Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-28, 11:49   #4351
pechowianka
Zadomowienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II

Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
Moze mowa ciala tej dziewczyny zasugerowala Gregowi ze to podryw. Od tyle. A podryw pieknej nieznajomej podbudowuje za☠☠☠istosc
Wydaje mi sie ze da sie odroznic kiedy ktos zagaduje ot tak a kiedy to podryw, bez dorabiania ideologi i szukania drugiego dna
Można odróżnić ale nie po jednym zdaniu .....
Wydaje mi się że kolega Gregorius_ troszeczkę nadinterpretuje zachowanie kobiet.
To że kobieta zagada , probuje doradzić nie oznacza że zauroczyła ją Twoja przewspaniałośc tylko popropstu zwyczajnie jest miła.

Przerażający jest fakt że jedno zdanie dziewczyny w sklepie wzbudziło u Ciebie takie emocje że poczułeś potrzebę pochwalenia się tym na forum .
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 12:32   #4352
unknown_woman
Raczkowanie

A mnie troszkę bawią te wasze sprzeczki :-P (zaraz się ktoś mnie uczepi ze to tylko wymiana zdań etc :-P i spoko)

Tez uważam ze można wyczuć 'fluidy' jakie prawdopodobnie dana osoba do nas 'wysyla',choć też oczywiście można się mylić. Takie jest zycie Żadne z obu stron 'sporu' nie jest w stanie stwierdzić jakie zamiary miała dziewczyna z perfumerii.

Jeśli Greg tak je odebrał to jego sprawa

Każde z was może się mylić

Ile ludzi tyle opinii i podejść bo mi też łatwiej zagadać do faceta który mnie nie powala,ale zdarzyło mi się tez zebrać w sobie i zagadać do takiego który mi się spodobał

Nie ma co analizować
unknown_woman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 13:02   #4353
BeMyLil
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Nie mogla wybrac innych osob, bo akurat te perfumy ktore zna wybierales Ty

No kontekst ok. Tylko , ze w moim odczuciu dla Ciebie kontekst sytuacji jest zawsze jeden - ze jestes za☠☠☠isty i wszystkie laski na Ciebie leca. Przynajmniej ja po przeczytaniu Twoich roznych anegdot wlasnie takie mam wrazenie.
Zgadzam się z Tobą w 100%, mam te same odczucia, czytam te wszystkie "śmieszne anegdotki" i się zastanawiam, jak przy takim stopniu za☠☠☠istości Gregorius ostał się jeszcze jako singiel.. Czy żadna nie godna księcia? A tyle było przecież osom księżniczek po drodze..
No ale nic, dobrze, że na wątku o singielkach, na forum o kosmetykach, znalazł się ksionże ze bajki co nas wtajemniczy w meandry umysłu ksienciuf

I zgadzam się z dziewczynami, że to totalna bzdura, że faceci tacy umęczeni są zdobywaniem kobiet.. Z własnych doświadczeń i doświadczeń koleżanek jak byk wychodzi, że jak facet, który lata za kobietą za wcześnie dostanie potwierdzenie, że kobieta jest chętna i "zdobyta", to momentalnie traci ochotę na dalszą zabawę. I u mnie tak się zdarzało zarówno w momencie, jak ja podrywałam jak i na dalszym etapie znajomości, kiedy to facet inicjował poznanie się. I ja na przykład z góry wiem, że nie ma co zagadywać do faceta, którym jest się zainteresowaną, bo nawet jeśli złapie haczyk, to nie z taką werwą jak facet, który sam sobie kobietę upoluje. Wolę odpowiednio go nakierować, żeby myślał, że to on mnie zdobył.

Nie chcę zapeszać, ale u mnie się dziejeee . Miałam cudowne święta
BeMyLil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 13:49   #4354
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unknown_woman Pokaż wiadomość
A mnie troszkę bawią te wasze sprzeczki :-P (zaraz się ktoś mnie uczepi ze to tylko wymiana zdań etc :-P i spoko)

Tez uważam ze można wyczuć 'fluidy' jakie prawdopodobnie dana osoba do nas 'wysyla',choć też oczywiście można się mylić. Takie jest zycie Żadne z obu stron 'sporu' nie jest w stanie stwierdzić jakie zamiary miała dziewczyna z perfumerii.

Jeśli Greg tak je odebrał to jego sprawa

Każde z was może się mylić

Ile ludzi tyle opinii i podejść bo mi też łatwiej zagadać do faceta który mnie nie powala,ale zdarzyło mi się tez zebrać w sobie i zagadać do takiego który mi się spodobał

Nie ma co analizować
Oczywiscie, ze tak. Ja tez nie jestem wrozka i ciezko stwierdzic, co ta laska miala w glowie.

Ale dziwi mnie przyjmowanie jedynej slusznej opcji i taka interpretacja sytuacji, ze to na pewno byl podryw, szczegolnie ze nie wiadomo co to bylo bo po jednym zdaniu ja bym tego nie stwierdzila Oczywiscie to mogl byc podryw, ale ja nie ogarniam takiego ...jarania sie takimi sytuacjami (zreszta nie pierwszy raz).

Zreszta swietnie to wszystko ujela pechowianka.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez BeMyLil Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą w 100%, mam te same odczucia, czytam te wszystkie "śmieszne anegdotki" i się zastanawiam, jak przy takim stopniu za☠☠☠istości Gregorius ostał się jeszcze jako singiel.. Czy żadna nie godna księcia? A tyle było przecież osom księżniczek po drodze..
No ale nic, dobrze, że na wątku o singielkach, na forum o kosmetykach, znalazł się ksionże ze bajki co nas wtajemniczy w meandry umysłu ksienciuf

I zgadzam się z dziewczynami, że to totalna bzdura, że faceci tacy umęczeni są zdobywaniem kobiet.. Z własnych doświadczeń i doświadczeń koleżanek jak byk wychodzi, że jak facet, który lata za kobietą za wcześnie dostanie potwierdzenie, że kobieta jest chętna i "zdobyta", to momentalnie traci ochotę na dalszą zabawę. I u mnie tak się zdarzało zarówno w momencie, jak ja podrywałam jak i na dalszym etapie znajomości, kiedy to facet inicjował poznanie się. I ja na przykład z góry wiem, że nie ma co zagadywać do faceta, którym jest się zainteresowaną, bo nawet jeśli złapie haczyk, to nie z taką werwą jak facet, który sam sobie kobietę upoluje. Wolę odpowiednio go nakierować, żeby myślał, że to on mnie zdobył.

Nie ma co juz ciagnac tego tematu Trzeba dac spokoj Gegoriusowi.

Nowy Rok sie zbliza -nowe nadzieje, nowe wyzwania

Fajnie, ze sie dzieje

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 15:38   #4355
lotta_983
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje !

Mam właśnie mały przykład na potwierdzenie tego co wyżej. Dostałam wiadomość na portalu. Treść bardzo obszerna i bardzo ciekawa. Facet niczego sobie. Wyłapałam, że chłop pisze, że jest nieśmiały, ale konkretny, że woli spotkanie niż długie pisanie. Z racji tego, że mam teraz trochę urlopu zaproponowałam kawę w tym tygodniu. I dostałam odpowiedź: dobrze, będziemy w kontakcie.

Serio?
Stary 2015-12-28, 15:55   #4356
unknown_woman
Raczkowanie

Coś w tym jest... Ja tez z tymi do których bywało ze pierwsza się odzywalam dostałam zlewke :-D. Jak ja olewalam faceta (bo średnio mi pasował) to zainteresowanie na maxa...

Rozmawiałam ostatnio o tym z kumplem, powiedział mi ze faceci boją się takich pewnych siebie kobiet,które wychodzą z inicjatywą. (Oczywiście to jego zdanie)
Stary 2015-12-28, 16:21   #4357
MonnieB
Zakorzenienie

Ja tez uważam ze coś w jest, za każdym razem gdy na początku znajomości ja sama inicjowalam kontakt to facet tracił zainteresowanie bardzo szybko. Ale znowu z moim exem było trochę inaczej, to ja w większości się staralam na początku znajomości a on dopiero gdy już byliśmy w związku. Sądzę że nie ma to reguły ale w większości przypadków ja raczej pozwalam facetowi przejąć inicjatywę.
Stary 2015-12-28, 16:34   #4358
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Z własnych doświadczeń i doświadczeń koleżanek jak byk wychodzi, że jak facet, który lata za kobietą za wcześnie dostanie potwierdzenie, że kobieta jest chętna i "zdobyta", to momentalnie traci ochotę na dalszą zabawę.

Super, oby tak dalej

A jak już jesteśmy w temacie, to z rzeczonym panem zgadza się teoria?
Bo ja mam jeszcze teorię, że jak ma coś być, to i bez głupich podchodów od początku wszystko idzie w miarę gładko
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:41   #4359
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Mówię o takiej kilkutygodniowej-kilkumiesięcznej znajomości, nie pierwszych randkach

Co do reszty co przypadkiem skasowałam z cytatu i nie chce mi się szukać- taaa no jasne, ćwiczmy sobie 'wyrywanie perełek' cudzym kosztem, najlepiej biednych zapatrzonych w nas ludzi

Też tak mam. Chyba nie da się tego pozbyć, ale próbuję.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Odzywajcie się, dziewczęta Tylko nie raczcie trzema opowieściami o dzieciach dziennie jak co, poza tym jak dla mnie spoko
Nie. Zagadywanie w ramach luźnej rozmowy. Przecież zagadując zazwyczaj nie wiemy czy ktoś jest w naszym typie. A jak zagadamy do takiej która raczej nie jest w naszym typie a my nie jesteśmy w jej lecz jest szansa na luźną rozmowę. To chyba nie jest ranienie gdy się komuś nie spodobamy

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Według mnie też da się odróżnić bez problemu.
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:48   #4360
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Super, oby tak dalej

Bo ja mam jeszcze teorię, że jak ma coś być, to i bez głupich podchodów od początku wszystko idzie w miarę gładko

No i wg mnie ta druga teoria jest najlepsza jak coś ma być to jakieś durne podchody są niepotrzebne bo faceta nie obchodzi czy zaproponujesz drugie, trzecie, ósme czy nawet pierwsze spotkanie. Będzie się cieszył ze wszystko dobrze idzie. A jeśli odpuszcza bo jest za łatwo to i tak w końcu by odpuścił.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 18:37   #4361
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Super, oby tak dalej

Ja tez mam taka teorie I jezeli facet jest normalny a kobieta mu odpowiada to raczej bedzie sie cieszyl , ze ona wykazuje zaineresowanie.

Poza tym nie wyobrazam sobie nie odezwac sie do faceta, wtedy gdy mam na to ochote, bo on moze stracic zainteresowanie. Strasznie nie lubie takich ogonow myslowych. Jezeli tak by bylo tzn ze to zaineresowanie i moje oddzialywanie na niego bylo bardzo marne, wiec i tak predzej czy pozniej ten kontakt by sie wykruszyl :P

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

Stary 2015-12-28, 18:51   #4362
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Nie. Zagadywanie w ramach luźnej rozmowy. Przecież zagadując zazwyczaj nie wiemy czy ktoś jest w naszym typie. A jak zagadamy do takiej która raczej nie jest w naszym typie a my nie jesteśmy w jej lecz jest szansa na luźną rozmowę. To chyba nie jest ranienie gdy się komuś nie spodobamy
To zwracam honor

Zgadzam się z Wami, dziewczyny
Stary 2015-12-28, 19:48   #4363
Erykah_B
Rozeznanie

Powiem Wam, że byłam dzisiaj na spotkaniu z przyjaciółką, taką kumpelą od serca i rozmawiałyśmy długo o budowaniu relacji, bo akurat rozpadł mi się związek i wiadomo nikt tak nie pomoże w takich sytuacjach jak inna kobieta a najlepiej całe ich grono. W każdym razie miałyśmy takie wnioski, że to jest strasznie trudne, żeby zbudować wartościowa relację, nie jest prosto znaleźć sobie kogoś kto do Ciebie pasuje w ogóle, bo można kogoś kochać a i tak będzie zgrzytać, bo na zawsze to można mieć AIDS a reszta rzeczy jest na chwilę choćby nie wiem co, że to wszystko zawsze boli, że człowiek jest w życiu sam, ale najbardziej boli jak się nie wyciąga wniosków. A znam masę osób które w zwiazkach powtarzają te same schematy, wiążą się z tymi samymi typami ludzi. No i jak żyć?
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 19:59   #4364
unknown_woman
Raczkowanie

Kurcze a ja mam głupi 'problem' i nie wiem co robic;-)

Dodam, że jak znam siebie i swój organizm to pewnie podjąć decyzji nie umiem ze względu na...ten nieszczesney pms ;/ (Wiem jak to brzmi, porażka i żenada na maxa, ale cholera u mnie hormony wtedy robią straszne spustoszenie w emocjach:-()

..no więc jakiś czas temu po imprezie firmowej ludzie porozchodzili się po lokalach (firma liczy ponad tysiąc osób). W tym, do którego poszlam z moja ekipa było sporo osób z firmy. Impreza dość zakrapiana, wszyscy się dużo bawili. Sama sporo tańczyłam z kolegami i w którymś momencie nie mając już sił usiadłam sobie gdzieś z boczku obok faceta, którego kojarzę z produkcji. Przychodzi często do biura łączonego z naszym wiec kojarząc go, tak zwyczajnie zagadalam. Chwilę miło rozmawialiśmy o ☠☠☠☠☠☠☠ach, kolega ogólnie mnie nie kojarzył :-D Gdy poszlam się bawić zostałam znów 'wzieta w obrpty' taneczne kolegów ale widziałam ze ten gdzieś się czail ale jednak już nie Podszedł.

Znalazł mnie na fb, kilka razy zagadal i wczoraj spytał czy się z nim wybiorę na spacer. I tu pojawia się moja rozterka... Sama nie wiem czy mi się podoba a jakoś nie mam sil na ewentualne tłumaczenie się z braku ewentualnego zainteresowania jeśli zgodziłabym się na spotkanie. Średnio mi się tez widzi spotykanie sie z kimś z pracy bo wiem jakie są plotki i głupie gadki.. Z drugiej strony chłopak wydaje się w porządku, fajnie się rozmawiało jest młodszy o rok i widziałam go na portalu.

Głupie to ale po prostu sama nie wiem co zrobić.. Co myślicie? Wiem że brzmie jak nastolatka :-P. Ale może coś poradźicie?;-)
Stary 2015-12-28, 20:08   #4365
Erykah_B
Rozeznanie

Moim zdaniem pójście na spacer to nie zobowiązanie i nikt od tego nie umarł, śmiało idź )
Stary 2015-12-28, 20:16   #4366
unknown_woman
Raczkowanie

Erykah dzięki za odpowiedź

To chyba obawa przed ewentualnym tłumaczeniem się.. Ach sama nie wiem. Miałam kilku panów w życiu co mieli wielki problem ze nie jestem ostatecznie zainteresowana..

Spoko, może pójdę.

Jakaś taka nieogranieta jestem.

...i cycki mnie bolą niemiłosiernie :-P
Stary 2015-12-28, 20:21   #4367
Erykah_B
Rozeznanie

No, ale nie wiesz czy tym razem będziesz się musiała z czegokolwiek tłumaczyć, a w razie czego po prostu miło spędzisz czas Myślę, że nie ma w tym nic złego - jak pójdziesz - daj znać, jak było
Stary 2015-12-28, 21:44   #4368
Zorzoli
Zakorzenienie

Cytat:
i to by chyba bylo sedno sprawy. Mi jak sie ktos podoba to nawet wole jak jest odrazu "dostepny" i czuje, ze chce sie ze mna spotkac a nie jakies gierki i udawanie

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 00:51   #4369
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że byłam dzisiaj na spotkaniu z przyjaciółką, taką kumpelą od serca i rozmawiałyśmy długo o budowaniu relacji, bo akurat rozpadł mi się związek i wiadomo nikt tak nie pomoże w takich sytuacjach jak inna kobieta a najlepiej całe ich grono. W każdym razie miałyśmy takie wnioski, że to jest strasznie trudne, żeby zbudować wartościowa relację, nie jest prosto znaleźć sobie kogoś kto do Ciebie pasuje w ogóle, bo można kogoś kochać a i tak będzie zgrzytać, bo na zawsze to można mieć AIDS a reszta rzeczy jest na chwilę choćby nie wiem co, że to wszystko zawsze boli, że człowiek jest w życiu sam, ale najbardziej boli jak się nie wyciąga wniosków. A znam masę osób które w zwiazkach powtarzają te same schematy, wiążą się z tymi samymi typami ludzi. No i jak żyć?
Bardzo fajnie o wszysko ujelas i zgadzam sie z tym w pelni. Sama doszlam do podobnych wnioskow niedlugo po rozstaniu, dlatego uznalam ze nie ma co sie tak uczepiac "tych zwiazkow", jak cos wyjdzie to wyjdzie, a jak nie to nie i tyle. Temat zwiazku to dosc ciezki temat. Po prostu nic nam nie da gwarancji powodzenia, czasami w ludziach wypala sie uczucie, zwiazek moze nie przetrwac proby czasu itd. Na pewne czynniki zwyczajnie nie ma sie wpywu, a juz na odczucia innych osob szczegolnie

Stary 2015-12-29, 03:06   #4370
Qrola
Raczkowanie

Dziewczyny od czasu z rozstania z moim eks mineło prawie 2 miesiace i byłam do tej pory na 4 randkach w sumie jak na mnie to sporo :p
Powiedźcie wy tez tak macie? 3 facetow wydało mi sie po prostu tragicznych, a przyznaje ,ze ich poznałam akurat w internecie , oni nadal do mnie wypisują. Nie wiem co robic póki co milcze i zaczełam sie zastanawiac czy to nie jest moja wina, jak poznam jakiegos chlopaka to uciekam bo zaczynam go porównywać do byłego i wydaje mi sie kiepski. Nie wiem czy sobie odpuścić jakiekolwiek randki jak na razie bo jest zbyt wczesnie czy brak zainteresowania jakimkolwiek mężczyzną oznacza to ,ze nie spokałam przez te 2 miesiace jeszcze fajnego . Jak myslicie ? Bo zaczynam się bać ,ze mi się długo żaden inny facet nie spodoba.

Edytowane przez Qrola
Czas edycji: 2015-12-29 o 03:13
Qrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 06:43   #4371
Zorzoli
Zakorzenienie

Qrola jak to byl prawdziwy zwiazek a nie jakies kilkumiesieczne chodzenie za raczke to 2 miesiace to bardzo malo. Lepiej sobie odpusc a nie odrazu rzucasz sie w internetowe randki.

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 08:01   #4372
MonnieB
Zakorzenienie

Według mnie są różni ludzie. Ja zerwałam w październiku i juz w grudniu się z kimś spotykalam, byłam po prostu na to gotowa bo to ja odeszłam, uczucie się wypaliło niestety. A byłam z exem prawie 3 lata razem. Tylko ze nie szukałam nikogo, po prostu poszłam na imprezę i kogoś tam poznałam. Ale szybko się skończyło, facet nie był dla mnie zdecydowanie, do dzisiaj czasami do mnie pisze ale przestałam odpisywać.

