Mamusie czerwcowe 2016 cz.2 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-29, 17:54   #1891
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2

Ze smoczkiem nie pomogę. Nigdy nie używaliśmy i mam nadzieje ze teraz tak samo bedzie.

KOCURO mi mija 5 tydzień od wizyty i chętnie bym juz Okruszka zobaczyła. Ale jeszcze prawie dwa tygodnie...noo już widać brzuszek

EVELINKE nie martw się

LALARE nie przejmuj się.porzadna wyprawke zaczelam kompletowac w drugiej czesci ciazy, ale ciuszki kupowalam szybciej.

ZEBRAH zdrówka dla chłopaków!

EWKA u nas trojki i czwórki szły na raz plus jedna dwójka. Ale w sumie większej tragedii nie było. Wiem jednak ze przy takiej ilości zębów nie jest łatwo. Używasz camilli?

U mnie z libido jak u sliweczki.. Wieczorem sił nie mam, a w dzien nie ma jak.

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 18:08   #1892
kaska87
Zakorzenienie

moje libido jest na poziomie -1000000 ale na początku byłam nie do życia, a teraz jakoś nie wiem- ochoty brak

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
wow jaki duży chłopak Mój Młodycprawie rok starszy a nosi 92/98
no mój wysoki i chudy

co do snów to mi się sprawdzają zazwyczaj- zobaczymy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 18:21   #1893
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Hej! Ktos mnie jeszcze pamięta? 😊

Troszkę mnie nie bylo, najpierw odwiedziny teściowej, potem szycie prezentów dla dzieci i kupowanie, generalne porzadki w donu, potem święta, a teraz obie chorujemy z Zuzia i jeszcze wychodzi jej 6zebow

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Ewka Ostatnio nawet o Tobie myślałam
Zdrowka dla Ciebie i Zuzi

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
gorzej niż zerowe mimo dobrego samopoczucia czy tylko ja!?!?!

----------------------

co do snów - moje są bardzo żywe... i okropne śniło mi się, że mąż mnie zostawił, potem że wrócił do byłej, raz mi się śnilo, że nawiedzała mnie jakaś kobieta, a ja byłam na oddziale zamkniętym nigdy nie miałam takich snów zawsze były kolorowe, dużo się działo, ale nie takie negatywne..
Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Haha, przysięgam, że chciałam Was dziś o to spytać! Bo u mnie masakra pod tym względem Koleżanka mnie uprzedzała, że będzie mi się chciało non-stop, a tymczasem u mnie jest w drugą stronę Niedługo mąż mi w depresję wpadnie

Jezu, jak dobrze, że nie jestem sama!
U mnie libido w pierwszym trymestrze mniej niż zero - łącznie może ze 4 razy się kochaliśmy. Balam się o fasolkę Lekarz nie zabraniał Nam seksu ale jakoś nie miałam ochoty.
Teraz jest lepiej, ostanio nawet orgazm miałam Wyluzowałam jak czytałam, że jak jest normalna ciąża to dziecko takie przyjmne kołyanie podczas Naszych igarszekk czuję.
Mój TŻ ciągle się jara moimi piersiami, są teraz znacznie większe i okrąglejsze

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
jak na razie znalazłam 3 ciekawe oferty i wrzucę je sobie i będę sprawdzać czy są dalej aktualne

Za własnościowe mieszkanie musisz zapłacić najmniej 250 tys a za tbs 60-90 tys metraż 50 m2 ale oczywiście nigdy nie jest twój. Różnica kolosalna.
U Ns jak szukaliśmy mieszkania ceny za TBS były rewelacyjne, ale hipoteki na to nie dostaniesz. I czynsze ogromne :/ Więc zrezygnowaliśmy z TBSów.

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
no ceny w Krakowie są kolosalne, moja kolezanka kupila rok temu mieszkanie ale od dewelopera to tez dala jakos ok 300tys
Ceny z rynku pierwotnego to jakis koszmarek :

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
No my od dewelopera mamy za 58 m2 - 210 000 ale w kutnie
Mieszkałam chwilę z TŻ w Kutnie jakieś 3 miesiące jak tylko studia skończyłam, ale nie mogłam tam znaleźć pracy Teraz w aglomeracji lodzkiej mieszkamy - ja pracuje w Łodzi, TŻ w Kutnie. Kochana mamy do siebie jakieś 45km
Sporo znajomych z pracy TŻ ze względu na pracę kupiło mieszkania w Kutnie i ceny są bez tragedii.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 18:48   #1894
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Ja mieszkam na wsi i tu dużo starszych osób mieszka. Urodziłam syna w listopadzie 2012, po mnie urodziło jeszcze kilkja sąsiadek - jeden chłopczyk w styczniu 2013, pózniej troje dzieci w marcu 2013. I jakies problemy były, że my z wózkami po wsi chodzimy Do mnie osobiście nikt nic nie mówił, ale do teściowej koleżanki, która urodziła właśnie pod koniec marca córeczkę, te stare dewotki coś gadały, że nie mamy gdzie chodzić, tylko po drodze paradować z wózkami
Ja też mieszkam na wsi i też pełno tu starych dewot, które ze wszystkim mają problem ale takiej akcji to u nas nigdy nie było

Cytat:
Moje dziecko znów z antybiotykiem
Ojeju, zdrowia życzę

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Mój TŻ ciągle się jara moimi piersiami, są teraz znacznie większe i okrąglejsze
hahaha, mój tak samo Aż się przestałam przy nim przebierać co by go niepotrzebnie nie zachęcać

A mnie kurcze jakieś wstrętne przeziębienie dopadło Nos zapchany, kicham, smarkam, głowa, gardło boli.
Po pracy się położyłam to znowu zgaga pali Ech...
Mam nadzieję, że jutro poczuje się lepiej, no i muszę się chyba jednak z czapką przeprosić...
Wiecie może jakie krople do nosa można bezpiecznie używać? Wiem, że już to było ale teraz nie wygrzebię z wizażowej otchłani
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 18:59   #1895
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Ja też mieszkam na wsi i też pełno tu starych dewot, które ze wszystkim mają problem ale takiej akcji to u nas nigdy nie było

Ojeju, zdrowia życzę

hahaha, mój tak samo Aż się przestałam przy nim przebierać co by go niepotrzebnie nie zachęcać

A mnie kurcze jakieś wstrętne przeziębienie dopadło Nos zapchany, kicham, smarkam, głowa, gardło boli.
Mam nadzieję, że jutro poczuje się lepiej, no i muszę się chyba jednak z czapką przeprosić...
Wiecie może jakie krople do nosa można bezpiecznie używać? Wiem, że już to było ale teraz nie wygrzebię z wizażowej otchłani
Ja używam tych dla kobiet w ciąży Prenal - ale to bardziej woda morska z mentolem udrażniająca nosek. Xylogel tez nie zaszkodzi, znajoma całą ciąże po konsultacji z lekarzem używała

Sophia Loren
Stary 2015-12-29, 19:26   #1896
LaLaRe87
Rozeznanie

poćwiczyłam prawie godzinkę na ręce i nogi, wykąpałam się, wciągnełam kanapki z masłem orzechowym i wypiłam sok pomidorowy,ale zestaw! teraz siedzę sobie przed tv i piję herbatkę i sobie myslę dziewczyny - jakie z nas szczęściary!!!! już jesteśmy mamusiami... chwilę temu latałam za ładną kiecką dla siebie, a teraz buszuję między wieszakami z ubrankami dla noworodków i nie mogę sie doczekac jak od maja/czerwca bedziemy wklejać tu fotki naszych małych bubulków taka refleksja ciężarnej, to te hormony

ps dla dziewczyn uzytkujacych laptopy, balam sie troche trzymac na kolanach, cholera jedna wie- grzanie, promieniowanie itp. kupiłamw IKEI za 19zł taką podstawkę b. dobrze się spisuje

Moja Marcelinka
LaLaRe87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 19:31   #1897
PikPik09
Raczkowanie

Cytat:
Libido? A co to takiego?
Wieczorem- czyli już tak od około 20:00- to ja marzę o tym żeby iść spać i lepiej mnie wtedy nie tykać
Rano w wolny dzień jak jestem wyspana to od biedy może być ale to się zdarza zazwyczaj tylko w niedzielę
Z końcem I trymestru widzę wyraźną poprawę Wieczorem tak jak ty koło 21 to juz się słaniam, ale zdarza sie, żę trochę pospię i w nocy cucę mojego i nie powiem,żeby się skarżył No i z rana nam się zdarza jak wraca z pracy o 6 rano i jeszcze go reaktywuję
PikPik09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 19:39   #1898
kaska87
Zakorzenienie

jej ja znowu cierpię powodu zgagi nie dość, że mam refluks to w ciąży się jeszcze bardziej uaktywnia

Stary 2015-12-29, 19:40   #1899
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
poćwiczyłam prawie godzinkę na ręce i nogi, wykąpałam się, wciągnełam kanapki z masłem orzechowym i wypiłam sok pomidorowy,ale zestaw! teraz siedzę sobie przed tv i piję herbatkę i sobie myslę dziewczyny - jakie z nas szczęściary!!!! już jesteśmy mamusiami... chwilę temu latałam za ładną kiecką dla siebie, a teraz buszuję między wieszakami z ubrankami dla noworodków i nie mogę sie doczekac jak od maja/czerwca bedziemy wklejać tu fotki naszych małych bubulków taka refleksja ciężarnej, to te hormony

ps dla dziewczyn uzytkujacych laptopy, balam sie troche trzymac na kolanach, cholera jedna wie- grzanie, promieniowanie itp. kupiłamw IKEI za 19zł taką podstawkę b. dobrze się spisuje
Niedroga ta podkładka Jak będę w Ikeii to na nią zerknę

Sophia Loren
Stary 2015-12-29, 20:20   #1900
kaska87
Zakorzenienie

ja daję poduszkę jaśka na kolana ale tą podkładkę kupię jak będę w ikei

jej, ale zaraz zgagula będzie, ale co tam najadłam się galaretką w czekoladzie z wedla zaraz się pewnie maluszek uaktywni

Stary 2015-12-29, 20:22   #1901
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja daję poduszkę jaśka na kolana ale tą podkładkę kupię jak będę w ikei

jej, ale zaraz zgagula będzie, ale co tam najadłam się galaretką w czekoladzie z wedla zaraz się pewnie maluszek uaktywni
Ja odpukać nie mam jeszcze zgagi i oby tak jak najdłużej zostało
Ja właśnie piekę ciasteczka owsiane Będzie jutro coś zdrowego do kawki Inki w pracy

Sophia Loren
Stary 2015-12-29, 20:26   #1902
Radena
Zadomowienie

Cytat:

Heh, właśnie dziś o tym myślałam jak to z tym laptopem. Zabawne, jak bardzo dziewczyny w ciąży mają 1 mózg

Pisałyście o libido, ja nawet mam lepsze ostatnio, tylko że mamy ulubioną pozycję, po której boli mnie brzuch... Więc nawet jak mi się chce, to się powstrzymuję. Póki co TŻ nie narzeka, rozumie i wgl.
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 20:27   #1903
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odpukać nie mam jeszcze zgagi i oby tak jak najdłużej zostało
Ja właśnie piekę ciasteczka owsiane Będzie jutro coś zdrowego do kawki Inki w pracy
hmmmm mniam

Stary 2015-12-29, 20:28   #1904
Radena
Zadomowienie

Jeszcze mi się przypomniało... Że cholernie niewygodnie mi z tym rogalem. Co prawda nie śpię dzięki niemu na brzuchu, ale rano wszystko mnie boli. Więc czasem budzę się rano, a rogal leży koło łóżka.
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 20:28   #1905
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
hmmmm mniam
Oby się udały

Sophia Loren
Stary 2015-12-29, 21:00   #1906
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Też mam tę podstawkę Kupiłam sobie w pierwszej ciąży i teraz również z niej korzystam. Fajna sprawa!

Cytat:
jej ja znowu cierpię powodu zgagi nie dość, że mam refluks to w ciąży się jeszcze bardziej uaktywnia
Łączę się w bólach Mnie też od wczoraj męczy zgagulec straszny. Jakoś szybko, bo z Zuzią miałam pod koniec ciąży

Co do jedzenia to właśnie zjadłam kanapki z żółtym serem i ketchupem i popijałam to wszystko koktajlem z mleka i truskawek. Mix doskonały, Olusiowi smakowało, bo właśnie fika w brzuchu

Rwa kulszowa niestety cały czas mnie męczy. Najbardziej boli podczas wstawania z łóżka lub wstawania z kucków. Mam nadzieję, że ten atak paraliżu już się nie powtórzy, ale i tak czuję się jak kaleka

Zdrówka dla wszystkich chorowitków małych i dużych

Monia czekamy na wieści powizytowe!!!!

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:11   #1907
ewka555
Zakorzenienie

Anuszka a miałaś rwe w pierwszej ciąży? Ja mialam i modle się, żeby nie wrocila teraz...
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:12   #1908
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja takie na all lookam
http://allegro.pl/elegancka-spodnica...165380428.html
ten sprzedający ma też leginsy ciążowe więc chyba zaryzkuje i wezmę spódnice ciązową i leginsy - jednak kwota za przesyłkę będzie
Ja dzisiaj stacjonarnie kupiłam w małym sklepie spódnicę polskiego producenta Branco za 114 zł taką. Trochę kosztowała, ale materiał dość porządny, panel wysoki i uniwersalna. Jakoś jak niesprawdzony dostawca w necie to mam obawy czy będzie grało.

Cytat:
no wlaśnie... dziś bliska mi osoba, jak pokazalam co kupilam powiedziala,ze wszystko pieknie ladne, ale CZY TO NIE ZA WCZEŚNIE? uważam, że tylko my, mamuśki mamy prawo do decydowania o tym... byłam w dwóch sklepach.. trafiło się, niektore rzeczy za doslownie 20zł.. w końcu od tych prenatalnych badan cieszę się ciąża, bo po przejsciach z pozamaciczna ciagle czulam niepokoj.. i teraz czujac się taka spokojna, szczesliwa bliska mi osoba sugeruje, że jednak nie wszystko moze pojsc tak ladnie i w ogole.. mam nerwa od kilku godzin to tylko kilka ciuszkow... mama tez miala radosc wybierajac i kupujac cos dla pierwszej wnusi.. co innego jakbym wózek kupiła czy cały pokoik wyremontowała nie chce i nie jestem przesądna, JESTEM DOBREJ MYŚLI!
I tak trzymaj, trzeba olać maruderów. Ja też jak się dowiedziałam, że bliźniaki to po poronieniu cieszyłam się, że wszystko ok, jedna koleżanka w pracy powiedziała, że się dziwi, że mam taki dobry humor i na moim miejscu nie mogłaby spać po nocach. Ja staram się wychodzić z założenia, że nie ma sensu teraz przez pół roku stresować siebie i dziecko, choć pewnie nie będzie łatwo, ale nie chcę się teraz tym zamartwiać, przecież to i tak nic nie zmieni.

Cytat:
gorzej niż zerowe mimo dobrego samopoczucia czy tylko ja!?!?!

----------------------

co do snów - moje są bardzo żywe... i okropne śniło mi się, że mąż mnie zostawił, potem że wrócił do byłej, raz mi się śnilo, że nawiedzała mnie jakaś kobieta, a ja byłam na oddziale zamkniętym nigdy nie miałam takich snów zawsze były kolorowe, dużo się działo, ale nie takie negatywne..
No niestety u mnie libido też kiepsko, a wcześniej nie było problemu, a sny to masakra, prawie co noc koszmary, budzę się czasami mokra od płaczu, ale czytałam, że to w ciąży pod wpływem hormonów normalne.

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Pewnie, że bywa ciężko... ale to niepowtarzalne, łącznie z tymi dolegliwościami

Kolejny dzień boli mnie kask... nie wiem czy to pogoda czy co... A nawet nie mam w domu Apapu żeby się poratowac
Mi pomaga na ból głowy kawa, bo od początku ciąży odstawiłam kawę i ulubioną czarną herbatę (tak na wszelki wypadek), a generalnie często mnie bolała głowa i mam tendencję do migren.

Sliweczka85 - pytałaś o pas ciążowy, takie tanie, zwykłe to są chyba tylko do zakrycia brzucha, aby nie był odsłonięty, a czytałam, że niby te lepsze pomagają odciążyć kręgosłup, choć niektórzy z kolei nie zalecają. Ponoć polecany w ciąży bliźniaczej, dlatego go rozważam, muszę podpytać mojej gin.

Ania230 - oj znam ja przejścia w szukaniu mieszkania na rynku wtórnym, w ogóle fakt, że musisz podpisać umowę na prowizję jaką sobie życzą pośrednicy od kupującego przed obejrzeniem mieszkania jest niezgodny z zaleceniami jakiegoś stowarzyszenia deweloperów czy jakoś tak. Dodatkowo fakt, że pośrednik reprezentuje 2 strony o sprzecznych interesach, czyli sprzedającego i kupującego jest nieetyczne, prawnicy np. nie mogą tak działać. Dodatkowo jeśli wyszukałaś sama mieszkania w necie to za co masz płacić pośrednikowi. My niejednokrotnie toczyliśmy o to wojnę, ale niestety bezskutecznie. Ostatecznie kupiliśmy na pierwotnym, jedne z ostatnich mieszkań deweloper chciał już wypchnąć, więc też było taniej, a nie było w jakimś złym miejscu.

W avatarze Andie MacDowell.

Edytowane przez MariaFrancesca
Czas edycji: 2015-12-29 o 21:14
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:14   #1909
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Anuszka a miałaś rwe w pierwszej ciąży? Ja mialam i modle się, żeby nie wrocila teraz...
No właśnie nie miałam To straszny ból!!!!! Nigdy takiego nie czułam, mimo, że przez dłuuuugie lata robiłam najróżniejsze wygibasy z moim kręgosłupem jak trenowałam gimnastykę a później tańczyłam
Trzymało Cię to cholerstwo do końca ciąży?

Stary 2015-12-29, 21:21   #1910
zebrah
Rozeznanie

Dziewczyny na zgagę jak mi się zdarzyła pomogło bardzo mleko- zresztą poszłam za Waszą radą
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:29   #1911
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
Dziewczyny na zgagę jak mi się zdarzyła pomogło bardzo mleko- zresztą poszłam za Waszą radą
Wczoraj spróbowałam i na mnie nie zadziałało W pierwszej ciąży ratowały mnie trochę migdały. Jutro muszę się w nie zaopatrzyć

Stary 2015-12-29, 21:35   #1912
misia880
Zakorzenienie

Mnie ratuja migdaly wczoraj mialam zgage po lodach z maka hehe :p

Ja odpoczywam po szkole rodzenia
I kupilam dzis nowe zelazko stare umarlo

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:39   #1913
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Jeszcze mi się przypomniało... Że cholernie niewygodnie mi z tym rogalem. Co prawda nie śpię dzięki niemu na brzuchu, ale rano wszystko mnie boli. Więc czasem budzę się rano, a rogal leży koło łóżka.
A mi moj rogal pomaga na szczęście.. W nocy jak budzi mnie bol biodra i kręgosłupa, to jakos sie tak na nim ukladam ze mi pomaga..
Ale nie spie z nim caly czas)

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:40   #1914
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Mnie ratuja migdaly wczoraj mialam zgage po lodach z maka hehe :p

Ja odpoczywam po szkole rodzenia
I kupilam dzis nowe zelazko stare umarlo
Ja dostałam od rodziców pod choinkę żelazko Sama chciałam bo stare średnio się nadaje, przypalało już

Dumam nad poduszką ciążową nie wiem czy z moterhod czy czy z supermami zamówic Supermami ma siedzibę niedaleko mnie to TŻ by podjechał i osobiście odebrał i wzorem w sówki mi się ładny wydaje

Sophia Loren
Stary 2015-12-29, 21:41   #1915
misia880
Zakorzenienie

Ja pod choinke dostalam laktator
A zelazko dzis przypalilo mi bluzke, taka po domu i pow mezowi ze ma je wywalic bo ja to zrobie oknem haha powoli umieralam az umarlo

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:44   #1916
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
dużo zdrówka!

Cytat:
współczuję

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
Łączę się w bólach Mnie też od wczoraj męczy zgagulec straszny. Jakoś szybko, bo z Zuzią miałam pod koniec ciąży

Co do jedzenia to właśnie zjadłam kanapki z żółtym serem i ketchupem i popijałam to wszystko koktajlem z mleka i truskawek. Mix doskonały, Olusiowi smakowało, bo właśnie fika w brzuchu

Rwa kulszowa niestety cały czas mnie męczy. Najbardziej boli podczas wstawania z łóżka lub wstawania z kucków. Mam nadzieję, że ten atak paraliżu już się nie powtórzy, ale i tak czuję się jak kaleka

Zdrówka dla wszystkich chorowitków małych i dużych

Monia czekamy na wieści powizytowe!!!!
Współczuję zgagi i rwy kulszowej. Mnie niestety też ciągle trzyma, wiec łącze się w bólu.
W pierwszej ciąży złapała mnie później, jak juz dzidziol był duży i trzymała do końca. Teraz złapała jakoś szybko, więcmmoże szybciej odpuści.
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 21:45   #1917
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja pod choinke dostalam laktator
A zelazko dzis przypalilo mi bluzke, taka po domu i pow mezowi ze ma je wywalic bo ja to zrobie oknem haha powoli umieralam az umarlo
Wspominałaś przed świętami, że laktator od mamy dostaniesz Fajnie przydatna sprawa
Moje stare jest z czasów studiów jak mieszkałam w akademiku sądzę że max 50zl kosztowało :P I tak długo Nam służyło jak na marketowy no name żalazkowy :P Jeszcze go nie wyrzucilam ale się z tym noszę .

Sophia Loren
Stary 2015-12-29, 21:48   #1918
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Dumam nad poduszką ciążową nie wiem czy z moterhod czy czy z supermami zamówic Supermami ma siedzibę niedaleko mnie to TŻ by podjechał i osobiście odebrał i wzorem w sówki mi się ładny wydaje
Ja mam z supermami Polecam!!!

Stary 2015-12-29, 21:50   #1919
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
Ja mam z supermami Polecam!!!
Anuszka tą masz http://supermami.pl/pl/bawelniane/98...c.html#/wzor-4 ?

Sophia Loren
Stary 2015-12-29, 21:53   #1920
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Tak

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości