Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-29, 10:45   #1261
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)

Emma no podobno nie rodzilas raz - znasz sie pewnie duzo lepiej niz ja ale na pewno nie lepiet od babki ktora cale zycie w tym temacie siedzi. Wiec skoro ona gada ze kupka schodzi wlasnie z gory to jej zaufam

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 10:47   #1262
Darkanddark
Zakorzenienie

Tak, mam komodę z przewijakiem, to było w zestawie, i do tego twardy przewijak z deska z tyłu. Kiedyś nawet wrzucałam fotę :-D ten sztywny kosztował tylko 10zl więcej niż ten miękki wiec wzielam taki, zresztą Pani w sklepie mówiła, że raczej wszyscy biorą ten utwardzany, jakbyś np chciała położyć go na łóżeczku czy coś. Myślę że dobrze zrobiłaś :-P

Co do apteki to zapytam siostrę, ona często coś zamawia w aptekach.
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 10:50   #1263
eeyesblue
Zadomowienie

tez sie witam przy porannej kawce obiecalam mezowi, ze na wolnym codziennie bede robic ja sniadania bo zawsze to on przygotowuje
dzisiaj lece na szczepienie
a jutro spotkanie z polozna i sluchanie serduszka

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Teraz pozostało mi czekać miesiąc i mieć nadzieję, że opóźnień już nie będzie, mama dostanie wszystko końcem stycznia i w połowie lutego mi wszystko dojdzie tutaj, zdążę sobie wszystko wtedy poprasować, dokupić co trzeba, a Małej się śpieszyć nie będzie i grzecznie do marca poczeka
Cytat:
Gdzie zamawiacie meble? Ktoś Wam robić będzie czy w sklepie?
nie denerwuj sie, na pewno zdazysz ze wszystkim moja wyprawka tez dojdzie gdzies w polowie lutego bedziemy miec gotowe wszystko tylko wypakowac, ustawic, poukladac i czekamy na bobasa

a jaki kolorek wozka wybraliscie?
my chyba bierzemy ten W8, jasny szary tylko stelaz zostal do ustalenia

a meble narazie mam tutaj upatrzone w dino.sklep.pl
smialam sie do meza, ze caly zestaw mebli taniej niz wozek
zastanawiam sie tylko czy te komody z przewijakami maja te przewijaki w ten sposob, ze mozna je sciagnac?
bo w sumie komoda bedzie w pokoju corci a lozeczko u nas, wiec przewijak przydalby sie na lozeczku..
Stary 2015-12-29, 10:51   #1264
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Ja wczoraj przejrzałam ta aptekę Gemini -pierwszy raz z życiu i w sumie się opłaca dla mnie ważne jest że przywiozą to domku i nie trzeba chodzić po sklepach/aptekach
ja mogę liczyć tylko na aptekę internetową. Tu nie wszystko dostanę, a i nie wszystko wiem jak sie nazywa, no i jednak w Pl zamówić mi taniej wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Emma no podobno nie rodzilas raz - znasz sie pewnie duzo lepiej niz ja ale na pewno nie lepiet od babki ktora cale zycie w tym temacie siedzi. Wiec skoro ona gada ze kupka schodzi wlasnie z gory to jej zaufam
ja się nie znam za bardzo, ale moim zdaniem dużo zależy też od organizmu i od samego porodu. Jednym zejdzie z góry kupa a innym nie.
Stary 2015-12-29, 10:55   #1265
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
My kupiliśmy komodę z przewijakiem Klups, ale jest dość szeroka, ok 83cm.
Cytat:
Tak, mam komodę z przewijakiem, to było w zestawie, i do tego twardy przewijak z deska z tyłu. Kiedyś nawet wrzucałam fotę :-D ten sztywny kosztował tylko 10zl więcej niż ten miękki wiec wzielam taki, zresztą Pani w sklepie mówiła, że raczej wszyscy biorą ten utwardzany, jakbyś np chciała położyć go na łóżeczku czy coś. Myślę że dobrze zrobiłaś :-P

bralas sama komode czy zestaw mebelkow? bo wlasnie ten mam upatrzony jak z jakoscia?
no i odp na moje pytanie, ze przewijak jest sciagany
Stary 2015-12-29, 10:55   #1266
Darkanddark
Zakorzenienie

