Panny Młode 2017 cz. 10 :D - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-30, 12:21   #2071
anlaya
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 10 :D

Mam rozmowę 5 stycznia, w jakiekś renomowanej międzynarodowej kancelarii w Warszawie , akurat zajmują się sprawami, z którymi nie miałam do czynienia :/ muszę przez ten tydzień poczytać coś, ale marne mam szanse...
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 12:22   #2072
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Dzień dobry
Dzwonię do tej siłowni gdzie chcę iść ale nie odbierają A po prostu nie chce mi się tam iść tylko po to żeby zapytać się jak to wygląda i kiedy mogę przyjść kupić karnet.
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 12:43   #2073
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaa Pokaż wiadomość
Nom ja też bardzo lubię czarną kreskę na oku najpierw denerwowałam się ze mi nie wychodzi robiłam kreski karetką bo jest łatwiej ale po przerzuciłam się na eyeliner w pędzelku i tym mi jest najłatwiej malować. Nadal popełniam błędy ale praktyka czyni mistrza
No właśnie ja oko maluję tym w pędzelku,a zauważyłam,że większość woli w pisaku,bo pisak jest sztywny,a nie giętki. A ja właśnie pisakiem nie umiem

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Nie nadążam za wami.

Nigdy nie zrozumiem dlaczego niektórzy tak traktują sprzedawców, a sami wchodząc do sklepu czują się panami świata i myślą, że wszystko się im należy.

My na sylwestra wyjeżdżamy, ale i tak robię sałatkę gyros, coś z ciasta francuskiego i tortille.
Mnie wydaje się,że też wiele zależy od sprzedawców. Ja zawsze jestem tego zdania,że ci którzy pracują w usługach, chociaż w minimalnym stopniu powinni być mili. A czasem jak wchodzę i patrzę na to jak mnie obsługują to mam ochotę wyjść i więcej tam nie wracać. Uważam,że niektórzy nie nadają się na pracę w usługach.

A gdzie wyjeżdżacie?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
I zrobilam
Za 116 zł mam 12 kosmetykow !
No rewelacja
Błyszczyk powiększający usta Sexy Pulp Krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia na noc
2 Żele pod prysznic Balsam ujędrniający uda Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry Mleczko + Tonik Woda do demakijażu twarzy i oczu Żel do mycia twarzy Pogrubiający tusz do rzęs Sexy PulpRozświetlający roll-on pod oczy Krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia i to wszystko za taka cene
Ty to bogol jesteś
Ostatnio też przecież kupowałaś

A co do sprawy,której nie mozna cytować-a może Smecta? To oczyszcza z bakterii,a nie zatrzymuje.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
hahaha dokladnie ten
Jest piekny, duzy co prawda no ale nadrabia blyskotkami ahhaha
Ja pamiętam jak pracowałam w kawiarni, przyszedł gość zaczął się kłócić już nie pamiętam o co i on nagle do niej: Bardzo proszę zawołać kierownika, chciałbym rozmawiać w tej chwili z kierownikiem a w tym momencie koleżanka wystawia rękę przed siebie (tak jakby się chciała przywitać) i A... K... Kierownik kawiarni w czym mogę Panu pomóc - JEGO MINA BEZCENNA Hahhaha
Ja pamiętam jak był weekend zakupów z gazetą i u nas w sklepie miało być -20%. Rano dostajemy maila,że mamy informować,że ta zniżka dotyczy wtedy gdy kupisz co najmniej dwa produkty. No i tak było okej dopóki jedna babeczka nie przyszła i kazał mi pokazać gdzie w gazecie jest to napisane. A w gazecie faktycznie było tylko -20,żadnej dodatkowej informacji o sztukach. Nieźle mnie tam zjechała,ale musiałam zachować spokój i kazałam jej porozmawiać z kierowniczką.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 12:43   #2074
papaPapaya
Zakorzenienie

Nie pamieta

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 13:00   #2075
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Miałam pisać zebyś zrobila na taśmę. Kreska to kwestia ćwiczenia. Uwierz że ja nadal mecze się przy swoich oczach, bo mam inny zewnętrzny kącik oka w lewym i prawym oku, wiec czasami poprawiając musze makijaż zmywać. Chyba najłatwiej przed nałożeniem eyelinera zrobić kreskę kredką która łatwo się ściera. Np. Nakleić plaster, zrobić kredką kreski, odkleić Plater i jaj będą krzywo to poprawić, a jak prosto to pomalować po niej eyelinerem. Tak robilam na początku.

Zawsze mnie zastanawia oglądając salon sukien ślubnych o przymiarkach czemu te dziewczyny jeszcze przed ostatni przymiarkami chudną a potem płaczą ze nie pasuje suknia było nie chudnąć
Właśnie ja mam problem z tym,że prawe i lewe oko mam inne Lewe zawsze wychodzi mi ładniej,a prawego nie mogę tak ładnie wykończyć i nie wiem jak to rozwiązać
no coś Ty pewnie te panny młode ze stresu chudną. Nie wierzę w to,że dziewczyny w ciągu dwóch tygodni ot tak by się odchudziły.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Eh pamiętam jak jechaliśmy na wakacje.. Jechaliśmy w czwartek, a ja od środy od 9 rano byłam na nogach W nocy nie spałam, a w czwartek o 4 rano jechaliśmy. Spać poszłam ok 23 w czwartek
Pamiętam mój pierwszy dzień pracy w tej fabryce słodyczy co dorywczo pracowałam. Wstałam w sobotę ok. 8 rano. Do pracy miałam iść w niedzielę na 6. Ze stresu całą noc nie spałam,później 12 godzin w pracy. Podsumowując pracę i dojazd nie spałam 36 godzin Ale jak wróciłam to tylko się wykąpałam,padłam na łóżko i usnęłam w ciągu minuty

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Bo to piątek po Bożym Ciele i niektórzy uznają ten okres za jakiś tam specyficzny ze wtedy nie udziela ślubu i tego się obawiam :P
U mnie nie ma piątkowych ślubów. A żeby nasz proboszcz udzielił to chyba trzeba byloby nieźle posmarować. Dlatego mnie to nie dziwi jak niektórzy księdza nie chcą się zgodzic,bo w mojej parafii już chyba nic nie może mnie zaskoczyć

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Tusz pogrubiajacy sexy pulp !!!!! Jeden z lepszych jakie używałam

Aniołek... najwyraźniej się zamienilysmy... u mnie nic nie idzie. i brzuch przez to spuchniety i boli. Piję ciągle verdin i nic. Wczoraj zjadłam chipsy to mnie rano ruszylo, ale na 12 mam do gina i będę zmieniać tabletki... po raz miliardowy
U mnie ostatni raz było w niedzielę. Poniedziałek,wtorek nic. Wczoraj litry zielonej herbaty,oczywiście wieczorem już mi było niedobrze,mdlilo mnie. No,ale dziś rano na szczęscie poszło.

Widocznie Verdin Ci nie pomaga tak jak mi.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Mam rozmowę 5 stycznia, w jakiekś renomowanej międzynarodowej kancelarii w Warszawie , akurat zajmują się sprawami, z którymi nie miałam do czynienia :/ muszę przez ten tydzień poczytać coś, ale marne mam szanse...
Nie przejmuj się na zapas i od razu negatywnie nie podchodź. Kciuki wizażowe pomogą

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Chudziutka jesteś !!!!
A sukienka fajna
Dzięki
Stary 2015-12-30, 13:11   #2076
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej Przesadziłam-spałam do 10, a jeszcze później godzinkę leżałam czyli o 11 się zwlekłam z łóżka

Papaya-wysyłam zdjęcia sukienki jak wygląda "na żywo". Mogłaby być troszkę dłuższa,ale do czarnych rajstop będzie ok.
Ladna masz ladniutka figure
Ja bede bardziej aktywna jak ppjade znowu do poznania i bedw na lapku a nie caly czas na tel

13.12.2016 Julian
Stary 2015-12-30, 13:15   #2077
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Nie pamieta
Jak to? Cały dzień się widzicie? Może szykuje coś na wieczór?

Mój TŻ też za bardzo nie pamiętał w tym roku,mimo że to była dziesięcznica Dopiero jak jedliśmy kolację,którą przygotowałam to zapytałam czy pamiętał,że dziś rocznica,a on myslał,że dzień później jest,bo mu się myli z urodzinami siostry

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Dziecko drogie z czego Ty chcesz chudnąć?? Super ciało!
Dziękuję
I to jest moje 64 kg wagi
Chciałabym zejść do 60. Wtedy czułabym się najlepiej. Tutaj brzuch mi wystawał,a przy 60 kg,go nie miałam

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...-sukni-slubnej

Z tym mierzeniem wielu modeli to pewnie bedzie coś o mnie
Stary 2015-12-30, 13:21   #2078
nivea91
Zakorzenienie

Małgosia bardzo ładnie wyglądasz już teraz

Dziewczyny ja na dziś zaplanowałam 2 projekty do zrobienia. 1 już prawie skończony, teraz musi być przerwa, możecie spamować
Stary 2015-12-30, 13:22   #2079
malgosiaw123
Zakorzenienie

Ja siedziałam tyle i spamowałam do siebie Teraz idę podszykować obiad,o
Stary 2015-12-30, 13:25   #2080
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to? Cały dzień się widzicie? Może szykuje coś na wieczór?

Mój TŻ też za bardzo nie pamiętał w tym roku,mimo że to była dziesięcznica Dopiero jak jedliśmy kolację,którą przygotowałam to zapytałam czy pamiętał,że dziś rocznica,a on myslał,że dzień później jest,bo mu się myli z urodzinami siostry
Caly dzien, dzisiaj nawet bylismy w sklepie po cos na obiad to kupil sobie jedna piers z kurczaka, myslalam ze chociaz mi tez wezmie, to warknelam pozniej na niego ze juz nie chce i wezme sobie mrozona zupe dzisiaj. Wkurzylam sie. A on mi sie pyta jeszcze co dzisiaj taka zla jestem
Chcialam mu sie dzisiaj pochwalic moim nowym body ale chyba nie bede miala humoru...

13.12.2016 Julian
Stary 2015-12-30, 13:34   #2081
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Caly dzien, dzisiaj nawet bylismy w sklepie po cos na obiad to kupil sobie jedna piers z kurczaka, myslalam ze chociaz mi tez wezmie, to warknelam pozniej na niego ze juz nie chce i wezme sobie mrozona zupe dzisiaj. Wkurzylam sie. A on mi sie pyta jeszcze co dzisiaj taka zla jestem
Chcialam mu sie dzisiaj pochwalic moim nowym body ale chyba nie bede miala humoru...
Buu, taki sknerus że wziął sobie a Tobie już nie?
Stary 2015-12-30, 14:07   #2082
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
!!

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
No właśnie ja oko maluję tym w pędzelku,a zauważyłam,że większość woli w pisaku,bo pisak jest sztywny,a nie giętki. A ja właśnie pisakiem nie umiem

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Mnie wydaje się,że też wiele zależy od sprzedawców. Ja zawsze jestem tego zdania,że ci którzy pracują w usługach, chociaż w minimalnym stopniu powinni być mili. A czasem jak wchodzę i patrzę na to jak mnie obsługują to mam ochotę wyjść i więcej tam nie wracać. Uważam,że niektórzy nie nadają się na pracę w usługach.

