|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 15,48% |
Tak, bezgranicznie. |
37 | 44,05% |
Nie. |
34 | 40,48% |
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
W sumie masz rację, gify przesądzają sprawę. Zagłosowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Konto usunięte
|
Ależ ja się robię wulgarna jak jestem spontaniczna...
Mój wygląda tak: ![]() I w sumie jego główną rolą jest cieszenie oka na półce z innymi szklanymi rzeczami, które uznałam za cudne. Właściwie już samo dotykanie tego palcami mnie kręci. I zakochałam się w kształcie parę lat temu. Zresztą to by w pewnym stopniu wyjaśniało moją podświadomą a później świadomą miłość do Kreweta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
huehuehuehue ![]() Cytat:
tak, ale nie jednocześnie. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
plum plum
|
Cytat:
![]() mnie akurat ogródki nie bawią tak do końca, bo naprawdę się w kujawsko-pomorskim tak mieszka. W sensie w mojej rodzinnej miejscowości na ogródkach działkowych całe osiedle domków jednorodzinnych wyrosło. Ludzie tam całe dacze mają, żyją rodzinami i nikogo to jakoś nie dziwi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak nie jednocześnie, to nie masz. To nie ja, to namiętności, które budzi we mnie Krewet to robią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zielony = Cthulhu?! ![]() te ogródki działkowe to faktycznie polska codzienność. co nie zmienia faktu, że jest to głupie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A Ty i Twoje pierścienie na penisa zabiły mnie i wszystkich, którzy tam potem przyszli. Cytat:
Ja tak bardziej w Joannę D'Arc lecę ostatnio. ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Jak Tyś to znalazł?! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem, z jakiego odmętu internetu to wyciągnął (na efukcie nie było, sprawdziłam), ale uwielbiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Joanna d'Arc w sensie, że niedo*ebana jestem ciężko. Może z własnych zbiorów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie że tak na privie z Madzią? ![]() a może Madzia zna kreweta i stąd ta rada?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niemożliwe. Jakby znała, to już by brylował na salonach. To artykuł sprzed roku, Krewet wtedy jeszcze nie rozkwitł w pełni. Może to cichy wielbiciel Magdy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może poszła po rozum do głowy i ukrywa go przed światem? wiesz, takich tipów, jak ten z krewetkami, to się z rękawa nie wyciąga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Konto usunięte
|
Może by tak do pierwszego posta dopisać listę wizażanek, które kochają Kreweta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Proponuję tylko połączyć kilka faktów: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez cotusie Czas edycji: 2015-12-31 o 01:54 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak żyję nie przypominam sobie jakiejkolwiek dłuższej dyskusji z facetem na tym forum jedynie kobiety mnie tu oczerniały Cytat:
fajna jesteś i światowa do tego |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Konto usunięte
|
Kolejna porcja, umożliwiająca umiejętne przeżycie momentu przedsylwestrowych przygotowań ![]() The best of "O czarnoskórych mężczyznach" będące w istocie kompendium wiedzy na temat socjologicznego problemu Enrique. 1/3 ![]() Wizażanka1: Twoje postrzeganie rzeczywistości. Typowe dla nieudacznika, któremu nie chce się nad sobą pracować. Wszyscy dookoła winni Twoich niepowodzeń miłosnych Krewet: gdzie ja tu kogoś obwiniam? napisałem tylko jak jest Wizażanka2: Bawi mnie skomlenie mężczyzn, że część Polek lubuje się w facetach o ciemniejszym odcieniu skóry od nich, w momencie gdy sami mają mokre sny o Azjatkach Podwójne standardy, czy po prostu w Azjatach możemy się kochać, a w Hiszpanach nie? Krewet: przecież ja nikogo nie piętnuję, po prostu wyraziłem swoją przykrość Wizażanka2: Ale skomlisz jak mały piesek. Teraz możesz dla równowagi popłakać nad kolegami śliniącymi się na widok latynosek w teledyskach, ale to Cię pewnie nie mierzi. Tylko te złe, złe Polki. Krewet: a co ma mnie mierzić, jak nie gustuję w mężczyznach? i nigdzie nie napisałem, że Polki są złe, po prostu stwierdziłem fakt, a wy oczywiście ból dupy jakbym nie wiadomo co napisał ![]() Wizażanka: Krewetka, ale biadolisz. Co baba to inny gust. Krewet: takie tam gadanie są kolesie, którzy są w guście każdej Krewet: właśnie to jest ciekawe, że nie każdy czarny jest przystojny, ale przeciętny czarny > przeciętny Polak na badoo o Enrique dużo wspominam, bo większość z nich ma ten typ urody, na który lecą Polki oczywiście teraz będzie milion postów, że wcale nie i że lepszy mój misiu, który jest łysy i jest Polakiem ale prawda nie kryje się na wizażu Adeedra: No. I laski, które są w guście większości też są. Co z tego wynika? Krewet: laski mają łatwiej, bo laska nie musi być 10/10 żeby mieć spore branie Wizażanka: Mnie na szczęście nic nie boli Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zastanów się, czy to twój "tył" nie cierpi katuszy Krewet: cierpi, przecież się do tego przyznałem w pierwszym poście ![]() Wizażanka: to może wyjdź z daremnych stron internetowych do realnego świata, hm? Krewet: w realnym świecie jest tak samo, porównaj sobie jakie branie na dyskotece będzie mieć Enrique a jakie przeciętny Polak tak samo laski jak zobaczą takiego gdzieś na ulicy to powiedzą "hihi fajny" tak wiem, na dyskoteki chodzi plebs a ty swojego tż poznałaś w bibliotece, ale to nie o tym temat ![]() Wizażanka: nigdy nie zapomnę widoku mojego mało inteligentnego i co tu dużo mówić, z twarzy dość brzydkiego kolegi, który doprowadził swoją sztukę dyskotekowego podrywu do takiej perfekcji, że był oblegany przez dziewczyny. Krewet: to pewnie pijane były te laski Wizażanka: Naćpane, a pigułek gwałtu co im dosypał, jessssuuuuu! Krewet: ilu brzydkich kolesi wykorzystuje fakt, że godzina jest późna i laska już ledwo trzyma się na nogach? No właśnie. Wizażanka: Tak więc Ty mi tu o Enrikach nie opowiadaj, bo nawet Adonis, który się chowa w kącie za kuflem piwa i nie ma odwagi zagadać, przegra z pewnym siebie facetem. Krewet: bajka, którą słyszałem milion razy Wizażanka: Bajka? A czy bycie zakompleksioną ciapą przyniosło Ci do tej pory jakieś wymierne korzyści? Krewet: I nie jestem zakompleksiony, tylko piszę jak jest. A korzyści - jakie są takie są. Uważam, że z moim wyglądem wycisnąłem maksimum tego co mogłem. Wizażanka2: Ależ oczywiście Krewet: no nie jestem zakompleksiony, czemu wy laski za każdym razem musicie się bawić w psycholożki i wmawiać człowiekowi kompleksy i niską samoocenę, gdy on po prostu mówi jak jest? czy jeśli ja nie umiem grać w szachy i powiem komuś, że faktycznie nie umiem to już z miejsca jestem zakompleksiony? ogarnijcie się może z tymi Murzynami to przegięcie ale tak - na Enrique statystyczna Polka leci przy czym tu nawet nie chodzi dosłownie o pochodzenie, może być Polak wyglądający jak Enrique Stewardesa: nie przegiąłeś Co znowu chcecie od kreweta? Przecież pisze jak jest. Wizażanka: Założę się, że Polak który tak samo flirtuje, zagaduje, jest miły a przy tym zabawny nie narzeka na zagraniczną konkurencje. To jest klucz Krewet: nie, zdecydowanie nie Wizażanka2: Ty się przestań bawić w Maxa Kolonko i ogarnij, że to Twoje 'mówię jak jest' wsparte zapewne precyzyjnymi 'badaniami rynku' to nic innego jak wyłażenie na wierzch Twojej niskiej samoooceny właśnie. Bo gdybyś naprawdę w pełni się akceptował i lubił, to miałbyś gdzieś wszystkich Enrique, murzynów i nawet te statystyczne Polki. Krewet: nie mogę mieć ich w dupie, bo to jest konkurencja która mnie miażdży brak wam argumentów, ale do tego już się przyzwyczaiłem ![]() Adeedra: Fizyyycznie typy można mieć różne, ale: 1. Koniec końców i tak każda leci na Jasona Momoę. 2. Żadna nie leci na "miłego i zabawnego". Krewet: właśnie, co te niektóre wizażystki wypisują to głowa boli, jakby każdy miły i zabawny chłopak miał branie to by prawiczków nie było Wizażanka: a która powiedziała, że to wystarcza? Miłe ciapy trafiają do friendzone. Krewet: któraś napisała, że gdyby przeciętny Polak zachowywał się tak jak Enrique (w sensie był właśnie zabawny, wyluzowany itp) to miałby takie samo branie co jest oczywiście bzdurą ja jestem miły i zabawny, a o powodzeniu jakie ma Enrique mogę pomarzyć Stewardesa: ciekawe czy to taka celowa kokieteria czy sposób na biednego misia Krewet: ani jedno ani drugie laska facet gdy zagaduje kobietę (nieważne czy na żywo czy w internecie) to na ogół jest dla niej miły to jest oczywiste enrique jest po prostu przystojny i to go stawia wyżej niż resztę jest pewny siebie, bo ciężko nie być pewnym siebie, gdy większość lasek na ciebie leci powtarzam raz jeszcze - w internecie nie widać kto jest pewny siebie a kto nie, i tam następuje weryfikacja kto jest atrakcyjny, a kto nie na żywo jak zaczepisz laskę, to zawsze z tobą pogada, choćby z grzeczności a w internecie albo odpisze, albo nie ![]() Wizażanka: Przyznaję, pewność siebie odgrywa ogromną rolę Krewet: na badoo czy tinderze nie widać kto jest pewny siebie ![]() Adeedra: Niesłusznie zakładasz, że Enrique w bibliotece nie zrobiłby furory. W ogóle nie doceniasz bibliotek - te wszystkie regały... i w ogóle... Krewet: gdzie napisałem, że nie zrobiłby? on zrobiłby raczej wszędzie Adeedra: Nie jesteś zainteresowany mężczyznami, ale obserwujesz jakie branie ma przeciętny Enrique? Krewet: nie interesuję się mężczyznami, ale obserwuję rynek, wyciągam wnioski, mówię jak jest, a potem płaczę w poduszkę ![]() Wizażanka: Serio boli Cię to, że jakaś Vanesska ma kisiel w majtkach na widok pana z południa Europy? Krewet: tak, boli mnie to też chciałbym żeby ktoś miał kisiel w majtkach na mój widok ![]() Krewet: każdy facet śmieje się z "pustaków", ale gdyby taki "pustak" chciał się z nimi bzykać to by na jednej nodze do niej biegli co do mnie - powtarzam raz jeszcze, biorąc pod uwagę mój wygląd, ugrałem w życiu seksualnym najwięcej ile się dało pewnego pułapu nigdy nie przeskoczę i przy odrobinie szczęścia raz na dłuższy raz ktoś mnie przeleci w chwili słabości a potem oleje Stewardesa: Może jednak kwestia umiejętności łóżkowych? Krewet: oby, bo to zawsze mogę polepszyć twarzy już nie zmienię choć w sumie sam też olewałem laski po seksie Adeedra: Ryja sobie zawsze możesz sklepać, ale modelem Uganda 3000 w pewnych partiach nigdy nie będziesz. Krewet: najważniejsze że Ty mnie kochasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
krewet, mistrzu, potrzebujemy Cię tam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post53958921 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mistrzu dzieli się swoją mądrością kiedy chce, kiedy czuje taką potrzebę, a nie że tak będzie latał za linkami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Konto usunięte
|
Fanek nie wolno przekarmiać, bo mogłyby się nasycić.
Miszczu to wie. Zresztą jakbyś dość uważnie śledziła jego słowa... Tak - jest dla cichych wielbicielek. Tak, bezgranicznie - dla wielbicielek aktywnych. Nie - zawistnicy nienawidzący naszej miłości. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Policzy się ich jako moich cichych wielbicieli, zazdrosnych o to, że pieszczę Kreweta. A'propos. Wiesz, że to zielone cudo ma 19 centymetrów długości a czasem nawet więcej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
syreno powiem ci, że oni oboje mało lotni, ona jakieś dziwne pytania i to jeszcze do kolesia od dymania, a on też w sumie mógł sobie darować takie teksty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Wtajemniczenie
|
och, dziękuje Kreweciku
![]() dziewczęta, czy mój wstęp do 2016 mógł być jakkolwiek lepszy?... no ale wiemy konkretniej jakie nasz Homar ma normy Krewet: nie interesuję się mężczyznami, ale obserwuję rynek, wyciągam wnioski, mówię jak jest, a potem płaczę w poduszkę Ja to sobie wydrukuje i powieszę nad moją kolekcją encyklopedii PWM. Z podpisem "Krewet 2015" Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2015-12-31 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
jesteś bez kitu światowa i piszę to bez ironii
ja sobie nie wyobrażam udzielać interview po polsku a ty normalnie sobie po angielsku gadasz i jeszcze grasz koncerty dla Szwabów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.