem byłoby o tym pisać w CV.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-28, 18:02   #2450
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Mnie to bawi, że higiena to jest jakieś podejście, albo czyjaś zasada. Kiedyś Callmeblondie też coś takiego mówiła, że kobieta powinna mieć umyte włosy i być wydepilowana, a makijaż to dalsza kwestia. Normalnie, bez takich rad bym się nie myła tylko makijażowała i czesała.
Niby jest to oczywiste, ale dosc czesto widuje sie dziewczyny co maja zrobiony makijaz i paznokcie, ale na wlosach smalec
Stary 2015-12-28, 18:11   #2451
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Niby jest to oczywiste, ale dosc czesto widuje sie dziewczyny co maja zrobiony makijaz i paznokcie, ale na wlosach smalec
Wiesz jak ktoś ma wstręt do wody to nie przekona go nic, ani opinia ludzi wokół, ani złote myśli beauty guru.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 18:15   #2452
201607110949
Konto usunięte

W temacie małżeństwa (Szusz wróciła z nart i już można komentować):
Martyna Roszczypala 21 minut temu
Szusz ty kochasz tomka ?

Julia Blog 17 minut temu
No przecież to jest jej partner

Martyna Roszczypala 14 minut temu
To czemy sie nie ożenią ?

Dlaczego, no dlaczego ludzie są tak głupi i bezczelni?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 18:15   #2453
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi czy Marta Zmalowana i Glam Rodzinka pochodzą z tego samego Olsztyna? Bo jeśli tak, to chyba nigdy w filmach nie wspominały że się znają, spotykają...
Nagraly kiedys bardzo dawno temu wspolny filmik Ale od paru lat cisza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-28, 18:18   #2454
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Takie polskie Kardasziany Przy czym wole 100razy ogladac glam familie to tam jest wszystko bardziej naturalne Począwszy od zachowania na wygladzie kończąc.
I polska Kris fajniejsza <3
Stary 2015-12-28, 18:19   #2455
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Do tej pory pełno osób jak mantrę powtarza mi, że włosów nie powinno myć się zbyt często a na moje wyznanie, że myję codziennie lub co drugi dzień robią wielkie oczy i znowu zaczynają mantrę. Jestem w szoku, że w XXI wieku wciąż takie bzdury krążą, często wśród wykształconych, niegłupich ludzi.
Ja znam pare osob, ktore uwazaja ze czeste mycie wlosow je niszczy. Dlatego wychwalaja suchy szampon, taaa bo on nie niszczy
Stary 2015-12-28, 18:19   #2456
otako
Zakorzenienie

Cytat:
A ten makijaz to po prostu podbite oko
Konkubent strasznie mi sie z patologia kojarzy. Jak slysze konkubent to oczami wyobrazni widze faceta z wasem, tlustymi wlosami, w wielkim brzuchem, piwem w rece i w koszulce żonobijce
Partner z kolei brzmi strasznie sztywno i jakos tak mi nie pasuje. Wyglada wiec na to ze w pewnym wieku trzeba brac slub i na faceta mowic po prostu maz

Żonobijka Konkubent też mi się tak kojarzy, ale często używam w żartach tego określenia. Partner jakoś za sztywno, ale jak ktoś mówi "Twój chłopak" na mojego blisko 35-letniego konkubenta to też się uśmiecham pod nosem.
Ale najbardziej drażni mnie określenie "Moja/Mój" - "Jadę z moją na sylwesrta w góry.", "Kupiłam mojemu zegarek pod choinkę." itp.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 18:21   #2457
Zamarzona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
To były praktyki w szkole czy poza szkołą? Pytam, bo ja miałam takowe w szkole i raczej wygłupieniem byłoby o tym pisać w CV.
Praktyki były w czasie roku szkolnego, ale nie odbywały sie w szkole tylko w zakładzie pracy. Miałam praktyki w trakcie szkoły w dwóch firmach. Przez dwa lata były to 2 miesiące praktyk i o tym napisałam w CV ( coś typu: październik 2011r i marzec 2012 praktyka zawodowa w firmie xyz) ale oprócz tego miałam praktyki z całą klasą w innej firmie jeden dzień w tygodniu przez 10 miesięcy roku szkolnego przez 3 lata nauki. I właśnie nie wiem czy to też się pisze czy nie?
Stary 2015-12-28, 18:23   #2458
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
W temacie małżeństwa (Szusz wróciła z nart i już można komentować):
Martyna Roszczypala 21 minut temu
Szusz ty kochasz tomka ?

Julia Blog 17 minut temu
No przecież to jest jej partner

Martyna Roszczypala 14 minut temu
To czemy sie nie ożenią ?

Dlaczego, no dlaczego ludzie są tak głupi i bezczelni?
To brzmi jak gimbaza
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 18:26   #2459
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez halszka5 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to to juz jest jakas obsesja. Zeby choc raz nie powiedziec sobie "mam to gdzies" i na pare dni odpoczac od neta.
Nie wiem co by zrobila Susz jakby wrzuciła na yt film, zdjecia na insta i FB i nagle znalazla sie na pare dni w miejscu gdzie nie ma internetu. Chyba by oszlala ze nie moze niczego ocenzurować.
Stary 2015-12-28, 18:29   #2460
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Żonobijka Konkubent też mi się tak kojarzy, ale często używam w żartach tego określenia. Partner jakoś za sztywno, ale jak ktoś mówi "Twój chłopak" na mojego blisko 35-letniego konkubenta to też się uśmiecham pod nosem.
Ale najbardziej drażni mnie określenie "Moja/Mój" - "Jadę z moją na sylwesrta w góry.", "Kupiłam mojemu zegarek pod choinkę." itp.
Noo, dla mnie też to już szczyt. Mój jest takie...takie...no prostackie A co do konkubenta i partnera to mam takie same przemyślenia. W wielu sytuacjach, żeby zaoszczędzić sobie nerwów i czasu po prostu mowię "mąż". I tak nikt tego nie będzie wryfikował a ci, co mają wiedzieć i tak wiedzą jak to między nami jest.
Chociaż jak przyjmowali mojego chłopaka do szpitala, to pani w rejestracji wpisała mnie jako...kuzynkę. No nic, najważniejsze,że miałam prawo dostępu do informacji o nim.
mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości