Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-31, 12:08   #3091
natuso
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Zgodzę się Tobą co do wytykania totalnych pierdół typu "przeklęła przy dziecku, rozerwała opakowanie, nie płakała na widok swetra". Natomiast będę twardo trzymać się tego, że krytyka tego jak jest zapakowane, rzucenie prezentem o ziemie i jakiś taki nieukrywany żal "że tylko sweter", mi się nie podobają. I to przerywanie ojcu takimi tekstami, moim zdaniem też bardzo słabe.

Wiele razy dostawałam tylko piżamę czy sweter, trochę mnie to smuciło, ale starałam się tego nie okazywać. Nie podobało mi się, że ona tego nie ukrywała. Ale kto wie, może to faktycznie jakiś głębszy insajd dżołk? Szkoda, że tego nie wytłumaczyła.
Zgadzam się z każdym słowem. Rzucanie prezentami i zdziwienie, ze tylko sweter było słabe.

U mnie Sylwester na smutno, niby domówka, ale nikt nie będzie w nastroju do zabawy.
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:19   #3092
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
Jeszcze tak w temacie sylwestra. Jakby któraś nie miała pomysłu na sałatkę to podaję szybki i pyszny przepis - często robię ją sobie do pracy, właśnie się nią zajadam.
Ugotowane ziemniaki pokroić w kostkę
Pokroić w plasterki/półplasterki (zależy od wielkości) ogórka kiszonego.
Drobniutko pokrojona cebulka (jak robię do pracy to daję cebuli minimalnie nie wiem może z 1/10 małej, tylko po to by sałatka przez noc złapała aromatu bo i nie chce straszyć ludzi w pracy :P).
Do tego sos:
Wymieszać majonez z jogurtem albo śmietana - kto co woli, dodać koperek - suszony albo świeży i wymieszać wszystkie składniki.
Boska. Na początku podchodziłam do niej sceptycznie ale teraz to jest moja ulubiona sałatka.
Sałatki ziemniaczane są przepyszne! Ale w pracy to ryzykowna opcja na przekąskę, chyba, że jesteśmy same w pomieszczeniu

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Dla mnie to już takie czepianie się na siłę. Każdemu się zdarza przekląć przy dziecku. Nie popieram tego, ale już nie popadajmy w paranoję.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Cicho, Susz jest tematem tabu
W ogóle uważam, że dobrze by było o niej pisać np. per TA OSOBA, by nie promować nawet tym jej nickiem. #ktomawiedziećtenwie #pdk Ona ma przez nas super reklamę.
Hahaha, aż śmiechłam Ty tak serio?

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Krokiety --> Jamaja Już nie umiem tego słowa z Tobą nie skojarzyć

Krokiet jest tylko jeden!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:19   #3093
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgodzę się Tobą co do wytykania totalnych pierdół typu "przeklęła przy dziecku, rozerwała opakowanie, nie płakała na widok swetra". Natomiast będę twardo trzymać się tego, że krytyka tego jak jest zapakowane, rzucenie prezentem o ziemie i jakiś taki nieukrywany żal "że tylko sweter", mi się nie podobają. I to przerywanie ojcu takimi tekstami, moim zdaniem też bardzo słabe.

Wiele razy dostawałam tylko piżamę czy sweter, trochę mnie to smuciło, ale starałam się tego nie okazywać. Nie podobało mi się, że ona tego nie ukrywała. Ale kto wie, może to faktycznie jakiś głębszy insajd dżołk? Szkoda, że tego nie wytłumaczyła.
Nie widziałam "rzucania swetrem o ziemię" (brzmi to bardzo dramatycznie, jak tłuczenie talerzy o podłogę ). Zrozumiałam to tak - zrobili sobie żart, że kupili jej sweter (na początku filmu ta mała dziewczynka mówi to w tonie szyderczym), więc w "jakiś sweter" prezent zapakowali. Tak zwany sweter nie był częścią prezentu, tylko częścią mistyfikacji. Co do samego zdziwnienia, że "to sweter" - też odebrałam je inaczej niż Wy. Jako zdziwnienie w stylu "od siedmiu lat nie miałam na sobie swetra, sweter?", a nie że to "taki tani prezent".

Jak widać, każdy ocenia wagę sytuacji według własnych norm/doświadczeń (ja długo nie umiałam przyjmować prezentów i maskowałam skrępowanie mocno żenującymi żartami)
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:20   #3094
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Sałatki ziemniaczane są przepyszne! Ale w pracy to ryzykowna opcja na przekąskę, chyba, że jesteśmy same w pomieszczeniu

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Siedzimy we 4 w pokoju. Nikt nie narzeka. Malutko daje tej cebuli, na uczelnie parę razy też brałam to koledzy chcieli mi ją zjeść, a jak nie przyniosłam to pytali czemu dziś nie ma.
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik

Edytowane przez Cytrynellka90
Czas edycji: 2015-12-31 o 12:21
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:23   #3095
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Nie każdemu. Mi się nie zdarza, i nie- nie jestem cyborgiem .
Oj szacun, ja sporo klnę - nie przecinkuję, zależy od sytuacji, ale w swobodnej atmosferze sporo, więc i w pobliżu dzieci się zdarz. Choć - na ich szczęście - rzadko mają miejsce sytuacje, kiedy dzieci są w pobliżu mojej osoby.
Pamiętam, że moi rodzice zawsze robili temat tabu z przekleństw. Jakoś mnie to irytowało i nadal irytuje, bo jak mi się przy mamie wymsknie w nerwach, to ona tak patrzy, jakbym jej powiedziała o ciężkim schorzeniu. Bez przesady.
Stary 2015-12-31, 12:24   #3096
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Za czasów Begierowej to się inaczej nazywało...

Mnie czeka chyba jeden z najgorszych sylwestrów jakie kiedykolwiek przeżyłam życie mi się sypie, siedzę sama w domu i najbardziej chciałabym przespać cały tydzień, a najlepiej i całe przyszłe półrocze pewnie skończę dziś rycząc w łóżku.

201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:26   #3097
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

Hahaha, aż śmiechłam Ty tak serio?
Tak bardziej żartobliwie, ale nie ukrywam, że nawet ta opcja by mnie cieszyła.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:29   #3098
201607131114
Konto usunięte

Ja jestem chora, mój niemąż chory, wiec wsiedliśmy do auta i jedziemy do Gdańska do kolegi, który miał na sylwestra siedzieć sam na kanapie (też przeziębiony), wiec posiedzimy z nim a nasze zarazki zrobią sobie germ party. Z jedzonka zrobiłam milion nadziewanych papryk (Munka <3).

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:

Mnie czeka chyba jeden z najgorszych sylwestrów jakie kiedykolwiek przeżyłam życie mi się sypie, siedzę sama w domu i najbardziej chciałabym przespać cały tydzień, a najlepiej i całe przyszłe półrocze pewnie skończę dziś rycząc w łóżku.

Tule mocno o przesyłam miziaki od wszystkich czterech moich kotów.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:29   #3099
ajah
wańka wstańka

Munkaa u mnie nie ma takich tabu w domu. Ja bardzo rzadko przeklinam generalnie. Ostatnio mieliśmy z synem rozmowę o przeklenstwach w języku polskim i angielskim (dwujęzyczny jest) jak się stosuje i co które znaczy. Przekleństwa słyszy w szkole i nie tylko i rozumie do czego mogą służyć. Z tym, że jest straszy niż Alex Julki.

Edytowane przez ajah
Czas edycji: 2015-12-31 o 13:56
ajah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:33   #3100
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Nie widziałam "rzucania swetrem o ziemię" (brzmi to bardzo dramatycznie, jak tłuczenie talerzy o podłogę ).
ja akurat nie nazwałabym tego na przykład ani odłożeniem, ani upuszczeniem. Dla mnie to było rzucenie, nie jakieś dramatyczne, z siłą ale jednak. Zamiast położyć na kanapę - tuż obok stała, wszystko poszło na ziemię, nawet czapka, której nieco dłużej się przyglądała.

Cytat:
Zrozumiałam to tak - zrobili sobie żart, że kupili jej sweter (na początku filmu ta mała dziewczynka mówi to w tonie szyderczym), więc w "jakiś sweter" prezent zapakowali.
Widamo, że taki żarcik, mistyfikacja ale jednak wciąż część prezetu. Te rzeczy raczej nie były używane, na moje oko.

