|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33
Cytat:
Może masz coś nie tak z żołądkiem? I reagujesz jadłowstrętem? Współczuję bo to nic miłego. [/QUOTE] Sama nie wiem, co mi jest. Zawsze jadłam "dziwnie", jeśli chodzi o produkty, łączenie, ale ilościowo raczej normalnie. Mam refluks. Gastrolog kazała mi leczyć głowę, a nie żołądek. Już nie mam siły nawet walczyć, ale nie mogę tak żyć, bo padnę z głodu (przy ostatnim takim "stanie" faktycznie słabłam, brakowało mi energii, bo jadłam bułki i kisiel). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zauważasz jakąś regularność występowania tych stanów? Czy wiążesz ich pojawianie się z czymś? Czy odrzuca cię od konkretnych rzeczy? Albo masz jakieś nocne fazy na dany produkt? Jakie badania robiłaś i czy są w normie? Od małego czasu to trwa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Czy jeżeli nie posiadam dowodu zakupu telefonu z salonu (zgubiony), w ustawieniach telefonu, a konkretniej w informacjach o nim, któraś informacja moze potwierdzić ze telefon nie jest na przykład kradziony tylko pochodzi z zaufanego źrodła? Cos mi świta ze sprawdzałam tak kiedyś w Sony Xperii, teraz chodzi mi o Iphone'a 5S.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przejrzyj listę programów w Panelu sterowania, listę dodatków w firefoxie. Podejrzane usuń. Dodatkowo zainstaluj dodatek Adblock plus (bardzo pomocny). Jeśli dalej nie będzie poprawy, a wirusa, którego znajdziesz nie będzie dało się odinstalować (na 99% ściągnął Ci się jakiś zawirusowany programik) wyszukaj w google "(nazwa programu) jak usunac", u mnie pomógł jakiś program na H bodajże, niestety nie mam teraz możliwości sprawdzenia nazwy Cytat:
Chyba, że przypadkiem będzie miała otwarte Twoje okienko, to zobaczy piszący ołóweczek
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Luzik ;P
#157 |
Konto usunięte
|
Nie obserwuję regularności żadnej, ale nie mogę wykluczyć, bo☠ jest mi ciężko to ocenić. Przez ostatnie trzy tygodnie jadłam, a poprzednio przez ok. 3 tygodnie nie jadłam. <br>
<br> Odrzuca mnie od wszystkiego. Z różnych powodów. Konsystencja, smak, zapach, rodzaj. <br> <br> Na konkretne produkty nie mam faz, tylko zdarza się, że przez jakiś czas jem np banany i coś tam, bo tylko to przełknę. Jedyne co, to słodycze zawsze zjem. Ale to nie jest tak, że wpierniczam słodycze, a potem nie mam miejsca na coś konkretnego. Biorę do pracy owsiankę, owoce i kanapkę, ale nie jestem w stanie tego przełknąć. A coś jeść muszę, żeby mieć energię. <br> <br> Jakiś czas temu robiłam TSH. Wyszło ponad 4, ale rodzinny nie widział problemu. Morfologia zawsze w porządku. W gastroskopii wyszła przepuklina, nadżerki i heliobacter. Heliobacter wybite <br> <br> Zawsze jadłam "inaczej", ale od kilku miesięcy jest to nie do zniesienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Polewanie rozpuszczoną witaminą c coś da? Bo są ogółem podrażnione, suplementować zaczęłam dopiero wczoraj i może to tego wina jest. Już nie wiem co robić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Konto usunięte
|
CherryCat, to tak, jak ja! Też mogę komuś gotować i tego nie jeść. Z tym, że mnie przygotowywanie jedzenia jakoś nie brzydzi. Niestety, nie umiem gotować. Próbuję różnych rzeczy, ale nie wiem, co z czym łączyć, żeby smakowało. A to ważne, bo znajdę jakiś fajny przepis, a jakiś składnik mi nie pasuje, to nie wiem, co dodać, żeby było dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Konto usunięte
|
Znajoma robi mi przysługę i wyśle mi 260 MB danych, wolałabym nie robić jej kłopotu z dzieleniem tego, czym najlepiej to przesłać, żeby się sprawnie zaladowało?
