|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Lune moje gratulacje! Super. Dużo zdrowka dla Ciebie i synka!
|
#2613 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Cytat:
A dodatkowo ciągle jestem głodna, a już patrzeć na siebie nie mogę, a wiem ze odchudzanie nie będzie proste |
|
|
|
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
Uaoo a Ty jak się czujesz jakieś postępy???
Ja póki co do szpitala mam takie dwa zwyklaczki jeżeli chodzi o staniory. Inne kupię chyba dopiero po porodzie. Viki mnie już teraz męczy dosłownie wszystko. I ta papierologia mnie delikatnie przeraża. My już pożegnaliśmy teściów. Nie było wcale także złe. A tesciu okazał się naprawdę super facetem. Lepszy kontakt zalapalam z nim niż z teściowa ![]() Kurcze nie wiem co jest ale nie mogę, otworzyć szeroko ust. Z prawej strony mnie strasznie boli jakby mi szczęka z zawiasow wypadla. Mam dziurkę w zębie z tej strony i nie wiem czy to nie jest jakaś infekcja od tego. Martwi mnie to cholernie. Nie wiem czy nie szkodzi małej ...
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2016-01-02 o 17:52 |
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa - hmmm zapalenie może być od ucha i może promieniowac na szczękę ale też może być ząb.. Ja bym poszła sprawdzić do dentysty, zwłaszcza że jeszcze trochę do tp masz
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Lune, gratulacje! Jak się czujesz? Jak bylo?
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widzę ze o stanikach mowa. Kupcie sobie jeden zwykły do szpitala. Mój juz na 3 dzień był za mały i mąż musiał jechać kupić większy.
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Zresztą po co się męczyć? Teraz masz jeszcze trochę czasu żeby to załatwić nawet jeśli to mała dziurka, a po porodzie to różnie bywa
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Ja do szpitala mam jeden zwykły za 10 zl i sportowy. A później zainwestuje pewnie w jakiś lepszy
|
|
|
|
#2619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
termin podobny mamy Torbę mam spakowaną a wszelkie sprawy po porodzie zostawiam na głowie męża
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez musze poszukać jakiegoś sztywnego stanika ten to tylko mąż mi tak kupił bo tamten bardzo zgniatal. Ale to też poczekam jeszcze z tydzień bo widzę ze cały czas się zmienia.
|
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#2622 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A jak jest ze znieczuleniem na naszym etapie ciąży ? ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Kinga mówisz że aż w takim tempie piersi się zmieniają?
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jade jednak do tego szpitala zobaczyc co tam sie dzieje. Lekarz odpisal mi ze jest za granica i najwczesniej moge przyjsc na wizyte 7 stycznia wiec nie chce tyle czekac w niepewnosci... trzymajcie kciuki zeby to jednak nie bylo to spojenie tylko maly jakos uciskal
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja biore cycnik sportowy. Kupilam sobie taki lepszy z gatty, i on fajnie podtrzymuje cyce, mam jeszcze takie dwa zwykle noname ale troche boli kregoslup jak je nosze.
Dziewczyne w leb se zaraz strzele. Mlody pieknie pracuje, ja nawet najmniejszego skurczu nie mam, prosta krecha. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Zuken
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2627 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie to tez indywidualnie jest. Mi akurat bardzo szybko się powiększyła. Teraz znowu są mniejsze niż w dzień kupienia stanika, ale wole wiekszy niz tez uciekający. Tak więc poczekam jeszcze z kupnem fajniejszego.
|
|
|
|
#2629 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuken powodzenia!
|
#2630 |
|
Rozeznanie
|
Zuken będzie dobrze
|
|
|
|
#2631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hah no tak by było najlepiej
![]() Cytat:
ale tłumaczę sobie ze w zamówieniu z gemini jeszcze pędzie trochę rzeczy do szpitala więc pakowanie sie teraz by było bez sensu z jedzeniem ja mam troche w drugą stronę - jestem bardziej głodna niż mam miejsce moze postaraj się jeść głównie owoce i warzywa jak jesteś głodna? żeby się słodyczami nie zapychać ![]() Cytat:
Cytat:
niby nic trudnego ale po co aż tyle .... zwłaszcza że TŻ strasznie nie lubi załatwiać takich rzeczy no ale chyba jednak będzie musiał Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- A tak w ogóle to stwierdziłam dziś że pierwszy raz w życiu brzuch mi wystaje dalej niż cycki
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Viki - ja to stwierdziłam już dawno temu heh
albo mam taki duży brzuch albo takie małe cycki hahaha Choć miska d to w sumie takie średnie |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken będzie dobrze, daj znać jak się czegoś dowiesz
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
allesmama tylko przez Internet i trochę się boje ze nie trafie z rozmiarem
Luna gratulacje!!!! Magdusia, do poniedzialku nic mi nie zrobią. Kinga ja mam zwykle i chce z fiszbinami do szpitala bo się głupio czuje w tych miękkich dlatego pytalam jakie polecacie. Zuken, kciuki!
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
|
kinga tak, tak, chodziło mi o te mega podpaski.
uao allesmama ma podobno fajne. Wiele dziewczyn poleca. Ja mam tylko jeden taki bez fiszbin na razie, bo szkoda mi inwestować wcześniej w ładny, usztywniany póki nie znam rozmiaru jaki będę miała, więc nie polecę nic poza tym. lune gratulacje Cytat:
Cytat:
Dzisiaj wysprzątałam z mężem mieszkanie, poszliśmy na spacer, a teraz jeszcze na długie zakupy (w końcu mogę łazić ile chcę) i co? Ani razu mi nawet brzuch nie stwardniał, no rewelacja I wcale nie działa na mnie, że jak nie chcę to urodzę w święta i sylwestra nie chciałam, a jakoś dalej jestem w kompakcie
|
||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
zuken
![]()
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miseczka D wcale nie jest aż taka mała raczej "średnia"
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia ja miałam to samo z teściem
![]() zuken kinga jak bardzo Ci biust urósł? (ile rozmiarów) Obwód zmalał do tego sprzed ciąży? ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- lune tak teraz patrze, bo Ty chyba miałaś mieć według usg dużego synka, 3500 było na usg jakiś czas temu już, prawda? Pytam, bo tak sobie myślę właśnie o tej różnicy między usg a rzeczywistością
|
|
|
|
#2639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze pozostaje tylko nadzieja że samoistnie się rozkręci
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz straciłam nadzieje.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

meh

termin podobny mamy

niby nic trudnego ale po co aż tyle .... zwłaszcza że TŻ strasznie nie lubi załatwiać takich rzeczy no ale chyba jednak będzie musiał
21.06.2014r.
Dzisiaj wysprzątałam z mężem mieszkanie, poszliśmy na spacer, a teraz jeszcze na długie zakupy (w końcu mogę łazić ile chcę) i co? Ani razu mi nawet brzuch nie stwardniał, no rewelacja