Cytat:
Tak zwany sweter nie był częścią prezentu, tylko częścią mistyfikacji. Co do samego zdziwnienia, że "to sweter" - też odebrałam je inaczej niż Wy. Jako zdziwnienie w stylu "od siedmiu lat nie miałam na sobie swetra, sweter?", a nie że to "taki tani prezent".
A tego nie rozumiem. Tzn. nadal nie czaję motywu żarciku ale jestem w stanie uwierzyć, że to miało jakiś podtekst ze strony Julki czy rodziców. Mimo wszystko jako obserwator z boku, widz kanału który nie wie co wolno Julce przy rodzicach, co uznają za niegroźny żarcik, czułam zdziwienie i zażenowanie.
W każdym razie szanuję twój punkt widzenia

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-12-31 o 12:34
Stary 2015-12-31, 12:33   #3101
SingleLady1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
no naprawdę opłatka z miodem bym się nie spodziewała, on jest taki delikatny

Prawie Ukraina się rządzi swoimi prawami
okolica Jarosławia pozdrawia przemyśl
SingleLady1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:36   #3102
Munkaa
Zakorzenienie

Co do dzisiaj - jedziemy na domówkę, ja jak zwykle zrobię tarty, chociaż teraz wege, bo większość gości to wegeludzie, no i tyle. Nie jestem wybitnie podekscytowana, bo wolałabym się upić w domu przy serialu, ale to zrobię pewnie w sobotę, więc znajomi to jednak miła odmiana.

Wszystkie chore, niespełnione i niezadowolone dziołszki całuję!

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kumiho Pokaż wiadomość
z jedzonka zrobiłam milion nadziewanych papryk (munka <3).[/color][color="silver"]
:d
Stary 2015-12-31, 12:37   #3103
201607111004
Konto usunięte

Zbiorowo przesyłam uściski tym, które Sylwestra spędzają smutne, podenerwowane itp. Buziaki! Też nie za bardzo się cieszę z mojej tegorocznej opcji ale widzę, że u was bywa gorzej, więc nie będę marudzić a miło wam życzyć!
Stary 2015-12-31, 12:38   #3104
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Munkaa u mnie nie ma takich tabu w domu. Ja bardzo rzadko przeklinam generalnie. Ostatnio mieliśmy z synem rozmowę o przeklenstwach w języku polskim i angielskim (dwujęzyczny jest) jak się stosuje i co które znaczy. Przekleństwa słyszy w szkole i nie tylko i rozumie do czego mogą służyć. Z tym, że jest straszy niż Alex Julki.

Poprawie później na szaro.

Sent from my HTC One using Tapatalk
No i dobrze, każdy ma swoje podejście i dzieci chowa według niego Dla mnie przeklinanie przy dzieciach w nadmiarze też jest rażące, ale czasami jakieś brzydkości językowe nie stanowią moim zdaniem zagrożenia. No i tabuizacja seksu mnie jeszcze ostro wkurza, ale to już temat na osobną i mocno obszerną dyskusję
Stary 2015-12-31, 12:41   #3105
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak spędzacie dzisiejszy dzień/wieczór?

My niedługo jedziemy po nasze kociaki do mamy mojego chłopaka/niemęża/minia/konkubenta, potem wracamy pociągiem z kociakami do domu i pewnie, objadając się, tuląc koty, będziemy oglądać jakiś film/program, a o północy wyjrzymy przez okno na chwilę - jakoś specjalnie nie mamy potrzeby i chęci do świętowania.
A Wy? : ) Jak impreza, to chwalcie się w czym i z jakim makijażem idziecie : )
Milusio, moje ostatnie 4 sylwestry tak wyglądały Dlatego w tym roku idziemy na przebieranego sylwka, będę nieudaną kopią Myszki Miki, a mój chłopak Minionkiem ;D

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość
witam w klubie niewypałów sylwestrowych - my umówiliśmy się z kuzynem mojego chłopaka i jego dziewczyną. Dziewczyna dostała od ojca bilet do NY (tylko dla niej :|) i tam polecieli po wcześniejszych godzinnych kłótniach i szukaniu promek w hotelach i połączeniach lotniczych
A my sami w Norymberdze, do której nikt z nas nie chciał jechać. Mam zamiar założyć grube rajty, spódnice i zrobić jakiś clubbing za 30 euro i może wszystko pyknie

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!
Nie przejmuj się! Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie takie nieplanowane wypady zawsze okazują się najlepszymi, czego i Tobie życzę

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
U mnie są laczki! A mój dziadek zimą chodzi w bamboszach (uwielbiam to słowo ).
Laczki takie śmieszne Ja mówię pamposzki, od bamboszy właśnie :P

Cytat:
Napisane przez paczusia Pokaż wiadomość
Przepraszam ze nie na szaro. Szczęśliwego nowego roku wizażanki! Ja będę zdychac faszerując się ketonalem. Wczoraj miałam wyrywany korzeń i umieram 😢
Ojej Najlepiej przespać ten ból, trzymaj się

Cytat:
Za czasów Begierowej to się inaczej nazywało...

Włącz sobie jakąś komedię, wypij winko, jak wiem, że banał- ale będzie dobrze, zobaczysz
Stary 2015-12-31, 12:41   #3106
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cytrynellka90 Pokaż wiadomość
ojjj:prz ytul:zaprosiłabym do siebie, żebyś nie była sama dziś...
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Tule mocno o przesyłam miziaki od wszystkich czterech moich kotów.
Cytat:
Zbiorowo przesyłam uściski tym, które Sylwestra spędzają smutne, podenerwowane itp. Buziaki! Też nie za bardzo się cieszę z mojej tegorocznej opcji ale widzę, że u was bywa gorzej, więc nie będę marudzić a miło wam życzyć!
Dzięki dziewczyny
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:43   #3107
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez SingleLady1990 Pokaż wiadomość
okolica Jarosławia pozdrawia przemyśl
Mój znajomy jest z Przemyśla i jak coś robimy na kompie i chcę go zdenerwować, to wpisuję w google ''czy Przemyśl to jeszcze Polska?''
Stary 2015-12-31, 12:43   #3108
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj szacun, ja sporo klnę - nie przecinkuję, zależy od sytuacji, ale w swobodnej atmosferze sporo, więc i w pobliżu dzieci się zdarz. Choć - na ich szczęście - rzadko mają miejsce sytuacje, kiedy dzieci są w pobliżu mojej osoby.

Pamiętam, że moi rodzice zawsze robili temat tabu z przekleństw. Jakoś mnie to irytowało i nadal irytuje, bo jak mi się przy mamie wymsknie w nerwach, to ona tak patrzy, jakbym jej powiedziała o ciężkim schorzeniu. Bez przesady.

Też mnie irytuje robienie tabu z "przekleństw". Może dlatego, że ja swobodnie ich zawsze używałam (jak sytuacja się prosi, a nie interpunkcja), a rodzice nigdy nie powiedzieli, że popełniam przestępstwo. Myślę, że wyrosłam na całkiem kulturalnà osobę mimo tej - ewidentnej, dla wielu - luki w wychowaniu Od zawsze też zwracam się do rodziców po imieniu, co potrafiło wywołać skandal... Niech każda rodzina sama ustali, co robi lub nie robi, by okazywać sobie szacunek (dlatego jestem daleka od demonizowania Julki w tej konkretnej sweter-sutuacji.)
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:47   #3109
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Ale się wkurzyłam, na nowej komodzie z Ikei wybrzuszyło mi drewno, jakby ktoś stawiał tam kubek z herbatą Leżał sobie tam dwa dni mój kindle i okulary przeciwsłoneczne. Ściągam to i kurde taka buba, mam depresję Będę składać reklamację do ikei, oby uznali
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:50   #3110
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Mój znajomy jest z Przemyśla i jak coś robimy na kompie i chcę go zdenerwować, to wpisuję w google ''czy Przemyśl to jeszcze Polska?''

Haha, też sobie tak żartuje ze znajomych z Przemyśla choć uwielbiam te okolice.
Stary 2015-12-31, 12:50   #3111
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Słabo to wyszło. Pomylenie krytyki z hejtem i intrygujące rozumienie pojęcia: zaradnosc.
świetnie napisane
Stary 2015-12-31, 12:55   #3112
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
kupowałaś w sephorze online?
mnie tez kusi tak strasznie, tylko nie wiem, czy 1 czy 2 wziąć

tak, kupiłam online
2 jest bardziej chlodna i szarawa, a jedynka ma nieco cieplejszy ton i jest chyba troszkę jaśniejsza.
wybrałam 1, ale myślę, że dokupię później 2 i będę miala taki zestaw 10 cieni ale na razie 1
Stary 2015-12-31, 12:57   #3113
xsun

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość

Przypomniała mi się podobna sytuacja. Zatrzymała mnie policja na kontrolę, standardowo dokumenty i te sprawy. Policjant patrzy na miejsce, skąd pochodzę i z pełną powagą " (nazwa miejscowości)? a to jeszcze Polska jest?" Popłakałam się ze śmiechu
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 12:58   #3114
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Przypomniała mi się podobna sytuacja. Zatrzymała mnie policja na kontrolę, standardowo dokumenty i te sprawy. Policjant patrzy na miejsce, skąd pochodzę i z pełną powagą " (nazwa miejscowości)? a to jeszcze Polska jest?" Popłakałam się ze śmiechu
Paczcie go jaki badass się trafił
Stary 2015-12-31, 13:08   #3115
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
przypomniała mi się podobna sytuacja. Zatrzymała mnie policja na kontrolę, standardowo dokumenty i te sprawy. Policjant patrzy na miejsce, skąd pochodzę i z pełną powagą " (nazwa miejscowości)? A to jeszcze polska jest?" popłakałam się ze śmiechu :d

:d :d :d
Stary 2015-12-31, 13:13   #3116
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

tak, kupiłam online
2 jest bardziej chlodna i szarawa, a jedynka ma nieco cieplejszy ton i jest chyba troszkę jaśniejsza.
wybrałam 1, ale myślę, że dokupię później 2 i będę miala taki zestaw 10 cieni ale na razie 1
kurcze, tylko nie mam karty w sephorze, czyli mój maksymalny upust to -25%? mi tez się jedynka bardziej podoba, gdyby nie ten czarny na końcu
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 13:18   #3117
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, tylko nie mam karty w sephorze, czyli mój maksymalny upust to -25%? mi tez się jedynka bardziej podoba, gdyby nie ten czarny na końcu
no ale spróbuj wpisać sobie ten kod na -30
powinno ci wejść bodajże mkg15, spróbuj
no, też nie jestem zachwycona tym czarnym, ale to jedyny cień, który mi się nie podoba. można ewentualnie zagęścić rzęsy tym cieniem
Stary 2015-12-31, 13:36   #3118
say-hello
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53958317]Ale się wkurzyłam, na nowej komodzie z Ikei wybrzuszyło mi drewno, jakby ktoś stawiał tam kubek z herbatą Leżał sobie tam dwa dni mój kindle i okulary przeciwsłoneczne. Ściągam to i kurde taka buba, mam depresję Będę składać reklamację do ikei, oby uznali [/QUOTE]

to była drewniana komoda? mi na tych meblach z plastru miodu robiły się takie wybrzuszenia jak dostała się nawet minimalna ilość wigloci w jakąś rysę lakieru
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 13:38   #3119
201607131114
Konto usunięte

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
no ale spróbuj wpisać sobie ten kod na -30

powinno ci wejść bodajże mkg15, spróbuj

no, też nie jestem zachwycona tym czarnym, ale to jedyny cień, który mi się nie podoba. można ewentualnie zagęścić rzęsy tym cieniem

Dziewczyny, to nie jest czarny tylko bardzo, bardzo głęboki, prawie czarny brąz do zaznaczania linii rzęs super cienkim pędzelkiem do linera idealny.

Edit: O, na ja zaznaczam linie rzęs takim mikro-skośnym pędzelkiem https://mexmo.eu/nr-660-(skosny-maly).html

Edytowane przez 201607131114
Czas edycji: 2015-12-31 o 13:46
Stary 2015-12-31, 13:43   #3120
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Krokiety --> Jamaja Już nie umiem tego słowa z Tobą nie skojarzyć
Jak to podśpiewuje do mnie informatyk u nas w pracy - poz dro wion kaaa!

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:

MAKG15 na -30%
nie trzeba mieć karty

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Ankara28 Pokaż wiadomość
[IMG]Hej dziewczyny używała któraś z was podkładu rimmel lasting finish nude w odcieniu light porcelain? Jak się u was sprawdzał ? Potrzebuje podkładu do bardzo jasnej cery. Przepraszam że w tym wątku.
[/IMG]

Wysłane z mojego SM-G800H

Tak, jest bardzo jasny, ale różowawy. Ładnie się wtapia nawet nieźle kryje.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-12-31 o 13:57
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości