Mamusie czerwcowe 2016 cz.2 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-30, 16:03   #2011
ewka555
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2

Australia gratuluje !!! 😊
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 16:10   #2012
kocuro88
Zakorzenienie

Australia gratuluję córeczki 🎊
I jaka ładna waga. Mój tyle ważył tydzień temu - kruszynka
Stary 2015-12-30, 16:18   #2013
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie - na 90% dziewczynka Także można mnie pokolorować na różowo Męża na razie wkręciłam, że dzidzia się nie ujawniła, chcę go osobiście zaskoczyć jak wróci z pracy Ogólnie wszystko w porządku, mała jest kilka dni do przodu, waży 186 gram <3
Super super super

Witaj w klubie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 16:27   #2014
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Hej, trzymam mocno kciuki za wizyty !😊

My niestety dalej chorujemy i jest jeszcze gorzej, do przychodni nas dzis nie przyjęli, a jutro wielka niewiadoma 😐
Współczuję oby szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej
wczoraj nie miałam już siły żeby do Was zajrzeć niby miałam wizytę na 18.40 a weszła dopiero o 20.
Gin nie robił USG bo nie widział takiej potrzeby tylko położna posłuchała serduszka pięknie biło a maluszek tak się kręcił bo było słychać takie szmery. Położna mówi ze straszny wiercioszek z niego lub niej
USG nie było to i płci nie znamy ale 29 stycznia mam wyznaczone połówkowe to wtedy się już powinniśmy dowiedzieć.
A ja tak już chciałam zabrać się za kupowanie ciuszków zaczęły się wyprzedaże więc myślałam że coś już wyhaczę, ale muszę czekać.
Zajrzę do Was później i nadrobię wszytsko bo teraz jestem na etapie sprzątania.
A i jeszcze tak wszytskie wyniki mam super i lekarz mówi oby tak dalej
Najważniejsze, że wiesz, że serduszko bije;*

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Ja pracowałam w żłobku potem w przedszkolu a od kilku miesięcy pracuje jako terapeuta z dzieci z problemami rozwojowymi Bardzo lubie swoją prace i moich (czasem trudnych) podopiecznych
Ciekawa praca, choć wiem, że na pewno ciężka

Cytat:
Napisane przez eful Pokaż wiadomość
Witam
codziennie tutaj zaglądam jako gość a w końcu postanowiłam się ujawnić
Jestem w 17 tc, wczoraj było USG i podobno chłopczyk
Moja waga wzrosła o 4 kg, powiedzcie mi dziewczyny jak u was z wagą ? bo nie wiem czy mam zacząć się pilnować czy jest dobrze ? chociaż ja zawsze miałam problem ze słodyczami
Jestem już po pierwszych prenatalnych a za miesiąc drugie Niestety wyszła mi tarczyca w ciązy hashimoto ale jestem pod stała opieką endokrynologa więc mam nadzieje, że będzie dobrze.
Jeszcze ruchów nie czuje ale mam nadzieje, że lada dzień nadejdą
I dziewczyny możecie mi powiedzieć jakie wózki są najlepsze ? bo tutaj jestem całkowicie zielona... proszę o linki tylko w rozsądnej cenie
Witaj

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
ja jem przetwory mojej kolezanki z pracy - pomidor malinowy letni - dodałam odrobinę czerwonej cebulki, jogurtu naturalnego, soli i pieprzu, przysiegam,że oddałabym się za to,aby jeść codziennie!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Przestań przestań bo oślinie laptopa! pycha!!!

Cytat:
Ja już po wizycie - na 90% dziewczynka Także można mnie pokolorować na różowo Męża na razie wkręciłam, że dzidzia się nie ujawniła, chcę go osobiście zaskoczyć jak wróci z pracy Ogólnie wszystko w porządku, mała jest kilka dni do przodu, waży 186 gram <3
Gratulacje! no w końcu druga dziewczynka!!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 16:28   #2015
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość

Gratulacje! no w końcu druga dziewczynka!!
Trzecia tak dla sprostowania

Lalara
Ja
australia87

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2015-12-30 o 16:33
Stary 2015-12-30, 16:30   #2016
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Australia gratuluje coreczki

Witam nowa mamusie nie przejmuj sie tarczyca, ja jestem po jodoterapii i biore eutyrox 125 mg codziennie i wszystko jest ok.

Ja jestem w 16 tc i przytylo mi sie 6-7 kg :/ ale ja zawsze szybko tylam, wystarczy chwila nieuwagi, wsume cos bez zastanowienia i dupa blada. Przed ciaza cwiczylam chodakowska teraz tylko rowerek stacjonarny, ale tez zadko bo po pracy juz nie mam sily (sprzatam w hotelu).

Kurcze, chorobsko atakuje coraz bardziej, szczegolnie po zakupach, bo musialam kupic paracetamol i cos do jedzenia. Teraz w lozeczku leze, wypilam ciwple mleko, zjadlam kanapki z czosnkiem i miseczke goracego rosolu. Rozgrzalo mnie ho ho.

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 16:33   #2017
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość

Ja jestem w 16 tc i przytylo mi sie 6-7 kg :/ ale ja zawsze szybko tylam, wystarczy chwila nieuwagi, wsume cos bez zastanowienia i dupa blada. Przed ciaza cwiczylam chodakowska teraz tylko rowerek stacjonarny, ale tez zadko bo po pracy juz nie mam sily (sprzatam w hotelu).
Ja justynko mam 5 kg do przodu, ale się tym nie przejmuje Malutka ma dużo miejsca
Również ćwiczyłam z Ewcią i Mel B i myślę że po ciąży będzie Nam łatwiej wrócić do naszej wagi i wyglądu
Sport to sport a spacerki z dzieciaczkami same też pomogą z zrzucaniem wagi

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2015-12-30, 16:35   #2018
anuszka1984
Zadomowienie

Australia gratuluje zdrowej dziewczynki

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 16:38   #2019
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Australia gratuluje super wieści
Eful witam wśród Mamusiek

U mnie z wydzielina bardzo obficie i kolory ma najróżniejsze... jeszcze chyba tylko niebieska nie była. A, że już 2 razy miałam infekcję w czasie ciąży to cały czas łykam Laci Bios i na razie jest Ok.

Kurzę ja tez rozglądam się cały czas za wózkami i nie mogę zdecydować. Ale muszę zgwałcić Tża i pojechać gdzieś "pomacać" towar bo tak na zdjęciu to nie wiem czy tego chcę... Ja mam w głowie wszystkie cechy mojego idealnego wózka więc muszę go dotknąć i wyglądać i będę wiedziała czy ten czy nie

Dzisiaj znowu ból głowy od samego rana. A musiałam jechać do miasta załatwić kilka spraw. Masakra jakaś. Na chwilę pomogła drzemka ale dalej to nie jest Madryt...

I odebrałam dzisiaj moje zamówione rajtki anty żylakowe
Ciekawa jestem jak mi jutro pójdzie z naciąganiem tego na moje zgrabne nóżki

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 16:39   #2020
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Trzecia tak dla sprostowania

Lalara
Ja
australia87
Przepraszam, po prostu zapomniałam, a patrzyłam na pierwszą stronę, a tam tylko dwa róże i tym się zasugerowałam

No to trzy!!

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2015-12-30, 16:41   #2021
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Przepraszam, po prostu zapomniałam, a patrzyłam na pierwszą stronę, a tam tylko dwa róże i tym się zasugerowałam

No to trzy!!
nic się nie stało

Teraz to i dziewuszki się musza ujawniać bo tutaj mamy prawie drużynę piłkarska a tylko parę cheerleaderek

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2015-12-30, 16:53   #2022
australia87
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny! Ja w sumie tak o tym chłopcu i chłopcu ciągle, a jak przyszło co do czego i się okazało, że dziewczynka, to cieszę się tak baaaaaaardzo jakbym całe życie marzyła o córeczce
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 16:55   #2023
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Podejście nr 3. Aplikacja coś mi wywala, więc dorwałam kompa.
Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
Boże to straszne Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję, bo dziś mało ze strachu nie umarłam jak mnie złapało
przeżyjesz. Może nie będzie tak źle. Mnie dorwała w pierwszej ciaży pod koniec II trymestru. Łapała na chwilę i odpuszczała. Da się przeżyć.

[QUOTE=soffinka;53942924]
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość

TŻ pochodzi z Kutna
a interesujesz sie koszykówką?
Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
ania230, oj pamiętam to szukanie mieszkania. My swoje kupiliśmy 5 lat temu. Niestety wzięliśmy kredyt we frankach i teraz jesteśmy w czarnej tzn chcielibyśmy zamienić na większe, 3-pokojowe, ale na razie totalnie nie opłaca nam się sprzedawać, bo byśmy musieli spłacić więcej niż wzięliśmy o jakieś 50 tyś :/ no ale z drugiest strony własne mieszkanie to luksus (i przy okazji studnia bez dna). My mieszkamy we Wrocławiu więc tu mieszkania też mega drogie.

Co robicie na Sylwestra? My w tym roku córę do rodziców i idziemy do znajomych. Dla mnie trochę lipa, bo będę jedyną niepijącą, no ale cóż...
też mam kredyt we frankach, więc możemy sobie podać rękę.
A w Sylwestra idziemy do szwagierki, która będzie sama z synkiem rocznym, bo facet na dy zurze w szpitalu.

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
A dziewczyny jakie foteliki macie na oku do auta?Ja wezmę raczej maxi cosi cabrio fix.Muszę jeszcze obejrzeć na żywo i pomacać.Wczoraj czytałam i się nie znam kurcze na tych zapięciach do auta.Muszę Tż nakazać obowiązkowo doszkolenie się w tej kwestii:P
Tż coś przebąkuje o zmianie auta bo mamy 3 drzwiowe i mały bagażnik ale ja jestem przeciwna jak narazie.
zdecydowanie jak Kociak polecam Recaro. Jeden z bezpieczniejszych, chociaż spory i dość ciężki. Mieścił nam się w unie na styk warto przymierzyć do auta przed zakupem. Teraz mam dalej tyłem do jazdy Axkid Kidzone - od 9kg,a Recaro czeka na Okruszka.

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem czy już głupieje czy już zgłupiałam, nurtują mnie 2 zagadki...
Mam tak że jak się patrzę na swój brzuch to widzę że pulsuje i ogólnie się zastanawiam czy to mój puls
Z tydzień temu czułam ogólnie że tak gdzie jest dzidzia to tak jakoś mi było miło, pare razy coś poczułam w nocy jakby do mnie dzidzia pukała, a dziś zjadłam kiwi i tak czuję jakby coś mi tam pukało, czy to już może być dzidzia czy jednak gazy
Twój puls

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
Hej, trzymam mocno kciuki za wizyty !😊

My niestety dalej chorujemy i jest jeszcze gorzej, do przychodni nas dzis nie przyjęli, a jutro wielka niewiadoma 😐

Mialam robić pycha obiad ale nie mam siły, zaserwuje chyba pyzy ziemniaczane bo odkopałam w zamrażalniku
zdróowka!

Cytat:
Napisane przez eful Pokaż wiadomość
Witam
codziennie tutaj zaglądam jako gość a w końcu postanowiłam się ujawnić
Jestem w 17 tc, wczoraj było USG i podobno chłopczyk
Moja waga wzrosła o 4 kg, powiedzcie mi dziewczyny jak u was z wagą ? bo nie wiem czy mam zacząć się pilnować czy jest dobrze ? chociaż ja zawsze miałam problem ze słodyczami
Jestem już po pierwszych prenatalnych a za miesiąc drugie Niestety wyszła mi tarczyca w ciązy hashimoto ale jestem pod stała opieką endokrynologa więc mam nadzieje, że będzie dobrze.
Jeszcze ruchów nie czuje ale mam nadzieje, że lada dzień nadejdą
I dziewczyny możecie mi powiedzieć jakie wózki są najlepsze ? bo tutaj jestem całkowicie zielona... proszę o linki tylko w rozsądnej cenie
witaaamy)) tarczycą sie nie przejmuj, jak jesteś pod kontrolą endo to będzie dobrze. Ja mam hashimoto, już jedną prawidłową ciążę za sobą i teraz idzie druga. Wyniki mam ok, ale regularnie odwiedzam endokrynologa.

Cytat:
brawooo!!! ładna waga!

A na koniec polecam wpis położnej o pozycjach do spania w ciąży: http://280dni.com/na-ktorym-boku-spac-w-ciazy/

Lalare: napisz mi jeszcze raz jak sie nazywa ta babka co prowadzi ciwczenia dla kobiet w ciazy? Postanowilam ze chociaz w weekendy sie zmotywuje do cwiczen, bo w tygodniu nie ludze sie, że znajdę siły.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny! Ja w sumie tak o tym chłopcu i chłopcu ciągle, a jak przyszło co do czego i się okazało, że dziewczynka, to cieszę się tak baaaaaaardzo jakbym całe życie marzyła o córeczce
tak to najczęściej działa)) cieszymy się, że zdrowe...:P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 17:03   #2024
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
bardzoooo nielubiana instytucja panstwowa - Urząd Skarbowy
Witaj w klubie

Australia gratki córci
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 17:06   #2025
ania230
Zakorzenienie

Chciałam wczoraj zakupić chrupki Flipsy kukurydziana i nigdzie ich już nie ma. Za dzieciństwa wcinałam je bardzo często

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2015-12-30, 17:16   #2026
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

ANIA ja nadal od czasu do czasu jadam. Chipsów nie lubię

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 17:18   #2027
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ANIA ja nadal od czasu do czasu jadam. Chipsów nie lubię

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
tylko ja tyle przeszłam sklepów i nigdzie nie ma.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2015-12-30, 17:29   #2028
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
bardzoooo nielubiana instytucja panstwowa - Urząd Skarbowy
Uuuu, strach się bać Chociaż przyznam, że jak bywam w urzędzie, głównie w sprawach służbowych to zawsze jestem mile zaskoczona . Już coraz rzadziej się trafia na wredne, stare baby- na szczęście

Cytat:
Gratulacje!!! No to mamy kolejną dziewuszkę

Witaj u nas eful

monini świetnie, że usłyszałaś serduszko. Ja na następnej wizycie też raczej nie będę miała usg tylko będziemy słuchać serca przez echosondę. Następne usg będzie pewnie połówkowe
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 17:42   #2029
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
monini świetnie, że usłyszałaś serduszko. Ja na następnej wizycie też raczej nie będę miała usg tylko będziemy słuchać serca przez echosondę. Następne usg będzie pewnie połówkowe
u mnie jak tak liczę będzie to 18 albo 19 tydzień
Ale ten czas leci.... a pamiętam pierwsza wizytę i łzy moje i Tż jak usłyszeliśmy serduszko myślę że nigdy o tym dniu i takim przeżyciu nie zapomnimy.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2015-12-30, 17:48   #2030
kaska87
Zakorzenienie

hej

Australia gratuluję córeczki

nadrobiłam Was idę teraz coś do jedzenia przygotować bo umieram z głodu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 17:58   #2031
ania230
Zakorzenienie

Miałam możliwość w święta powozić dwa wózki X- lander oraz Tako Jumper Light.

Lepiej się prowadził i bym mnie oporny Tako. Wózeczek leciutki i kółka super skrętne na każdej powierzchni, więc już zdecydowałam że taki chce
Ceny wahają się od 950-1500 zł. Oczywiście można zakupić używany w dobrym stanie za 700-900 zł. Rama aluminiowa i 3 w 1

Najważniejsze że już zdecydowałam się i mam nadzieję że uda mi się kupić w kolorze czerwonych.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

nadrobiłam Was idę teraz coś do jedzenia przygotować bo umieram z głodu
smacznego
ja jem kanapeczki z jajkiem na twardo

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2015-12-30 o 17:59
Stary 2015-12-30, 17:59   #2032
misia880
Zakorzenienie

Ja mam fiola na punkcie bezpieczenstwa w aucie dzieci i 3 w 1 mnie w ogole nie przekonuja :p

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 18:02   #2033
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja mam fiola na punkcie bezpieczenstwa w aucie dzieci i 3 w 1 mnie w ogole nie przekonuja :p
zależy jaki 3w1 ja mam wóze maxi cosi mura 4 i jeden z lepszych fotelików maxi cosi cabriofix a teraz mamy ten 9-18 axkida tyłem do kierunku jazdy też przywiązuję większą uwagę do fotelika niż wózka czy innych gadżetów

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 18:09   #2034
misia880
Zakorzenienie

A no chyba ze tak

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 18:28   #2035
Honcia
Zakorzenienie

Robiłam spaghetti dla męża i tak "przy okazji" upiekłam szarlotkę z putinówek, bo strasznie gniją i szkoda.
Ciekawa jestem czy jutro będzie co do kawy zakąsić bo ciepła szarlotka u mnie znika w godzinę...
A już 4 kg na plusie

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 18:44   #2036
haneczkab92
Ania

A ja zrobiłam tosty z serem, pieczarkami i kawałkiem kiełbaski..
Czekam tylko aż mąż wróci z pracy!
I sos czosnkowy już gotowy..

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2015-12-30, 19:18   #2037
kocuro88
Zakorzenienie

Kanwa jaki dział? 😁

Sliweczka niestety te stare baby się jeszcze trafiają ale tak młodsza kadra raczej jest pozytywnie nastawiona do podatnika
Stary 2015-12-30, 19:51   #2038
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Kanwa jaki dział? 😁

Sliweczka niestety te stare baby się jeszcze trafiają ale tak młodsza kadra raczej jest pozytywnie nastawiona do podatnika
ja się nachodziłam do us i powiem że o dziwo miło mnie zawsze te starsze panie traktowały , ale jednak jak to mówią urząd to urząd i dlatego już nie chce pracować z biurze rachunkowym. latasz i za kogoś wyjaśniasz jego błędy... bez jaj

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2015-12-30, 19:56   #2039
zebrah
Rozeznanie

Ja miałam okropnego smaka na pizze i umodziłam z przepisu bez drożdży (właśnie się piecze). Ciekawe, czy dobra wyjdzie.

Któraś się wypowiadała o Quinny (przepraszam, ale tak pędzicie, że proszę się nie obrażać jak nie wspomnę nicka). Dostałam Quinny Speedi SX od siostry- spacerówka i jak dla mnie jest w porządku.
Nie należy do lekkich rzeczywiście, ale na trasy i polskie chodniki jest w porządku. Trochę się musiałam przestawić na trójkołowca z Mutsy- ale to kwestia gustu. Teraz w sumie mamy nadmiar wózków, bo patrzę na allegro, że spokojnie można gondolę do tego Quinny już za 100zł dokupić.

Witam nową mamusię
Super, że mamy nowe dziewczynki na wątku
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 19:57   #2040
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

Dziewczyny a tak z ciekawości to gdzie pracujecie i czym się zajmujecie
Bo ja pracowałam 6 lat w firmie odzieżowej w dziale księgowości , firma upadła niestety i potem znalazłam pracę w biurze rachunkowym i to był rok pracy i dzidzia
Ja pracowałam w sklepie odzieżowym jako z-ca kierownika na dziale dziecięcym duża sieciówka - po pierwszej ciąży udało mi się tam wrócić, popracowałam równo rok i teraz po drugim macierzyńskim mam nadzieję, że znajdę już inną pracę.

kanwa,
oczywiście - wielkość auta nie ma aż takiego wpływu na bezpieczeństwo dziecka w foteliku. Źle to napisałam, chodziło mi generalnie o to że mam fioła na punkcie bezpieczeństwa. A 3-drzwiowe auta to raczej na NIE ze względu wygody.

haneczka, fajną masz pracę chyba chciałabym w żłobku pracować, choć nie mam żadnego wykształcenia w tym kierunku i raczej mieć nie będę...

kocuro, moja teściowa pracuje w Urzędzie Skarbowym

LaLaRe, ja mam Tako City Move i jestem mega zadowolona z jego zwrotności, jakości. Ale jest duży i ciężki.

Co do fotelików, to te foteliki z wózków 3w1 są do niczego, no chyba, że tak jak kaska napisała, Maxi Cosi bo ta firma oprócz wózków ma też dobre foteliki do auta.

elaine-blath, kaska87 - kurde nawet nie wiecie jak się cieszę, w końcu znalazłam kogoś kto wie o co chodzi z fotelikami tyłem do kierunku jazdy też mam Axkida! Ale wśród mojej rodziny/znajomych jak widzą że Iga nadal jeździ tyłem to wielkie oczy robią po co i w ogóle jak to tak... Ale widzę, że jednak coraz więcej osób wie, że można inaczej...

Edytowane przez Kociak85
Czas edycji: 2015-12-30 o 21:42
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości