|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Dla moich........
Dla wariatek............ Dla tych prawdziwych.............. Kto ma wiedzieć, ten wie...................... ..... Buziaki sylwestrowe ślę! ![]() Dla mnie nowy rok nie był nigdy nowym początkiem, czasem wielkich zmian, jakichś postanowień. Lubię zapisywać różne rzeczy, ale nie lubię takich gotowych list i inspiratorów (nie ma takiego słowa, dlaczego mi nie podkreśliło? ), happy planner - choć piękny - zupełnie nie dla mnie!W tym roku tak wyszło, że akurat samo się wszystko pozmieniało, same początki czegoś mnie czekają właśnie od 1 stycznia: przeprowadzka, inne stanowisko w pracy, niektóre plany same się jakoś coraz szybciej realizują. Może coś daje mi znaki, że tak musi być w nowy rok zawsze? ![]() Życzę Wam szczęścia i tym, które tego potrzebują - jakiegoś przełomu. ![]() Brokat na paznokcie dla wszystkich! ![]() Osoby tylko podczytujące wątek! Życzę dobrej zabawy przy czytaniu i żebyście do nas dołączyli/dołączyły! ![]() Youtuberki! Dużo inspiracji i natchnienia, samych wyrozumiałych widzów i przywitania 2017 roku z takim znaczkiem: ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-12-31 o 18:02 |
|
|
|
#3182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Konto usunięte
|
Serio, pierwsyz raz słyszę
Ale trafne ![]() Aż przeszukałam polskie internety: http://kobieta.wp.pl/gid,14250400,im...iazdjecie.html "monstrualne, niczym u Breżniewa" czy jakoś tak Cytat:
![]() Po prostu jak głupia nie mogę się doczekać. Lada dzień pierwsza wizyta. Aż skopiuję twoje emotki: |
|
|
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tata Julki nie wygląda na kogoś kto by używał przemocy, rodzina jest ciepła, mają dobry kontakt. Po co dopowiadać coś takiego?
Sama czekałam na to jakie będzie wyjaśnienie tej sytuacji, nie ma wyjaśnienia, trochę szkoda, bo wtedy było by po sprawie swetrowej. Źle się zachowała, czasu nie cofnie, niepotrzebnie dodawała ten moment do filmików. Też mi się to nie podobało. Jedyne co to możemy dalej śledzić. Przejrzałam jej filmiki i na początku pokazywała się na inną osobę niż widzimy teraz gdy zaczęła się coraz częściej pojawiać rodzina. My widzimy to co chcę nam pokazać, łatwiej kontrolować samą siebie, trudniej gdy nagrywa się relacje z kilkoma osobami. |
|
|
|
#3187 |
|
Rozeznanie
|
Tymczasem u Loli bardzo nieprzyjemna sytuacja. Dobrze, że wszystko się zakończyło pomyślnie. Jednak tak jak powiedziała-szkoda, że żyjąc w tym kraju często prawo nas nie chroni..
|
|
|
|
#3188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Diorentynka, SALIX, Vampi, ajah, szatanica, mifik, olenkasz, jajajamajka - dziękuję!!! Jestem bardzo wdzięczna za wszystkie słowa wsparcia.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I z kim bym nie rozmawiała, to musiałam wtrącić, że w czwartek założą mi aparat, APARAT.
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Rozeznanie
|
o.O Troszkę hejty w komentarzach i jeszcze nie rozdała banów?!
https://www.instagram.com/p/-4xHWiue...n-by=szusz1313 |
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
No i wsiąkłam w The Affair - 10 odcinków w 3 dni i to dni pracujące i inne obowiązki domowe obejmujące.
Świetne kreacje bohaterów, zagrane wybitnie, dobre od strony psychologicznej i mimo że - póki co - mocno obyczajowe, to wciągające. Mam jednak nadzieje - jako fanka niepokoju i ciar - że będą jeszcze klimaty dreszczowe, złe, w folet wbijające. Ale jeśli nie - i tak będę zadowolona No i czołówka jedna z lepszych, jakie w ogóle widziałam, ogromnie niepokojąca.---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Nie wiem, skąd ta pewność, ale raczej nie
|
|
|
|
|
#3192 | |
|
mała księżniczka
|
Cytat:
Uwielbiam the Affair! Najgorsze, że na trzeci sezon trzeba czekać do drugiej połowy następnego roku... ehhh...
|
|
|
#3193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyczni ulubieńcy roku u Panny Joanny. Powiem wam, że nie subskrybuję zbyt wielu kanałów, ale na ulubieńców roku wchodzę do kogo popadnie
|
|
|
|
#3195 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję, dziękuję! Oby wszystko się powiodło!
Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2015-12-31 o 18:42 |
|
|
|
#3196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Życzę jak najmniej bólu, ja miałam szczęście i aparatu rozszerzającego podniebienie nie czułam, ale już stały czasami mnie wykańczał. Czasem tęsknię za tym żelastwem, ale efekt kocham. Cieszę się, że zostałam w pewnym sensie przymuszona do aparatu jak szłam do liceum, bo ciągnęło się to u mnie dobre 4 lata i teraz już bym tej wytrwałości nie miała. A tak to ósemki wyszły w trakcie leczenia, więc nic mi nie zepsuły. Teraz staram się kuzynkę namówić, bo od lat się zastanawia.
|
|
|
|
|
#3197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz co post to zrzędze, ale musze
włączylam wpadki u Maxi i zastanawiam się po co ona to wrzuciła. Pamiętam jej jajcarskie filmy z Katosu a tu taki sztywny kij...
|
#3199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() By w nowym roku Wasze życie było na 100% niczym zawartość masła wg Bogusi, żebyście były fit jak pączki, żeby życie przynosiło Wam same przysłowiowe "swetry", żeby było szczerze (przeczytajcie to głosem Bartka) i pozytywnie jak we vlogach Szusz. No i ogólnie osom, kjut, soł słit, omg i takie takie. Cytat:
|
|
#3200 |
|
Konto usunięte
|
Słuchajcie, zbijałam wczoraj z loków Bogu - dziś w ramach powrotu do liceum zrobiłam sobie włosy karbownicą
![]() Najlepszego wszystkim w Nowym Roku! |
|
|
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny widzialyscie na insta Zmalowanej te tragiczne makijaze i martwe zwierzeta zamiast rzes? Nie wierze... Ona jest utalentowana, zeby oszpecic swoje klientki. Same ciemne plamy, gdzie blendowanie?
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Też zauważyłam, że te makijaże wykonywane na klientkach są średnie.
|
|
|
|
#3203 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A u mnie zmiana planów, nie chce nam się wracać do domu, więc zostajemy w Przemyslu, z panią mamą, dwiema nastolatkami i pięcioma kotami, w porywach do siedmiu. Ten rok ma u mnie bilans ujemny, kończy się w napięciu i niespokoju, oby bylo lepiej w przyszlosci, tego Wam zycze - lepszego roku - indywidualnie i ogólnoświatowo #marzeniamissświata |
|
|
|
|
#3205 |
|
Konto usunięte
|
Bże, jaki ja jestem debil. Cały czas myślałam, że Simon na końcu mówi coś w stylu "peanuts waiting". A to o penthouse chodziło
Już abstrahując od tego, że moja wersja chyba w ogóle nie trzyma się gramatyki. ![]() https://youtu.be/8RU-95_Ny-g?t=3m39s I tu wyłoniło się moje zboczenie
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Już prędzej, że tego wychowania i rodziców trochę brakowało, niż że ktoś był wobec nich nadmiernie surowy. Co chyba jest trochę zgodne z prawdą, bo Julka chyba sama mówiła w którymś filmiku, że jej tata pracował dłuższy czas za granicą i ona tam potem wyjechała.
|
|
#3207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z tyloma kotami nie może być źle |
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
nie wysyła
|
|
|
|
#3209 |
|
Karo
|
Najlepszego koleżanki
![]()
|
#3210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
But my dear, this is not Wonderland and you are not Alice... Edytowane przez diorentynka Czas edycji: 2015-12-31 o 19:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

), happy planner - choć piękny - zupełnie nie dla mnie!

)
włączylam wpadki u Maxi i zastanawiam się po co ona to wrzuciła. Pamiętam jej jajcarskie filmy z Katosu a tu taki sztywny kij...
Już abstrahując od tego, że moja wersja chyba w ogóle nie trzyma się gramatyki.
. Już prędzej, że tego wychowania i rodziców trochę brakowało, niż że ktoś był wobec nich nadmiernie surowy. Co chyba jest trochę zgodne z prawdą, bo Julka chyba sama mówiła w którymś filmiku, że jej tata pracował dłuższy czas za granicą i ona tam potem wyjechała.