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mopa trzeba dobrać do podłóg. Okrąglę są z tego co wiem najlepsze do kafli, do paneli i parkietów lepsze są płaskie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Dziewczyny szyjące - czy jest taki ścieg na maszynie, oraz jak się nazywa, który umożliwia zszycie dwóch kawałków tkaniny, nie złożonych na siebie, tylko zetkniętych brzegami? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
TSH w młodym wieku powinno wynosić ok 1-1,5 a nie 4 mimo, że taka jest norma. Poczytaj wątek o niedoczynności taryczycy ![]() To najlepszy moment na zrobienie badań bo zaczyna się nowy rok i będą nowe miejsca na zapisy do endo. Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2015-12-31 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Pytanie z tycg trochę obleśnych.
Ćwiczeniami doszłam już do wagi, która mi odpowiada, ale... na brzuchu została mi taka wielka fałda rozciągniętej skóry. Da się to jakoś naprawić, czy koniecznie muszę wagę jeszcze zbijać?
#171 |
Zakorzenienie
|
Do której są czynne markety typu Lidl/Biedra?
Wysłane z mojego Classic przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
A propos TSH - któryś raz czytam na Wizażu o tarczycy i już nie wiem, co myśleć.
![]() Pod wpływem tego wątku zajrzałam do swoich badań krwi sprzed roku i widzę TSH 2,6. Nigdy nie myślałam, że może być złe, bo lekarz nic na jego temat nie pisnął, no i mieści się w tych nieszczęsnych normach. Zasadniczo jestem zdrowa i dobrze się czuję, nic mi nie dolega. Przede wszystkim jestem bardzo szczupła i nie mam dosłownie żadnych tendencji do tycia, a to widzę jako główny objaw niedoczynności. Rzadko jest mi zimno, nie mam żadnych obrzęków, zaparć, nie bywam zmęczona bez powodu, koncentracja też w porządku. Jedyne, co by mi pasowało, to okresowe wypadanie włosów, nieregularne cykle (ale mam takie od zawsze) i nerwowość. Czy jest sens drążyć temat, łazić po lekarzach skoro dobrze się czuję? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Prosze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zna przepisy dotyczące kart parkingowych dla niepełnosprawnych? Parkingowy pod szpitalem nie wpuścił mnie dziś na parking, gdy jechałam odebrać ojca ze szpitala, bo nie miałam karty. Kartę miał ze sobą tata, zresztą ja bez niego i tak nie mogę jej formalnie używać - jest ze zdjęciem. Tłumaczyłam, że pokażę mu ją, jak będziemy wyjeżdżać, ale nie dał się przekonać, musiałam stanąć dużo dalej i ojciec ledwo doszedł do samochodu. Czy są jakieś przepisy, które to regulują, tzn. podjechanie po (a nie z) osobę niepełnosprawną?
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Polecicie jakis dobry spray do czyszczenia okularow? Wiem ze duzo osob myje letnia woda i plynem do mycia naczyn ale podobno nie jest to najlepszy sposob, gdyz w ten sposob mozna poniszczyc szkla
![]()
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Classic przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Co podajecie na sylwestra? Mam w planach tortille z kurczakiem, koreczki i bigos. Co jeszcze? Sałatka odpada. Coś dla 2 os Wysłane z mojego Classic przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Dalsze zbijanie wagi co najwyżej fałdę może powiększyć ;-). Skóra to skóra, po odchudzaniu zastał jej nadmiar. Albo będziesz mieć szczęście i się jeszcze zmniejszy/wchłonie po jakimś (dłuższym) czasie, albo zostanie. Usunięcie to już tylko operacje wycinajace nadmiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.