Eeyesblue - tak, stelaż przewijaka jest zawsze ściągany i może się nawet przesuwać jak chcesz. Jest też możliwość przekręcić go z tyłu śruba żeby się nie ruszał
Stary 2015-12-29, 10:56   #1267
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
nie denerwuj sie, na pewno zdazysz ze wszystkim moja wyprawka tez dojdzie gdzies w polowie lutego bedziemy miec gotowe wszystko tylko wypakowac, ustawic, poukladac i czekamy na bobasa

a jaki kolorek wozka wybraliscie?
my chyba bierzemy ten W8, jasny szary tylko stelaz zostal do ustalenia

a meble narazie mam tutaj upatrzone w dino.sklep.pl
smialam sie do meza, ze caly zestaw mebli taniej niz wozek
zastanawiam sie tylko czy te komody z przewijakami maja te przewijaki w ten sposob, ze mozna je sciagnac?
bo w sumie komoda bedzie w pokoju corci a lozeczko u nas, wiec przewijak przydalby sie na lozeczku..
mnie jeszcze pranie i prasowanie będzie czekało, bo paka ubranek przyjdzie. Dopiero jak dostanę te z Pl będę wiedziała co dokupić tutaj i to mnie stresuje najbardziej

My wzięliśmy W11 + srebrny stelaż. Ja chciałam coś bardziej w szarość uderzyć, ale TŻtowi się spodobał ten to niech mu będzie Córcia jest jego oczkiem w głowie, to pozwoliłam mu wybrać co nieco

Nie chcę Cię straszyć, ale właśnie z tego sklepu zamówiliśmy wózek
Więc przed zamówieniem lepiej napisz albo zadzwoń do nich jaki termin wysyłki jest, żeby się nie okazało, że będziecie jak my miesiąc czekać. Chociaż może tylko my mamy pecha, bo ogólnie sklep ma opinię dobre
Stary 2015-12-29, 10:57   #1268
Darkanddark
Zakorzenienie

Widzę uprzedziłam Cię :-P ja brałam tylko komodę Klups biała, do tego białe zwykle łóżeczko Klups, wszystko kupiliśmy za jednym zamachem :-P
Nie wiem który model wzielas, ja mam 'radek' i powiem, że jakość materiału spoko ale trzeba mocno skręcić bo ja mam wrażenie ze trochę jest rozklekotane jakieś :-P
Stary 2015-12-29, 10:57   #1269
Bonku
Wtajemniczenie

ja tez siade i zamówie na necie wszystko w jednym miejscu, dark na necie opłaca sie kupic jak kupujesz wiecej rzeczy bo jak doliczysz przesyłke przy 2-3 rzeczach to wychodzi to samo co stacjonarnie
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:02   #1270
Darkanddark
Zakorzenienie

U nas to się póki co prezentuje tak. Meble chyba tu nie będą stały, ale to się pomyśli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1451383270469.jpg (26,1 KB, 45 załadowań)
Stary 2015-12-29, 11:05   #1271
Bonku
Wtajemniczenie

tez chce dać nunusiowi co najlepsze... moze powalcze o to kp z laktatorem moze troche tluszczu ze mnie wyssa.. haha co za egoistka matka

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

to moja motywacja, kobieta po 3 porodach z figurą jak marzenie https://www.facebook.com/15664234535...type=3&theater cross fit mama

