Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-31, 16:20   #3151
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Karolina i test rozswietlaczy
Okropnie wygląda z Mary, naprawdę nie wiem gdzie Karolina widzi to lustro
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:20   #3152
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

taka nowa marka tu fejs

Tak, nowa, Too Faced ma tylko kilkanaście lat przecież. Czy ktoś w ogóle szkoli te baby z sephory?
W Polsce nowa.
evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:23   #3153
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

o jaaaa, jak tak mozna

Dziewcyny, polecicie coś na suchą skórę głowy?? Bo łupież to nie jest, a od jakiegoś czasu mam mnóstwo białych płatków przy skroniach... A włosy zaczęły się przetłuszczać, 2 dni to dla nich totalny max, a kiedyś tak nie miałam...
Mi pomagają szampony z mocznikiem. Ostatnio używałam emolium, ale jest też pełno z innych firm i nie powinny specjalnie różnić się działaniem.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:26   #3154
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

Cytat:

o jaaaa, jak tak mozna

Dziewcyny, polecicie coś na suchą skórę głowy?? Bo łupież to nie jest, a od jakiegoś czasu mam mnóstwo białych płatków przy skroniach... A włosy zaczęły się przetłuszczać, 2 dni to dla nich totalny max, a kiedyś tak nie miałam...
Szampon Fitomed do suchych włosów.
kotzdzisiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:31   #3155
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Mi pomagają szampony z mocznikiem. Ostatnio używałam emolium, ale jest też pełno z innych firm i nie powinny specjalnie różnić się działaniem.
Cytat:
Napisane przez kotzdzisiu Pokaż wiadomość
Szampon Fitomed do suchych włosów.

dziękuję, bede szukac

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Chyba jej jeszcze tutaj nie było, wyskoczyła mi w proponowanych

nie podoba mi się jej sposób wypowiedzi, chyba potrzebuje jeszcze oswojenia z kamerą, żeby mówić swobodnie i naturalnie

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:35   #3156
SingleLady1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
"A widzisz z okna Halicz?" :P

co tam halicz tarnice
SingleLady1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:37   #3157
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Nadrabiam filmy Karoliny, lece od najnowszego do tyłu i po rozswietlaczach padlo na chinskie kosmetyki. Wygląda jakby wysmarowała się jakąś farbą albo plasteliną a i tak mówi, że spoko, bo niedoskonałości nie widać
Stary 2015-12-31, 16:39   #3158
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ona w ogóle powinna zrezygnować z rozświetlaczy przy takiej skórze - masakrycznie podkreśliło jej rozszerzone pory i wypryski.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:42   #3159
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ona w ogóle powinna zrezygnować z rozświetlaczy przy takiej skórze - masakrycznie podkreśliło jej rozszerzone pory i wypryski.
Najgorzej, że go nałożyła na całe policzki, aż pod nos. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie efektu na żywo, bo wtedy brokat jest jeszcze bardziej widoczny, no nie jestem w stanie
Stary 2015-12-31, 16:42   #3160
201701230959
Konto usunięte

Cytat:

o jaaaa, jak tak mozna

Ziaja Med, Kuracja Przeciwświądowa, Szampon łagodzący-polecam, miałam ten sam problem i mi pomógł bardzo szybko.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:50   #3161
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Najgorzej, że go nałożyła na całe policzki, aż pod nos. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie efektu na żywo, bo wtedy brokat jest jeszcze bardziej widoczny, no nie jestem w stanie
zwłaszcza, że Mary ma naprawdę sporo dużych drobin (dla mnie to wcale nie jest tafla, raczej bombka).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:54   #3162
Koalka01
Raczkowanie

Cytat:

Oj jakie placki, na pewno ona jest bjuti guru? I to zachwalanie, ohh ahhh, nie zapominajcie w literkę C....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:08   #3163
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
zwłaszcza, że Mary ma naprawdę sporo dużych drobin (dla mnie to wcale nie jest tafla, raczej bombka).
wszystkie nierówności skóry wylazły. totalnie bez sensu tego tyle nawaliła. efekt starej zmęczonej skóry
Stary 2015-12-31, 17:09   #3164
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

Jutro będzie zatrzęsienie zdjęć z imprez, z moimi ulubionymi podpisami <3

MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:15   #3165
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Karolina, tu masz dobrą radę, skorzystaj z niej

Zgadzam się z Tobą, przy wysypie, grudach rozświetlaczowi mowimy nie
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:15   #3166
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evelyn93 Pokaż wiadomość
W Polsce nowa.

Wiem.
Ale pani nie powiedziała "marka, która dopiero w tym roku pojawiła się w sephorach w Polsce", tylko wyraźnie "nowa marka",a too faced żadną nową marką wcale nie jest. Brwi też pięknie zrobiła, skąd oni biorą te wizażystki?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:27   #3167
bessens
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Nadinterpretacja level hard. Skoro niby za mało informacji to dlaczego sugerujesz, że ojciec Julki może być zwolennikiem kar cielesnych ? Że względu na wiek ?
No właśnie chodziło mi tu o to że nie mamy pojęcia co tak naprawdę ojciec Julki miał na myśli mówiąc o WYCHOWYWANIU dziecka, a tu już go wszyscy ocenili że to wspaniale pouczać Julkę bo ona na pewno robi źle. A co jeśli jest tak jak napisałam, i on NA PRZYKŁAD jest zwolennikiem kar cielesnych, i o to mu chodziło w tej wypowiedzi? nie wszyscy starsi ludzie oczywiscie takie kary popierają i stosują ale w dawnym wzorcu wychowania jednak było tej przemocy wobec dzieci o wiele więcej niż teraz, większe na nią przyzwolenie.
Stary 2015-12-31, 17:34   #3168
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

kolejne youtuberki, które pojawiły mi się w proponowanych o których chyba nie pisano tutaj:

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:34   #3169
Zamarzona
Rozeznanie

Sklep internetowy H&M wysyła do Paczkomatów? Trzeba się tam zalogowć żeby sprawdzić i wpisać swoje dane, a inaczej sie nie da sprawdzić. Wiecie może?
Stary 2015-12-31, 17:36   #3170
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez bessens Pokaż wiadomość
No właśnie chodziło mi tu o to że nie mamy pojęcia co tak naprawdę ojciec Julki miał na myśli mówiąc o WYCHOWYWANIU dziecka, a tu już go wszyscy ocenili że to wspaniale pouczać Julkę bo ona na pewno robi źle. A co jeśli jest tak jak napisałam, i on NA PRZYKŁAD jest zwolennikiem kar cielesnych, i o to mu chodziło w tej wypowiedzi? nie wszyscy starsi ludzie oczywiscie takie kary popierają i stosują ale w dawnym wzorcu wychowania jednak było tej przemocy wobec dzieci o wiele więcej niż teraz, większe na nią przyzwolenie.
Przenosisz się w tak abstrakcyjny wymiar, że wszystko mi opadło.
Nie wiem jacy wszyscy i co ocenili. Nie wiem, po co rozważać potencjalne poglady, które mogą nie mieć odzwierciedlenia w rzeczywistości. Pomijam już kwestię, że tato Julki zwrócił uwagę na to, że zapomina o pieluchach i mleku dla dziecka; jak i fakt, że Julce zdarzało się Alexowi kompletnie odpuszczać np. gdy sam wyciągał sobie jedzenie z lodówki i wcinał.

Argument osoba starsza= zwolennik kar cielesnych jest mało trafiony (mówiąc delikatnie).
Stary 2015-12-31, 17:42   #3171
bessens
Raczkowanie

Cytat:
Ahaaaaaa... Tylko piżama? No faktycznie. Czyli masz takie samo podejście jak krytykowana przez Ciebie Julka, ale dobrze się maskujesz?
chyba mniej więcej wiem o co chodzi. Ona ma Julce za złe, że Julka miała odwagę powiedzieć o tym swetrze, wyrazić swoje emocje. a nasza wizażanka być może takiej odwagi/siły nie miała.

Ja uważam że czasem lepiej spontanicznie wyrazić naszą złość/rozczarowanie itp niż tłumić to w sobie, oczywiście przekleństwo też mi się nie podobało, ale uważam że nie ma w tym nic złego że ktoś okaże że mu się prezent nie podobał. ja najwyżej jesli bym byla urażona czyimś zachowaniem to bym mu drugi raz nie kupiła nic i tyle a nie się na kogoś wkurzała że ktoś śmiał mi powiedzieć że mu się nie podoba prezent ode mnie.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Przenosisz się w tak abstrakcyjny wymiar, że wszystko mi opadło.
Nie wiem jacy wszyscy i co ocenili. Nie wiem, po co rozważać potencjalne poglady, które mogą nie mieć odzwierciedlenia w rzeczywistości. Pomijam już kwestię, że tato Julki zwrócił uwagę na to, że zapomina o pieluchach i mleku dla dziecka; jak i fakt, że Julce zdarzało się Alexowi kompletnie odpuszczać np. gdy sam wyciągał sobie jedzenie z lodówki i wcinał.

Argument osoba starsza= zwolennik kar cielesnych jest mało trafiony (mówiąc delikatnie).
Jeśli przeczytałabyś dokładnie moją wypowiedź, na pewno rzuciłoby Ci się w oczy że nie mówię o wszystkich osobach starszych jako zwolennikach agresji tylko zwracam uwagę na poziom nadinterpretacji. I tak jak dla Ciebie odlotem w kosmos jest moja interpretacja tak samo dla mnie jest to spore nadużycie nazywać- tak jak to miało miejsce w tym wątku i w wypowiedzi jej ojca-Julkę jako matkę wychowywaną przez dziecko a nie je wychowującą bo kiedyś zapomniała kupić mleka czy zamknąć lodówki.
Stary 2015-12-31, 17:43   #3172
201607111004
Konto usunięte

Sylwek będzie jeszcze gorszy niż sądziłam. Okazało się, że rodzeństwo mnie wystawiło i zostaję z rodzicami. A do nich przychodzi nawiedzona koleżanka, której nie można dotykać "bo aura" a mi zwraca uwagę o wszystko, już nawet mama się nie zdziwiła gdy ostatnio się postawiłam. Rodzice też niepocieszeni ale jakoś tak wyszło, że ona przyjdzie. Dziwne to wszystko. Pociesza mnie myśl, że w styczniu startuję z ortodontą. Coś o czym marzyłam od wieeelu lat.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:46   #3173
werek serek
no witam

Cytat:
chyba mniej więcej wiem o co chodzi. Ona ma Julce za złe, że Julka miała odwagę powiedzieć o tym swetrze, wyrazić swoje emocje. a nasza wizażanka być może takiej odwagi/siły nie miała.

Ja uważam że czasem lepiej spontanicznie wyrazić naszą złość/rozczarowanie itp niż tłumić to w sobie, oczywiście przekleństwo też mi się nie podobało, ale uważam że nie ma w tym nic złego że ktoś okaże że mu się prezent nie podobał. ja najwyżej jesli bym byla urażona czyimś zachowaniem to bym mu drugi raz nie kupiła nic i tyle a nie się na kogoś wkurzała że ktoś śmiał mi powiedzieć że mu się nie podoba prezent ode mnie.
to już nieważne, że możemy sprawić przykrość osobie, która prezent podarowała? mimo że bardzo się starała, może na nic więcej nie było jej stać i wydała i tak więcej niż powinna? ważne, że się nie tłumiło w sobie rozczarowania? no nie wiem, dla mnie to nie jest normalne zachowanie, a typowy objaw złego wychowania. no ale ok, standardy się widocznie zmieniają i ja już za tym nie nadążam.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:54   #3174
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
https://m.youtube.com/watch?v=NJgJgRMl4bo

Retro look u Karoliny Baszak
Karolinę ratują naprawdę piękne rysy twarzy i nieco bardziej wyrazisty makijaż. Ktoś inny mógłby w tym wyglądać niemal jak Amiszka. Nudzi mnie już ten jej około retro look i te sukienki jej marki. Choć ta jedna w kwiatowy wzór mnie uwiodła, ale wbrew temu co można przeczytać na jej stronie, nie jest to krój dla krągłych kształtów. Konstruktor poszedł na łatwiznę, dając najprostszy krój jaki się da, niekoniecznie ładnie układający się na większym biuście i biodrach. A w każdym razie, nie dla mnie on ci ;( I objawia się już to czym mnie straszyli na kursie - że gotowe ciuchy nie będą mi się podobały ze względu na konstrukcję i szwy ;C

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
ja mam y235, dopiero od niedawna, ale chętnie po niego sięgam. Miałam dziwne wyobrażenie, że będzie robił mi maskę na twarzy jak np za duża ilość Remarcable z MJ, jednak fajnie się wtapia i długo trzyma się na buzi. Dobrze się blenduje zarówno palcami, pędzlem jak i gąbeczką. Oczywiście najlepiej wygląda przy użyciu gąbeczki. Zwykle nie mam problemu ze ścieraniem podkładu, więc jakoś wymagająca w tym względzie nie jestem.
A orientujesz się może, który z najjaśniejszych ma typowo żółte tony? Czy jest gdzieś jakaś szansa dorwać próbki? Już widzę jak mają je w Sephorze. Nigdy nic tam nie dostaję :<
Stary 2015-12-31, 17:55   #3175
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
makijaż DO SELFIE

taka nowa marka tu fejs

Tak, nowa, Too Faced ma tylko kilkanaście lat przecież. Czy ktoś w ogóle szkoli te baby z sephory?
Biedna pani z breżniewami i dodatku dziwnym, źle roztartym makijażem oka. A taka ładna była "przed"
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:56   #3176
diamelen
mała księżniczka

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Karolinę ratują naprawdę piękne rysy twarzy i nieco bardziej wyrazisty makijaż. Ktoś inny mógłby w tym wyglądać niemal jak Amiszka. Nudzi mnie już ten jej około retro look i te sukienki jej marki. Choć ta jedna w kwiatowy wzór mnie uwiodła, ale wbrew temu co można przeczytać na jej stronie, nie jest to krój dla krągłych kształtów. Konstruktor poszedł na łatwiznę, dając najprostszy krój jaki się da, niekoniecznie ładnie układający się na większym biuście i biodrach. A w każdym razie, nie dla mnie on ci ;( I objawia się już to czym mnie straszyli na kursie - że gotowe ciuchy nie będą mi się podobały ze względu na konstrukcję i szwy ;C

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

A orientujesz się może, który z najjaśniejszych ma typowo żółte tony? Czy jest gdzieś jakaś szansa dorwać próbki? Już widzę jak mają je w Sephorze. Nigdy nic tam nie dostaję :<
Zgadzam się. K. Baszak jest posągowo piękną kobietą, która w praktycznie wszystkim wygląda dobrze. Dlatego też ja, kobita urody pospolitej, nie mogę się na niej wzorować. Zazdroszczę jej takiej klasycznej urody. 10/10 osób będzie uważał ją za atrakcyjną, a Karolina dla swojej marki jest żywą reklamą. Mi samej jej rzeczy niezbyt się podobają i siebie w nich nie widzę, ale ona wygląda w nich bosko. Nawet jej siostra (choć też ładna) nie wygląda w nich tak dobrze.

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:58   #3177
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Wiem.
Ale pani nie powiedziała "marka, która dopiero w tym roku pojawiła się w sephorach w Polsce", tylko wyraźnie "nowa marka",a too faced żadną nową marką wcale nie jest. Brwi też pięknie zrobiła, skąd oni biorą te wizażystki?
Brwi też mi się rzuciły w oczy. 3 x
evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 17:59   #3178
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
.

A ty. Pierdzielisz dzisiaj głupoty.
Stary 2015-12-31, 17:59   #3179
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Sklep internetowy H&M wysyła do Paczkomatów? Trzeba się tam zalogowć żeby sprawdzić i wpisać swoje dane, a inaczej sie nie da sprawdzić. Wiecie może?
, chyba tylko kurierem
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:00   #3180
Koalka01
Raczkowanie

Cytat:

A moze NA PRZYKŁAD .... Bez sensu sa bezpodstawne przypuszczenia, daruj sobie ciągniecie tego tematu!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości