|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
KASKA jakiego Axkida masz? Hyhy, ja zamawialam fotelik, ale dowiedziałam się najwiec właśnie z 8gwiazdek
![]() KOCURO ja juz od kilku lat miło wsominam u mnie obsługę US. Ale i tak za każdym.razem mnie to zaskakuje. Bardzo pomocne osoby. KOCIAK niestety, ciagle mało ludzi wie o tych fotelikach. U mnie na 'osiedlu' z kolega znajomych namawialismy, ale każdy się zdecydował na Romera. Bo wygodniej. Ja tam nie widzę żadnej niewygody w szkodzie a do tego bezpieczniej dziecko wizę. Niestety, argumenty żadne nie docierają. Ludzie idą patrzą na to większość ma albo gorzej kupują cokolwiek używanego z niepewnego źródła... MADZIA pytałam bo wczoraj akurat był mecz polskiej logi w Kutnie. Przyjechał do was Anwil, któremu z mężem kibicujemy ![]() LALARE dzięki! OLINKA zdrówka jeszcze raz! My odkąd jest Igi Sylwka robiliśmy w domu. Na pierwszego rodziców i teściów zaprosiliśmy, a w zeszłym roku znajomych. Teraz do szwagierki idziemy, zeby jej smutno nie było, bo maz na dyżurze w szpitalu a ona z dzieckiem w domu. EVELINKE super ze z dzidzia ok sprawdź wszystko pod kątem zakrzepicy jak lekarz radzi![]() Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A teściowie mają 5 wnuków i 4 wnuczki (choć jedna nie żyje), więc jakby u nas jeszcze doszła dziewczynka to byłoby po równo
|
||
|
|
|
#2073 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak wyjdziesz z tej anemii i trochę się podkurujesz w domu to już będzie tylko lepiej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj wzięłam 2 połówki. Cytat:
![]() **** A ja miałam dzisiaj w nocy pierwszy koszmar ciążowy Miałam strasznie realistyczny sen, że obudziłam się w kałuży krwi, TZ nie chciał mnie zawieźć do szpitala, więc pojechałam sama. Nie mogłam tam trafić, jakieś płoty nastawiali, wspinałam się po jakichś głazach żeby dotrzeć na izbę przyjęć- masakra |
||||||
|
|
|
#2074 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki Olinka za odp.
no mam nadzieje ze juz dzis nie bede musiala brac. Poki co obudzilam sie bez goraczki i bez bolu glowy ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Śliweczka, ale masz sny ) co do paracetamolu to przy bolu glowy bym nie brala, nawet przy zatokach, ale mialam goraczke i mna telepalo i naprawde zle sie czulam. U mnie w domu wszyscy chorzy :/ moj tez druga noc w goraczce :/ mam nadzieje ze juz dzis sie obejde bez tabletek.
|
#2075 | |
|
Zadomowienie
|
Evelinke super, że wszystko u Was w porządku
Cytat:
Mnie właśnie boli w okolicy kości ogonowej i promieniuje do prawego pośladka. Ból jest ogromny Tylko mi nic nie spuchło chyba
|
|
#2076 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj jest już trochę lepiej, więc może się obejdzie bez. A ja zamiast gorączki mam osłabienie i moja temperatura ciała wynosi niecałe 36 stopni...
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
ELAINE
Co do Kutna i koszykówki Wczoraj byłam na meczu Anwil- Polfarmex kibicując mojemu Anwilowi :p Poza tym moj TŻ pogrywa w kosza
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też zawsze na ból głowy od razu biorę paracetamol. Jestem migrenowce i nie chce dopuścić do rozkręcenia bólu, bo wtedy to już nic nie pomaga
|
|
#2079 |
|
Rozeznanie
|
Sliweczka, ja tak mialam jak bylam w polsce w 9 tc. Tak mi glowa pulsowala, ze ani siedziec, ani lezezec, ani spac pol dnia tak sie meczylam, ale nic nie chcialam brac. W koncu tak mnie rozbolala, ze kazdy wlosek na glowie czulam i kazde poruzenie sprawialo mi bol i wzielam apapa ijakos sie ulozylam lezaco i przeszlo. Tak to staram sie nic nie brac, bo nie chce szkodzic dzidzi. Ale goraczka tez jej nie sluzy.
) dzis ostatni dzien roku, my z mezem nigdzie sie nie wybieralismy i w sumie i tak bysmy nigdzie nie poszli jak chorzy. Zrobie domowa pizze, otworzymy piccolo i wlaczymy jakies filmy ) taki oto plan.
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
A dziś zaczęłam 5 miesiąc
Pokazuje mój pośniadaniowy brzuchol! 17t1d
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to już 5 miesiąc?? to ja tez już 5 miesiąc od 2 tygodni?
|
|
#2082 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
Justyna mierzysz ciśnienie?
|
|
|
|
#2085 |
|
Rozeznanie
|
Anuszka sliczny brzuszek
)
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Nie wiem czy mam się martwić ale od poniedziałku boli mnie macica, podejrzewam że pod samym dzieckiem, w tym miejscu między dołem brzucha a pochwą, czy mam się martwić miał już ktoś tak ? dodam że akurat od poniedziałku mam już odstawioną luteinę dopochwową.
|
#2087 |
|
Rozeznanie
|
Olinka, mierze cisnienie. Mam czasami problemy z nim, ale to normalne przy mojej niedoczynnosci. Ale jak wiem ze bol glowy jest z cisnienia, to tylko klade sie na plasko i czekam, az minie. Mi skacze cisnienie u lekarzy
ale mialam holtera i wyszlo ze mam normale cisnienie w domu.---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Claudette ja mam takie bole, tzn mnie konkretnie boli szyjka macicy, ale jestem po jej szyciu i dlatego. Ale moze Ci rozciaga sie dno macicy i masz takie bole. Moja kolezanka ostatnio tak miala troche plamila, ale wszystko bylo ok. Po prostu macica sie rozciaga
|
#2088 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie rano też taki mam ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- No tak Zobacz sobie na 1. stronę tam jest napisane od kiedy do kiedy trwa poszczególny miesiąc.
|
|||
|
|
|
#2089 |
|
Raczkowanie
|
justynan01
Czyli dopóki nie mam plamień to mam się nie zamartwiać ? Bo już się naczytałam o skracaniu szyjki
|
#2090 |
|
Rozeznanie
|
Claudette lekarze w ie mowia ze takie bole sa normalne i nie ma co sie przejmowac, chyba ze bol jest dlugo trwaly i utrzymuje sie przez kilka dni, to wtedy lepiej isc do lekarza. Ja ma takie bole co pare dni, u tak poboli godzine i mija. Moja kokezanka ktora jest rowno ze mna w ciazy tez ma takie bole ale nie trwaja bardzo dlugo.
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Kochana najgirzej jest czytac internety i sie nakrecac. Jesli masz nr do swojego lekarza mozesz zadzwonic i sie zapytac czy masz sie czyms przejmowac. Ja tylko pisze co wiem i jak mam.
|
#2091 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Jutro Nowy Lepszy i Szczęśliwszy Rok Ja znowu o 1o wstałam , ale późno się położyłam bo wszystko do mnie wracało... Cytat:
najgorsze że one sa takie realne---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Dziewczyny ale wy szczupłe jesteście
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa
australia łóżeczko najprostsze z możliwych kupione na allegro. Zuzia uwielbia w nim spać. Jakoś będę musiała ją na wiosnę przenieść do większego Choć i tak na początku Olek będzie spał w małym łóżeczku przy naszym łóżku Kocuro tak to już 5 miesiąc
|
#2093 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się dziewczynki ostatni raz w starym roku
Gratuluje udanych wizyt i ślicznego brzuszka Anuszka! Śliweczka, okropny sen, po takich człowiek zawsze budzi się taki zmęczony.... Nieprzyjemne przeżycie ![]() Raczej już do Was dzisiaj nie zajrzę, więc od razu życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! Coraz bliżej do pierwszego spotkania z naszymi bejbikami I duuuużo zdrówka dla naszych chorowitek!!
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Zakupiłam Tż podkoszulkę z napisem doskonały, wspaniały, cudowny, idealny, super nr 1 tata
. Tylko żeby mi w piórka nie obrósł Oby tylko koszulka przyszła na czas ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Mamuśki z okazji Nowego Roku 2016 chciałam Wam życzyć Zdrowych Pociech Żebyśmy dotrwały do narodzin naszych dzieciaczków z pozytywnym nastawieniem i szerokim uśmiechem Aby ten Nowy Rok przyniósł Nam wiele radości z każdego dnia. Aby spełniły się Nasze marzenia małe i duże i wszystkie nie zakończone sprawy zakończyły się pozytywnie. Abyśmy mogły powiedzieć pod konie roku 2016 że to był najwspanialszy rok ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2015-12-31 o 12:31 |
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaa
no to niezle ![]() dziewczynki wszystkim zycze szampańskiej zabawy przy Picolo
|
#2096 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzis pilnuje synow szwagierki 6 i 4 lata. Wlasnie robimy prezenty z masy solnej
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Głównie olx na prawdę jak się szuka wytrwale co dzień można coś fajne wyhaczyć
także polecam Cytat:
czyli z płcią trzeba uzbroić się w cierpliwośćCytat:
![]() Dziewczyny gotuję kaszę pęczak i za cholerę nie chce mi się ugotować nie wiem co źle robię już mi ręce opadają do sałatki mi potrzebna ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem co dam zamiast niej jak się ie ugotuje |
||
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gotowałam nigdy kaszy pęczak, więc nie pomogę
![]() Mnie naszła ochota na hamburgery, więc się wzięłam za ich zrobienie po razy pierwszy w życiu (nawet bułki sama piekę ), ciekawe co mi z tego wyjdzie
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po gotowaniu zawiń ja w koc lub kołdrę - niech dojdzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

teściowa ma 3 wnuków już 
Miałam strasznie realistyczny sen, że obudziłam się w kałuży krwi, TZ nie chciał mnie zawieźć do szpitala, więc pojechałam sama. Nie mogłam tam trafić, jakieś płoty nastawiali, wspinałam się po jakichś głazach żeby dotrzeć na izbę przyjęć- masakra
no mam nadzieje ze juz dzis nie bede musiala brac. Poki co obudzilam sie bez goraczki i bez bolu glowy
Mnie właśnie boli w okolicy kości ogonowej i promieniuje do prawego pośladka. Ból jest ogromny
Dzisiaj jest już trochę lepiej, więc może się obejdzie bez. A ja zamiast gorączki mam osłabienie i moja temperatura ciała wynosi niecałe 36 stopni...

najgorsze że one sa takie realne