Po mojej randce był ten jeden telefon i cisza. Gadaliśmy tez chwile na watsapp, ja napisałam ostatnia wiadomość, on przeczytał i juz nie odpisał. Powiem wam szczerze ze dawno nie było mi wszystko aż tak obojętne. Ja wyraziłam chęć na kolejne spotkanie, teraz w jego rękach jest czy spotkanie się odbędzie. Zobaczymy
Stary 2015-12-29, 09:47   #4373
sensitiveskin
Raczkowanie

Siedzę teraz w Polsce na świętach i szczerze mówiąc, to tęsknię za swoimi znajomymi itd. Myślałam, że się chociaż obkupię na wyprzedażach, ale niestety niczego ciekawego nie ma w sklepach (z roku na rok jest coraz gorzej, sam poliester i bardzo wtórne fasony), a pogoda nie sprzyja za bardzo spacerom i innym eskapadom.

Widzę jednak, że ta przerwa dobrze robi znajomości z moim "adoratorem". Często o nim myślę i chciałabym się w końcu spotkać i pogadać, tym bardziej, że dzień przed wyjazdem odmówiłam mu spotkania i chyba jest lekko obrażony, ewentualnie nielekko.
sensitiveskin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 09:48   #4374
BeMyLil
Raczkowanie

Cytat:
Super, oby tak dalej

Hm.. Zgadza się na pewno to, że samo z siebie to wszystko idzie dość gładko. Ja początkowo traktowałam tą znajomość bardzo koleżeńsko i przez to nie analizowałam, nie kombinowałam, ale też nie zaczepiałam jakoś szczególnie. Ogólnie ostatnio założyłam sobie, że dopóki nie poukładam paru swoich spraw, to nie będę narazie w nic poważniejszego się ładować.. no i trzymałam jakiś tam dystans, na pewno nie zamęczałam go swoją osobą ani nie inicjowałam za dużo kontaktu. Oczywiście, odezwanie się jak ma się ochotę nie jest niczym złym, ale na pewno do teraz on nie ma pewności, czy jestem "zdobyta", bo ja sama nie mam pewności co z tego może być. Spokój, luz i zero analiz. Będzie co ma być. I tak bardzo dużo przypadku jest w tej znajomości, więc los ma widocznie na to jakiś plan
BeMyLil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 19:38   #4375
pechowianka
Zadomowienie

Jakie macie plany sylwestrowe ??
Od czasów studiow nie traktuje sywestra jakoś szczególnie , w ost latach nie miałam specjalnego parcia na imprezy ,z reguły domówki a w tym roku nie mam ochoty nawet na to . Najchętniej bym sobie zrobiła kąpiel z książką i potem spanie ..Czy ja jestem dziwna ??
Stary 2015-12-29, 20:06   #4376
DopplegangerEddarda
BAN stały

Jestem znacznie młodszy od Ciebie i nie mam parcia, może pojadę na domówkę do znajomych a może nie. Trochę introwertyk ze mnie :P
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 20:11   #4377
_Mia
Zakorzenienie

Od większości znajomych słyszę podobne rzeczy
Po prostu impreza wtedy, kiedy akurat musisz bo jest okazja i tak trzeba budzi jakoś w ludziach sprzeciw

Ej, a czy to nie jest jakoś tak, że po 2 tysiącach postów zakłada się nowy wątek? Czy po 5?
Stary 2015-12-29, 20:22   #4378
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Od większości znajomych słyszę podobne rzeczy
Po prostu impreza wtedy, kiedy akurat musisz bo jest okazja i tak trzeba budzi jakoś w ludziach sprzeciw

Ej, a czy to nie jest jakoś tak, że po 2 tysiącach postów zakłada się nowy wątek? Czy po 5?
Po 5 tys.
Ja nigdy nie miałam parcia
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 20:48   #4379
pechowianka
Zadomowienie

Uff to jestem normalna
Stary 2015-12-29, 20:51   #4380
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ja tam nie miałam parcia tez, moj zeszłoroczny sylwester spedzony samotnie przed laptopem był jednym z najlepszych w tym roku akurat mam plany ale spokojnie będzie
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości