|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
nie nie, z takiej lekkiej masy zeby na ściane mozna było przywiesic bez wiercenia
|
|
|
|
#1532 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie mamusie,
u nas pięknie pada śnieg, lekki mrozik, drzwi w aucie przymarzły musiałam się gimnastykować wchodzić przez prawe . Zawiozłam synka na kilka godzin do przedszkola, w summie nie miał iść bo są dyżury i nie zapisałam go, ale zaplanowałam sobie porządek w jego zabawkach, więc wywiozłam. Taka matka ![]() Darkanddark;- ja też nie może ani kiwi ani ananasa, a wczoraj przykupiłam rennie bo tak mi zgaga dokucza że już niedługo w ogóle przestane jeść cokolwiek Bonku- haha dobra jesteś z tymi obietnicami! Sylwek, mira81;- ja też zaproponowałam mężowi spokojnego Sylwka we 4-ke, co roku mamy takiego mega Sylwestra, a później 1 dzień N.R z głowy, bo mega kac, mega zmęczenie, minimum mocy ojjj.. Co zrobię?Chyba jakieś przekąski, -koreczki, kanapeczki, tortille.. mam ochote na coś wspaniałego, wykwitnego a dla męża - sałatkę szube i jarzynową, mam zamrożony placek, kupie owoce, zrobię jakieś drinki dla siebie bezalkoholowe. A i mam gęś biedronkową w zamrażalce, dla męża ![]() Chorwacja mam w planie na sierpień-wrzesień zbliżającego się roku, w cale mnie nie przeraża podróż z malcem do roku, większość czasu takie dziecko śpi. Najgorzej jest z takim dzieckiem od 1,5 do 3 lat, wiem z doświadczenia. mira- jeśli by mój mąż mi taki numer zrobił, a coś czuje że ma ochotę zaprosić sąsiada, tez mają 1 mies . dziecko , to bym pewnie takiego focha mu strzeliłam że by się długo nie ogarnął!! On mi kilka razy już zrobił taki numer Emma- ja pomyślałam że to jakaś opaska na włosy, a później że męskie stringi
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-12-30 o 09:57 |
|
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Misia musiałaś mi pokazywać te sowy?
pójdę z torbami przez te zakupy
|
#1534 |
|
Konto usunięte
|
misia- ale ma sen twoj mąż
![]() Bonku;-a mi się śniło że było lato, a ja chodziłam z brzuszkiem i dziecko strasznie się wierciło, i że kiedy stanełam w pełnym słoncu zobaczyłam swoje wnętrze i Oskara W ogóle tak mi się kręci ten synek, tragedia! nie mogę normalnie skupic się na niczym, czasami aż podskakuje z jego wygibasów.
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mała tez taka ruchliwa, czasami mam wrażenie, że czasami aż za bardzo.. Kopie non stop, rano, w nocy, w dzień, po obiedzie, przed obiadem.. No mam nadzieje ze po urodzeniu chociaż pośpi :-P
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ją przygotowuje obiad bo zaraz przyjedzie kolezanka z coreczka i będą z nami na obiadku,Zuzia będzie miała rozrywkę bo są w równym wieku także się pobawia a my poplotkujemy.
Odezwę się pewnie po południu. Miłego dnia
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Emma, super! Gratulacje :-*
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam ![]() Tak, przeszło po chwili, jak zmieniłam pozycję. Cytat:
![]() Wróciłam z lumpka, kupiłam ciuszki dla małej.
|
|
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia przeczytalam Twój post i tez sie zebralam pojechalam i czekam w kolejce do labolatorium
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Emaaaa!!!! Gratuluje!! Teraz na pelnej parze ze nawet nie zauważysz kiedy sie marzec zrobi i Oliwka bedzie z Wami!!! |
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Emma super bardzo się ciesze razem z Wami.
|
#1542 |
|
Konto usunięte
|
Na obiad będą pstrągi , frytki i buraczki. A dla mnie spagetti szpinakowe ze szpinakiem i parmezanem
![]() Idę zabierać się za te zabawki, będę w spokoju analizować rok 2015 i planować 2016 rok Pisałyście o swoich planach na rok 2016, i prawie każda planuje schudnąć schudnąć, schudnąć... A ja mam takie plany które są z kasą związane, więc bardzo ciężkie do zrealizowania. Też oczywiście z wyglądem związane: - rozstępy(pozbyć się) - biust(powiększyć, ujędrnić) - zęby(wybielanie) - zmarszczki(spłycenie) ehhh skąd na to brać? ![]() Ale priorytetem są zmiany w moim zachowaniu, pewnych cechach charakteru, nawykach, mysleniu it.d. Tego już nie będę tutaj publicznie ujawniać
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-12-30 o 10:21 |
|
|
|
#1543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale super Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Skompletowałam koszyk w Gemini i na allegro. Z torbami można pójść A gdzie jeszcze cała reszta, której w Pl nie zamawiam..
|
|
#1544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi sie dzis śniło ze spotkanie konkurencyjne dla Wrocławia w warmińsko-murzyńskim zrobimy, Ty tez mialas dojechać
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Konto usunięte
|
Emma gratulacje!!!
![]() Moja mała tez bardzo aktywna cały czas ona chyba wogole nie spi:-D Dzwoniła do mnie położna środowiska i pytała jak się czuje i pytała gdzie zamierzam rodzic a jak powiedziałam ze w Lublinie a nie Pulawach to była zaskoczona. Myślała ze będę u nich rodzic po tym jak mnie potraktowali!
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
No Emma, teraz to ruszycie jak z procy
|
|
|
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
sowy sa super ;D
a ja mam jeszcze polozna nie wybrana :p
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
Widze ze wiekszosc z nas bedzie miala zywe sreberka w domu..moja tak samo roznosi moj brzuch. W dodatku mamy ubaw bo od kilku dni zaczyna wojowac jak tylko zadzwoni budzik mojego
Nadia..specjalnie nie mam ochoty na gosci..ale i tak nie bardzo wierze ze moj ich zaprosi skoro go uprzedzilam ze palcem nie kiwne przy tym...ktos inny moze by sie zdecydowal ale nie moj..on bladego pojecia nie ma o szykowaniu imprezy. Myslal chyba ze rzuci haslo a ja grzecznie mu powiem dobrze kochanie nie martw sie wszystko przygotuje..ale sie przeliczyl tym razem i raczej gosci nie bedzie. A nawet jesli to ja bede sie tylko przygladac..ewentualnie posluze dobra rada. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Mira i bardzo dobrze. Chce imprezy to niech się przyłoży, Ty zasłużyłaś po tych Świętach na odpoczynek i święty spokój jeśli taką masz ochotę
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tylko budzik zadzwoni to Mała już szaleje, a że mąż mi kilka drzemek włączonych, to przytulam się brzuchem do jego pleców i córcia już mu spokoju nie daje, dopóki się nie podniesie i wtedy ona idzie spać jeszcze na trochę ![]() Ale dostałam bolesny skurcz
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2015-12-30 o 11:07 |
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Moja budzi mnie przed budzikiem. A jeśli ja się wcześniej obudzę, to wystarczy, że się przytule do pleców tż i ona już mu sprzedaje kopniaki na dzień dobry.
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Odnośnie ruchliwości dziecka wrzucam nasze ktg no jedna sieczka bo Liwka kopie głowicę i ucieka ![]() Przyszedł kombinezon, dostalam zdj od siostry, też wrzucam a co :P Sowy świetne ![]() Dziś dzień operacyjny i wizyta jeszcze nie szła, nic nie wiem kroplówkę mam znowu, kazali leżeć i jak najmniej chodzić.. Chciałabym już do domu ![]() emma gratulacje
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-12-30 o 11:12 |
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana. Ostatnio potrzebuję coraz więcej snu. Obudziłam się o 9.50. Staram się nie mieć wyrzutów sumienia, bo teraz mam czas dla siebie.
Dziewczyny mi się śniło, że siedziałyśmy razem i tworzyłyśmy wspólną listę wyprawkową. Analizowałyśmy składy,porównywałyśmy ceny i szukałyśmy promocji, ale się wymęczyłam ;-) Emma-dobre wiadomości na koniec roku, możecie ruszyć z pracą z początkiem roku. Kinga-mieszkam w Poznaniu, ale Leszno nie jest mi obce. Też często tam jeżdżę, ale do Wrocławia sama się nie odważę jechać, bo coraz częściej jest mi słabo. Dziś dostałam sms od położnej z pytaniem jak się czuję. Miłe to było, choć nie rozmawiałam z nią osobiście do tej pory, ale pewnie spisała mnie sobie z listy ze szkoły rodzenia. |
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Moj biedny kurier
nie dosc ze musial walic w drzwi jak wsciekly bo prad wylaczyli to jeszcze mu padlo ogrzewanie w aucie.. pytal czy mu kawe zrobie do kubka termicznego ZROBILAM zal mi chlopaka.. w takie zimno wrr
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
o boże te ich oczy, one sa tak brzydkie, że aż fajne
![]() Cytat:
![]() U nas dzisiaj mrozi, ale piekne slonce za oknem. My oczywiscie niedawno wstalismy ale teraz przez te wolne chodzimy spać 1,2 a ja w końcu bez problemu zasypiam i przesypiam całe noce.Sylwester mnie dobija bo częśc znajomych z naszego miasta pracuje (a tak mi się marzyła domowka na miejscu), częsć sylwka spędza na wyjeździe, a znowu jeszcze inni znajomi są kilkadziesiat km od nas, też pozaciążani i nikomu się nie chce jechać. A mi też się nie chce robić imprezy z noclegiem. Chcieliśmy iść na miasto ale taka lipa gra, że bez sensu. Zostają filmy, monopol, pizza i chipsy. Czuje się jak stara baba, autenycznie. A tak bym poszła gdzieś na imprezę do klubu, wypiła drinka ja zdecydowanie nie jestem zwierzem domowym |
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy możliwość iść do chłopaka siostry, ale nikogo prócz nich tam nie znamy. I nie wiem. Chyba wole zostać w domu. :-/
Tż wszystko jedno, kupił sobie ps4 to on może całą noc siedzieć i grać. A ja nie wiem, ostatnio czuje się jak słoń, w niczym dobrze nie wyglądam.
|
#1560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety mnie nikt nie powiedział Ci się w środku gruszki;-)A ja sobie nie mogę wyobrazić tego katarka z odkurzaczem :-\ w nocy szczególnie...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

ja zdecydowanie nie jestem zwierzem domowym