A gdzie wyjeżdżacie?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Ty to bogol jesteś
Ostatnio też przecież kupowałaś

A co do sprawy,której nie mozna cytować-a może Smecta? To oczyszcza z bakterii,a nie zatrzymuje.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Ja pamiętam jak był weekend zakupów z gazetą i u nas w sklepie miało być -20%. Rano dostajemy maila,że mamy informować,że ta zniżka dotyczy wtedy gdy kupisz co najmniej dwa produkty. No i tak było okej dopóki jedna babeczka nie przyszła i kazał mi pokazać gdzie w gazecie jest to napisane. A w gazecie faktycznie było tylko -20,żadnej dodatkowej informacji o sztukach. Nieźle mnie tam zjechała,ale musiałam zachować spokój i kazałam jej porozmawiać z kierowniczką.
haha ale wlasnie koncza mi sie kremy i plyn do demakijazu i zel no i co prawda niezbyt na to mialam ale taka promocja - nie moglam przejsc obok obojetnie
a widzisz o smecta nie pomyslalam, pojde, kupie, moze pomoze. Co do pani i -20% miala racje ze jej sie nalezalo aczkolwiek mogla to zrobic grzecznie i z klasa,

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
haha ja bym na sam koniec ubrala, paradowala a jakby chcial cos to bym warknela nie dla psa kielbasa hahaha
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:10   #2083
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

haha ja bym na sam koniec ubrala, paradowala a jakby chcial cos to bym warknela nie dla psa kielbasa hahaha
Albo-dotykaj tą pierś co sobie w sklepie kupiłeś
Stary 2015-12-30, 14:10   #2084
zambeza
polaczek cebulaczek

Chyba znalazlam makijaz ktory mi odpowiada tzn nie tyle rozu i nie te usta - chce taki efekt na powiekach + konturowanie i usta chyba nude zobaczymy co mi makijazystka powie ale powieki mi sie meeega podobaja

zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:11   #2085
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Albo-dotykaj tą pierś co sobie w sklepie kupiłeś
o hahaha i zarzuc cycem do tego haha
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-12-30, 14:12   #2086
zambeza
polaczek cebulaczek

Papa moze mu przypomnij?
Stary 2015-12-30, 14:25   #2087
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Chyba znalazlam makijaz ktory mi odpowiada tzn nie tyle rozu i nie te usta - chce taki efekt na powiekach + konturowanie i usta chyba nude zobaczymy co mi makijazystka powie ale powieki mi sie meeega podobaja

Chcesz takie rzęsy? Pochwalisz się efektem oczywiście,co?
Stary 2015-12-30, 14:27   #2088
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Chcesz takie rzęsy? Pochwalisz się efektem oczywiście,co?
wstawie w klubie jakies foty w calej okazalosci - fryzure jutro tez robie

no chcialabym, zobaczymy co tam wyjdzie chociaz taki efekt mozna chyba tylko uzyskac rzesami na pasku, a nie kepkami
Stary 2015-12-30, 14:34   #2089
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
wstawie w klubie jakies foty w calej okazalosci - fryzure jutro tez robie

no chcialabym, zobaczymy co tam wyjdzie chociaz taki efekt mozna chyba tylko uzyskac rzesami na pasku, a nie kepkami
No raczej kępkami nie da rady..
A jaki pomysł na fryzurę?
Stary 2015-12-30, 14:40   #2090
aasiejka
Zadomowienie

Szkoda ze jeszcze nie czas abym dołączyła do klubu bo nie widzę waszych inspiracji ; d makijażu itp. Ale trudno jak trzeba poczekam !
Jeszcze 1.5 godziny w pracy a później do TŻ na chwile dobrze ze to juz ostatni dzień i w końcu znowu odpoczne, niby to 3 dni ale jakoś się zmeczylam. Narazie nie mam jak was nadrobić dlatego też nie cytuje

Tomorrow’s never promised so I started living for today.
aasiejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:48   #2091
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
No raczej kępkami nie da rady..
A jaki pomysł na fryzurę?
zmienia mi sie ciagle koncepcja, wczoraj znalazlam cos takiego i sie zakochalam. Ale jutro zrobie sobie same loki. Zobacze czy mi przez cala noc beda sie trzymac jesli tak to i takie loki z lekkim upieciem tez beda ok
Stary 2015-12-30, 14:56   #2092
malgosiaw123
Zakorzenienie

Widzę,że coraz bardziej odchodzi się od upięć
Stary 2015-12-30, 14:57   #2093
aasiejka
Zadomowienie

Ja to bym chciała coś takiego ;

Bo włosy mam niepodatne na loki i nie wyobrażam sobie mieć rozpuszczonych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1451483852116.jpg (47,0 KB, 17 załadowań)

Tomorrow’s never promised so I started living for today.
aasiejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:58   #2094
cichazabka
...

Ja jak na razie jestem zakochana w czymś takim, bo same loki/fale się na moich włosach nie mają szans utrzymać. A całkiem spiętych nie chcę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura-slubna-z-warkoczem.jpg (64,7 KB, 4 załadowań)

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:59   #2095
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Jaką odzywkę?
Nalożyłam GP z papryczką i jestem bardzo zadowolona z efektu. Zawsze na skalp nakładałam ten z papryczką,a na resztę włosów kokosowy i wmawiałam sobie,że coś tam się dzieje,ale już wiem,że ten kokosowy jest niedobry do moich włosów. A teraz na całą długość włosów nałożyłam GP i miałam wczoraj po wysuszeniu i dziś też fajne włosy. Mniej spuszone i fajnie sie przelewają przez ręce. Także odstawiam kokosowy i zrobię kurację tylko tym GP.
Timotei z różą jerychońską i olejem sezamowym
Cytat:
Widzę,że coraz bardziej odchodzi się od upięć
ja chyba jednak postawię na upięcie nie będą mnie włosy denerwowały całą noc obijając się po twarzy
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 15:01   #2096
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
Timotei z różą jerychońską i olejem sezamowym

ja chyba jednak postawię na upięcie nie będą mnie włosy denerwowały całą noc obijając się po twarzy
masz taka ladna twarz ze w kazdej bedziesz dobrze wygladac a u mnie upiecie to jak u king konga haha
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-12-30, 15:04   #2097
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

jedyne co mam na tel z inspiracji to:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1451484202617.jpg (13,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1451484216477.jpg (89,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1451484234688.jpg (88,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1451484248214.jpg (80,4 KB, 2 załadowań)
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-12-30, 15:05   #2098
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
masz taka ladna twarz ze w kazdej bedziesz dobrze wygladac a u mnie upiecie to jak u king konga haha
dziękuję
Ale nie we wszystkim mi ładnie

Podobają mi się takie włosy.
Ale nie wiem w czym mi będzie ładnie i co będzie pasowało do stylówy retro (suknia w kropeczki )
najbardziej chyba ostatnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura 7.jpg (58,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura10.jpg (73,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzurka.jpg (16,4 KB, 4 załadowań)
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 15:07   #2099
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość
A masz wszystkie te beznadziejne objawy? Co ile masz @?U mnie jak nie brałam tabsów to co 3 miesiące
A to zależy od humoru mojego organizmu Ostatnie 2 cykle były po 23 i 24 dni, a wcześniej to różnie, 40, 50, 74
A jeszcze przed tabsami to miałam tak ze 3 razy w roku

Cytat:
Teraz Zoely. A ty?

U mnie niestety to związane z hormonami. Hormony to jeden wielki przypał, bo one kontrolują wszystko i często powodują spowolnienie metabolizmu i tycie. A nie mogę utyc jeśli za rok chce juz się o dzieci starać. Łatwiej jest nieprzytyc niż chudnąć, szczególnie z tak powalonymi hormonami.
Zgadzam się

Cytat:
Papaya-wysyłam zdjęcia sukienki jak wygląda "na żywo". Mogłaby być troszkę dłuższa,ale do czarnych rajstop będzie ok.
Śliczna! Bardzo podoba mi się dekolt
I jezu dziewczyno, ale masz nogi

Cytat:
Też mam i w słoiczku i w pisaku i w słoiczku mi lepiej malowac
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 15:08   #2100
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość
Ja jak na razie jestem zakochana w czymś takim, bo same loki/fale się na moich włosach nie mają szans utrzymać. A całkiem spiętych nie chcę.
tą fotę też mam w inspiracjach suuuper fryzura
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości