|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV
To super
![]() Często ciężko zgrać tak dietę z ćwiczeniami żeby ciało nadążyło. [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53925437]Ja po wizycie u gina, wszystko ok ![]() ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() To super że wszystko ok ![]() Hejo ![]() Co tam?Jak dziewczynki?Mikołaj był? ![]() Mam dziś spadek formy okropny.Na nic nie mam siły.Zrobilam dziś tylko pranie i ugotowałam zupę a czuje się jak dętka.Leżę pod kocem i odpoczywam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Kanwa mam nadzieje ze Czarek jeat zdrowy
![]() Moja mama od wczoraj ma katar ale mam nadzieje ze to nie jest kolejny wedrujacy wirus ![]()
![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Moj syn odrzucił pierś...
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Czesc Buu.
Kiss, co sie stalo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
A bo ja kurna wiem co mu się stało. Jadł normalnie z piersi i z dnia na dzień mu odbiło i wydziera się jak opętany przy niej. Nie wiem co jest grane.
Dzisiaj walczyłam z nim dobre 3 godziny aby coś zjadł z piersi. Az się podałam i zrobiłam mm ale wcześniej wciągnęła sobie mleko z piersi. Wymieszalam i zjadł aż 120. Padł jak zabity po tym i spał aż do teraz. Dopiero teraz go kapiemy trudno pójdzie później spać.
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
Elinka dukanem sie wykonczysz nie ma sensu. Nerki wysiadaja to wyniszcza organizm.
Kiss masakra coz mu siedzi w tej malej glowce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Konto usunięte
|
Kiss a nie zmieniłaś ostatnio perfum/żelu pod prysznic? Moze mu nie pasuje zapach? Albo pierś za twardani nie może chwycić?
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mojej koleżanki synek odrzucił pierś około 7 m-ca. Zaczęła mu dawać butelkę mm na noc żeby dłużej spał i po paru dniach cycek już był bleee. Cali Dominik chętnie je nowe jedzonko ? Ja tam wszystkich podziwiam którym udało się schudnąć, bo trzeba mieć silną wolę, której mi brakuje. Ja muszę zwalić brzuch i boczki, ale mi się nie chce już ćwiczyć ![]() ![]() Lwica a Ty jak się czujesz, bierzesz jakieś leki ? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- buu dziewczynki zadowolone z prezentów ? Mój łobuz dostał m.in. 3 duże opakowania lego i nawet ich nie złożył, bo mu się nie chce ![]() Tak w ogóle co dostały Wasze dzieciaczki ? Chwalić się ![]() Moja gwiazda dostała zabawki i ciuszki od szwagierki. Chyba z 6 sukienek, sweter i płaszczyk. Wszystko Next. Ile ten dzieciak ma cuchów OMG. Nie mam kiedy nawet tych kiecek zakładać.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-12-28 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kochana to nie odrzucenie a taki okres. Polowa mam marcowyxh przez to przechodzila..wiekszosc.d wukrotnie. to taki okres. Chyba jakis skok. Nikt nie wie dlaczego ale wlasnie doklasniw tak. Dzieciaki walcza przy piersi, rycza. Masakra. Ale po max 2 tyg. No rekordzista mial tak 3 przechodzi. Cytat:
Co do odchudzania ja tez mam problem. Kiedys zrzucilam 10 kg i poszlo sprawnie. Teraz mam okolo 7 do max 10 i nie moge sie zabrac. Ale glownie to wlasnie nie moge sie zabrac a nie ze nie moge schudnax
![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ze tak zapytam czemu uważacie że dieta dukana jest nie zdrowa? macie jakiś powód czy poprostu słyszeliście ze jest nie zdrowai tyle?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1754 |
Konto usunięte
|
Elinka ja czytałam badania na ten temat. Organizm po prostu nie umie strawić tak dużej ilości białka i nadmiar odkłada się np. w wątrobie. Poza tym przebiałkowanie sprzyja tworzeniu się kamieni w nerkach i powoduje utrudnioną filtrację (stąd zalecenie w dukanie, żeby pić ok. 2.5-3l wody/dzień).
Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Konto usunięte
|
Dokładnie- dla nerek nie jest dobrze jeść tyle białka
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53931925]Elinka ja czytałam badania na ten temat. Organizm po prostu nie umie strawić tak dużej ilości białka i nadmiar odkłada się np. w wątrobie. Poza tym przebiałkowanie sprzyja tworzeniu się kamieni w nerkach i powoduje utrudnioną filtrację (stąd zalecenie w dukanie, żeby pić ok. 2.5-3l wody/dzień). Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() O dokladnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Konto usunięte
|
Też byłam na tej diecie i mi cera się psula - chyba z braku witamin
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem to nie jest wyjście ale tak wnerwionego dziecka nie miałam jeszcze. Próbowałam w ciemnym pokoju dać mu jeść potem chodząc. Smarowałam mu cycka moim mlekiem. Az musiałam iść odciągnąć mleko by nie dopuścić do sytuacji z przed wczoraj. Wykończe się przy tym małym terroryście. Cytat:
I popieram co napisała Gryzia. Ja będę mieć problem z odchudzaniem bo moja tarczyca świruje w ciąży nie przekraczała poziomy 1, a teraz po porodzie mimo zmiejszenia dawki jest na poziomie 2.5 ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53929209]Kiss a nie zmieniłaś ostatnio perfum/żelu pod prysznic? Moze mu nie pasuje zapach? Albo pierś za twardani nie może chwycić? Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Nie Gryziu nic nie zmieniłam. Podejrzewam że zaczął się u nas skok 14 tygodnia bo on urodził się o tydzień później to skoki przechodzi wcześniej. Chyba wykituje, zmienność nastrojów to on ma po mnie nie ma co.
![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
no właśnie wystarczy pić odpowiednią ilość wody i jest ok czyli trzeba się dokładnie zaleceń trzymać na byłam na tej diecie 8 miesięcy i kompletnue nic mi nie jest i nie było po niej
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Elinko moze ci sie wydawac ze nic po niej nie jest,ale powiem ci tak to twoj wybor zrobisz jak bedziesz chciala. Poczytaj o niej troche w necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja piłam tyle wody ile zalecali i mojemu organizmowi nie służyła.
![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
powiem Wam ze myślę tak bycie grubaskiem też nie jest zdrowe na cw serio brak czasu więc nie mam wyboru a chce być sexi mama
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Elinka zeby byc sexy mama nie trzeba bawic sie w dukana. Wystarczy zdrowa dieta chocby bez cwiczen kg beda spadac wolniej ale za to bez obawy o zdrowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Elinka, zrobisz jak uwazasz, ale Dukan to straszna glupota. Na srudiach mialam zajecia z dietetykiem. Ogladalam dokument. Facet mial miec zakaz wykinywania zawodu. Straszne szkody wyrzadza taka dieta. Dietetyk i jeszcze raz dietetyk i nie wystarczy tylko pic. Uparta jestes ale naprawde masz dziecko nie rob sobie krzywdy. Sa inne diety.
Powiem ci to, co nam mowila dietetyk. Przy takiej diecie spala sie bialko ustrojowe, cxyli budulec naszych organow a tluszcz w dalszej kolejnosci. Chudnie sie szybko, bo to tak jakby sie wprowadzalo organizm w stan chorobowy. Edytowane przez Calineczka 27 Czas edycji: 2015-12-29 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Konto usunięte
|
Moje 3tygodniowe Love
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Konto usunięte
|
Byliśmy u pediatry. Waga 3250
![]() ![]() ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
fiona to na bogato u was
starsza dostala grzybobranie,szalonego fryzjera,koraliki bidos,ksiazeke z puzzlami butik minnie,pelno slodyczy,kubeczek porcelanowy z kroliczkiem,kubki z minionkami,taka gre elephunten czy cos takiego co sie lapie motylki,ale ona miala urodziny przed wigilia wiec czesc byla na urodziny a czesc pod choinke bo ja zarzadzilam ze maja nie przesadzac z prezentami ale nikt mnie nie sluchal,dostala tez cala siatke ciuchow od mojej tesciowej mlodsza dostala garnuszek na klocuszek stolik interaktywny sorter drugi taka kaczuszke jakies ksiazeczki i ubrania i chyba z 5paczek pampersow no i obie kase jeszcze dostaly poprzewraca im sie w glowie chyba magi skok czy nie skok ale nie zgodze sie ze to sie dzieje kiedy dziecko jest przejedzone innymi rzeczami,moja miala ten skok wtedy nic innego jeszcze nie jadla,i u nas to sie ciagnelo 2 miesiace to ja sie wykanczalam nerwowo i ona,bo ona byla glodna a piersi nie chciala,nic nie zmienilam w diecie kosmetykow nowych nie uzywalam polozna z ktora bylam w kontakcie mowila ze mam sciagac pokarm przystawiac ale ze dziecko nie moze byc glodne wiec mam podac mm aa bo byl czas ze jak poczula moje odciagniete mleko to byl wrzask a jak mm to jadla-a na serio nic nowego nie jadlam :/ jak tu nie popasc w jakis kryzys jak ja widzialam jak ona sie meczyla jeszcze jak to bylo wprowadzenie 1 butli na 3 dni to ok ale po miesiacu niestety szarpanie przy piersi nie ustawalo,zostalo juz do konca wiec jestem dumna ze i tak udalo mi sie ja karmic te 8-9miesiecy a ona malutko przybierala i wyniki morfologii miala na granicy normy elinko ja popieram dziewczyny,sa inne diety moja znajoma na dukanie zalatwila sobie nerki :/ w szpitalu wyladowala nie wiem jak teraz to wyglada-jej zdrowie bo mimo ze czasem jej cos pisze to ona mi nie odpisuje ale sie pochorowala przez dukana :/ odradzam kazdemu to nie sztuka zrzucic od razu te kilogramy kosztem czegos tak jak kolezanka ze studiow zaczela biegac,mega szybko zrzucila kg tylko ze sie dorobila mega kontuzji kolana :/ ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53934989]Moje 3tygodniowe Love ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Gryzia, jaki dżentelmen z niego pod krawatem. No no.
Jakbym karmila 8 miesiecy to peklabym z dumy Niestety u nas jak u buu. Na samym moim slaby przyrost i marniutko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Konto usunięte
|
Cali u pani dr był dzisiaj, musiał się ładnie zaprezentować
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
...
Filip ![]() Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2015-12-29 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.