|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XV
To na mnie za ciemny był właśnie, wydawał mi się ok ale z tego co pamiętam one się chyba utlenialy minimalnie. Nie pamiętam dokładnie bo to 2 lata temu było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Konto usunięte
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | ||
CzekoladoweLove
|
A co tam, YOLO, jak to mówi gimbaza
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Wtajemniczenie
|
Jaki odcień bierzesz? Chętnie odkupię jak coś, bo to najlepszy podkład jaki miałam
![]() ![]()
#2195 |
Shoe addict :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
With Beauty In Love
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
CzekoladoweLove
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
|
Ale pędzicie
![]() ![]() ![]() Dziś byłam na tych pseudo-wyprzedażach i generalnie lipa straszna ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam też w S. i kiepskie mają wyprzedażowe produkty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Rozeznanie
|
Ja otrzymałam dziś przedświąteczne zamówienie z boxem z D.
Box marny, miniatura tuszu EL nie taka jak na zdjęcia tylko ta całkiem maleńka, za to Bioterm 3 tubki, a nie jedna, jak już ktoś pisał wcześniej. Torba sportowa męska dodawana do zapachu Dupont - świetna jakościowo i duża. Będę anulować zamówienie z kolorówką z D z boxem, więc gdyby ktoś chciał złapać piszcie. I powiedzcie mi, które szminki lepsze Tom Ford czy GIVENCHY? |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
CzekoladoweLove
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Nie, tylko Toma Forda Indian Rose. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś mocno poszalałam na wyprzedażach, aż sam TŻ przyznał, że mnie za mocno rozpuścił i nie umiem się hamować ![]() Dla mnie obie są podobne, tak samo kremowe i dobrze się nanosi, nie wychodzą poza kontur ust, są dość trwałe. Brałabym TF ale z serii Lips&Boy ( niestety kiedyś było więcej kolorów ) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, jakie teraz wchodzą kody do Douglasa i jaki był kod na box (może jeszcze uda mi się upolować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejam smsa z promocją z Estee Tylko do 31.12 przy zakupie 2 produktow do makijazu tanszy kupisz za - 50 %. Do 10.01 -30% na wybrany asortyment. Salon Estee Lauder Gal. Katowicka 605980614 Zniżka -30% jest na zestawy świąteczne, niestety żadnych kosmetyczek z miniaturami nie ma. Jest też kupon -100zl przy zakupach za 500zl. Ja wzięłam zapas pianki do mycia, zestaw miniatur z linii Nutritious i dwa mini tusze z kredkami do oczu. Z kuponem wyszło jak ze zniżką -20% Najgorsze, że ani pudru ani bazy w S. jeszcze nie kupiłam a tysiąc już poszedł. Gdzie to się leczy? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | ||
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też dostałyście z fejsa prośbę o podpisanie się pod petycją w obronie weterynarza, który pomagał bezpańskim zwierzętom? http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...rza,id,t.html\ Czy to tylko do ekomaniaków wysyłają? Podpisałam tylko zastanawiam się, kto mi wysłał tę petycję.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-12-28 o 17:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
CzekoladoweLove
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Zamówiłam podkład ![]() ![]() Twoje produkty Cena jednostkowa Ilość Kwota Lancôme Teint Miracle | 010 Beige Porceleine | #280310 179,00zł 1 179,00zł Oferta promocyjna Oferta: Rabat 30% na makijaż dla Klientów Gold -53,70zł Próbki Thierry Mugler Alien - Woda perfumowana - 1,2 ml 1 Kenzo Kenzo Jeu d'Amour - Woda Perfumowana 1 ml 1 Sephora Chusteczki do ekspresowego demakijażu oczu 1 Udział w kosztach DPD Dostawa przewidziana najpóźniej w ciągu 1-4 dni 9,90zł Wartość z VAT Twojego zamówienia 135,20zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() Za to ja dziś poszalałam ![]() -dwie piżamki w Etam ( zresztą kolejne już w tym miesiącu ![]() -w Kazarze kupiłam kolejne w tym miesiącu szpile http://www.kazar.com/pl/sklep/7080-c...080-01-00.html -w SP jest jakaś promocja drugi produkt za 1 gr czy coś takiego akurat kupowałam pomadkę Maybeline i drugą dostałam za 1 gr i tak samo z Essie brałam wysuszacz do lakieru i lakier dostałam za 1 gr ( wzięłam pealry white ), do tego szampon i żel do mycia buzi La Roche - no i weszłam do Sephory, z pielęgnacją na razie jest nędza, perfumy też szału nie było jedynie Karl Lagerfeld był po 99 zł i Chloe Love Story za 119 zł ,ja kupiłam *podkład ELDW To Go http://www.sephora.pl/Makijaz/Cera/P...To-Go/P2343003 *płyn do mycia pędzli *lakier OPI http://www.sephora.pl/Makijaz/Paznok...necka/P2290006 kolor Gimme a Lido Kiss *błyszczyk Marca Jacobs Boom Boom ( podobno go wycofują ) http://www.sephora.pl/Makijaz/Usta/B...kolor/P1728011 http://ecx.images-amazon.com/images/...eL._SY355_.jpg * zestaw kredek i tusz Estee Lauder http://www.esteelauder.pl/product/14...ering-Eyes-Kit Z próbek dostałam My Burberry i Tokyo Smile Masaki Matsushima, krem Chanel CC i krem pod oczy Rexeline. Próbki słabe, u siebie pewnie dostałabym coś lepszego ![]() chciałam zestaw Chloe albo Narcisco Rodriguez ale nie było ![]() ![]() jeszcze tylko online zamówię bazę pod podkład i będę zaspokojona Oczywiście miałam bana na ustowe, więc oprócz MACa w D, mam MJ i 2 Maybelline ![]() ![]() ![]() -i w Mohito sukienkę z kieszeniami http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress I jak to stwierdził Tż: do końca roku ban na zakupy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | ||
Makeup challenge winner
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: Przeszukałam moje zapasy i znalazłam trzecią paletę MAKEUP REVOLUTION Iconic nowkę nieśmiganą. ![]() ![]() ![]() No to nie mam już takiego musu, żeby kupić coś w SEPHORA. Z trzech palet ICONIC 1, ICONI2 ICONI 3 to już można jakieś ładne makijaże wykombinować. Nałożę na dobrą bazę i jakoś dadzą radę ![]()
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-12-28 o 18:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Lady Dior
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Wtajemniczenie
|
Ooo, fajnie, bo to mój kolorek
![]() ![]()
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam oglądać zdjęcia zakupów ![]() Dziewczyny, mam nadzieję, że grzecznie się bawicie na spotkaniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | ||
CzekoladoweLove
|
Cytat:
Zakupy mega fajne ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Makeup challenge winner
|
W wielu miejscach jest o nim:
http://www.tvp.info/23356605/weteryn...nym-zwierzetom https://fr-fr.facebook.com/KronikaPr...93753684138273 Tylko się zastanawiam kto z fejsa wysłał mi infor. Stowarzyszenie Pomocy Jeży, czy nie wiem kto? ![]()
#2220 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.