|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Jak to nie doszłoby do masakry ? Doszłoby do strzelaniny na ulicy, nie wiadomo ile osób wtedy by zginęło. W USA jest dość swobodby dostęp do broni i jakoś reguralnie dochodzi do masakr w szkołach. Udostępnienie broni wszystkim to totalna głupota. Znacznie sensowniejszy pomysł, to wprowadzenie w naszym kraju prawa do obrony koniecznej, ale też ustalenie jakichś jej sensownych granic.
|
#3032 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak spędzacie dzisiejszy dzień/wieczór?
![]() My niedługo jedziemy po nasze kociaki do mamy mojego chłopaka/niemęża/minia/konkubenta, potem wracamy pociągiem z kociakami do domu i pewnie, objadając się, tuląc koty, będziemy oglądać jakiś film/program, a o północy wyjrzymy przez okno na chwilę - jakoś specjalnie nie mamy potrzeby i chęci do świętowania. A Wy? : ) Jak impreza, to chwalcie się w czym i z jakim makijażem idziecie : ) |
|
|
|
#3033 | ||
|
♥
|
Cytat:
Jak pewnie słyszałaś we vlogu (albo nie) ojciec powiedział coś w stylu, żeby nie zapominała mleka, pieluch dla dziecka, a Julka przytaknęła i coś tam jeszcze dodała. Moim zdaniem oznacza to, że ona sama zgadza się z tym co mówi jej ojciec, że powinna zacząć wychowywać dziecko, czyli bardziej o nim myśleć, poświęcić mu więcej uwagi i nie zapominać o taki podstawowych sprawach jak mleko, pieluchy czy odpowiedni ubiór dziecka. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet na tych urywkach, które pokazuje Julka widać, ze jej ojciec nie jest takim typem człowieka
|
|
|
|
|
#3035 | |
|
Kociara
|
Cytat:
A BB za 50 z groszami ![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53955211]Super [/QUOTE]Ja polecam Zoeve. Po wymacaniu UD w Sephorze stwierdzam, że mają podobną jakość, pigmentacje. W Zoeve bardziej podoba mi się wykończenie zwłaszcza satynowych cieni - wyglądają bosko, z klasą. UD mają dla mnie za dużo perły często :/ Teraz dostałam na święta Cocoa Blend i jest miłość ![]() MostlyAhhhs - tak myślałam że to byłaś Ty no nic, już zarezerwowałam hotel, więc jest ok
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2015-12-31 o 09:58 |
|
|
|
|
#3036 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obawiam się, że w tym roku będzie podobnie tylko, że będzie trochę więcej ludzi na głowie. Tęsknię za tym jak spędzałam sylwka w swojej rodzinnej miejscowości. Stroić tez mi się nie chce :P Nie mam sylwestrowej kreacji. W najlepszym przypadku nałożę miętowa sukienkę w groszki, w najgorszym zostanę w dżinsach. Dobrze, że chociaż żarcia nie będę robić za dużo. Zrobię polecane tu ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką, serem i keczupem - mam nadzieję, że się udadzą. No ale Wam to życzę miłej zabawy, oby lepszej niż u mnie |
|
|
|
|
#3038 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A my sami w Norymberdze, do której nikt z nas nie chciał jechać. Mam zamiar założyć grube rajty, spódnice i zrobić jakiś clubbing za 30 euro i może wszystko pyknie ![]() Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny! |
|
|
|
|
#3039 |
|
Konto usunięte
|
Zacytowałam twoją wypowiedź, bo akurat było mi łatwiej niż szukać tej do której się odnosiłaś. Absolutnie nie sugeruje, ze to pochwalasz, a z twoim postem zgadzam się w 100%. Chodziło mi o to, że sugerowanie tacie Julki, że pochwala bicie jest przesadą
|
|
|
|
#3040 |
|
Konto usunięte
|
[color=grey] ja ide z kolezanka na domowle do jej znajomych. Mega mi się nie chce i zaluje ze soe zgodzilam, bo jestem raczej niesylwestrowa i wolalabym grać w simsy :c
Mejkapu poza podkładem i tuszem nie robię, bo nie będzie mu soe chciało zmywać #masterlenistwa a ubieram welurowa kiece i kozaki za kolano (bo nie wzięłam ze sobą innych xd) Nie mogę sie doczekać aż będzie rano ;-; [/grey] |
|
|
|
#3041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"W sini na rytce stały pyry w tytce, przyszła niuda, zżarła pyry a w wymborku myła giry." Pamiętam to do dzisiaj chociaż długo mi zajęło zapamiętanie co to tak właściwie znaczy . Mój dziadek za to na mięso mielone mówi "siekane", i tak do tej pory wg niego mamy na obiad "siekane" .Kurde, kusicie tą Sephorą. Czaję się od jakiegoś czasu na czekoladkę z Too Faced i wyszłaby za niecałe 130zł... A fakt, że wpadła mi się na koniec roku extra kasa nie ułatwia sprawy .
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze tak w temacie sylwestra. Jakby któraś nie miała pomysłu na sałatkę to podaję szybki i pyszny przepis - często robię ją sobie do pracy, właśnie się nią zajadam.
Ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę Pokroić w plasterki/półplasterki (zależy od wielkości) ogórka kiszonego. Drobniutko pokrojona cebulka (jak robię do pracy to daję cebuli minimalnie nie wiem może z 1/10 małej, tylko po to by sałatka przez noc złapała aromatu bo i nie chce straszyć ludzi w pracy :P). Do tego sos: Wymieszać majonez z jogurtem albo śmietana - kto co woli, dodać koperek - suszony albo świeży i wymieszać wszystkie składniki. Boska. Na początku podchodziłam do niej sceptycznie ale teraz to jest moja ulubiona sałatka.
>>Team Speak dla Wizażu<< Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu] Hasło u Adminów. Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik Edytowane przez Cytrynellka90 Czas edycji: 2015-12-31 o 10:49 |
|
|
|
#3043 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, niby sprawa ze swetrem miała się dzisiaj wyjaśnić "Krotkie wyjasnienie symbolu swetra w naszej rodzinie juz w jutrzejszym vlogu"
Oglądam dzisiaj vloga i co? Nie ma wyjaśnień, są tylko teksty, że kto "zna historię swetra" ten wie itp. Poniżej fragment z niby wyjaśnieniami. https://youtu.be/UJsmxHwQfvU?t=2m41s |
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też w tym roku w domu, a właściwie na stancji, robimy remont w nowym mieszkaniu, więc nie mamy głowy i czasu na nic innego.
Chcę też coś przygotować do jedzenia na szybko dla naszej dwójki, jak macie jeszcze jakieś pomysły na szybkie przekąski bez pieczenia to bardzo proszę 🙏
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2015-12-31 o 10:53 |
|
|
|
#3046 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie chyba nawet bardziej niż ten tekst z swetrem (może dlatego że najpierw o tym tu przeczytałam) słaba była uwaga do opakowania prezentu, że czemu taśmą, czy nie mogli kupić czegoś no i moment życzeń to jak dziecko po prostu. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3047 |
|
Konto usunięte
|
My kiblujemy w domu z dzieckiem, które z zapaleniem ucha jest na antybiotyku. No ale trudno, nie rozpaczam - wpada do nas znajoma para i myślę, że będzie całkiem sympatycznie. Na stół powędruje nowy obrus w gwiazdki i cekinowy bieżnik, więc wystrój będzie na bogato
+ zamówiony tort i ciasta, bo stwierdziłam, że tym razem pierdzielę i nie chce mi się babrać w kuchni godzinami. Zrobiłam tylko sałatkę jarzynową, dołożę jakieś przekąski. Co do zakupów, zastanawiałam się nad Naked 3, ale zbyt wiele podobnych do siebie róży ma chyba. Tak po prawdzie, to żadna z palet, które ma Sephora na stanie nie odpowiada mi w chociażby 80-90% ![]() |
|
|
|
#3048 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3049 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A propos jedzenia - można u nas kupić taki gotowy deserek Trifle? W UK tego sporo, uwielbiam, a u nas nie widziałam tej wersji z czterema warstwami (coś dżemowo-galaretkowatego truskawkowego + biszkopt/kruszonka + pudding/budyń + bita śmietana), a brakuje mi tego smaku, ilekroć wracam z UK |
|
|
|
|
#3050 |
|
♥
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle po komentarzach wydaje mi się, że dużo dzieci ją ogląda, a negatywnych komentarzy do tamtej jej reakcji jak sama powiedziała nie było dużo. |
|
|
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
My z Tż wybieramy się do znajomych, same pary, plus jedna z dzieckiem. Ostatnie dwa lata to były jakies imprezy sylwestrowe w restauracjach i to była tragedia. W tym roku najchętniej zostałabym w domu, ale on bardzo chciał iśc więc uległam
. W końcu zdecydowałam, że na tę domówkę robię barszcz czerwony i krokiety Wszyscy strasznie się ucieszyli, bo to dobra opcja do wódeczki jest. Tylko nie wiem czy może obtoczyć je już w domu w jajku i bułce i usmażyć, a potem u nich w mikrofali odgrzać? Myślę, że tak będzie lepiej, bo na pewno nie będzie chciało mi się z tym babrać w trakcie imprezy.
|
#3053 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż nie, jeszcze bym kogoś zabiła przypadkiem i co wtedy? W każdym razie młotek chyba zacznę nosić 9tak jakbym nim nie mogła zabić - #logikaHuskiego).Btw, okazało się, że facet skręcił do sąsiada. Nie zdziwię się jeśli to nawet był sąsiad. |
|
|
|
|
#3057 |
|
♥
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
wow
|
Cytat:
Makaron z kurczakiem, pesto,mascarpone i migdałami Wrapy z łososiem i almette Szynka z serem zawinięta w ciasto francuskie(ok, to się piecze, więc odpada dla Ciebie )Zrobię też jakąś małą deskę serów z orzechami i gruszkami, jakieś pasty, paszteciki i bagietki tak do szybkiego przekąszenia. Tradycyjnie kabanoski i chipsy ![]() A i jeśli będę miała nastrój to szybko zrobię sałatkę ryż,tuńczyk,ananas,kukury dza i majonez. Edytowane przez mevi_evi Czas edycji: 2015-12-31 o 11:39 |
|
|
|
|
#3059 |
|
Konto usunięte
|
Moje plany Sylwestrowe? W końcu obejrzeć całą Pretty Woman. Leci w tv, więc akurat trafiła się okazja. O północy wejść na najwyższe wzgórze i podziwiać jak sąsiednie dzielnice balują
|
|
|
|
#3060 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie xbebe18.
Nie wiem czy ją oglądałyście ale jeżeli tak to powiedzcie mi czy Was też denerwuje to, że na IG już kilka razy pisała, że następnego dnia pojawi się filmik na YT, że już się wstawia itp. A filmów jak nie było tak nie ma..Raz coś tam przeczytałam, że chyba coś się schrzaniło z przetwarzaniem czy z czymś a ostatnimi czasy cisza-ktokolwiek zapyta gdzie jest film ona nie odpowiada. Rozumiem, że można nie mieć czasu, że każdy ma własne życie i obowiązki tylko nie rozumiem po co łudzić ludzi, że coś się pojawi skoro nie ma? Dodatkowo tak jak napisałam to nie jednorazowa akcja, było ich już więcej. Moim zdaniem lepiej nie pisać "jutro pojawi się filmik" tylko po prostu napisać, że już niedługo będzie nowy vlog czy coś albo w ogóle się nie odzywać i dopiero napisać jak już będzie.. Takie wieczne przeciąganie trochę zaczyna mnie irytować i nie pokazuje jej w dobrym świetle. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

Nawet na tych urywkach, które pokazuje Julka widać, ze jej ojciec nie jest takim typem człowieka
[/QUOTE]
Obawiam się, że w tym roku będzie podobnie tylko, że będzie trochę więcej ludzi na głowie. Tęsknię za tym jak spędzałam sylwka w swojej rodzinnej miejscowości. Stroić tez mi się nie chce :P Nie mam sylwestrowej kreacji. W najlepszym przypadku nałożę miętowa sukienkę w groszki, w najgorszym zostanę w dżinsach. Dobrze, że chociaż żarcia nie będę robić za dużo. Zrobię polecane tu ślimaczki z ciasta francuskiego z szynką, serem i keczupem - mam nadzieję, że się udadzą. No ale Wam to życzę miłej zabawy, oby lepszej niż u mnie