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Dark! Sliczny zestaw a wózkiem sie nie przejmuj na pewno kupicie coś uparty Twój TŻ a sama sobie nie mozesz zrobić wycieczki po sklepach poogladac pomysleć a z nim dopiero jak juz sie zdecydujesz zeby faktycznie wejsc i kupić? ja tak zawsze robie, moj nie ma czasu nigdy a ja zakupy uwielbiam sama
Stary 2015-12-29, 11:05   #1272
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Dark, fajny zestaw . Tez bede miala biale lozeczko ale na razie jest problem (lozeczko bedzie po mniejszym siostr tz), bo ten maly jeszcze w nim spi. Takze "na gwalt" w styczniu bedzie je tz czyscil i malowal

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:06   #1273
Bonku
Wtajemniczenie

Dark ile dałas za łozeczko?
Stary 2015-12-29, 11:10   #1274
Darkanddark
Zakorzenienie

Nieznajoma, Bonku, dziękuję :-*

Bonku, nom, uparty i on nie cierpi jeździć po sklepach. Tak chyba zrobię, kupię bilet autobusowy i zrobię sobie wycieczkę po sklepach.
A łóżeczko kosztowało ok. 220zl.

Nieznajoma, my tak będziemy mieli z kołyska od bratowej.. Kupa roboty takie malowanie, a to jest obite ze chcecie pomalować czy zmienić kolor?
Stary 2015-12-29, 11:13   #1275
gosza82
Rozeznanie

Ja już od rana walczę w laboratorium..

Ja tych gównianych tematów boję się najbardziej bo mój mąż che być przy porodzie tak więc mam nadzieję że zdążę z tą lewatywą i niespodziane nie będzie

Widzę że jeszcze nie ma żadnych wyprzedaży wózków. Ja także mam problem czy kupować wózek 2w1 czy samą gondolę i później spacerówkę fajną lekką

Tak się cieszyłam swoim brzuchem że już nie ma skurczy i wczoraj pod wieczór dopadł mnie straszny ból brzucha dziś lepiej ale jeszcze tak jakoś nie wyraźnie tak więc leże. Mąż ma wolne to leniuchujemy

Monikmi urocza Ta Twoja siostrzenica jeszcze ten uśmiech...
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:16   #1276
Bonku
Wtajemniczenie

a które spacerówki są takie fajne lekkie? jakie polecacie? noo nie ma zadnych wyprzedaży ja to nawet na nie nie liczyłam bo ciezko było mi uwierzyć ze wózki po 1500 nagle przecenia 500zł
Stary 2015-12-29, 11:17   #1277
marta1986222
Zakorzenienie

Też powalcze o KP,przy Zuzi poddalam się po 3 miesiącach i bardzo żałuje, teraz postaram się by było inaczej.

Mi zrobili lewatywe w szpitalu i Byłam zadowolona bo nie martwilam się o żadne niespodzianki przy porodzie.

Ja dlatego zamowilam w aptece Gemini bo ceny przystępne i dla mnie jest ważne że przywioza do domu wszystko i nie muszę się martwić chodzeniem,nie zawsze w każdej aptece wszystko jest a tu mam wszystko na tacy.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:22   #1278
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
U nas to się póki co prezentuje tak. Meble chyba tu nie będą stały, ale to się pomyśli
Ooo super ten zestaw też chciałabym tak ustawić mebelki ale musiałabym wyrzucić kanapę z pokoju, więc odpada trzeba będzie kombinować.
Ogólnie zadowoleni jesteście z tych mebli Klupś? nie miałam wcześniej styczności.

Wzięłam sztywny przewijak bo wydawało mi się że ceratka jest łatwiejsza w utrzymaniu, zobaczymy jak się sprawdzi

Ja wybrałam zestaw Marsell http://allegro.pl/klups-lozeczko-mar...888591327.html i czekam na niego cierpliwie, dziś przyszedł mail że w ciągu 5 dni będzie, jak skręcimy to wrzucę focię

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:24   #1279
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Dark, materacyk kupujemy nowy. A reszte (szczebelki) pomalujemy na bialo. Bo teraz jest ciemny braz. A dla mojej Kruszynki chce biale

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:26   #1280
malinka9191
Zakorzenienie

Dark fajny zestaw

My w końcu też zamówiliśmy białe łóżeczko (a zawsze mówiłam, że nigdy białego nie wezmę), bo do tego, które chcieliśmy nie było barierki w takim samym kolorze Także u mnie osttanio wszystko na opak z wyborami, całkiem inne niż miały być
Stary 2015-12-29, 11:29   #1281
gosza82
Rozeznanie

Bonku nam babka w sklepie powiedziała żebyśmy się wstrzymali do nowego roku bo będą wyprzedaże starych modeli i czasami naprawdę można trafić

Co do spacerówek to modelu jakiegoś wybranego jeszcze nie mam na razie chodzę i obserwuję po ulicy po sklepach i słucham

Dark Monikmi super mebelki. My chcemy zamawiać w dino.
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:32   #1282
Darkanddark
Zakorzenienie

Nieznajoma - zdazycie z łóżeczkiem, wiem, że temat malowania mebli kiedyś się tu przewinął

Monikmi jakościowo spoko, ładnie pomalowane, grube drewno, nie jakaś tam płyta. Łóżeczko bez zastrzeżeń, ale komoda się trochę buja na boki.. Ale to może przez to, że tż nie przybił jeszcze tej płyty z tyłu :-P
Myślę że twardy przewijak to dobry pomysł :yes:

Śliczne mebelki :yes: czekamy na fotę.

Malinka - mówisz o barierce na drzwi? :-P
Stary 2015-12-29, 11:34   #1283
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
mnie jeszcze pranie i prasowanie będzie czekało, bo paka ubranek przyjdzie. Dopiero jak dostanę te z Pl będę wiedziała co dokupić tutaj i to mnie stresuje najbardziej

My wzięliśmy W11 + srebrny stelaż. Ja chciałam coś bardziej w szarość uderzyć, ale TŻtowi się spodobał ten to niech mu będzie Córcia jest jego oczkiem w głowie, to pozwoliłam mu wybrać co nieco

Nie chcę Cię straszyć, ale właśnie z tego sklepu zamówiliśmy wózek
a duzo bedziesz miala jeszcze do kupienia na miejscu? na pewno zdazysz
to my tez wlasnie wahamy sie przy W8 lub W11, narazie W8, zobaczymy co wyjdzie przy zamowieniu
wozek zamawiamy na pewno z allegro, tylko mebelki z tego sklepu chcemy, takze dzieki za info, bede pisac do nich

Cytat:
Widzę uprzedziłam Cię :-P ja brałam tylko komodę Klups biała, do tego białe zwykle łóżeczko Klups, wszystko kupiliśmy za jednym zamachem :-P
Nie wiem który model wzielas, ja mam 'radek' i powiem, że jakość materiału spoko ale trzeba mocno skręcić bo ja mam wrażenie ze trochę jest rozklekotane jakieś :-P
zastanawiam sie nad tym zestawem z szafa od razu
http://dino.sklep.pl/nowy/klups-dali...s-p-20552.html

dark, monkimi sliczne te mebelki

Edytowane przez eeyesblue
Czas edycji: 2015-12-29 o 11:36
eeyesblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:35   #1284
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Kinga ja mam takie samo podejscie do kp... jakos wcale mi sie nie usmiecha ciezko z domu wyjsc i częstsze karmienie niz mm.. a najbardziej mnie to denerwuje ze przyjda odwiedzic znajomi i beda zaglądac mi do cycków mnie to krępuje... siostra czy mama ok czy kolezanki bliskie ale szwagierki czy tesciowa to juz sobie nie wyobrazam przy nich cyca wywalić a znowu wyjsc i zostawić głupio, jak nie bedzie sie lało strumieniami to raczej nie bede walczyc o kp bo jestem strasznie niecierpliwa..
Ja karmić długo nie będę. Tyle co w szpitalu i może kilka dni w domu. Mam dziwny uraz i już dość cyckow mych. :-\ a ostatnio teściowa mnie rozwaliła...jej wnuka dziewczyna urodziła i ostatnio spotkali się na wigilii. Wiola wyszła do innego pokoju nakarmić mała a ta pognala za nimi bo chce zobaczyć :-\ no dziewczynę widziała może 5 razy w życiu Ale co tam.Ona chce popatrzec. I jeszcze opowiada, ze malutka tak się rozgldala za z tym cycusiem w buzi ze ciagnela go na wszystkie strony... co za baba :-[ za mną też tak lazila Ci mnie jeszcze bardziej zniechecalo. A ostatnio po wigilii przy wszystkich gościach zaczęła mnie umoralniac że każda kobieta powinna naturalnie chociaż raz urodzić i powinnam spróbować. Nooo super temat do pierogów z grzybami jak mam według niej rodzić....
Cytat:
G*wniane tematy :-D Ja chyba sobie zażyczę lewatywę w szpitalu, podobno nie jest to takie złe :-P
Eeee nie było źle. 2 minuty to trwalo wiec nawet nie zdarzylam się nad tym zawstydzic.
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Dark, fajny zestaw . Tez bede miala biale lozeczko ale na razie jest problem (lozeczko bedzie po mniejszym siostr tz), bo ten maly jeszcze w nim spi. Takze "na gwalt" w styczniu bedzie je tz czyscil i malowal
No właśnie też czekam na łóżeczko. Bratowa ma mała do większego łóżka przeprowadzić, Ale coraz bardziej zastanawiam się nad kupnem bo nie będę jej z pod pupy łóżeczka zabierać, chociaż to moje :-(
Stary 2015-12-29, 11:36   #1285
Darkanddark
Zakorzenienie

Bonku, a nam wczoraj znowu facet w sklepie gadał, że nie liczyłby na przeceny (mówił o bebetto), bo oni tam mają taki popyt i tyle zamówień, że nawet bez promocji ludzie będa kupować.. Wiec na bebetto nie ma co liczyć, nie wiem jak inne marki.
Wypowiadał się też o wózkach Quinn, że to przerost formy nad treścią :-D
Stary 2015-12-29, 11:40   #1286
benka99
Rozeznanie

Witam
Nie wiem czy już pisałam na tym wątku, termin mam na 10 marca, ma być chłopak, już drugi bo w domu mamy 3,5 letniego Maksia

Też zamawiam w Gemini i bardzo polecam, tanio, szybka wysyłka i wszystko ok.

Co do kp to ja też się teraz na to nastawiam, przy pierwszym dziecku nie byłam przekonana, w szpitalu żadna położna nie pokazała jak przystawiać małego, ale za to chętnie przynosiły mm. W domu miałam tak poranione piersi, że mały więcej chyba pił mojej krwi niż mleka, w dodatku ciągłe wizyty teścia czy szwagra... i poddałam się bardzo szybko. Teraz Maks ma alergię, azs, podejrzenie astmy, nie wiem czy ma to związek z tym że dostawał mm ale może gdybym karmiła piersią byłby odporniejszy? Takie moje przemyślenia...
Teraz staram się czytać jak najwięcej jak się przygotować i chcę spróbować, mam nadzieję że się uda.

W sumie to chciałam Was zapytać o jedno, nie wiem czy już był ten temat poruszany : myślałyście już o ubraniu na wyjście ze szpitala dla malucha? Połowa/koniec marca może być różnie. Myślałam o takim zimowym kombinezonie ale nie wiem czy opłaca mi się go kupować na np. 2-3 razy bo w kwietniu może być już 20 stopni ciepła..... no albo mróz
Stary 2015-12-29, 11:41   #1287
Bonku
Wtajemniczenie

No quinny sa śliczne ale czytałam ze wadliwe i spacerowka strasznie sztywna itd panienki nie polecamy na grupie quinny na fejsie owszem byly tez i takie zachwycone jednak dla mnie na 5negatywow 2 pozytywy nie robią wrażenia
Stary 2015-12-29, 11:46   #1288
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Łóżeczko bez zastrzeżeń, ale komoda się trochę buja na boki.. Ale to może przez to, że tż nie przybił jeszcze tej płyty z tyłu :-P
Mam nadzieję że i mój komplet okaże się solidny bo nie skonsultowałam się z Tż i nie chcę żeby mi gadał że jakiś badziew zamówiłam

Cytat:
zastanawiam sie nad tym zestawem z szafa od razu
Piękny gdybym tylko miała gdzie upchnąć taki zestaw to brałabym z niebieskim, mam fazę przy synku na ten kolor ale szary jest prześliczny, wszystko do niego pasuje

Ja codziennie przeglądam stronki i poluję na promocję na "mojego" expandera ale też póki co, nic nie tanieje chociaż też wypuścili nowy model, liczyłam ze Mondo potanieje ale póki co się nie zanosi

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:48   #1289
Darkanddark
Zakorzenienie

Darolka - taka teściowa to 'skarb'.... na co ona chce tak patrzeć? Przecież karmienie to dla mnie tak intymna sytuacja, prawie jak siedzenie na kibelku.. Albo tylko ja mam takie wyobrażenie. Jeśli teściowa wlazłaby mi do pokoju to bym ja wygoniła! Nos w sos! No chyba, że ktoś się nie krępuje to ok.. Miała swoje dzieci, ciekawe cy ona karmiła z cycem na stole przy wszystkich. A teorie odnośnie SN niech sobie wsadzi w.. :-P
'nie jesteś prawdziwa matka jak nie rodziłas naturalnie!! Do tego karmisz butelka! Skandal!'

A to łóżeczko to Twoje? To myśle, że masz prawo się o nie upomnieć. Niech bratowa trochę się pospieszy z kupnem nowego, bo Ty przecież potrzebujesz. Inaczej, jak łóżeczko jest jej. To raczej nie wypada.. Ale to Twoje wiec ja bym się nie krępowała.
Stary 2015-12-29, 11:48   #1290
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Malinka - mówisz o barierce na drzwi? :-P
o barierce, którą się później zakłada zamiast jednego boku w łóżeczku żeby przerobić łóżeczko na bardziej "dorosłe" łóżko

Cytat:
a duzo bedziesz miala jeszcze do kupienia na miejscu? na pewno zdazysz
to my tez wlasnie wahamy sie przy W8 lub W11, narazie W8, zobaczymy co wyjdzie przy zamowieniu
wozek zamawiamy na pewno z allegro, tylko mebelki z tego sklepu chcemy, takze dzieki za info, bede pisac do nich
generalnie to nie wiem właśnie
Na pewno pampersy, chusteczki, wanienka, ręczniki, płyny do kąpieli itp ale to wiem, że mam kupić i w styczniu zaczniemy na promocje patrzeć i kupować powoli. Ale nie mam pojęcia co z ciuszków mi przyjdzie. Mama naszykowała całą torbę wielką, ale mówi, że nie przeglądała co i ile czego jest ani w jakich dokładnie rozmiarach. Siostra zaś nie pamięta co do Pl wysłała i wiszę z ubrankami w próżni.
Nie chcę nakupować ubranek jak wiem, że mi przyjdą. Wolę na co innego pieniądze wydać, a tylko dokupić brakujące rzeczy, ale z tym musze czekać właśnie aż z Polski mi tamte dojdą

Ten W8 też fajny
Mi tam ogólnie to tylko ze 3 kolory nie pasowały, reszta była do przyjęcia, a że się zdecydować nie mogłam to wybrał mąż

Ja zamówiłam od nich wózek, bo mieli z fotelikiem jaki chcieliśmy a nigdzie indziej nie było go w zestawie. Normalnie bym też na allegro zamówiła, bo ceny podobne Teraz trochę żałuję, bo wystarczyło inny fotelik wybrać

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości