|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
Zadar, primosten, split
hehe cudowny kraj, mówiłam kiedyś mężowi zeby sprzedać nasz dom kupi tam i zyc z wynajmu obiecywalam mu ze bede chodzić w staniku z kokosów i bambusowych spodniczkach |
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1473 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne majtki ;-) a gdzie Ty to znalazłaś? Przy tworzeniu wyprawki dla dziecka haha
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
To już chyba wolę chodzić bez majtek.
![]() Przyszedł znajomy, za którym nie przepadam. Biorę laptopa i ewakuuje się do sypialni.
|
|
#1475 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha! Dobry argument to podstawa
haha no maz smieje ze bedzie miał ze mną przewalone i będzie sie mnie wstydzil jak będę 'robic mu lubienie' jak juz bedzie większy hehe nie no powstrzymam się zeby nie robic siary bede cool matka
|
|
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1477 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zadomowienie
|
Milenujdka z Wlkp nie jest daleko. Często jestem. W rejonach Poznań, Leszno. Chyba że Ty bardziej w stronę Ostrów, Kalisz.
Dark no faceci już tak mają. Mój teraz wywalil kilka tys.na komputer stacjonarny, tylko po to żeby zagrać w Wiedźmina na ustawieniach ultra ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chorwacja to moj drugi dom - 11 razy tam bylam haha kocham ten krajIgorek mial 8 tyg hehe jak tam z nami byl |
|
|
|
|
#1481 |
|
Wtajemniczenie
|
11 szok
nie chcialas zwiedzić innego kraju?
|
|
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie, jeszcze na dobitkę zblendowałam nam truskawki mrożone z bananem i mandarynkami i mlekiem. Jakiś owocowy głod mnie dopadł na wieczór
![]() Cytat:
i zaglądnie w podwozie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah :-P fajne majtaski Emma :-D mój też jest fanem takich głupot, ale tak jak Bonku mówi, 20kg temu haha
My byliśmy w tym roku w Chorwacji.. Mnie się średnio podobało. Za słone morze :-P i za dużo kamieni w pupie. Pp za tym zabytkowo-krajobrazowo pięknie. Byliśmy w wodospadach Krk.. No cudnie. Jednak w Bułgarii było bardziej 'wypoczynkowo' - ciepłe, mało słone morze, piasek.. A po ogarnięciu się i dziecka jedziemy do Grecji, zawsze chciałam tam pojechać
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
Mój Tż kompletnie nie zna się na gadżetach elektronicznych, pisałam już kiedyś że dostał ode mnie xboxa na urodziny i aktualnie służy jako podparcie do książek, komputer prędzej sama naprawię niż on to zrobi
za to wydaje kosmiczne pieniądze na broń, lunety, noże, wędki, odzież specjalistyczna, klucze, piły, kosiarki... idzie się załamać momentami, no ale sam na to pracuje to przecież zabronić nie mogę, co najwyżej trochę pozrzędzić Wynalazłam ten kosz na śmierdzące pieluchy i chyba wezmę tylko te wkłady drogie kurczę, ale mnie kręcą dzieciowe gadżety Ponoć jak już się go kupi to znacznie ułatwia życie, no zobaczymy jakoś nie łudzę się że kosz na smrody mnie wybawi z każdej opresji haha
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ ma wolne, znajomi niektórzy też. Pocieszam się, że kierowca jutro pracuje i chłopaki będą musieli wracać z nim.
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiedzilam pare innych tez
do chorwacji jezdzilam jako dziecko z rodzicami potem bylam w turcji, egipcie itp i w tym roku chorwacja z mezem :d on tam byl po raz pierwszy ![]() A mnie Blugaria w ogole nie podeszla. Brudny piach i zamulone morze itp glooony :p
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2015-12-29 o 22:38 |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Emma, myślę, że my też nie pojedziemy w tym roku za granicę. Chociaż moja bratowa była z marcowym dzieckiem pod koniec sierpnia w Chorwacji tez i mówi, że spokojnie dali rade. Jechali autem.. My mieliśmy z Pl 1000km, oni z De1400.. Wiec współczuję takiej jazdy, ale powiedziała ze nie jest tak źle :-/ ja tam nie wiem..
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dark Grecja piękna, ale polecam jechać tam gdzie mało kamienista plaża ![]() My w tym roku na pewno wylot za granicę odpuszczamy. Niemowle, kot, chata na wykończeniu, nie ma szans
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Moooniaaaa - oj tak, nie ma nic lepszego niż ciepły, czysty piasek. Kamienie mają swój urok ale nie było zbyt wygodnie, przez to Chorwacja mi nie podeszła :no:
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
My w 2016 planujemy pare dni nad polskie morze wypad zrobic
ale zobaczymy jaki bedzie Igorek, jak bedzie sie rozwijal itp.Za rok planujemy albo grecje albo chorwacje. pare lat temu jechalismy z ciotka i ona jechala z 6 miesiecznym maluchem i spoko bylo.w aucie glownie spal Teraz bylismy z 10 miesieczna chrzesnica i tez bylo ok |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem gdzie Misia byłaś w tej Bułgarii, ale przecież to czyste morze i czysty piach! :-P woda nie tak czysta jak w Chorwacji, bo mniej zasolona, ale w porównaniu z Bałtykiem.. Ja byłam w Bułgarii przeszczesliwa... I do tego dużo dużo dużo dużo.... taniej niż w Chorwacji.. :-/
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Monia przypomniałaś mi, że też mam chatę do wykończenia, a więc wakacje papa, koniec złudzeń
Kanapki z szynką poszły w ruch.. zaraz myję ząbki i dobranoc podróżniczki
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-12-29 o 22:53 |
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kazdy ma inny gust takze nie ma co gdybac - kazdy ma inne preferencje wyjazdowe.Tanszy to tam jest alkohol heheChorwacja tez ma regiony gdzie jechac nie warto. Ale sa tez piekne.. idealne. Glownie dalmacja wlasnie |
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, jeden szuka ciepłego piasku w pupie a drugi atrakcji
Tez się kładę spać bo zaczyna mi burczeć po marchewce.. A na noc się nie będę objadać. Dobranoc :-*
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam moje odludne polki skalne w chorwacji
na plazy dzikiej tylko my i zadnych ludzi czyste mega morze itp Ja tam atrakcji nie szukam Choc piasek w Turcji tez cudowny ale morze srednie :p jednak dobry hotel i baseny wiele zmieniaja
|
|
|
|
#1499 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniaa wizyta 4.01 zostaje bo bedzie lekarka na zastępstwo nie chcą zostawiać na lodzie kilka dni przed dziewczyn takze spoko z ich strony
takze wezmę od niej zwolnienie do 30 bo wtedy wizyta u nowej i przynajmniej mam spokojna głowę co do tego
|
|
|
|
#1500 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Już kurde nie wiem kiedy jechać na IP. Bo dziś była tylko skała, bezbolesna, po lekarstwach puszczało. Ja wiem, że macica musi ćwiczyć itp. nie chcę wychodzić na panikarę, ale z drugiej str boję się, że za bardzo oleję sprawę . Nie usmiecha mi sie trzeci raz trafić do szpitala. Jutro idę do gina (o ile będzie). Tzn tz obiecał mnie podwieźć, no ale zobaczymy czy znów mu się nie odwidzi...Ech, gdybym była u siebie na wsi, wsiadłabym w busiora na rzeszów i bezpośrednio bym dojechała w godzinkę- półtorej (chyba, że pozmieniali), Zazdroszczę Wam spotkania! I tego wrocławskiego. Uwielbiam Wrocław Do mnie też coraz ładniej uśmiechają się słodycze . A pod choinkę dostałam chyba z 5 czekolad ( ), pikolo i inne pierdołki. Ale jak tu się z pikolo i czekolad nie cieszyć? Na wagę weszłam po świętach, ale zamknęłam oczy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

hehe cudowny kraj, mówiłam kiedyś mężowi zeby sprzedać nasz dom kupi tam i zyc z wynajmu
obiecywalam mu ze bede chodzić w staniku z kokosów i bambusowych spodniczkach 

. Nie usmiecha mi sie trzeci raz trafić do szpitala. Jutro idę do gina (o ile będzie). Tzn tz obiecał mnie podwieźć, no ale zobaczymy czy znów mu się nie odwidzi...