|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
A te kobiety myslace, pfffffffffff jakbys traktował nas jak idiotki
Darowałbys sobie takie odzywki![]() EOT |
|
|
|
|
#632 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trudno. Zaryzykowałem. Bardzo mało mnie to kosztowało. W pewnym momecie zacząłem traktować ten wątek jako miejsce dyskusji, takiej bardziej serio, niż żartem - stąd możliwe wrazenie braku mojego poczucia humoru Cytat:
Dlaczego? nie umieją spojrzeć prawdzie w oczy? Czy nie wiedzą czym jest rozmowa?
|
||
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
mimo rocznej obecnosci na forum nie nauczylam sie cytowac fragmentow wypowiedzi
![]() Napisze ogólnie,skoro potraktowales to serio i nie wyszlo to moze teraz spusc z tonu,poczuj swobodnie i pojdzie lepiej. I nie chodzi deprecjonowanie netu jako srodka do szukania partnerow,chodzi o to niezwiazane z tematem randkowym forum i o sposob ,no ale dobra |
|
|
|
|
#634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rozpoczynającym cytat: [ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ] oraz kończącym cytat: [ / Q U O T E ] Ja oddzielilem wszystkie znaki w srodku nawiasu spacją - w rzeczywistosci jej nie ma tam. Jesli chcesz cytować fragment wypowiedzi, to możesz normalnie wykasować część tekstu będącego między tymi znacznikami - chociażby przyciskiem "Backspace" albo "Delete". A jeśli chcesz cytować po kawałku danego posta, to wtedy musisz zastosować dodatkowe znaczniki początku cytatu i końca: [ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ] i [ / Q U O T E ]. Wyglądałoby to tak: [ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ]mimo rocznej obecnosci na forum[ / Q U O T E ]mam nadzieję [ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ]nie nauczylam sie[ / Q U O T E ] że [ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ]cytowac fragmentow wypowiedzi[ / Q U O T E ] teraz już dasz sobie radę ![]() co po zlikwidowaniu wszystkich spacji w nawiasach kwadratowych wyświetli się tak: mam nadzieję że teraz już dasz sobie radę
|
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
OMG dzieki,co prawda gdzies w połowie textu juz sie wylaczylam ale bede sie starac ,bo nikt mi nigdy az tak szczegolowo tego nie objasnial
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
![]() O przepraszam pomyliłem wątki ![]() Myślałem, że to o podrywaniu wizażanek, a to jakiś kurs tagów html ![]() Już nie przeszkadzam, idę zwiedzać dalej... ![]()
|
|
#637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Że mogłabym stracić czas na rozmowę z kimś, kto nie jest tego wart.
W przypadku znajomej, mniej lub bardziej, osoby, nie muszę się zastanawiać czy poświęcić chwilę, bo albo kogoś cenię i chcę sie spotykać, albo nie cenię i sie nie spotykam ![]() Oczywiście, że mi nie zależy. Ale ja nie założyłam wątku: "Drogie Panie, może któraś z Was nada sie na moją wybrankę". Więc przyjmując punkt widzenia osoby, która, co prawda, nie szuka, ale nastawia sie na poznawanie , zależałoby mi na tym, aby dobrze wypaść w oczach potencjalnych kobiet wartych poznania.Cytat:
, dlatego taki tekst z ust mężczyzny, który dawno przestał byś nastolatkiem,uważam za przejaw niedojrzałości. Atrakcyjność atrakcyjnością - jest diabelnie ważna, no, ale mogłeś sobie darować takie opisy w pierwszym poście. Nie dziw sie więc, że urządziłyśmy tutaj sobie niezłe żarty prześcigając się w umiejetnościach chodnikowych itp ![]() Cytat:
Cytat:
W tym wątku dziewczyny ujawniały swój wiek, nawet dobitnie, i nie między wierszami ![]() Mnie możesz zarzucać, że jestem mało dojrzała, bo faktycznie jestem jeszcze smarkata. Ale część wizażanek uczestniczących w tej dyskusji to dojrzałe kobiety ![]() z tym, że one maja trochę więcej dystansu do siebie i może większe poczucie humoru. Cytat:
To, w jaki sposób formułowałeś swoje myśli i opinie w tym wątku zostało potraktowane właśnie jako posty osoby niedojrzałej. Żadna z dziewczyn nie obraziła Cię tutaj, a to że odnosimy wrażenie, że jesteś osobą mało dojrzałą, jak na wiek, który podałeś - to już nasza opinia. Cytat:
Jeśli tak myślisz, to jesteś w wielkim błędzie - wolę być sama za sobą, niż samotna w związku z osoba, która mnie nie satysfakcjonuje w 100%. I myślę, że większość wizażanek myśli podobnie... A, i jestem pod wrażeniem przyśpieszonego kursu cytowania
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, czy ja przyszłam z pieskiem czy bez pieska?
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie... my tu pełna kultura
|
|
#640 |
|
Rozeznanie
|
mhm
..ciekawe swoja droga jak wyglada facet ktory w swoim avatarze zamieszcza ...zabe ![]() Edytowane przez moll_y Czas edycji: 2007-09-26 o 17:22 |
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no przepraszam bardzo!!! Wszystkie Twoje wypowiedzi są kupą pustych tekstów o facecie, który tak naprawdę doskonale zna się na psychice kobiet i wie, że prędzej czy później większa, czy mniejsza część zacznie się zastanawiać, kim jest ten szanowny, szukający kobiety. Zgrabnie ubierasz w słowa swoje....ale czy myśli na pewno? Czy rzeczywiście takiej chcesz kobiety, czy faktycznie nie będziesz od swojej PARTNERKI oczekiwał, aby przygotowała obiad, pozmywała naczynia, czy wyszorowała kafelki w łazience?? Pomówmy o prawdziwym życiu, nie mówmy o frazesach, nie karm nas kolejnymi wyważonymi wypowiedziami w stylu Don Juana, bo od razu widać, że Don Juan z Ciebie, jak z koziej....nie dokończę przez szacunek dla zasad forum.
A Twoje rozumienie skrótu TŻ - powiem Ci jedno towarzysz życia to dla mnie ktoś, kto jest przy mnie, idzie ze mną przez życie, potrafi zrozumieć, co czuję, a jeśli nie potrafi to przynajmniej się stara. I przepraszam Cię bardzo, ale nazwanie kota, czy psa towarzyszem życia jest co najmniej żenujące, no chyba, że Ty akurat siadasz z kotem, czy psem na piwie w rynku i dyskutujesz o polityce, dniu spędzonym w pracy, itp. Jeśli tak to przepraszam...i w takim wypadku chyba nie musisz już szukać... A partner to dla mnie osoba, która dzieli ze mną obowiązki i przyjemności, ogólnie rzecz biorąc równie dobrze może być to wspólnik w interesach, dzielący się kosztami i zyskami. |
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Arrio,czytanie między wierszami to sztuka,którą nie wszyscy potrafią opanować
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#644 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, że nie na temat ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#645 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
Mmmm... cisza...
Ostatni zamyka drzwi...
|
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5389100]Grunt że się chłopak rozwija... Szkoda tylko, że tak powoli...
[/quote]Jak papier do... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I światło gasi...
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
pstryk
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
ej, kto zrobił ciemno?
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
PSTRYK! [jasność
]Jasne, że bess zgasiła
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Zamarłam w oczekiwaniu na zabójczą ripostę pana A...znów wyjdę na tę najgorszą,co to wymyśla rzeczy,których on nie napisał i takie tam blablabla
![]() Pozdrawiam wzystkich rozumiejacych ironię i posiadających umiejętność czytania między wierszami )a PRAWIE czynu wielką różnicę,jak wiemy
|
|
|
|
|
#652 |
|
Wtajemniczenie
|
ej, to już koniec? weźcie mnie nie dołujcie!
Żabek, załóż jakiś wątek o podobnej treści. pośmiejemy się
|
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
puk puk :P
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam,że z Żabkiem(pozdrawiam przy okazji
eh,koniec już?może i lepiej...może następny wątek Arrio będzie nieco bardziej przemyślany? |
|
|
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
mam takie pytanie... co jest do jasnej... że Żabek jest na wizażu tak często obcałowywany?
Żabek, nie za dobrze Ci?
|
|
#656 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
Lexie, a chce! i co?
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem
dobra,będę szczera-jakoś lubię Żabka za jego wypowiedzi lekko ironiczne (aż się zawstydziłam )...Mnie też możecie obcałować choć nie jestem mężczyzną
|
|
|
|
|
#660 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Darowałbys sobie takie odzywki

)a PRAWIE czynu wielką różnicę,jak wiemy
(aż się zawstydziłam
)...