|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Piers do przodu
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Parabel łączę się w bólu - od kilku dni ciągnie mnie prawa strona i oko mam non stop załzawione
![]() ![]() ![]()
#3272 |
Zakorzenienie
|
sprawdziłam w sklepie zooplus (mają dobre ceny na karmę, na 100% lepsze niż w sklepach stacjonarnych)
Karma typu Purina Ona, Perfact fit, Whiskas ![]() ![]()
![]() |
#3273 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie no, wiadomo . Dla tego leci Bosch mix, a potem będzie Taste. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Fajny dzien - polazłam do zarowni z wymiana na tańsze na % i zaoszczedziłam 240 zeta
![]()
#3276 |
Zakorzenienie
|
Tylam zdychajace na zatoki
![]()
#3277 |
Zakorzenienie
|
tylko na początku mieszaj im tego bosza z karmą którą teraz jedzą, ale to też pewnie wiesz
![]()
![]() |
#3278 |
Mother of Cats
|
Stazja, mam niezagospodarowaną końcówkę Taste of the Wild Rocky Mountain (ok. 300 g). Jeśli chcesz, pchnę Ci to pocztą na próbę dla Twoich futer. Nasze dwie po wprowadzeniu Royala nijak nie chcą żryć Taste, a trzecia na razie wciąż go jeść nie powinna, żeby doleczyć podrażniony przewód pokarmowy - więc ta resztka leży i się kurzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to akurat wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
Melduje że jesteśmy już w domu
![]() ![]() Dzięki za wszystkie mile slowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba kiedyś, za jakiś czas skrobnę Ci pw, żeby dopytać o szpital, bo jednak powinnam rozważyć. Tzn, tak naprawdę to on jest ponoć rewela i nie mam się do czego przyczepić, ale jedyne co mnie martwiło, to fakt jak bardzo jest oblegany, ilość porodów rocznie, więc celowałam w Raciborską. No ale to są takie dywagacje wiesz, na sucho, co ja wiem? Nic nie wiem. Jedna przyjaciółka z Bonifratów zadowolna mega, ale tylko z priw położną. Kuzynki przeżyły tam traumy, wiadomo, każdy przypadek jest inny. Doszłam do takiego stanu, że bałam się już kogokolwiek pytać. Postanowiłam zatem na Twoich wrażeniach się oprzeć i już nikogo nie słuchać, bo nigdy się nie zdecyduję. Na razie jednak należy Wam się spokój ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-28 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się obżarłam ciasteczkami korzennymi i to, że przebiegłam wcześniej 8km chyba już nie ma znaczenia:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Wpisz tu zomzing
|
seniorowe są bardziej porowate i jakby elastyczne, ale zasadniczo nic miękkiego nie spotkałem. Zwierz problem zębowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jak już się troszeczke nacieszycie, to zdjęcie maleństwa prosimy ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. A to mendy...czyli ja też nie mam na co liczyc ![]() Dobrze,że załapalam sie na to - 25 ... A teraz poważnie rozważam zakup pełnowymiarowego Annabel, też się świetnie spisuje. Zdecydowanie mocniej kryje, czasem jednak potrzebuję czegos takiego... Ale na razie spokojnie pozużywam probki z DD. No i ponowne testy Lucy Minerals, i decyzja czy wylatują czy zostają, bo leżą pelne wymiary ale nie pamiętam kiedy ich ostatnio używałam... Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Mother of Cats
|
![]() Jak się czujesz? Śpisz czy nie bardzo? Jak młodzian przyjął przybycie do domu? I w ogóle: foty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak na razie nie bierzesz, to bym nie pytala. No bo jak Ci dadzą jakieś - 20 % z jednodniowym terminem ważności? Jak b ędziesz miała plan brać, to wtedy się upomnij. Coś w stylu, ej, a co z moją zniżką? Miesiąc temu urodziny mialam, obiecywaliście zniżkę, a tu nic, czekam i czekam, pewnie @ nie doszedł, wyślijcie kod jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem po tak ciężkim dniu z alzheimerem, że po prostu mózg mi się ugotował z nerwów. Nie wiem co będzie, jak sobie pomyślę, że to początek, ja miałam ochotę uczynić dziś z tego koniec tak z 2000 razy ![]() ![]() ![]() Ale nacieszam się spokoje tu i teraz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-28 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Widziałyście Mrau Cafe w Lublinie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A bazy Essence pod lakier używam i pod lakiery Chanel - lepszej dla mnie nie wynaleziono i nie wiem co będzie jak się skończy, bo już jej w sprzedaży nie ma ![]() Cytat:
2. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rejcz ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() |
#3292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, ale przynajmniej jakieś tropy i diganostyczne metody. Ja się tylko od drzwi odbijam, za każdym razem chudsza o kilka stówek. Trzymam za wyjaśnienie, i chyba zasugeruję kiedyś jakiemuś lekarzowi. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-28 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | |
Zakorzenienie
|
Rejcz
![]() Cytat:
https://orzechowska.wordpress.com/20...zami-kociarza/ Zakopane-zaklepane, za 10dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję Zakopanego ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
łoooohuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już miałam nożyczki w rękach przed chwilą, (na moje nieszczęście, mamy po sztuce w każdym pomieszczeniu) chciałam ściąć cały rozjaśniany szit. Jestem w szoku, że jeszcze tego nie zrobiłam (od miesiąca mam ochotę uczynić to za każdym razem gdy widzę się w lustrze). Sory za "marudas day" ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-28 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Niewyczymie.
|
Macham znad wiadra wymiotnego.
![]() Ślubny wyperfumował się dzisiaj Diorowskim Leather Oud. Cały salon śmierdzi mi teraz niczym krocze gladiatora. Grrr... Upolowałam sobie dzisiaj na wyprzedaży zestaw pędzli EcoTools za zawrotną kwotę 5 GBP ![]() Wojenka w rodzinie trwa. Okazuje się że Karyna wywinęła gorszy numer niż myśleliśmy... teraz kminimy jak zrobić, żeby za to bekła. Grrr. |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
To ja :)
|
Cytat:
Dziś na przykład poszłam na węgierski, bo zapomniałam, że jest przerwa świąteczna...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadrabiamy zaległości ![]() ja też wolę inne rejony ale znaleźliśmy z kominkiem i widokiem ![]() 2. u mnie nożyczki regularnie w użyciu, po 2 cm skracam, albo pojedynczo połamane i zniszczone ale intensywnie myślę o tym 'słodkim cappuccino' ponoć ładnie wychodzi i dość ciemno... ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() w biedrze wielkie granaty na ofercie ![]() Cytat:
moja 11-latka od dłuższego czasu przepuszcza kieszonkowe na karmy dla bezdomnych psów i kotów dla niej takie ograniczenie byłoby krzywdzące, bo potrafi zachować się przyzwoiciej od wielu dorosłych strzelających petardami od wigilii do trzech króli... ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-28 o 22:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale słuchając tego, docenię bardziej dni, kiedy jednak mi jest w miarę ok. Cytat:
Nooo w deskę, że się tak wyrażę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już wolę ten folk a angielski był całkiem przyjemny (tak na chwilę ![]() najważniejsza czystość i łazienka ![]() i żeby nie trzeba było czekać 20min na ciepłą wodę pod prysznicem na wyższych piętrach ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-28 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.