|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
U mnie Sylwester na smutno, niby domówka, ale nikt nie będzie w nastroju do zabawy.
|
|
|
#3092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Ty tak serio?---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Krokiet jest tylko jeden!
|
|||
|
|
|
#3093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Zrozumiałam to tak - zrobili sobie żart, że kupili jej sweter (na początku filmu ta mała dziewczynka mówi to w tonie szyderczym), więc w "jakiś sweter" prezent zapakowali. Tak zwany sweter nie był częścią prezentu, tylko częścią mistyfikacji. Co do samego zdziwnienia, że "to sweter" - też odebrałam je inaczej niż Wy. Jako zdziwnienie w stylu "od siedmiu lat nie miałam na sobie swetra, sweter?", a nie że to "taki tani prezent". Jak widać, każdy ocenia wagę sytuacji według własnych norm/doświadczeń (ja długo nie umiałam przyjmować prezentów i maskowałam skrępowanie mocno żenującymi żartami)
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
Siedzimy we 4 w pokoju. Nikt nie narzeka. Malutko daje tej cebuli, na uczelnie parę razy też brałam to koledzy chcieli mi ją zjeść, a jak nie przyniosłam to pytali czemu dziś nie ma.
>>Team Speak dla Wizażu<< Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu] Hasło u Adminów. Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik Edytowane przez Cytrynellka90 Czas edycji: 2015-12-31 o 12:21 |
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Oj szacun, ja sporo klnę - nie przecinkuję, zależy od sytuacji, ale w swobodnej atmosferze sporo, więc i w pobliżu dzieci się zdarz. Choć - na ich szczęście - rzadko mają miejsce sytuacje, kiedy dzieci są w pobliżu mojej osoby.
Pamiętam, że moi rodzice zawsze robili temat tabu z przekleństw. Jakoś mnie to irytowało i nadal irytuje, bo jak mi się przy mamie wymsknie w nerwach, to ona tak patrzy, jakbym jej powiedziała o ciężkim schorzeniu. Bez przesady. |
|
|
|
#3096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3098 | |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem chora, mój niemąż chory, wiec wsiedliśmy do auta i jedziemy do Gdańska do kolegi, który miał na sylwestra siedzieć sam na kanapie (też przeziębiony), wiec posiedzimy z nim a nasze zarazki zrobią sobie germ party. Z jedzonka zrobiłam milion nadziewanych papryk (Munka <3).
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Tule mocno o przesyłam miziaki od wszystkich czterech moich kotów. |
|
|
|
|
#3099 |
|
wańka wstańka
|
Munkaa u mnie nie ma takich tabu w domu. Ja bardzo rzadko przeklinam generalnie. Ostatnio mieliśmy z synem rozmowę o przeklenstwach w języku polskim i angielskim (dwujęzyczny jest) jak się stosuje i co które znaczy. Przekleństwa słyszy w szkole i nie tylko i rozumie do czego mogą służyć. Z tym, że jest straszy niż Alex Julki.
Edytowane przez ajah Czas edycji: 2015-12-31 o 13:56 |
|
|
|
#3100 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja akurat nie nazwałabym tego na przykład ani odłożeniem, ani upuszczeniem. Dla mnie to było rzucenie, nie jakieś dramatyczne, z siłą ale jednak. Zamiast położyć na kanapę - tuż obok stała, wszystko poszło na ziemię, nawet czapka, której nieco dłużej się przyglądała.Cytat:
ale jednak wciąż część prezetu. Te rzeczy raczej nie były używane, na moje oko.Cytat:
W każdym razie szanuję twój punkt widzenia
Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-12-31 o 12:34 |
|||
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do dzisiaj - jedziemy na domówkę, ja jak zwykle zrobię tarty, chociaż teraz wege, bo większość gości to wegeludzie, no i tyle. Nie jestem wybitnie podekscytowana, bo wolałabym się upić w domu przy serialu, ale to zrobię pewnie w sobotę, więc znajomi to jednak miła odmiana.
Wszystkie chore, niespełnione i niezadowolone dziołszki całuję! ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Konto usunięte
|
Zbiorowo przesyłam uściski tym, które Sylwestra spędzają smutne, podenerwowane itp. Buziaki! Też nie za bardzo się cieszę z mojej tegorocznej opcji ale widzę, że u was bywa gorzej, więc nie będę marudzić a miło wam życzyć!
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie przeklinanie przy dzieciach w nadmiarze też jest rażące, ale czasami jakieś brzydkości językowe nie stanowią moim zdaniem zagrożenia. No i tabuizacja seksu mnie jeszcze ostro wkurza, ale to już temat na osobną i mocno obszerną dyskusję
|
|
|
|
|
#3105 | |||||
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Dlatego w tym roku idziemy na przebieranego sylwka, będę nieudaną kopią Myszki Miki, a mój chłopak Minionkiem ;DCytat:
![]() Cytat:
Ja mówię pamposzki, od bamboszy właśnie :PCytat:
Najlepiej przespać ten ból, trzymaj się Cytat:
|
|
|
#3106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3107 |
|
Użyszkodniczka
|
Mój znajomy jest z Przemyśla i jak coś robimy na kompie i chcę go zdenerwować, to wpisuję w google ''czy Przemyśl to jeszcze Polska?''
![]()
|
|
#3108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mnie irytuje robienie tabu z "przekleństw". Może dlatego, że ja swobodnie ich zawsze używałam (jak sytuacja się prosi, a nie interpunkcja), a rodzice nigdy nie powiedzieli, że popełniam przestępstwo. Myślę, że wyrosłam na całkiem kulturalnà osobę mimo tej - ewidentnej, dla wielu - luki w wychowaniu Od zawsze też zwracam się do rodziców po imieniu, co potrafiło wywołać skandal... Niech każda rodzina sama ustali, co robi lub nie robi, by okazywać sobie szacunek (dlatego jestem daleka od demonizowania Julki w tej konkretnej sweter-sutuacji.)
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Konto usunięte
|
Ale się wkurzyłam, na nowej komodzie z Ikei wybrzuszyło mi drewno, jakby ktoś stawiał tam kubek z herbatą
Leżał sobie tam dwa dni mój kindle i okulary przeciwsłoneczne. Ściągam to i kurde taka buba, mam depresję Będę składać reklamację do ikei, oby uznali
|
|
|
|
#3110 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3111 |
|
Zadomowienie
|
świetnie napisane
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, kupiłam online 2 jest bardziej chlodna i szarawa, a jedynka ma nieco cieplejszy ton i jest chyba troszkę jaśniejsza. wybrałam 1, ale myślę, że dokupię później 2 i będę miala taki zestaw 10 cieni
|
|
#3113 | |
|
♥
|
Cytat:
Przypomniała mi się podobna sytuacja. Zatrzymała mnie policja na kontrolę, standardowo dokumenty i te sprawy. Policjant patrzy na miejsce, skąd pochodzę i z pełną powagą " (nazwa miejscowości)? a to jeszcze Polska jest?" Popłakałam się ze śmiechu
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
|
|
|
#3115 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez się jedynka bardziej podoba, gdyby nie ten czarny na końcu |
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinno ci wejść no, też nie jestem zachwycona tym czarnym, ale to jedyny cień, który mi się nie podoba. można ewentualnie zagęścić rzęsy tym cieniem
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53958317]Ale się wkurzyłam, na nowej komodzie z Ikei wybrzuszyło mi drewno, jakby ktoś stawiał tam kubek z herbatą
Leżał sobie tam dwa dni mój kindle i okulary przeciwsłoneczne. Ściągam to i kurde taka buba, mam depresję Będę składać reklamację do ikei, oby uznali [/QUOTE]to była drewniana komoda? mi na tych meblach z plastru miodu robiły się takie wybrzuszenia jak dostała się nawet minimalna ilość wigloci w jakąś rysę lakieru
|
#3119 | ||
|
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, to nie jest czarny tylko bardzo, bardzo głęboki, prawie czarny brąz do zaznaczania linii rzęs super cienkim pędzelkiem do linera idealny.Edit: O, na ja zaznaczam linie rzęs takim mikro-skośnym pędzelkiem https://mexmo.eu/nr-660-(skosny-maly).html Edytowane przez 201607131114 Czas edycji: 2015-12-31 o 13:46 |
||
|
|
|
#3120 | ||
|
Konto usunięte
|
Jak to podśpiewuje do mnie informatyk u nas w pracy - poz dro wion kaaa!
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
MAKG15 na -30% nie trzeba mieć karty ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Tak, jest bardzo jasny, ale różowawy. Ładnie się wtapia nawet nieźle kryje. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-12-31 o 13:57 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

). Zrozumiałam to tak - zrobili sobie żart, że kupili jej sweter (na początku filmu ta mała dziewczynka mówi to w tonie szyderczym), więc w "jakiś sweter" prezent zapakowali. Tak zwany sweter nie był częścią prezentu, tylko częścią mistyfikacji. Co do samego zdziwnienia, że "to sweter" - też odebrałam je inaczej niż Wy. Jako zdziwnienie w stylu "od siedmiu lat nie miałam na sobie swetra, sweter?", a nie że to "taki tani prezent".
)
życie mi się sypie, siedzę sama w domu i najbardziej chciałabym przespać cały tydzień, a najlepiej i całe przyszłe półrocze

Leżał sobie tam dwa dni mój kindle i okulary przeciwsłoneczne. Ściągam to i kurde taka buba, mam depresję